ZAPER-ZAPERINO uničuje vse vrste PARAZITOV v telesu, bakterije, glive, plesni, protozoe in viruse. Konstruiran je ORIGINAL po dr. Hulda Clark s ‘pozitivnimi-off-set’ zaper impulzi za doseganje enake PROTIPARAZITNE učinkovitosti kot jo je imela izumiteljica v svojih raziskavah in zdravljenju bolnikov. Na voljo je v medicinski trgovini MEDIKA Maribor, ulica Eve Lovše 1 (MC Tabor) >>

zapper zaper zaperino
Zaper Zaperino terapija je enostavna za uporabo in traja samo nekaj minut. KARBONSKE zaper sonde ne ohladijo rok (kot bakrene). Roke ostanejo tople in dobro prekrvavljene, kar je še posebej pomembno pri otrocih, bolnikih, revmatikih in artritisu.

ZAPER-ZAPERINO je vrhunski pripomoček za protimikrobno osebno bioresonanco, ki je pri roki vedno, ko se nas kaj loteva. Uničuje PARAZITE in pomaga, da se začetni simptomi ne razvijejo v bolezen. Lajša kronične in akutne bolezni in pospešuje okrevanje. Skozi dve luksuzni KARBONSKI bioresonančni sondi, ki ju tesno oprimemo vsako v svojo dlan, dovaja v telo krepčilno energijo, dobesedno polni ‘akumulatorje življenjske energije’. Organi s primanjkljajem energije se energijsko napolnijo, poživijo, aktivirajo in spodbudijo za svoje vitalne naloge v organizmu. Skozi akupunkturne točke v dlaneh dovedena energija poživlja telo in ga vitalizira in regenerira. PARAZITI, bakterije in drugi patogeni mikrobi pa te stimulacije ne prenesejo. Njihova ovojnica poči in odmrejo. Pijemo več vode in C-vitamina, da pomagamo imunskemu sistemu, da počisti odmrle PARAZITE iz telesa. To je odlična zaščita pred boleznimi, ki obenem pospešuje okrevanje pri akutnih in kroničnih boleznih.

ZAPER-ZAPERINO terapija skozi prijetne karbonske sonde, ki so lahke in tople za uporabo, dovaja telesu dve vrsti energije, zaper in geo energijo, ki ju nastavimo na levem stikalu.

ZAPER energija je izrazito PROTIPARAZITNA, s tradicionalno frekvenco 30kHz po dr. Clark. To je istočasno piramidna frekvenca, ki v piramidah naravno zavira procese organskega razkroja, tako da so v piramidah ohranjena več tisoč let stara žita še v današnji čas povsem brez plesni in znakov organskega razpada. Na Zaper-Zaperinu jo nastavimo s pomikom levega stikala navzdol. Kadar se nas akutno kaj loteva ali pa smo že zboleli, uporabimo zaper nastavitev 30kHz.

Obe nastavitvi, zaper in geo, lahko uporabljamo lahko 1-3 tedne vsak dan oziroma po potrebi, da se telo dobro izčisti PARAZITOV in bakterij in njihovih toksinov, nato pa za vzdrževanje delamo zaper terapijo enkrat tedensko.

zapper zaper zaperino vibracijska terapija proti parazitom
ZAPER-ZAPERINO terapija uničuje PARAZITE ima vrhunske KARBONSKE bioresonančne sonde, ki so prijetne in tople za uporabo, trajno ohranijo svojo vrednost in nikoli ne oksidirajo (kot bakrene).

GEO energija je obenem PROTIPARAZITNA in preventivna, z naravno osemherčno frekvenco atmosferske energije Schumannove resonance, ki služi tudi za brezžično medcelično komunikacijo organov in tkiv, tako da se medsebojno uskladijo v življenjskih funkcijah.

8Hz je naravna frekvenca možganskih impulzov v alfa stanju, v katerem procesi krmiljenja celotnega organizma potekajo najbolj optimalno. Na Zaper-Zaperinu jo nastavimo s pomikom levega stikala navzgor. Geo nastavitev na 8Hz uporabljamo preventivno in za vzdrževanje forme enkrat tedensko skozi vsa leta. Vedno znova lahko namreč pade odpornost, doživimo stres in je vzdrževanje stanja nujno potrebno.

ZAPER-ZAPERINO je dobrodošel za vso družino, ni pa za uporabnike srčnih spodbujevalnikov, epileptike, nosečnice in dojenčke do 1 leta. V času uporabe po potrebi počivamo in pijemo več tekočine in C-vitamina, da organizem lažje izloči odmrle PARAZITE in njihove toksine. Deluje tudi proti kandidi in vsem drugim povzročiteljem bolezni, zmanjša gripe, prehlade, viroze in bolezenske izostanke v šoli in službi.

Tradicionalno se dela Zaper-Zaperino terapija skupaj z zeliščno podporo tinkture črnega oreha in tinkture pelina, vsak dan pa vzamemo še en surov bio klinček za podporo črevesju. Zaper-Zaperino uničuje PARAZITE, pri tem pa ne posega v črevesno floro in je ne uniči kot antibiotiki. Odlično se dopolnjuje s tinkturo pelina, črnega oreha in bio klinčkom. Tinkture s klinčkom vzamemo na dan Zaper-Zaperino terapije, na začetku vsak dan 1-4 tedne, potem pa enkrat do dvakrat tedensko za vzdrževanje.

tinkturi črni oreh in bio klincek k zaper terapiji
Tinktura črni oreh 100ml, tinktura pelin 50ml in bio klinčki uničujeta PARAZITE v črevesju. Obe tinkturi nabavite pri zeliščarju na Pohorju, g. Božidar Žerjav gsm 041-954-890, za 10 eur komplet plus poštnina.
zapper zaper zaperino terapija za vse bolezni po dr. Clark
Zaper-Zaperino frekvenčna terapija ORIGINAL po dr. Clark proti PARAZITOM in za vibracijsko samozdravljenje je na voljo v trgovini z medicinskimi pripomočki MEDIKA Maribor, v MC Tabor, ulica Eve Lovše 1, vsak dan 9.-18.ure in ob sobotah 9.-13.ure

.