Zapper Geo je učinkovita protimikrobna zaper terapija za vsak dan, za sprotno obnovo moči in revitalizacijo skozi vse leto. Deluje na osemherčnih 8HZ Schumannovih geo impulzih, ki jih telo sprejema v času, ko držimo v rokah karbonske zaper sonde. Terapija traja okoli 7 minut, po kratki pavzi okoli 20 minut terapijo ponovimo, nato sledi še druga 20 minutna pavza in tretja sedem minutna terapija.

Po nekem času, ko se telo že izčisti mikrobov in napolni z energijo, to je po 2-3 tednih vsakodnevne uporabe pri čemer redno jemljemo tudi tinkturi črni oreh in pelin ter bio klinčke, lahko uporabljamo Zapper Geo terapijo samo enkrat tedensko za vzdrževanje imunskega sistema in življenjskega elana.

Zapper Geo je edinstven bioenergijski zaper pripomoček zato, ker ga lahko v nadaljevanju uporabljamo vsak dan 5 minut po potrebi, ko začutimo popoldansko utrujenost. V namen dnevne obnove moči je dovolj enkratna terapija par minut, brez trikratnega ciklusa z dvema pavzama. Takoj lahko začutimo svežo moč, kot bi zjutraj vstali s polnim elanom in preživimo kvalitetno popoldne v vsakodnevnih obvezah.

Terapija Zapper Geo je primerna tudi za potovanja in počitnice, da se nas kaj ne loti in nam ne pokvari dopusta. Idealna je tudi za otroke in za starejše, kot preventiva in kurativa. Skrajša čas okrevanja in varuje pred boleznimi vseh vrst.

Zapper Geo ima vrhunske KARBONSKE zaper sonde, ki so lahke, tople in prijetne na otip, tako da rok ne ohladijo (kot je to primer pri bakrenih). Karbonske zaper sonde ohranijo prekrvavitev rok, kar je še posebej pomembno v zimskem času in pri daljnoročni uporabi skozi vsa leta.

Enkrat letno zamenjamo pravokotno 9V baterijo pri redni uporabi za vso družino. Zapper Geo je trajen in trpežen, garancija je 1 leto, servis je v Sloveniji.

Z osemherčnimi valovi vpliva na ugodno alfa stanje, ki dinamizira celične procese regeneracije in vrača fiziološko ravnovesje.

Več o KARBONSKIH zaper sondah >>

Zapper Geo v spletni trgovini >>