SODRAŽICA in LJUBLJANA: Samozdravilne vibracije – Dobrodošli!

https://www.zapper-zapper.si/dogodek/samozdravilne-vibracije-sodrazica-2

https://www.zapper-zapper.si/dogodek/vibracijsko-samozdravljenje-ljubljana-1

 

SODRAŽICA
Srečanje SAMOZDRAVILNE VIBRACIJE v sredo 18.aprila 2018 ob 18h v sejni sobi v pritličju občinske stavbe

Srečanja SAMOZDRAVILNE VIBRACIJE so pot k popolnemu okrevanju na vseh področjih pri samih vzrokih bolezni, skupaj z učinkovitim obvladovanjem simptomov, ko se pojavijo.

Za prijavo na srečanje SAMOZDRAVILNE VIBRACIJE v sredo 18.aprila 2018 ob 18h v SODRAŽICI vpišite svoje podatke za pripravo individualnega programa v obrazec spodaj in ga pošljite po e-pošti ali pa jih sporočite v telefonskem pogovoru:

.

Ime in priimek:

Letnica rojstva:

Gsm:

E-pošta:

Kakšno je vaše zdravje:

Kakšno je vaše počutje:

Kakšno je vaše obolenje in od kdaj:

Kateri simptomi vas še zanimajo za svojce:

Vaše sporočilo:

.

Svojo prijavo in simptome za predhodno pripravo individualnega programa lahko sporočite tudi po telefonu in e-pošti:

 • Prijavite se v društvu ‘Zdrav-si’ pri srčni organizatorki gospe Katarini Arko, gsm: 051-301-722, e-pošta: katarina.arko@gmail.com

 • Pri vibracijski terapevtki Nerini Darman, dipl.ing.kem.teh., gsm: 041-789-319, e-pošta: satjam@gmail.com

Cena srečanja SAMOZDRAVILNE VIBRACIJE v Sodražici je 10 eur, poravnate jo ob prihodu na srečanje.

SAMOZDRAVILNE VIBRACIJE s terapijami vseh vrst se odvija v skupini 15-20 udeležencev z diskretno obravnavo simptomov vseh udeleženih brez osebnega izpostavljanja. Ob prijavi sporočite vaše bolezni in simptome, na katere želite, da se osredotoči obravnava, ki poteka diskretno, z unikatno pripravljenim programom za vsako srečanje in za udeleženca posebej.

Na vsakem srečanju SAMOZDRAVILNE VIBRACIJE so na sporedu nove tematike, ki se nadgrajujejo in se ne ponavljajo, zato je pri resnih težavah zelo zaželena udeležba na obeh pomladnih in jesenskih vsakoletnih srečanjih.

Srečanje SAMOZDRAVILNE VIBRACIJE je dve uri trajajoča globinska krepčilna terapija s preizkušenimi vibracijskimi napravami največjih izumiteljev v zgodovini človeštva, ki so prodrli globoko v skrivnosti našega obstoja in ustvarjajo bogato strukturo medsebojno dopolnjujočih pristopov.

Z naravo in vesoljem usklajene samozdravilne vibracije ustvarjajo samozdravilne naprave:

 • Teslov generator skalarnih valov za povrnitev globinskega ravnovesja

 • Večvalovni oscilator po dr. Lakhovskem za celično spodbudo

 • Schumannovi geo impulzi Bionis in Bionizator za koordinacijo organov in tkiv

 • Protimikrobna in protivnetna Zaper-Zaperino terapija za odpravo končnih povzročiteljev bolezni

V sklopu srečanja občutite globinske Tesla terapije s skalarnimi napravami – Teslovi generatorji, večvalovne Lakites terapije po dr. Lakhovskem, terapije s frekvenco Schumannove resonance in protimikrobne Zaper-Zaperino terapije.

Srečanje SAMOZDRAVILNE VIBRACIJE lahko vključuje tudi izčrpen osebni pogovor po telefonu, pri katerem iz novih zornih kotov spoznate svoje simptome in prejmete osebne napotke za učinkovito soočanje in odpravo težave. Telefonska spremljava stanja za redne udeležence pa poteka po potrebi med enim in drugim srečanjem.

Na srečanjih vedno znova in na različne načine okrepimo svoje moči in se naučimo samozdravilnih veščin za različne simptome, tako da lažje odidejo brez da se razvijejo v bolezen, če pa je ta že tu, pa da čimbolj neopazno odide.

Blagodejne učinke izkušamo s skrbno načrtovanim celostnim pristopom mnogih raznovrstnih terapij:

 • Teslovih generatorjev in dr. Lakhovsky večvalovnih oscilatorjev
 • protivnetnih, protibolečinskih in kisikovih terapij
 • ajurvedskih vibracijskih in protivnetnih terapij
 • uživanje sezonskih zeli in naravnih antioksidantov

Ogledamo si sozvočje dopolnjujočih pristopov na vseh možnih ravneh, ki vsi skupaj oblikujejo matrico zdravja in skladnega počutja. Pozornost je skozi različne tematike namenjena tudi vsem vašim predhodno sporočenim individualnim vprašanjem in potrebam, da boste dobili odgovore in uvid, ki ga potrebujete za korak naprej.

Okušamo naravne antioksidante in sveža sezonska zelišča, nanašamo elektrolite na vidne dele kože ter se okrepčamo z naravnimi antioksidanti. Posvetimo se protibolečinski in protivnetni terapiji ter življenjski naravnanosti, ki preprečuje prenos čustvenih in mentalnih napetosti na telesno in celično raven. Približamo se izbranim utrinkom tisočletja stare ajurvedske modrosti in obravnamo po eno mojstrsko vrednoto kot filter za vsakodnevno osebno zaščito pred vdorom neželenih energij v telesni energijski in celični sistem. Posebna pozornost je namenjena medsebojnim odnosom, da so bolj pretočni in da se naučimo zavarovati pred različnimi tipi neugodnih situacij.

Srečanje SAMOZDRAVILNE VIBRACIJE je obenem dragocena podpora okrevanju in vzdrževanju forme na čustvenem, telesnem in duševnem nivoju živega bitja.

Učinki rednih srečanj SAMOZDRAVILNE VIBRACIJE:

 • individualnem pristop pri soočanju s simptomi, da ne zbolimo
 • zmanjšanje simptomov bolezni na minimum in ozdravitev
 • telesna in duševna okrepitev za omilitev bolezni in okrevanje
 • celosten pristop k vzrokom bolezni na predvzročnem nivoju

SAMOZDRAVILNE VIBRACIJE igrajo krepčilo melodijo, ki spravi v pretok zastale energije in vsestransko obnavlja življenje. Podarja krepčilni žarek, ki prodre skozi dušo in telo in povrne moči na vseh področjih in za vso družino. Prebuja upanje in ljubezen, celice prežari s svetlobo in jim podari naravno intonacijo veselja in sreče.

Program srečanja je vedno unikatno pripravljen vnaprej glede na vaše stanje zdravja in bolezni ob prijavi. Srečanje poteka diskretno, tako da ni nihče osebno izpostavljen s svojimi simptomi, kot skupina ste deležni obravnave za vse prisotne.

Srečanja vodi Nerina Darman, dipl.ing.kem.teh., ajurvedska in džjotiš svetovalka, raziskovalka, predavateljica in avtorica dveh knjig: Blaženost Bivanja in Iskra izvora (ki sta izšli leta 2001 in 2002) in sta na voljo v knjižnicah.

 

 

Zapper Zaper Zaperino
Zapper Zaper Zaperino za protimikrobno Vibracijsko samozdravljenje je osebna bioresonanca za domačo uporabo za vso družino. Odpravlja mikrobe in njihove toksine kot končne povzročitelje bolezni, revitalizira in razstruplja telo in povrne zdravo počutje in nasmeh na obraz. Zapper Zaper Zaperino je tradicionalna protimikrobna zaščita, ki deluje skupaj z zeliščno podporo tinkturi pelin in črni oreh in bio klinčki. Je zgodovinsko preizkušena in razširjena po vsem svetu. Je nujna oprema pri potovanju v dežele tretjega sveta za varnost pred okužbami in nalezljivimi boleznimi.

klik za domov

klik za UPORABA IN UČINKI

klik za ZADOVOLJNI UPORABNIKI

klik za nasveti

klik za info

klik za TRGOVINA

klik za KONTAKT

klik za ODGOVORI NA VPRAŠANJA

klik za NOVICE IN DOGODKI

klik za OBJAVE V REVIJAH

klik za RAZISKAVE IN ZGODOVINA

klik za TESLA-ZAPER-GEO program

 

 

.

https://www.lakites.eu/
Vitalne vibracije LAKITES
Vibracijsko samozdravljenje
Teslov generator

.

klik za nazaj na https://www.zaper-zaperino.si/zapper/

https://www.zaper-zaperino.si/zaper/

https://www.zaper-zaperino.si/

https://www.zaper-zaperino.com/zapper/

https://www.zapper-zapper.si/