IZDELKI

 

ZAPER-ZAPERINO: protimikrobna osebna bioresonanca za pospešeno okrevanje, revitalizacijo in vzdrževanje vrhunske forme.

176 eur

KRATEK OPIS:

 • osebna bioresonanca
 • zmanjša infekcije in vnetja
 • odpravlja mikrobe (viruse, bakterije)
 • vrača homeostazo: ravnovesje hormoni-živčevje-organi
 • odpravlja posledice elektrosmoga/geopatogenega sevanja
 • za razstrupljanje, razkisanje in obnovo tkiv
 • odpravlja simptome slabega počutja
 • blaži telesne bolečine
 • proti glavobolom
 • podpora pri hujšanju
 • pomaga pri stanjih nevroze
 • za obnovo imunskega sistema
 • za energijsko obnovo in proti utrujenosti
 • za vzdrževanje vrhunske forme na vseh področjih

ZAPER 3: Protimikrobna terapija z bioresonančnimi impulzi

220 eur

KRATEK OPIS:

ZAPER 3 oddaja enosmerne nizkonapetostne bioelektrične impulze, ki potujejo skozi telo v obliki nežnih tresljajev, ki zatirajo v telesu naseljene zajedavce (parazite). Deluje protivnetno in protimikrobno, daje energijo in varuje pred boleznimi.

ZAPYRIFE: Osebna bioresonanca z elektronskim krmiljenjem

396 eur

KRATEK OPIS:

Posebnost ZAPY-RIFE osebne bioresonance je, da ima možno funkcijo s PC-AUDIO priključkom, ki omogoča frekvenčno območje do 20 kHz (celoten razpon izbire frekvenc do 20kHz). Ta funkcija je lahko vklopljena, kadar želimo uporabljati PC-AUDIO voden spekter izbranih frekvenc. Kadar pa je izklopljena, uporabljamo ZAPY-RIFE z ROČNO IZBIRO frekvence 8Hz ali 30 kHz (brez PC-AUDIO priključka) na isti način kot ZAPER-ZAPERINO osebno bioresonanco.

ZAPPERZAPPER: Originalni klasični protimikrobni zaper po dr. Hulda Clark z izrazito protimikrobno zaper frekvenco 30kHz, ki je obenem piramidna frekvenca, ki je v piramidah za več tisočletij v celoti zaustavila procese organskega razkroja

121 eur

KRAJŠI OPIS: Zapper-Zapper je originalna protimikrobna terapija, ki odpravlja vse tipe zajedavcev človeškega telesa v treh zaporednih 7-minutnih terapijah z dvema vmesnima 20-minutnima pavzama. Deluje na klasični zaper frekvenci 30kHz, ki se je v zgodovini pokazala kot najbolj učinkovita v boju z mikrobi.

ZAPPERGEO: Z osemherčnimi GEO impulzi v obliki enosmernih bioelektričnih tokov odpravlja mikrobe in vrača homestazo, to je ravnovesno delovanje živčevja, hormonov in zavesti

121 eur

KRAJŠI OPIS: Zapper-Geo je preventivna protimikrobna terapija z osemherčnimi Schumannovimi impulzi 8Hz, ki z vsako terapijo odpravi večino mikrobov in je najbolj priporočljiva za vzdrževanje stanja in okrepitev. Pomaga tudi kadar se nas kaj loteva, da se okrepimo in da ne zbolimo. Ima vrhunske KARBONSKE bioresonančne sonde, ki ju tesno oprimemo vsako v en dlan za nekaj minut.

LAKITES: aktivni večvalovni Lakhovsky oscilator z originalnimi dimenzijami in frekvencami prvih sedmih obročev

220 eur

KRAJŠI OPIS:

LAKITES oddaja energijski orkester naravnega harmoničnega valovanja, v katerem si vsaka celica najde svojo valovno dolžino, na kateri se okrepi, zaživi in obnovi. Lakites krepi naravno celično vibracijo, ki vpliva na boljšo obnovo po naporih, stresih in boleznih. Izboljša se energijski pretok vseh celic celotnega telesa, življenjska moč in prekrvavitev. Je dragocena večvalovna energijska spodbuda za celoten organizem, ugodna tudi za rast rastlin in okrevanje živali. Lakites energijsko najmočneje pokriva prostor, v katerem je postavljen. Pritrdimo ga lahko na zid za dober energijski ambijent prostora, tako da deluje na vse prisotne. Izdelan je z lasersko tehnologijo.

BIONIS: Oddajnik geo impulzov v osem herčnem energijskem bioritmu Schumannove resonance za zdravo počutje in bister um

66 eur

KRATEK OPIS:

Bionis je prenosen geo pripomoček za izboljšano vitalnost in pospešeno okrevanje po naporih in boleznih, ki deluje trajno, brez izklapljanja skozi vse leto. Z oddajanjem ugodne energije geo impulzov 8Hz aktivira prostor 20 kvadratnih metrov, ima enako moč in domet kot Bionizator in Geonizator. Pospešuje izgradnjo kostne mase, izboljša kapilarno prekrvavitev in umsko zbranost za lažje učenjemanj treme pred izpiti, sestanki, nastopi. Zmanjša depresijo in živčno napetost, odnose naredi bolj pretočne. Odpravlja posledice elektrosmoga, telesne bolečine in ustvarja ugoden ambijent in feng-šui prostora.

BIONIZATOR: Oddajnik geo impulzov z dvema nastavitvamaosemherčni Schumannovi impulzi 8 Hz in bioenergijski impulzi 24 Hz za poživitev in proti bolečinam

121 eur

KRATEK OPIS:

BIONIZATOR oddaja GEO impulze, ki so osnova naravne energije Zemlje in z njim resonančnega Schumannovega atmosferskega valovanja s povprečno osemherčno GEO frekvenco 8Hz. Prav tako pa so skladni tudi z zelo ugodnim alfa valovanjem možganov v dobrem počutju dinamične in spočite budnosti. GEO impulzi Bionizatorja zmanjšajo depresijo, telesne bolečine in osteoporozo. Izboljšajo kapilarni krvni obtok in umsko zbranost.

GEONIZATOR: Za znameniti ‘theta-healing’

121 eur

KRAJŠI OPIS:

GEONIZATOR se uporablja za znameniti theta-healing. Oddaja magnetno energijsko polje za boljšo prekrvavitev, za večjo umsko zbranost, izgradnjo kostne mase pri osteoporozi in celjenje kosti po poškodbah, lajšanje telesnih bolečin, informiranje hrane in pijače, izboljšanje celične presnove in za zaščito pred električnim smogom in geopatogenim sevanjem. Z zasukom gumba lahko z zvezno nastavitvijo 2-24Hz po želji izberemo frekvence v območju delta, theta, alfa in beta valov.

GEO AS: Oddajnik osemherčnih GEO impulzov Schumannove resonance za povrnitev usklajenega delovanja organizma

Polna cena je 66 eur, akcijska cena pa je 45 eur

KRAJŠI OPIS:

GEO-AS je ličen in prenosen GEO pripomoček velikosti 7,5×4,5×2,5cm, ki oddaja GEO impulze Zemljine in Schumannove resonance za zdravo počutje, večjo umsko zbranost pri študijskih in intelektualnih naporih ter manjšo tremo pred izpiti, nastopi, razgovoriGEO impulzi spodbujajo sistem živčevje -hormoni-zavest v ravnotežno stanje (homeostazo) pred nastopom motnje. Aktivirajo parasimpatikus, to je ne-stresni del živčevja in spodbujajo češariko k pospeševanju melantonina, ki ureja naravne bioritme, boljši spanec in obnovo v nočnem počitku. Izboljšajo celično presnovo in kostno maso pri osteoporozi in poškodbah. V par minutah informirajo hrano in pijačo. Varujejo pred posledicami električnega smoga in geopatogenega sevanja (Hartmann, Curry in vodni tokovi).

BIOVITONIK: oddajnik magnetnih impulzov (0,1Hz-20kHz) za zaščito pred elektrosmogom pri delu z računalnikom in pametnim telefonom in za krepitev zdravja

121 eur

KRAJŠI OPIS:

BIOVITONIK je oddajnik energijskih impulzov izbrane frekvence 0,1 Hz do 20 kHz. Deluje brez zunanjega napajanja (brez baterije). Priključi se na PC-AUDIO enoto (pametni telefon, računalnik, tablica, mp3). Služi kot prenosna osebna zaščita pri delu z računalnikom ali tablico. Njegova prednost je ta, da lahko s pomočjo programa tonski generator po želji nastavimo vse frekvence do 20kHz do stotinke natančno.

OCEAN: je pripomoček za ustvarjanje DELTA valov za globinsko rehabilitacijo, boljše spanje, uravnava kislinsko-bazno ravnovesje in absorpcijo mineralov

121 eur

KRAJŠI OPIS:

OCEAN oddaja regenerativne DELTA valove, obnavlja psihofizično zmogljivost v bolezni in stresu in uravnava kislinsko-bazno ravnovesje. Na osnovi energijske vibracije izboljša hidriranje in mineralizacijo z življenjsko pomembnimi elektroliti, ki se nahajajo v morju. Deluje trajno, brez izklapljanja, vsake 3 mesece zamenjamo baterijo. Postavimo ga na nočno omarico, tako da smo vso noč v njegovi bližini, odlično mesto je tudi dnevna soba ali delovna miza.

GEOLIFE: feng-shui harmonisator, alpha stimulator and Schumann resonance activator

99 eur

KRAJŠI OPIS:

GEO impulses with Schumann 8Hz biorithm act as:

feng-shui harmonisator,

alpha stimulator and

Schumann resonance activator

GEO-LIFE provides good helath and better mental concentracition. Increases blood circulation and reduces body pains.

TESLOV GENERATOR BATERIJSKA TESLOVA FONTANA: Ustvarja Teslove skalarne valove za vibracijsko samozdravljenje v domačem okolju in kot podpora terapevtom pri terapijah vseh vrst

549 eur

KRAJŠI OPIS:

BATERIJSKA TESLOVA FONTANA oddaja skalarne valove za vitaliziranje življenjskih funkcij na predvzročnem nivoju, ki je matrica za delovanje našega telesa in duha. Uravnava celično zgradbo in energijsko stanje telesa. Namenjena je za trajno domačo uporabo, deluje non-stop noč in dan brez prekinitve podobno kot TESLOV SFERNI HARMONIZATOR, le da je za večkratni faktor bolj zmogljiva in tudi trikrat večja, v višino meri 45 cm. BATERIJSKA TESLOVA FONTANA ustvarja Teslove skalarne (informacijske, torzijske) valove in polja, ki kot resonantni odmev prehajajo skozi vse dimenzije realnosti in iz največje globine življenja obnavljajo prvobitni informacijski zapis na energijski in telesni ravni.

TESLOV GENERATOR TESLOV MEDALJON: ustvarja osebno polje Teslovih skalarnih valov

44 eur

KRAJŠI OPIS:

TESLOV MEDALJON je prenosen Teslov generator, ki ustvarja skalarne valove, ki se odzivajo na molitev in iz največjih globin podprejo namen življenja. V njegovi neposredni bližini se do 50 krat poveča energija (prana ali či).

TESLOV GENERATORTESLOV SFERNI HARMONIZATOR: Teslov generator skalarnih impulzov

220 eur

KRAJŠI OPIS:

TESLOV SFERNI HARMONIZATOR je namenjen za domačo uporabo za energijsko zaščito hiše, stanovanja, poslovnega prostora, pisarne. Je vrelec življenjske energije neokrnjene narave. Vsebuje skalarno komponento (informacijsko, torzijsko), ki ustreza osnovnim Teslovim pogojem za več-dimenzijske prehode. Odziva se na namen in molitev. Uresničenje namena in molitve podpre organizem na energijski, telesni in informacijski celični ravni.

TESLOV GENERATORPROFESIONALNA TESLOVA FONTANA: 10-20 minutne krepčilne vsakodnevne terapije s Teslovimi skalarnimi valovi v povezavi z mnogimi funkcijami za različne namene profesionalne uporabe

1319 eur

KRAJŠI OPIS:

Profesionalna TESLOVA FONTANA je namenjena za energijsko-informacijsko podporo bioenergetikom in drugim terapevtom pri njihovih terapijah. Ima mnoge profesionalne nastavitve, možnost avtomatičnega izklopa po 10 minutah, funkcijo scan in možnost modulacije s Schumannovo ali kakšno drugo frekvenco.