ZAPPER

Zapper učinkovito uniči: viruse, bakterije, glive, parazite.

Zapper original po izumiteljici dr. Hulda Clark

Zapper je bioenergijski pripomoček z dvema ročkama, ki ju med terapijo držimo v rokah za nekaj minut. Enocelični in večcelični paraziti, virusi, bakterije in glive hitro odmrejo, v 7 minutah poči njihova ovojnica, imunski sistem pa razgradi in izloči njihove ostanke. Dr. Clark profesional >>

ORIGINALNI zapper po dr. Hulda Clark ima dve lastnosti.

 1. Prva lastnost ORIGINAL zapperja so ‘pozitivni off-set ‘ zapper impulzi. To pomeni, da mora biti skonstruiran tako, da oddaja zaper impulze samo nad vodoravno središčnico na osciloskopu, ti imajo ‘pozitivni predznak’. Takšen zapper je prodornejši in ima protiparazitne učinke kot jih je dosegala v svojih raziskavah in zdravljenju dr. Hulda Clark.
 2. Druga lastnost ORIGINAL zapperja je frekvenca 30kHz, to je original zapper frekvenca, ki uniči vse vrste parazitov in se ni potrebno lotevati vsakega posebej z njemu lastno frekvenco. Tako je delala dr. Hulda Clark na začetku svoje kariere, ko je tri minute odpravljala vsak parazit posebej na njegovi lastni frekvenci in je dnevna terapija trajala po deset ur. Pozneje pa je ugotovila, da 30kHz odpravi vse parazite istočasno v sedem minutni terapiji, ki se trikrat ponovi, med vsako pa je dvajset minut pavze. Več >>

Zapper terapija original s tinkturama >>

Zapper terapija original se dela skupaj s tinkturama črni oreh in pelin in bio klinčkom. Paraziti se radi ugnezdijo na skrita mesta, kjer jih imunski sistem ne najde in zapper ne doseže, to je znotraj črevesja in celotnih prebavil, v notranjosti gnojnih zob in tumorjev, v notranjost očesnih zrkel in testisov. Da preženemo parazite z zapper terapijo tudi iz teh mest, delamo zaper terapijo na tradicionalen način po dr. Hulda Clark skupaj z zeliščno podporo obeh tinktur črni oreh in pelin in bio klinčkom. Več >>

 1. Tinktura črnega oreha je skupaj z zapper terapijo uspešna pri odpravi vseh vrst parazitov. Jemljemo jo 30 kapljic dnevno na dan zapper terapije.
 2. Tinktura pelina pa še posebej uspešno napada parazite v živčnem sistemu, ki so povezani z demenco, depresijo, nervozo in degenerativnimi boleznimi možganov kot sta Alzheimer in Parkinson.
 3. Bio klinček zaužijemo enega dan kar celega, le nežno ga stisnemo z zadnjimi zobki, da se malenkost zdrobi in takoj poplaknemo z vodo, tako da njegovi drobci še v črevesju izločajo antioksidantne in protiparazitne snovi.
 4. Zapper terapija odpravi vse parazite, ki pronicajo skozi porozno črevesje v krvni obtok, obe tinkturi in bio klinček pa napadajo in preženejo parazite iz črevesja, kamor nobena zapper terapija ne seže. To je odlično, ker se pri odpravi parazitov v celoti ohrani zdrava črevesna flora.

Zapper ne posega v črevesno floro in je tudi ne uniči (tako kot antibiotiki).

Zapper terapija in antibiotiki

ZAPER TERAPIJA odpravlja vse vrste enoceličnih in večceličnih parazitov, obenem pa tudi viruse.

 1. Enocelični paraziti so bakterije, glive, plesni in protozoe, imenujejo se mikrobi. Patogeni mikrobi so bolezenski, izločajo toksine, ki telesu škodujejo in so povzročitelji mnogih bolezni.
 2. Večcelični paraziti pa so helminti, to so razni metljaji (in na tisoče drugih vrst večceličnih zajedavcev) in nematodi (mikroskopski črvički kot je Ascaris, ki je vedno prisoten pri alergijah, težavah z astmo in mnogokrat povzroča težave v prebavilih, ker skoznje poteka njegov razvojni ciklus od jajčeca in ličinke do zrelega parazita).

ANTIBIOTIKI pa so uspešni samo proti bakterijam. Bakterije imajo preprosto zgradbo eukariont, z značilno celično membrano in prosto plavajočim kromosomom, ki ni zaščiten z ovojnico kot pri višje razvitih enoceličnih parazitih (kot so glive, plesni in protozoe). Zato antibiotiki selektivno zelo dobro uničijo bakterije, medtem ko pustijo telesne celice pri miru in zanje niso neposredno toksični. Antibiotiki imajo hudo slabost, ker uničijo tudi zdravo mlečnokislinsko črevesno floro, kjer je sedež imunskega sistema v črevesju, zato jemanje antibiotikov slabi organizem, kljub temu, da prežene bakterije.

Bakrene zapper bioresonančne sonde

Bakrene zapper sonde, ki jih med terapijo držimo v rokah, imajo tri šibkosti.

 1. Prva šibkost bakra je, da zelo hitro oksidira in potemni (prevleče se s patino), zaradi česar se zmanjša njegova prevodnost in zvodeni protiparazitni učinek. Zato potrebujejo redno vzdrževanje, ki zahteva odstranjevanje oksidirane plasti. To je zahteven postopek, ki ni primeren za uporabnika.
 2. Druga šibkost bakra je, da je hladen, ker je kovina. Vedno je hladnejši kot naše roke, tudi sredi poletja, zato jih ohladi in zmanjša njihovo prekrvavitev, kar je na daljši rok zelo škodljivo. Še posebej v zimskem času in mrzlih dneh je baker zelo mrzel in neprijeten na otip. V sedmih minutah terapije zelo ohladi roke. Na dan zapper terapije se ponovi trikrat po sedem minut z dvema dvajset minutnima pavzama, kar pomeni, da so roke celo uro na hladnem in da se tudi po tem tisti dan več ne ogrejejo na normalno telesno temperaturo. To je zelo neprijetno in škodljivo pri revmi, artritisu, bolečinah v vratu, ramenih, komolcih ali zapestjih. Prav tako hladen baker ni zaželen za otroke in starostnike.
 3. Tretja šibkost bakra je, da je na kabel pritrjen samo s ščipalko (‘krokodilčkom’), ki se zlahka sname. Zaper terapijo lahko delamo samo pri mizi oziroma sede. Če smo bolni in ležimo, moramo biti pri miru, da se kabel s ščipalno ne sname iz bakra. Sedem minut to še gre. V dvajset minutni pavzi pa je zelo neprijetno, če ne moremo sproščeno počivati in se udobno nameščati. Če se premikamo, se lahko baker odklopi iz kabla in ko preidemo na drugih sedem minut, ga moramo iskati po postelji in ponovno pritrditi s ščipalko. (Pritrditev izgleda podobno, kot kadar s ščipalko pripnemo oprano perilo na vrv za sušenje).

Karbonske zapper bioresonančne sonde >>

Karbonske zapper sonde, ki jih imamo v rokah med zaper terapijo pa imajo tri istoimenske prednosti.

 1. Prva prednost je, da so higienične in prijazne za uporabo in ne potrebujejo vzdrževanja in čiščenja. So iz karbonskega materiala, ki nikoli ne oksidira. Nikoli se ne prevleče s plastjo, ki bi zmanjševala prevodnost in bi jo bilo potrebno odstranjevati.
 2. Druga prednost je, da so tople, rok ne ohladijo. Med zaper terapijo ohranijo dobro prekrvavitev rok poleti in pozimi. Tudi pri otrocih, starostnikih in težavah z revmo in artritisom so blagodejne in uporabniku prijazne, tople in prijetne.
 3. Tretja prednost je, da so lahke in original čvrsto pritrjene na kabel, to pomeni, da lahko delamo zaper terapijo tudi na kavču in postelji in se karbonski zapper sondi ne bosta sneli iz kabla. V dvajset minutni pavzi lahko sproščeno počivamo in se udobno nameščamo, nato pa zopet oprimemo karbonski sondi brez strahu, da se bi sneli in bi ju morali iskati po postelji in ju ponovno nameščati.

Zapper napajanje

Zapper deluje na baterijo. Pri zapperju s karbonskimi bioresonančnimi sondami enkrat letno zamenjamo pravokotno 9V baterijo pri redni uporabi za vso družino. Nepravilno skonstruirani zapperji so lahko zelo potratni z baterijo in jo je potrebno prepogosto menjavati, vsak mesec ali pa pri nekaterih celo vsak teden. Nikakor pa ne uporabljajmo zapperja s priključkom v električno omrežje. Veliko stvari lahko gre v takšnem primeru narobe, pa tudi pri možni okvari transformatorčka lahko pride do življenjske ogroženosti.

Zaper vibracije uničijo parazite in bakterije

Ravnanje z zapperjem

Zapper hranimo na suhem mestu, proč od vlage in direktnega sonca. Kadar ga dlje časa ne nameravamo uporabljati, vzamemo baterijo iz ležišča, da ne pride do izlitja v zapper ohišju, kar lahko poškoduje kontakte in onemogoči njegovo delovanje. Pred zapper terapijo po možnosti z milom umijemo roke in jih obrišemo. Roke so lahko malenkost vlažne, ko primemo zapper sonde. Važno je samo, da niso mokre, da bi kapljalo od njih. Ne potrebujemo vlažnih robčkov za oprijem zapper sonde. Oprimemo jih z golimi in čistimi rokami. Naj ne bodo namazane s kremo, potne ali prašne, pred zapper terapijo jih umijemo.

Prednosti Zapper-Zaper-Zaperino

Zaper-Zaperino je slovenski izdelek, izdelan z upoštevanjem vseh konstrukcijskih pogojev, ki jih je podala izumiteljica dr. Hulda Clark.

 1. Deluje samo na ‘pozitivnih off-set’ zaper impulzih.
 2. Oddaja original 30 kHz zapper frekvenco.
 3. Trajnost baterije je eno leto pri uporabi za vso družino.
 4. Karbonske zapper sonde so čvrsto pritrjene na kabel.
 5. Zapper terapijo lahko delamo v postelji brez strahu, da bi se sondi sneli.
 6. Izdelek je trajen in se ne kvari, izdelan je tako, da vzdrži na življenjski rok.
 7. Servis je v Sloveniji in je tudi izven garancijske dobe zelo hiter in ugoden.
 8. Ni ga potrebno pošiljati v tujino v primeru napake in pri tem plačati skoraj toliko kot je vreden.
 9. Brezplačno svetovanje trajno na voljo in on-line podpora.
 10. Vključite se lahko na predavanja in srečanja za nadgradnjo.

Zapper-Zaper-Zaperino v Medika Maribor

Zaper Zaperino lahko kupite v Medika Maribor MEDICINSKI trgovini >> 

Vsak prvi ponedeljek v mesecu je v Medika Maribor na voljo brezplačna Zapper-Zaper-Zaperino terapija in individualno svetovanje za vaš primer okrevanja.

V istem času izvajajo meritve krvnega sladkorja, holesterola in trigliceridov in meritve krvnega tlaka.

Zaper-Zaperino je na voljo s spletnim nakupom ali po telefonu 041 789 319 >>

Zapper-Zaper-Zaperino…

Zaper-Zaperino za vso družino, polepša življenje in prinese zdravje in veselje.

Prijatelj v hiši, podpora v težkih trenutkih in vedno z vami, tudi na potovanjih in dopustu.

Je enostaven za uporabo in mogočen v učinkih za zdravje, vitalnost in obnovo organizma.

Edinstvena protimikrobna zaščita organizma tudi pri virozah, kandidi in večceličnih parazitih.

Zapper-Zaper-Zaperino terapija traja samo 7 minut in je enostavna za uporabo, delamo jo lahko v postelji.

Namenjena je vsej družini od najmlajših do najstarejših, vsem ohrani zdravo toploto in prekrvavitev rok.

Ima dve karbonski bioresonančni sondi vrhunske kvalitete, ki trajno ohranita svojo bioenergijsko funkcijo.

Zapper-Zaper-Zaperino je naravna pot k vitalnosti in zdravemu počutju, ki nam vse leto pomaga v izzivih.

Pri roki je vedno, kadar ga potrebujemo, v akutnih in kroničnih primerih, za kurativo in preventivo.

Je blagor tudi za otroke, zmanjša izostanke v šoli, skrajša in olajša okrevanje pri vseh vrstah težav.

Slovenski zeliščar na Pohorju g. Božidar Žerjav izdeluje kvalitetne in ugodne tinkture črni oreh in pelin k Zapper-Zaper-Zaperino terapiji.

Zaperino uniči koronavirus

Opis delovanja…

 1. Zapper je po vsem svetu široko uporabljan in zgodovinsko preizkušen izum dr. Hulda Clark za odpravljanje mikrobov v organizmu, ki temelji na predhodnih odkritjih dveh velikih izumiteljev človeške zgodovine kot sta dr. ROYAL Rife in Nikola Tesla.
 2. Zapper je pripomoček za osebno bioresonanco za domačo uporabo, ki deluje na klasični zapper frekvenci 30 kHz.
 3. Po dolgoletnih znanstvenih in medicinskih raziskavah vključno z opazovanji pod mikroskopom je Dr. Hulda Clark odkrila, ta je frekvenca 30 kHz najučinkovitejša v boju z mikrobi.
 4. Ovojnica mikrobov poči in odmrejo. Celice organizma se pri tem vitalizirajo in obnovljajo. Zapper energija jim prija, ker jih sprošča in poživlja.
 5. Z oprijemom dveh bioresonančnih sond pa telo dobesedno polni akumulatorje življenjske energije.
 6. V prejšnjem stoletju so uporabljali bakrene bioresonančne sonde, ki pa so hladne za uporabo in potrebno jih je čistiti, ker sčasoma oksidirajo in oslabijo v svoji funkciji.
 7. Sodobni zapper pripomočki imajo KARBONSKE bioresonančne sonde, ki so lahke in tople za uporabo.
 8. KARBONSKE zapper sonde nikoli ne oksidirajo in ne potrebujejo nobenega vzdrževanja (kot bakrene, ki jih je potrebno čistiti, da se odstrani oksidirana plast patine, s katero se prevlečejo in ki bakru zmanjšuje prevodnost).
 9. Zapper terapija s KARBONSKIMI zapper sondami je uporabniku prijazna, roke ostanejo tople in prekrvavljene, kar je še posebej pomembno pri otrocih, starejših in bolnih ljudeh, pa tudi v primeru revme ali artritisa.
 10. KARBONSKE zapper sonde  >>
 11. Ker zapper ne posega v črevesno floro, je dr. Hulda Clark tradicionalno uvedla v zapper terapiji še zeliščno podporo  tinktur črnega oreha in pelina in bio klinčke. Uživanje zeliščne podpore na dan zapper terapije koristi razstrupljanju celotnega telesa in uravnava črevesno floro.
 12. Nabava in uporaba tinkture črni oreh in tinkture pelin ter bio klinčkov:
 13. Tinkturi črni oreh in pelin  >>
 14. Zeliščna podpora k zaper terapiji  >>

Dve nastavitvi Zapper-Zaper-Zaperino terapije

 1. Osemherčna geo nastavitev na frekvenco Schumannove resonance 8Hz se uporablja za vzdrževanje in preventivo. Odpravlja mikrobe in vrača homeostazo, to je vsestransko uravnoteženo delovanje organizma.
 2. Piramidna zapper nastavitev 30kHz pa je izrazito protimikrobna in se uporablja kadar se nas kaj loteva ali pa smo bolni. Izjemno učinkovita je v odpravljanju mikrobov, obnovi vitalnosti in krepitvi imunskega sistema.

Zapper piramidna frekvenca

V današnjem času so odkrili zapper frekvenco 30 kHz tudi v piramidah >>

 1. Očitno so bili tudi zaradi prisotnosti 30 kHz zapper frekvence v piramidah procesi organskega razkroja zaustavljeni. Žita še po 5000 letih niso splesnila in tudi molji se niso razvili, kot se v naših shrambah že po nekaj mesecih. Pač pa so ta žita ohranila vitalnost in še po več tisočletjih plodno vzklila in obrodila. Tako imamo danes starodavno egipčansko žito kamut in še nekatera druga.
 2. V piramidah pa so odkrili še prisotnost osemherčne Schumannove energije 8Hz, ki še dodatno stabilizira celične življenjske procese. Frekvenca 8Hz je radijski val brezžičnega celičnega sporazumevanja in usklajevanja med organi in tkivi, da eni ne pregorijo medtem ko drugi slabijo. Obenem je osnovna frekvenca stabilizacije v krmiljenju vseh življenjskih procesov iz možganov Schumannova frekvenca 8Hz, na kateri se obe možganski polobli sinhronizirata v frekvenci in fazi za maksimalno usklajeno koordiniranje in vodenje celotnega organizma vključno s sistemom živčevje, hormoni in zavest. Takšno urejeno in optimalno delovanje vseh organov in tkiv se imenuje homeostaza in pomeni popoln energijski izkoristek brez adrenalinskega razispanja energije v stresu. Organizem ima tako popolno moč samoobnove tudi v bolj turbulentnem okolju.

Schumannova geo nastavitev

Organizmu vrača izgubljeno fiziološko ravnovesje. Nekateri organi pregorevajo, drugi so oslabeli. Schumannova geo frekvenca Zapper-Zaper-Zaperino terapije usklajuje organe in tkiva v ubran orkester, da se uskladijo v sinhrono delovanje, ki ga telo nujno potrebuje za opravljanje življenjskih funkcij. To je dodatna možnost Schumannove geo nastavitve v Zapper-Zaper-Zaperino terapiji.

Zapper Zaper Zaperino s tinkturama črni oreh in pelin in bio klinčkom...

Zapper-Zapper-Zaperino v spletni trgovini  >>

Z dvema ključnima nastavitvama pridobite dve vrsti terapije v eni!

Klasična zapper nastavitev 30kHz je udarno protiparazitna.

Schumannova geo nastavitev 8Hz vrača ravnovesje organizma.

Dve nastavitvi v enem zapper pripomočku prinašata izjemno prednost.

Zapper-Zaper-Zaperino je unikaten in prijazen za telo in uporabnika.

Je trajen, trpežen in namenjen vseživljenjski uporabi za vso družino.

Naročite že danes – pokličite 041 789 319 ali kliknite v spletni trgovini  >>

 

ZAPER – ZAPERINO z 8Hz in 30kHz uničuje VIRUSE, BAKTERIJE in PARAZITE vseh vrst. Osebna bioresonanca za vso družino. Razstrupite se in dvignite imunski sistem!

Nazaj na zaper-zaperino.com >>