DOGODKI IN NOVICE

Utrinek s srečanja Vibracijsko samozdravljenje v Ljubljani 8.septembra 2021

2021 8 sept Vibracijsko samozdravljenje Ljubljana ALKIVITA Tesla-Zaper-Geo Nerina 2

V novi zeleni predavalnici smo v naravnem odprtem prostoru s streho na lep sončen dan 8.septembra 2021 spoznavali in krepili mehanizme krvnega obtoka in delovanja žilnih sten v sklopu imunske obrambe.
1.Teslov generator je medtem ustvarjal vibracijski ambijent Teslovih skalarnih valov za obnovo biološke in fizikalne inteligence telesa.
2.Schumannov resonator z 8Hz frekvenčnim bioritmom je spodbujal energijsko usklajenost v krmiljenju celotnega telesa.
3.Večvalovni osclator Lakites pa je z mrežo večvalovnih oscilacij polnil naše okolje s celično energijo na lastnih valovnih dolžinah celic za njihovo okrepitev in vzdrževanje forme.
4.Zaper Zaperino terapija pa z uničevanjem parazitov pomaga imunskemu sistemu, da lažje vzdržuje ravnovesje in se ne sprevrže v autoimuno delovanje.

Karbonske zaper sonde NE ohladijo krvnega obtoka v rokah, s tem pa ohranjajo aktivnost IMUNSKIH celic v žilah. Kri napaja sklepe, možgane in notranje organe, kvaliteta oskrbe pa je odvisna od njene sestave in dinamike obtoka. Žilne stene so tanka plast ENDOTELIJA ali opne z nekaj podpornega tkiva.

Pod vplivom PROSTIH RADIKALOV, VNETIJ, srčne ARITMIJE in pritiska KRVNEGA TLAKA na žilne stene prihaja do mikro POŠKODB žilnih sten. Poškodovan žilni ENDOTELIJ ali opna lokalno aktivira FAKTORJE STRJEVANJA KRVI, ki z mikro strdki pokrpajo ŽILNE mikro razpoke in varujejo pred notranjimi krvavitvami in pri nezgodah.

V normalnem ravnovesju telo signalizira in izvaja tudi RAZTAPLJANJE TROMBOV ali mikro strdkov. Ko odlužijo svoj namen in se žilne stene pocelijo, jih telo raztopi. V ta namen se v jetrih proizvaja PLAZMINOGEN, ki se po signalizaciji in aktivaciji pretvori v PLAZMIN.

Pokrita zelena predavalnica Vibracijsko samozdravljenje v naravi - Nerina Darman

PLAZMIN raztopi FIBRINSKO vlakno oblike ribiške mreže, ki drži ujete krvne celice v TROMB ali strdek. TROMBOCITI pa skupaj s KALCIJEM nalepijo strdek na žilno steno. Zato v krvu ne sme biti presežek KALCIJA, samo organsko vezan KALCIJ, ki se lažje in hitreje vgradi v kosti in zobe.

Organski KALCIJ  se NE zadržuje predolgo v krvnem obtoku. To je odlično za zaščito ožilja pred napadom PROSTIH RADIKALOV, ki nastajajo ob sočasnem delovanju kalcijevih in železovih ionov v krvi.

KALCIJ pa skupaj z encimom TROMBOKINAZA, ki ga sproščajo poškodovane celice, sodeluje tudi pri aktivaciji TROMBINA iz PROTROMBINA, ki ravno tako nastaja v jetrih.

TROMBIN je skupaj s FIBRINOGENOM kot dvokomponentno lepilo, ki se sprime ali zaželira v mrežo netopnih FIBRINSKIH vlaken kot ogrodja strdkov ali TROMBOV.

Katarina Arko 051 301 772 prideluje ekološki čaj iz SLADKEGA PELINA

V mehanizmu raztapljanja strdkov telo v dobrem ravnovesju pravočasno aktivira ANTITROMBIN. Za več stokratni faktor hitrosti ga spodbuja HEPARIN, ki ga izločajo imunske celice MASTOCITI in ki je v LIOTON mazilu za žile >> Pravočasno RAZTAPLJANJE STRDKOV je odvisno tudi od IMUNSKEGA RAVNOVESJA. Imunski sistem NE sme biti preobremenjen, da lahko MASTOCITI pravilno in pravočasno izpeljejo to zahtevno nalogo.

Zato smo za IMUNSKO RAVNOVESJE na srečanju dobili stekleničko s hladno namočenim čajem SLADKEGA PELINA, ki ga skrbno pripravlja Katarina Arko iz Društva Zdrav.si iz Sodražice, gsm 051 301 772 https://alkivita.hr/sladki-pelin/ na svoji ekološki posesti. SLADKI PELIN ima znotrajcelično delovanje proti virusom in drugim zajedavcem, s tem pa pomaga RAVNOVESJU IMUNSKEGA SISTEMA.

Osvežil nas je hladno namočen čaj iz SLADKEGA PELINA

Okrepčali smo se z ZDRAVO SLADICO iz kuhanega PROSA.
1. PROSO razstruplja črevesje in z bogastvom SILICIJA celi tkivne in žilne mikro POŠKODBE.
2.ROŽIČEVA MOKA je razkošje CINKA za ravnovesje in krepitev IMUNSKEGA SISTEMA.
3.MED in CIMET kot antioksidant in stimulator razpoloženja.
4.Sojin JOGURT pa pričara poln okus, uživajo pa ga lahko tudi tisti, ki ne smejo laktoze in glutena.

Za predjed ob prihodu pa smo se okrepili z:
1.Rezinami zelo okusne SUROVE RDEČE PESE, ki poveča kisik v krvi in razstruplja.
2.Svežimi lističi BAZLIKE, ki deluje proti vnetjem.

Zdrava sladica iz prosa (silicij za celjenje), rožičeve moke (cink za imunost), cimeta, medu in sojinega jogurta.

TROMBOKSANI so nadzorni hormonski regulator strjevanja krvi >> Nastajajo v TROMBOCITIH iz belega olja oziroma ARAHIDONSKE omega 6 maščobne kisline. S pomočjo encima CIKLOKSIGENAZA ali COX encima se ARAHIDONSKA omega 6 maščobna kislina iz belega olja pretvarja v TROMBOKSANE.

1.TROMBOKSANI ožajo žile in strjujejo kri. Težave povzročajo, ker jih je v telesu PREVEČ, zaradi viška ARAHIDONSKE omega 6 maščobne kisline. TROMBOKSANE lahko zmanjšamo z uživanjem manj belega olja. Maslo, kokosova in svinjska mast pa NE vsebujejo ARAHIDONSKE maščobe.

2.Uživanje INGVERJA in KURKUME, ČESNA in HRENA blokira katalizatorski COX encim, tako da NE ustvarja v telesu presežkov TROMBOKSANOV >> To varuje pred krvnimi strdki, neravnovesji imunskega sistema in mnogimi boleznimi.

Pogovorili smo se tudi o vzdrževanju energije v telesu. Zjutraj je po kozarcu navadne vode dobrodošel ZELENI čaj.

V popoldanskem času poživlja ČRNI čaj, ta pa ugodno zmanjšuje sekundarni stresni hormon KORTIZOL, tako da zvečer lažje in boljše zaspimo.

Zjutraj je v telesu naravno največ KORTIZOLA, zaradi njega se prebudimo. Zvečer pa mora pasti na nula, da bi lahko zaspali. Kronično povečanje KORTIZOLA uravnamo s popoldanko skodelico ČRNEGA čaja.

Kakšen konec tedna spustimo kavo in poživljajoče čaje in se prepustimo počitku in aktivnostim kot telo naravno želi in potrebuje brez zunanje stimulacije. To je blagor proti izgorelosti, nespečnosti in izravnava mnogih neravnovesij, ki se naberejo v telesu.

Ravnovesje dela, počitka in razvedrila potrebujemo na dnevni ravni. Nikoli brez potrebe ne pretiravamo z lenarjenjem ali garanjem več dni skupaj.

Če pa že, ob prvi priliki uravnotežimo z nasprotnimi aktivnostmi mirovanje-gibanje, toplota-hlad, žalost-veselje itd.

Odprti raznolikim in unikatnim aktivnostim občutimo energijski vlek v telesu podobno kot dimnik potegne, ko v peči odpremo zrak.

V doglednem času nadomestimo vse kar smo potrebovali za svoje počutje in zdravje, a smo izpustili ob vsakodnevnih obveznostih.

Posvetli smo se še zaščiti SLUZNICE kot prve obrambne linije imunskega sistema. Nosno sluznico občasno razkužujemo na začetku nosne votline z jodom, kapljico grenivkinih pečk ali tinkturo pelina in črnega oreha, ker je tam filter dlačic za nabiranje nečistoč in mikrobov iz okolja. Pred razkužitvijo nos očistimo in osušimo tudi znotraj. Kadar se na koncu nosu nabira kapljica, ponovimo postopek, da se ne razvije v prehlad in gripo.

Poslovili smo se z željo za ponovnim samozdravilnim snidenjem in vibracijskimi terapijami na srečanju Vibracijsko samozdravljenje. Druži nas energija, znanje in dobra volja za podporo življenju v vseh njegovih vidikih. Ostanemo povezani preko e-zanimivosti Vibracijsko samozdravljenje in skrbimo za stabilno razpoloženje tudi v turbulentnih časih. Predvsem je naša odgovornost ostati zdrav.

Dobimo se v sredo 25.maja naslednje leto v Sodražici na Dolenjskem na srečanju SAMOZDRAVILNE VIBRACIJE v okrilju Društva Zdrav.si pod vodstvom Katarine Arko!

DOGODKI IN NOVICE 2022
SODRAŽICA na Dolenjskem >>

DOGODKI IN NOVICE: sreda 25.maj 2022 ob 18h – skupinske terapije SAMOZDRAVILNE VIBRACIJE, v sejni sobi v pritličju občine Sodražica, Trg 25.maja 3, 1317 Sodražica – vabljeni v doživljanje in odkrivanje skrivnosti revitalizacije!

LJUBLJANA >>

DOGODKI IN NOVICE: sreda 7.september 2022 ob 18h – srečanje VIBRACIJSKO SAMOZDRAVLJENJE v prostorih Misteriji v živo na Zadobrovški c. 88, 1260 Lj-Polje – vabljeni na vibracijske terapije in preizkušeno prakso obnove!

SVETA TROJICA pri Lenartu >>

DOGODKI IN NOVICE: nedelja 29.maj 2022 ob 15h – samozdravilno vibracijsko srečanje ALKIMIJA VITALNOSTI na domačiji Olga in Liam Šebinek na Radgonski cesti 2, 2235 sveta Trojica v Slovenskih goricah – dobrodošli na obnovo moči in okrevanje!

SLOVENSKA BISTRICA >>

DOGODKI IN NOVICE: četrtek 8.junij 2022 ob 15.30 – predavanje ALKIVITA VITALIS v centru za starejše Metulj na Leskovarjevi ulici 16a, 2310 Slovenska Bistrica– vabljeni na vibracijske terapije Tesla-Zaper-Geo, zelišča in nova znanja! O predavanju >>

DOGODKI IN NOVICE 2023
LJUBLJANA >>

DOGODKI IN NOVICE: sreda 21.maj 2023 ob 18h – predavanje VITALNE VIBRACIJE v prostorih Misteriji v živo na Zadobrovški c. 88, 1260 LJUBLJANA-Polje: VSTOP PROST, začnemo točno – srčno dobrodošli v vedno novo obzorje raziskovanja globin življenja! O predavanju >>

MARIBOR >>

DOGODKI IN NOVICE: četrtek 1.junij 2023 ob 18h – predavanje Tesla-Zaper-Geo o samozdravilnih vibracijah na Lackovi cesti 78 a v Mariboru – vabljeni na regeneracijo za zimski čas, VSTOP PROST! O predavanju >>

Povabila

sreda 7.september 2022 ob 18h v Ljubljani: VIBRACIJSKO SAMOZDRAVLJENJE v skupini

Naslednje srečanje VIBRACIJSKO SAMOZDRAVLJENJE je v sredo 7.september 2022 ob 18h v prostorih Misteriji v živo na Zadobrovški c.88, 1260 Ljubljana-Polje (vhod levo iz dvorišča za Mercatorjem), cena 14 eur. Sporočite simptome, ki vas zanimajo. Prijavite se na gsm: 041-789-319 ali elektronsko pošto: satjam@gmail.com

V telefonskem pogovoru prejmete prve smernice, na srečanju Vibracijsko samozdravljenje pa kompleten individualni program. Srečanje poteka diskretno, tako da v skupinski obravnavi ni nihče osebno izpostavljen, kot skupina ste deležni obravnave za vse prisotne.

V sklopu srečanja se naužijemo in okrepčamo s terapijo s Teslovim generatorjem in Teslovimi skalarnimi valovi, večvalovne Lakites terapije po dr. Lakhovskem, terapije s frekvenco Schumannove resonance in protimikrobne Zaper-Zaperino terapije…

Okušamo naravne antioksidante in sezonska zelišča, nanašamo elektrolite na vidne dele kože ter se okrepčamo z naravnimi antioksidanti. Posvetimo se protibolečinski in protivnetni terapiji ter življenjski naravnanosti, ki preprečuje prenos čustvenih in mentalnih napetosti na telesno in celično raven. Glede na vaše individualne potrebe se približamo izbranim utrinkom tisočletja stare ajurvedske modrosti. Vsakič obravnamo tudi po eno mojstrsko vrednoto kot filter za vsakodnevno osebno zaščito pred vdorom neželenih energij v telesni energijski in celični sistem. Posebna pozornost je namenjena medsebojnim odnosom, da so bolj pretočni in da se naučimo zavarovati pred različnimi tipi neugodnih situacij. Zaželena je udeležba na obeh spomladanskih in jesenskih srečanjih zaradi trajne podpore vzdrževanja in obnove samozdravilnega procesa.

sreda 25.maj 2022 ob 18h v SODRAŽICI, organizira društvo ‘ZDRAV.SI’ gospa Katarina Arko

SAMOZDRAVILNE VIBRACIJE s terapijami vseh vrst in diskretno obravnavo simptomov vseh udeleženih brez osebnega izpostavljanja. Dobrodošli v Sodražici na Dolenjskem! V prostorih občine Sodražica, Trg 25.maja 3, 1317 Sodražica, v sejni sobi v pritličju.

Prijavite se v društvu ‘ZDRAV.SI’ pri srčni organizatorki gospe Katarini Arko, gsm: 051-301-772, e-pošta: rina.arko@gmail.com in pri vibracijski terapevtki Nerini Darman, dipl.ing.kem.teh., gsm: 041-789-319, e-pošta: satjam@gmail.com

Ob prijavi sporočite bolezni in simptome, ki vas zanimajo in katere želite, da se osredotoči tematika. Srečanje poteka diskretno, brez osebnega izpostavljanja. Cena 10 eur.

Utrinki s srečanj

DOGODKI IN NOVICE 2020
sreda 14.9.2020 ob 18h v Sodražici - skupinske terapije SAMOZDRAVILNE VIBRACIJE

Samozdravilne vibracije Sodražica Nerina Darman 2020 okt 14

V prijetnem ambijentu Sodražice smo se prepustli Tesla-Zaper-geo vibracijam samozdravilnih naprav. Teslov generator je poskrbel za subtilen pretok na ajurvedski predvzročni ravni za obnovo zdravega ravnovesja. Večvalovni oscilator Lakites nas je bogatil z mrežo frekvenčnih oscilacij, ki božajo celice in jih nagovarjajo na njihovih specifičnih valovnih dolžinah. Schumannov oddajnik Bionis je krepil alfa valove za ustvarjanje samozdravilne moči telesa. Vsak je lahko naredil zaper terapijo za imunski sistem. Odprli smo nova znanja v zvezi s prekrvavitvijo in imunsko obrambo. Silicij varuje sluznico kot prvo linijo naravne imunosti kot temelj, da lahko imunski sistem vzdržuje ravnovesje. Ogledali smo si, kako zaustaviti tiha vnetja, da ostane imunski odziv stabilen.

Uživali smo v aromaterapiji sladkega pelina, ki deluje proti znotrajceličnim zajedavcem kot so tudi virusi. Naučili smo se razkuževati grlo, da se virusi v inkubacijski dobi ne morejo namnožiti, ker se ne morejo vgnezditi v pravilno vzdrževani higieni grla. Spoznali smo se z dobrimi antioksidanti in jih nekaj degustirali. Preproste življenjske navade delajo čudeže, če jih redno ponavljamo s pravilnim vedenjem o njihovih učinkih. V krvi so imunske celice, s krčenjem meč, to je mišica zadaj med gležnjem in kolenom, pa aktiviramo venske črpalke v žilah, da lažje prečrpajo zastoj krvi v nogah skozi pljuča in srce za nadaljnjo cirkulacijo kisika in imunskih celic. Podlaganje nog v počitku skupaj z Bionisom na grodnici in par dolgimi vdihi in izdihi z razširjenimi rebri v nekaj minutah osveži počutje, naredi glavo bistro in povrne moči.

Samozdravilne vibracije Sodražica, Katarina Arko in sladki pelin, Tesla Zaper Geo

sreda 23.9.2020 ob 18h in 20h Ljubljani - VIBRACIJSKO SAMOZDRAVLJENJE v skupini

Vibracijsko samozdravljenje Ljubljana Nerina Darman

V samozdravilnem vzdušju izžarevanja Tesla-Zaper-Geo vibracijskih naprav smo spoznavali zakonitosti imunskega sistema in skrivnosti njegove polne moči. Krepil nas je večvalovni oscilator po dr. Lakhovskem s svojim zlatim frekvenčnim spektrom za aktivacijo celične energije. Vključno s frekvenčno spodbudo T-limfocitov, da so ravno prav agresivni, da prepoznavajo tujke in ne preveč agresivni, da ne napadajo lastnih tkiv. Profesionalni Teslov generator je ustvarjal revitalizacijski ambijent na subtilnem nivoju ajurvedskega ravnovesja. Schumannovi geo impulzi pa so poskrbeli za alfa valove, da se telo odpre samozdravilnim procesom. Ogledali smo si pristope za stabilizacijo imunskega sistema, tako da ni dlje časa vzdražen zaradi vnetij, zakisanja, prostih radikalov in mnogih drugih faktorjev. Z vračanjem v ravnovesje povrne svojo kapaciteto, sposobnost prilagajanja in odzivanja na razne specifične oblike obrambe telesa.

Zaper Zaperino terapija z uničevanjem parazitov pomaga imunskemu sistemu tako da ni preobremenjen in da lažje ostane stabilen in učinkovit. Okušali smo bio prigrizek za imunski sistem in izvedeli mehanske načine za pospešen krvni obtok, v katerem imunske celice in kisik skrbijo za zdravo telo. Višek ogljikovega dioksida v krvi se trenutno poveže z vodo v ogljikovo kislino, ki zakisa kri in slabi imunost. Zato sprostimo pljuča z dobrim izdihom in vdihujemo le čist zrak in ne izdihanega. Strokovno se pojav zakisanja krvi zaradi viška ogljikovega dioksida imenuje aciditoza in je zelo dobro poznan v medicini. Frekvenčne terapije ustvarjajo skupaj z naravnimi elementi mogočen samozdravilen proces za celostno obnovo duha in telesa.

Vibracijsko samozdravljenje Ljubljana Tesla Zaper Geo

sreda 19.2.2020 - UTRINEK predavanja VITALNE VIBRACIJE v Ljubljani

predavanje vitalne vibracije ljubljana

 

V polni zasedbi smo se v prostorih Misteriji v živo v Ljubljani prepustili krepčilnim vplivom Teslovega generatorja, Večvalovnega oscilatorja Lakites in Schumannovim geo impulzom Bionis. Vibracijske terapije skalarne, večvalovne in geo narave so nas zaobjele z vibracijsko močjo medtem ko smo si ogledali Teslovo razlago principa oscilacije, vibracije in resonance. Na enem mestu, lokalno sprožena oscilacija prostorsko širi in resonančno krepi svoj vpliv, s časom pa lahko povzroči velike spremembe. Vpliva na energijsko-informacijsko podlago telesne zgradbe in bolj stabilne čustvene tokove. Podpre sistem živčevje, hormoni in zavest, da smo bolj pretočni za naravne samozdravilne energije organizma.

Ogledali smo si razliko med zaper terapijo in elektroterapijo. Pozitivno naravnani zaper impulzi so prav za uničevanje parazitov. Bifazni impulzi Elektroterapije Zaper Vitastas pa lahko zaradi svoje simetrične strukture delujejo z dvema 9V baterijama in dosegajo polno napetost zdravilnega električnega skata, ki so ga uporabljali za uradno medicinsko zdravljenje in samozdravljenje že stoletja pred našim štetjem. Elektroterapija Zaper Vitastas deluje v enakem frekvenčnem območju do 300 električnih impulzov na sekundo kot električni skat. Njena prednost je, da se lahko uporablja skozi dlani za celotno telo vključno za energijsko dobrobit srca in ni omejena na en del telesa kot ostale vrste elektroterapij.

predavanje vitalne vibracije ljubljana

predavanje vitalne vibracije ljubljana

Vzporedno s krepitvijo samozdravilnih vibracij smo se naučili učinkovitih ukrepov za zmanjšanje elektrosmog sevanja električnih naprav, wifi in bluetoth. V izogib neželenim sevanjem v domačem okolju je nujno poznavanje vseh posameznih elementov in ustrezna prilagoditev na vsakega izmed njih. V naravoslovnem smislu smo si ogledali pojav simetrije na primeru magnetne železne palice, ki na par sto stopinjah izgubi svoje magnetne lastnosti, pri ohlajanju na različne načine pa se magnetna sila lahko povrne ali pa tudi ne. Z razumevanjem supersimetrije se v svojem notranjem izkustvu lažje približamo superfluidnemu samozdravilnemu stanju, ki kliče po čudežnih ozdravitvah ne glede na stadij bolezni.

DOGODKI IN NOVICE 2019
četrtek 28.november 2019 ob 18h v Mariboru - TESLA ZAPER GEO predavanje

Tesla Zaper Geo predavanje v Mariborui

V prijetni skupini smo se zbrali v Mariboru pod Pohorjem za osvežitev vitalnosti v predprazničnih decembrskih dneh. Teslov generator je dve uri sodeloval pri uresničitvi naše namere za popolno zdravje, medsebojne odnose in pretočnost energije. Večvalovni oscilator po dr. Lahkovskem nam je podaril frekvenčno energijo v biološkem zlatem razmerju zdrave celične rasti in delitve. Schumannov resonator pa poskrbel za dolgi frekvenčni val usklajevanja organov in tkiv v boljšem krmiljenju vitalnih procesov. Zaper Zaperino terapija z bioelektričnimi impulzi na svoj način polni akumulatorje življensjke energije in uničuje parazite in njihove toksine.

Ogledali smo si tri temelje vibracijskega samozdravljenja. 1./vibracijske Tesla Zaper Geo terapije 2./naš odnos do sebe in okolja in dejanja 3./naravne encime, antioksidante in hranila kot biološki gradnik telesa. Vse v življenju je prehodni pojav. Z brezpogojnim in pravim pristopom na vseh plasteh življenja težave izzvenijo s preprostimi ukrepi, ki jih zvesto udejanjamo tudi potem ko smo že ali pa smo še zdravi. Telo potrebuje dovolj kisika, še posebej v soočanju z obstoječim elektrosmogom in tehnologijo prihodnosti. Krizna žarišča v čustvenih nelagodjih modro premostimo z nekaj vzvodi, ki delujejo na podzavestne nivoje.

Tesla Zaper Geo predavanje v Mariboru Vibracijsko samozdravljenje

 

VSamozdravilne vibracije Tesla Zaper Geo predavanje v Mariboru

Gostiteljica in organizatorka Zdravo bio prostorov in trgovine gospa Maja Marolt nas je pogostila z okusnimi kruhki s svežimi kalčki, pridelanimi v domačem kalilniku in s toplim napitkom. Uživali smo v okusu surove rdeče pese in dimljenega sira, ki je čudovit prigrizek za zdravo potešitev lakote tudi doma za vso družino, saj ga obožujejo tudi otroci. Osvojili smo specialna znanja za soočanje z vnetji z zaviranjem vnetnega COX encima in razložili njegovo delovanje v presnovi maščob. V prijetnim vzdušju in razpoloženju smo doživljali samozdravilne procese in naravnanost in se okrepili za boljšo odpornost čez zimski čas.

sreda 20.november 2019 ob 18h v Ljubljani - VIBRACIJSKO SAMOZDRAVLJENJE v skupini

Vibracijsko samozdravljenje Ljubljana Tesla zaper Geo

Medtem ko smo uživali krepčilne terapije s Teslovim generatorjem - Profesionalno in Baterijsko Teslovo fontano, Večvalovnim oscilatorjem Lakites in Schumannovim resonatorjem Bionis, smo si pobliže ogledali parasimpatični živčni sistem. Ta je v sodelovanju s simpatikusom v domeni podzavestnega upravljanja organov, čustev, duševnosti in življenjskih procesov. Obravnavali smo parasimpatični nevrotransmiter in kako ga na preprost način spodbuditi v telesu za vzpostavitev ravnovesja oziroma homeostaze. V množici zunanjih in notranjih sprememb v okolju, čustvih in  samem telesu mora telo vzdrževati stabilne življenjske parametre, da bi ostali zdravi oziroma ozdraveli.

Ključni življenjski parametri so pokazatelji laboratorijskih izvidov in še vse tisto, kar se sploh ne meri in mora imeti vrednosti v meji normale. Telo ima vprogramiran režim homestaze, ki pomeni aktivacijo vseh regulacijskih procesov, da bi se ohranile normalne biokemijske vrednosti. Naučili smo praktičnih in tudi mehanskih prijemov, ki aktivirajo parasimpatično živčevje in s tem sproščanje blagodejnih nevrotransmiterjev, ki vplivajo na gladke mišice in procese v notranjih organih, da se regenerirajo: jetra, ledvice, črevesje, mehur, vranica, srce in pljuča.

Vibracijsko samozdravljenje v Ljubljani s Tesla Zaper Geo frekvencami

Neželenim vplivom 5G omrežja smo pristopili z nevtralizacijo motnje, ki jo povzročijo 5G visoke frekvence v resonančni točki s kisikom. Manjko kisika je povezan z bolečinami, rakom in zakisanjem telesa. Naučili smo se spodbude parasimpatičnega živčnega sistema, s čemer telo pridobi svež obtok kapilarne krvne cirkulacije in odprt pretok kisika. S prvobitno aktivacijo mogočne samozdravilne moči se lažje upre zunanjim in notranjim stresorjem občutne in neobčutne narave. Ti v vsakem primeru pritiskajo na simpatikus ne glede na njihovo obliko in način vdora v telo, zato je protiutež z globinsko regeneracijo notranjih organov učinkovit način obrambe, ohranitve in ponovne vzpostavitve zdravja tudi v najhujših razmerah.

sreda 16.oktober 2019 ob 18h v Sodražici - skupinske terapije SAMOZDRAVILNE VIBRACIJE

Samozdravilne Vibracije Sodrazica Nerina Darman

Na sončen in topel dan v zlato obarvani jesenski Sodražici smo se v prijetnem domačem vzdušju prepustili vibracijskim terapijam s Teslovim generatorjem Baterijska in Profesionalna Teslova fontana, Večvalovnim oscilatorjem po dr. Lakhovskem in Schumannovi usklajevalni energiji. Obravnavali smo kako nastajajo prosti radikali v energijski krizi pod vplivom stresnih hormonov in si ogledali potek biokemijskih reakcij s pomočjo encimov kot katalizatorjev. V krepčilnem samozdravilnem ambijentu smo uživali tudi v mini degustaciji zdravega obroka, okušali črni sezam za jang energijo ledij in energijski napitek.

Telo za vzdrževanje vitalnih procesov potrebuje frekvenčno vibracijsko in ATP biokemijsko energijo. Da bi ozdraveli in ostali zdravi, organizem ne sme biti v energijskem deficitu. Posvetili smo si različnim načinom zdravega pridobivanja energije na biokemijski, čustveni in vibracijski ravni. Za primerjavo smo obravnavali tudi nezdrave nadomestke s kompenzacijami. Prenajedanje je ena od posledic energijske krize v telesu, ki nastopi kot posledica hormonskega neravnovesja, sproženega s kronično povišanimi stresnimi hormoni.

Samozdravilne vibracije srecanje v Sodrazici

Samozdravilne Vibracije Sodrazica - Katarina Arko

Večvalovne terapije Lakites po dr. Lakhovskem so neposredna energijska spodbuda, ki napaja biopolje izčrpanih celic. Celice in celotno telo so podvrženi energijski krizi zaradi čustvenih in drugih občutnih vplivov, obenem pa tudi zaradi neopaznih dejavnikov kot so težke kovice in elektromagnetni smog. Poleg vseh ostalih pritiskov v nezdravem poteku biokemije opustoši telo energijska kriza predvsem zaradi razsajanja adrenalina, nor-adrenalina in kortizola. Globok spanec z delta valovi je eliksir, ki je žal v zrelih letih že izčrpan, tako da delta valov pri starejših ljudeh kot je znanstveno dokazano ni več. Lahko jih znova prikličemo z bioenergijskim pripomočkom Delta Ocean in obnovimo vitalno moč telesnega energijskega sistema, ki je kalup za fizično telo. In prebudimo skrite zdravilne sposobnosti organizma, da se sam pozdravi.

sreda 25.september 2019 ob 18h v Ljubljani - VIBRACIJSKO SAMOZDRAVLJENJE v skupini

Vibracijsko samozdravljenje Ljubljana, Tesla Zaper Geo

Na vrsti je bila tematika zdravja srca in ožilja v povezavi z zdravo cirkulacijo energije in snovi in ravnovesjem celotnega telesa. Želje in občutki se rodijo globoko v srcu. Srce s svojim samostojnim živčnim tkivom zaznava čustveno pomembne stvari v skalarnem informacijskem polju izven časa in prostora celo prej kot možgani. V svoji uresničitvi se z molitvijo in notranjim poudarkom v bližini Teslovega generatorja naše želje in potrebe uvrstijo višje na prednostni lestvici realizacije. Na srečanju smo uživali podporo Profesionalne Teslove fontane, Večvalovnega oscilatorja Lakites in Schumannove frekvence.

Ogledali smo si tri pomembne pogoje za neovirano delovanje srca in učinkovite naravne ukrepe za njihovo sanacijo brez stranskih učinkov: 1. kri ne sme biti pregosta, 2. na žilnih stenah ne sme biti oblog in 3. gladke mišice v stenah žil morajo biti sproščene. Uživali smo v matičnem mlečku kot naravnem regulatorju razpoloženja in v mini prigrizku s svežim drobnjakom. Pogovorili smo se o unikatnih učinkovinah na pretočnost krvi in limfe.

Vibracisjko samozdravljenje Tesla zaper Geo v Ljubljani

Vibracijsko samozdravljenje Tesla Zaper Geo

Posvetili smo se pomembnosti premostitve razpoloženjskih motenj z notranjim pristopom, z zelišči in vibracijami. Osvetlili smo razumevanje procesov povezave telesa in počutja na način, da lahko na njih vplivamo. Sferni harmonizator je manjši Teslov generator za stanovanja v enem nadstropju. Z modulacijo na skalarnem informacijskem polju se s Teslovimi skalarnimi valovi dotika naših želja in potreb in jih povzdigne v pospešeno uvrstitev za dejansko uresničenje v življenju. Zaradi ključnega vpliva tihih vnetij na ožilje in srce smo razložili tudi vnetni proces in razliko med naravnimi zaviralci vnetnega COX encima in nesteroidnimi protivnetnimi zdravili.

15. maj 2019 v Ljubljani - VIBRACIJSKO SAMOZDRAVLJENJE v skupini

Vibracijsko samozdravljenje s Tesla Zaper Geo napravami

Na deževen majski dan smo si v zeleni samozdravilni predavalnici Munay – Misteriji v živo v Ljubljani pričarali živahno energijsko vzdušje z raziskovalnim razpoloženjem in s podporo Tesla-Zaper-Geo bioenergijskih pripomočkov. Teslov generator je napolnil ambijent z vibracijo sinhronicitete, ki pritegne v življenje želene dogodke po načelu sočasnosti. Večvalovni oscilator Lakites je krepil biološke strukture z večvalovno energijo celične obnove za zdrav in krepak celični podmladek. Schumannov resonator Bionis pa je skrbel za temeljne samozdravilne vibracije, ki so osnova vsake revitalizacije in krepitve biopolja.

Pogovorili smo se o naravnih in učinkovitih načinih za ohranitev trdnosti kosti in kako zaužiti dovolj organsko vezanega kalcija in magnezija za zdravo kostno gostoto.

Ovrednotili smo potrebno naravno razmerje kalcija in magnezija za ravnovesje v telesu in njuno vlogi pri razkisanju in drugih vitalnih nalogah.

Osvojili smo biološki mehanizem, ki preprečuje, da bi se kalcij izločal iz kosti in neželeno nalagal v mehka tkiva. Preprost in globalen pristop razbija mit o uživanju kalcija.

Vibracijsko samozdravljenje srecanje v Ljubljani Tesla Zaper Geo

Vibracijsko samozdravljenje z vibracijami Tesla Zaper Geo

Neželenim vplivom 5G omrežja kot zunanjega in neobčutnega stresorja za človeško telo smo pristopili z učinkovitimi metodami za izboljšanje ravni kisika v telesu. Zdrav pretok kisika je ključen za odsotnost raka, bolečin in zakisanja in je bistven element kapilarnega obtoka, ki ga mnogi zunanji in notranji, občutni in neobčutni stresorji kritično ogrožajo. Z vzpostavitvijo pretoka kisika telo zadiha, se odpre svežini življenja v mladostnem poletu misli, občutkov in vitalnih procesov.

17.april 2019 v Sodražici – skupinske terapije SAMOZDRAVILNE VIBRACIJE

V pomladni razgibanosti prelepih gričkov Sodražice smo si v lepi skupini ustvarili samozdravilen ambijent s pomočjo vibracijskih naprav Tesla-Zaper-Geo. Uživali smo v 2-urni v terapiji s Teslovim generatorjem za uresničitev želja in si ogledali, s kakšno naravnanostjo lahko pospešimo uresničitev želja in prikličemo realizacijo želenega, obenem pa z večjo gotovostjo dosežemo ozdravitev zase in za tiste, ki jih nosimo v srcu. Krepil nas je večvalovni oscilator Lakites za prebuditev avtentične celične in srčne moči. Schumannov resonator Bionis pa je skrbel za zdravilne alfa valove za ubranost duha, misli in počutja.

Samozdravilne Vibracije Sodrazica Katarina Arko Tesla Zaper Geo

Samozdravilne Vibracije Sodrazica z bioenergijskimi Tesla Zaper Geo

Pogovarjali smo se o povezavi glava – srce, o njunem anatomskem in energijskem vplivu na zdravje in počutje. Srčni utrip z obliko svojega elektromagnetnega impulza EKG pošilja informacije celotnemu telesu, določa o telesni prekrvavitvi in usmerja misli, možgane in občutke. Obravnavali smo naravne načine, kako se za kvalitetno delovanje srca lahko učinkovito  potrudimo na telesni, energijski in zavestni ravni. Način bitja srca ključno uravnava kapilarno prekrvavitev, dostop celic do kisika, razstrupljanje, življenjske procese in zgradbo telesa.

Okrepili smo se z zdravim prigrizkom in napitkom in degustirali zeliščno podporo proti mikrobom. Pomembno je pregnati večcelične zajedavce telesa, ki lokalno spodjedajo tkiva. Tudi zaper pripomoček mora biti pravilno konstruiran, imeti mora samo ‘pozitivne off-set‘ zaper impulze. Tako so avtentično narejeni slovenski zaperji s karbonskimi sondami. Večina ostalih, tudi od tujih dobaviteljev raznim slovenskim prodajalcem, pa ne upošteva tega kriterija. Na koncu smo se okrepili še z zdravo in encimsko bogato sladico, ki vsebuje razkošje kalcija, magnezija in drugih mineralov v naravni obliki, ki gradijo trdnost kosti in varujejo pred osteoporozo.

24.marec 2019 v Sveti trojici pri Lenartu – Alkimija vitalnosti v skupini

Zbrali smo se na domačiji Olge in Liam Šebinek in uživali v Vibracijskih terapijah, zdravih in slastnih prigrizkih in konopljinem napitku. Naužili smo se novih znaj o orgonskem svetlobnem polju organizma, o njegovem valovanju in vibraciji.

Spoznavali smo zakonitosti biofotonov v našem telesu in način, kako gradijo svetlobne strukture za sijoče in zdravo življenjsko polje. Izvedeli smo, kako se aktivirajo biološki procesi s pomočjo valovne interakcije med fotoni in elektroni in kako lahko samozdravilne procese organizma ker se le da spodbudimo.

Alkimija Vitalnosti Sveta trojica Nerina Darman

Alkimija Vitalnosti Tesla Zaper Geo Nerina Darman

Osvetlili smo endokanabinoidni sistem in njegovo vlogo v telesu. Ogledali smo si naravne pristope, kako lahko telesne sisteme dodatno okrepimo s kanabinoidi iz ne-termično obdelane konoplje.

Obenem pa kako izboljšamo izkoristek zaužitega zelenega zaklada ne-termično obdelane HempLight Energy konoplje s pomočjo geo impulzov Bionisa in Bionizatorja.

Pri pravilnem uživanju lahko endokanabionoidna podpora ponudi telesu svoj celotni potencial.

Skupaj z vibracijo Bionisa uživa organizem vsestransko in dopolnjujočo podporo, dragocene učinkovine konopljinih endokanabionoidov pa imajo največji izkoristek v konopljinem soku.

Dve uri so nas krepčale terapije s Teslovim generatorjem, Večvalovnim oscilatorjem po dr. Lakhovskem, Schumannova energija in zaper terapija.

Sproščenost in dobra volja v prijetnem vzdušju ob spoznavanju skrivnosti življenja nas je razvajala in krepila na valovih samozdravljenja.

20.marec 2019 v Ljubljani – VIBRACIJSKO SAMOZDRAVLJENJE v skupini

Vibracijsko samozdravljenje z bioenergijskimi napravami Tesla Zaper Geo

V prijetni zeleni predavalnici Misterijev v živo smo se posvetli tematiki nevrotransmiterjev in si ogledali vitalni pristop k vrhunski naravni regulaciji tega zapletenega področja zdravja in počutja s pomočjo zdravilnih zeli, vibracij in osebne naravnanosti. Dve uri Tesla-Zaper-Geo terapij s Teslovim generatorjem, Večvalovnim oscilatorjem Lakites po dr. Lakhovskem in Schumannovim resonatorjem je poživljalo energijo prostora in naših čutov in teles. Delali smo tudi zaper terapijo.

V krepčilnem vzdušju smo raziskali načine za preprečevanje in olajšanje demence Alzheimerjevega tipa in v ta namen okušali in obravnavali ustrezna zdravilna zelišča skupaj z njihovim mehanizmom delovanja.

Vstopili smo v uravnavanje temeljnega naravnega ravnovesja hormoni – živčevje – zavest, da se nevrodegenerativne bolezni možganov in drugod po telesu ne bi razvijale in da lažje izzvenijo. Okrepili smo se z izbranimi živili, ki vplivajo na hormonsko ravnovesje in spodbujajo želene nevrotransmiterje ter okušali okusno in zdravo sladko dobroto.

Tesla Zaper Geo Vibracijsko samozdravljenje Nerina Darman

Nerina Darman Vibracijsko samozdravljenje

Tudi unikatna sprememba v regulaciji dnevne aktivnosti, odnosa do dogodkov in zavestnega razpoloženja ima neposredno povezavo s fiziološkimi procesi. Tesla-Zaper-Geo vibracije ustvarjajo zaščiten in življenje podpirajoč ambijent, v katerem lažje prevzamemo krmilo nad svojim zdravjem in počutjem.

Danica Mavrič je pokazala v februarski številki revije Naja objavo svojega popolnega vibracijskega okrevanja od kupa bolezni, ki so jo doletele ob življenjski preizkušnji. Zapela nam je pesmico ‘Mačice, trobentice…’, ki smo ji vsi prav rade volje pritegnili.

13.februar 2019 – UTRINEK predavanja VITALNE VIBRACIJE v Ljubljani

V samozdravilni zeleni predavalnici smo se posvetili globoki tematiki orgonske svetlobne energije in biofotonske mreže v človekovem telesu. Ogledali smo si načine, kako izgrajevati in ohranjati telesno biofotonsko strukturo in njena svetlobna vlakna.

V povezavi z geo impulzi Schumannove resonance in preskoki prostih elektronov kot antioksidantnimi katalizatorji lahko bolj optimalno vzdržuje naše telo in življenjske procese.

S samozdravilnimi terapijami so nam pričarale krepčilno vzdušje vibracijske naprave Teslov generator, dr. Lakhovsky večvalovni oscilator Lakites in Schumannov resonator Bionis in Bionizator.

Vitalne vibracije predavanje o Tesla Zaper Geo vibracijah

Predavanje vitalne vibracije Tesla Zaper Geo

Ogledali smo si večplastno strukturo človekovega telesa in njegove vitalne točke, ki jih lahko uporabimo kot vzvod za revitalizacijo.

Aktivacija bioloških reakcij je povezana z valovno interakcijo frekvenčnih impulzov, svetlobnih energijskih kvantov in antioksidantov.

Temelj je pristop na vseh snovnih, svetlobnih in energijskih ravneh, vključno z zavedanjem o naravi življenja.

DOGODKI IN NOVICE 2018