TESLAZAPERGEO

ALKIVITA bioznanost center – TESLA-ZAPER-GEO bioenergijski pripomočki

Izumitelji, raziskave in razvoj TESLA-ZAPER-GEO

Izumiteljica zaperja je Dr. Hulda Clark (1928-2009), neodvisna raziskovalka in zdravnica. Na osnovi dela svojih briljantnih predhodnikov in inženirskega dela s svojim sinom je izumila protimikrobno zaper napravo za osebno in domačo terapijo, ki deluje na eni sami 30kHz, to je zaper frekvenci in se uporablja trikrat 7 minut z dvema 20-minutnima pavzama. Zaper frekvenca 30kHz uniči vse vrste škodljivih mikrobov v človekovem telesu istočasno, ne glede ali so to virusi, bakterije, glive ali nematodi (metljaji ali črvički) in to na en mah v nekaj minutah. Tradicionalna zaper terapija ne posega v črevesno floro, zato potrebuje zeliščno podporo v obliki tinkture pelina in črnega oreha ter bio klinčkov, ki pomagajo pregnati zajedavce človeškega telesa iz njihovih skrivališč v žolčnih in ledvičnih kamnih, raznih tvorbah in prebavilih. Človek potrebuje seveda več časa za okrevanje, ker mora imunski sistem še razgraditi, ledvice pa izločiti odmrle mikrobe iz telesa. To se imenuje Herxheimerjeva zdravilna kriza, v kateri se priporoča počitek in uživanje več C-vitamina in tekočine v podporo procesu okrevanja. Povrniti se mora ravnovesje. Na začetku je delala dr. Hulda Clark zaper terapijo za vsako vrsto mikroba posebej na njegovi valovni dolžini za vsakega po tri minute, tako so njene terapije trajale dnevno po 10 ur za enega pacienta. Kasneje pa je ugotovila, da skrajno učinkovita zaper frekvenca 30 kHz zatre vse vrste mikrobov istočasno

2. Svoje izsledke je opisala v mnogih knjigah, v slovenščino je prevedena njena svetovna uspešnica Terapija za vse bolezni.

Poglej Zaper-Zaperino v spletni trgovini.

Pod mikroskopom posnet 2 minutni film, ki kaže, kako mikrobi v par minutah odmrejo pod vplivom ZAPER delovanja: najprej je blokirana smer gibanja mikrobov, potem plapola in poči njihova ovojnica. Pri večini se to zgodi že v nekaj sekundah. Samo najbolj trdovratni mikrobi zdržijo minuto ali dve, sedem minut pa je potrebno za poln učinek na vseh različnih vrstah mikrobov, zato terapije ni potrebno podaljševati.

http://www.youtube.com/watch?v=kELJRX9WsiQ

Njen predhodnik Dr. Royal Radmond Rife (1888-1971)je uničeval mikrobe kot povzročitelje bolezni z veliki napravami, celim spektrom frekvenc in zelo močnimi polji brez osebnega kontakta, svoje raziskave pa je podkrepil z opazovanji pod izjemnimi mikroskopi, ki jih je prav tako sam izumil. Dosegal je izjemne rezultate in pred zdravniškimi konziliji dokazane skoraj 100% ozdravitve tudi pri najtežjih boleznih s pomočjo svojega Rife generatorja.

Poglej Zapy-Rife generator v spletni trgovini.

Unikatni pristop inženirja, znanstvenika, zdravnika, izumitelja in avtorja Dr. Georges Lakhovsky (1869-1942) pa je bil ravno obraten. Izumil je večvalovni oscilator, ki oddaja na kratkem radijskem valu harmonično energijo na celičnih valovnih dolžinah, v katerih vsaka celica najde svoje lastne frekvence in se okrepi. Ko naraste celična moč čez neko kritično mejo, premaga bolezen in mikrobe, jih deaktivira in jih izloči iz telesa. Objavil je dve knjigi: Skrivnost življenja (The secret of life) in Izvor življenja (The origin of life) ter mnoge članke, v katerih dokazuje, da žive celice oddajajo in sprejemajo tudi elektromagnetno sevanje visokih frekvenc.

Poglej večvalovni oscilator Lakites po dr. Lakhovskem v spletni trgovini.

10 sekundni posnetek delovanja velikega Večvalovnega oscilatorja po dr. Lakhovskem:

https://www.youtube.com/watch?v=VdJlOLoSukE

Dr. Lakhovsky je živel v istem času kot Nikola Tesla (1856-1943), moža sta se srečala in sodelovala. Znameniti izum Teslovega generatorja je odprl vrata terapijam s Teslovimi skalarnimi valovi, ki delujejo na globoki subtilno-informacijski ravni in so matrica za razporejanje energije in snovi. Izboljšajo celično in energijsko stanje organizma, da se lažje prestrukturira in popravi napake ter se povrne k brezhibnemu delovanju pred nastopom motnje. Tesla je uporabljal za brezžični prenos energije naravni osemherčni bioritem atmosfere med Zemljo in ionosfero.

Poglej Teslov generator – Profesionalna Teslova fontana v spletni trgovini.

Nemški znanstvenik Winfried Oto Schumann je leta 1952 matematično določil Zemljino atmosfersko aktivnost kot 7,83Hz, ki je odvisna od površine Zemlje in površine spodnje plasti ionosfere. Med Zemljo in ionosfero se poraja električna napetost, ki jo vzbuja istočasno okoli tisoč razelektritev strel po vsem svetu. Posledica je Schumannova resonanca 7,83Hz, ki je značilnost Zemlje in njene atmosfere, obenem pa srčika alfa valovanja človekovih možganov v ustvarjalni in sproščeni budnosti. Naravna energija Zemlje in Zemljine atmosfere sta ključni pri ohranjanju življenja na našem planetu že iz pradavnin. V naravnih pogojih v morju se je pred milijoni let razvilo življenje na Zemlji. V manjši meri pa se Schumannovi resonanci pridruži še istočasna serija harmoničnih energijskih pikov kot so 14,3Hz, 20,8Hz, 27,3Hz in 33,8Hz, ki pa so izven alfa valovanja možganov in zato nimajo enako krepčilnega vpliva na okrevanje in psihofizično spodbudo vitalnosti kot osnovna Schumannova resonanca 7,83Hz (cca 8Hz).

Poglej Bionis v spletni trgovini.

Slike vseh omenjenih izumiteljev.

Slike k sestavku: