ALKIVITA bioznanost center

Lakites vecvalovne oscilacije po dr. Lakhovskem

Teslovi generatorji
Zaperji za uničevanje virusov, bakterij in parazitov
Elektroterapija Zaper Vitastas
Schumannovi resonatorji Bionis / Bioinizator
Večvalovni osilator Lakites po dr. Lakhovskem

Lakites vecvalovne oscilacije po dr. Lakhovskem

Teslov generator

Tesla Zaper Geo

Za uresničitev želja

Teslovi generatorji oddajajo Teslove skalarne valove, ki po načelu sinhronicitete pritegnejo v življenje želene dogodke in pomagajo pri izpolnitvi želja. Rahljajo blokade v pretoku življenjske energije vračajo subtilno ajurvedsko ravnovesje naravnih elementov. Na predvzročni ravni obnavljajo brezhiben življenjski vzorec in sodeluejo v njegovem uresničevanju.

Lakites vecvalovne oscilacije po dr. Lakhovskem

Zaper Zaperino

Virusi, bakterije, paraziti

Zaper Zaperino je elitna zaper terapija s KABONSKIMI zaper sondami original po dr. Clark s frekvenco 30kHz za vso družino. Ima 'pozitivno naravnane zaper impulze', ki so najbolj učinkoviti v uničevanju virusov, bakterij in parazitov. Njihova ovojnica poči in v 3-7 minutah odmrejo.

Druga nastavitev Zaper Zaperino terapije je Schumannova 8Hz frekvenca, ki enako intenzivno uniči vse viruse, bakterije in parazite, ima pa še veliko drugih ugodnih vplivov na telo. Usklajuje telesni energijski sistem, da je bolj odporen za zunanje vplive in povzročitelje bolezni. Vrača ravnovesje ali homeostazo, ki je celostna osnova zdravega počutja. Uničevanje virusov, bakterij in parazitov pomeni tudi manj toksinov v telesu in s tem večjo možnost za ozdravitev.

KARBONSKE sonde Zaper Zaperina ne ohladijo rok med zaper terapijo (kot bakrene). Karbonske zaper sonde ohranijo njihovo prekrvavitev, kar je še posebej pomembno za bolnike, pri revmi, artritisu, za bolne in za otroke. Zaper Zaperino energija bioresonančnih impulzov sprošča in poživlja celično moč. Telesu prija in polni akumulatorje življenjske energije. Ni primerna za uporabnike srčnih spodbujevalnikov, otroke in nosečnice.

Lakites vecvalovne oscilacije po dr. Lakhovskem

Elektroterapija Zaper Vitastas

Energija in vitalnost nad 18 let

Elektroterapija Zaper Vitastas ima regulator jakosti in frekvence. Omogoča individualno nastavitev za želeni občutek bioelektričnih impulzov v rokah za doseganje največje učinkovitosti. Telo krepi z bioelektričnimi impulzi v obliki elektroterapije za uničevanje virusov, bakterij in parazitov. Od klasične zaper terapije po dr. Clark se razlikuje v bifaznih impulzih, ki imajo to prednost, da lahko delujejo na dve 9V bateriji in so zato močnejši in bolj koristni za energijsko revitalizacijo telesa. Virusi, bakterije in paraziti pa sočasno podležejo podobno kot pri zaper terapiji.

Z desnim gumbom Elektroterapije Zaper Vitastas nastavimo jakost, z levim pa frekvenco. Oba gumba nastavimo tako, da občutimo v rokah prijetne bioelektrične impulze. Na telo delujejo celostno in potujejo skozi celo telo vključno z nogami. Ne delujejo le lokalno na krčenje mišic in vzbujanje živcev kot pri klasični elektroterapiji. Zato se Elektroterapija Zaper Vitastas lahko uporablja z oprijemom v rokah tudi skozi področje srca, podobno kot zaper terapija. Uniči viruse, bakterije in parazite. Zapored lahko delamo vsak dan pol ure Elektroterapije Zaper Vitastas, ki se vsakih 5-10 minut avtomatično izklopi. Takrat izključimo še glavno stikalo, tako da ugasne rdeča lučka in varčujemo z baterijo. Lahko pa zapored naredimo več serij po 5-10 minut terapije v skupnem času do pol ure.

Lakites vecvalovne oscilacije po dr. Lakhovskem

Večvalovni oscilator

Lakites dr. Lakhovsky

Zlati spekter frekvenc po dr. Lakhovskem za spodbudo celične moči, da lažje premagajo bolezni. Izumitelj dr. Lakhovsky je z večvalovnim oscilatorjem požel uspehe pri zdravljenju ljudi, ki jim uradna medicina ni mogla več pomagati. Njegov večvalovni oscilator so takrat sprejele bolnišnice in uspešno pomagale ljudem tudi pri neozdravljivih boleznih. Podobno kot Tesla pa je dr. Lakhovsky leta 1942 v nenavadnih okoliščinah podlegel v prometni nesreči. Po tem so njegove izume odstranili iz bolnišnic. Danes pa si milijone ljudi po vsem svetu pomaga pri povrnitvi zdravja z njegovim večvalovnim oscilatorjem. Alkivita center.

Lakites vecvalovne oscilacije po dr. Lakhovskem

Geo impulzi Bionis

Tesla Zaper Geo

Schumann 8Hz

Schumannovi geo impulzi 8Hz spodbujajo v telesu ugodne alfa valove. V zdravo ravnovesje ali homeostazo usklajujejo organe, da eni ne pregorijo, drugi pa oslabijo. 8Hz izboljša bistrost možganov, ustvarjalno razmišljanje. Zmanjša stresne hormone in umirja simpatikus kot stresni del živčevja. Vrača počitek in regeneracijo, da se telo lažje obnavlja v samozdravilnih procesih. Alkivita center

Lakites vecvalovne oscilacije po dr. Lakhovskem

Zapper Zapper

Uniči viruse 30kHz

Zapper Zapper je klasični zaper po dr. Clark za uničevanje virusov, bakterij in parazitov. Original zaper frekvenca 30kHz je piramidna frekvenca, ker so jo kasneje odkrili tudi v piramidah, kjer je bil ustavljen proces organskega razkroja in so vzklila pet tisoč let stara žita, ki niso splesnila.

KARBONSKE zaper sonde ne ohladijo rok med zaper terapijo. Ohranijo prekrvavitev rok, to je še posebej pomembno za bolnike, revmatike, otroke in starejše. Karbonske zaper sonde nikoli ne oksidirajo (kot bakrene), zato ne izgubijo prevodnosti in ni jih potrebno čistiti in vzdrževati. Karbonske zaper sonde so higienične in trajne. Na kabl so fiksno pritrjene, tako da lahko zaper terapijo delamo udobno tudi v postelji (brez strahu da bi se odklopile kot bakrene, ki se samo s ščipalko držijo kabla). Vrhunski Alkivita center.

Lakites vecvalovne oscilacije po dr. Lakhovskem

Zapper Geo

Uniči viruse 8Hz

Zapper Geo je univerzalna zaper terapija za uničevanje virusov, bakterij in parazitov, ki ima zaradi Schumannove geo frekvence še kup ugodnih vplivov na človeško telo. 8Hz enako učinkovito uniči viruse, bakterije in parazite. Dr. Clark je v svojih knjigah zapisala, da vse frekvence v razponu 5-500.000 uničijo viruse, bakterije in parazite pri napajanju 9V in času 7 minut. Obenem pa 8Hz v obliki bioelektričnih zaper impulzov, ki jih sprejema naše telo skozi bolj prevodne akupresurne točke v dlaneh, vrača energijsko ravnovesje ali homeostazo, potrebno za regeneracijo, ozdravitev in obnovo vrhunske forme.

Lakites vecvalovne oscilacije po dr. Lakhovskem

Lakites vecvalovne oscilacije po dr. Lakhovskem

Lakites vecvalovne oscilacije po dr. Lakhovskem

Lakites vecvalovne oscilacije po dr. Lakhovskem

Lakites vecvalovne oscilacije po dr. Lakhovskem