ZADOVOLJNI UPORABNIKI

Danica Mavrič, upokojenka in zdravilka, popoln primer vibracijskega samozdravljenja:

Že veliko let uporabljam za vzdrževanja zdravja in počutja Teslov generator – Profesionalno Teslovo fontano, pa tudi protimikrobno osebno bioresonanco Zaper-Zaperino, Bionis in Lakites in sem v odlični formi, tako da lahko v marsičem pomagam tudi drugim. Vsak dan sem na kolesu in vsestransko aktivna. Ko mi je leta 2015 umrla mama v njenem 97-letu starosti, pa mi je to notranje tako težko padlo, da mi je začelo popuščati srce in posledično močno zatekati noge, tako da sem se oktobra 2015 nepričakovano za 3 tedne znašla v bolnišnici s celim kupom diagnoz in več kot desetimi različnimi zdravili: za krvni tlak, srce, redčenje krvi, holesterol, ščitnico in še mnogo drugih. Vsled tega sem zelo oslabela, da sem se komaj premikala, vse me je bolelo in globinsko mrazilo v rokah. Bila sem tudi apatična. Oba sinova z družinama sta mi zelo pomagala.

Danica Mavrič (desno) in Nerina Darman (levo), s Teslovim generatorjem – Teslovo Fontano v rokah

Takoj ko sem prišla iz bolnišnice, sem se aktivno lotila Vibracijskega samozdravljenja pod strokovnim vodstvom Nerine Darman in po svojih zdravilskih izkušnjah, notranjo moč pa sem tako kot že vsa leta prej, znova našla tudi z delom na sebi po dr.Grabovoju. Vsak dan sem uporabljala Zaper-Zaperino na način kot je predpisano, trajno pa sem imela vklopljen Teslov generator – Profesionalno Teslovo fontano, Bionis in Lakites. Redno sem uživala tinkturi pelin in črni oreh ter bio klinček. Začela pa sem tudi z eno kapljico Lugulove raztopine dnevno. Za spremljavo sem redno hodila na preglede v ambulanto. Po dobrem mesecu sem si v decembru 2015 že precej opomogla, jemanje zdravil pa sem v začetku leta 2016 začela preudarno zmanjševati. Spomladi 2016 sem že bila na kolesu, povrnila se mi je moč in dobro počutje.

Zadnje zdravilo, ki sem ga še jemala, je bilo za srce, tega sem pod strokovnim nadzorom opustila čez poletje. Imela sem že staro kondicijo in lahko sem dihala in se gibala enako kot pred boleznijo. Jeseni 2016 sem bila naročena na ponovno diagnostično slikanje srca. Počutila sem tako dobro in bila tako aktivna, da sem kar pozabila na ta rok in ga zamudila, zato sem se morala ponovno naročiti za december 2016. Bila sem pred veliko preizkušnjo in imela sem tremo pred ponovnim diagnostičnim slikanjem srca, čeprav sem nekje v sebi glede na svoje počutje prav dobro vedela, da me srce odlično služi. Tudi izvidi so pokazali, da moje srce deluje brezhibno, diagnoze popuščanja srca pa ni bilo več.

Iz srca sem hvaležna, da sem imela možnost uporabljati Teslov generator – Profesionalno Teslovo fontano in Zaper-Zaperino skupaj z zeliščno podporo s tinkturama ter Bionis in Lakites. In da sem v teh težkih trenutkih lahko pristopila celostnemu Vibracijskemu samozdravljenju pod strokovnim vodstvom Nerine Darman. Počutim se prerojeno, imam voljo in veliko veselja v drobnih stvareh. Veliko mi pomeni tudi podpora obeh sinov z družinama. Včasih se mora zgoditi nekaj hudega, da se lahko pokaže kaj zelo lepega. Moje življenje je zdaj veliko bolj polno, kot je bilo pred boleznijo. V letošnjem letu pa se iz svojega veselja in zanimanja redno udeležujem še skupinskih srečanj Vibracijsko samozdravljenje v prostorih Misterijih v živo. Za pogovor jo lahko pokličete na njen telefon 040 850 208
Zgodba Danice Mavrič – VITASTAS.si >>
Povabilo na predavanje – zaper-1a.si>>
Priporočila Danice Mavrič – zaper-zaperino.com >>

Krvni tlak ureja sočena stebelna zelena – Danica Mavrič >>

 

Mojca Nendl, EFT terapevtka, težave z bolečinami v sklepih:

Imela sem trajne bolečine v sklepih, čeprav mi diagnoza na zdravniških pregledih in laboratorijskih izvidih še ni pokazala prave revme ali artritisa, pa ni prišlo do nobenega izboljšanja. V tistem času sem kupila Zaper-Zaperino in ga en mesec uporabljala redno vsak dan trikrat po sedem minut. Jemala sem tudi bio klinček in obe tinkturi. Bolečine so kmalu popustile, ker pa sem bila že naročena na ponovne laboratorijske in druge preglede, sem jih tudi opravila. Laboratorijski izvidi so pokazali, da se je par vrednosti, ki so bile prej trajno izven normalnega območja, uredilo v meje normale. Bile sem zelo zadovoljna, zdaj redno jemljem tudi ‘Sveto trojico’, to je mešanica ingver-kurkuma-čili, nabavila pa sem si tudi Lakites. Pri svojem EFT delu s strankam redno uporabljam oba Teslova generatorja – Profesionalno in Baterijsko Teslovo fontano in Geo-as. Vsem svojim strankam pa s polnim srcem priporočam Zaper-Zaperino za ublažitev raznih težav in povrnitev zdravega počutja.

 

 

Anitka Novak, oslabel imunski sistem po operaciji bezgavk pri 2 leti stari hčerki:

Z Zaper-Zaperinom sem se prvič srečala pred 4leti, ko sem začela posvečat pozornost zdravju. Z njim me je seznanila gospa Nerina Darman, ki ga je kot novost in rešitev za mnoge tegobe prinesla v mojo trgovino z zdravo prehrano. Seveda ni bilo naključje, kajti hčerka je takrat že imela za seboj operacijo bezgavk na vratnem predelu pri starosti 2 leti. Tako da je njen že tako oslabel imunski sistem izgubil še del limfnega tkiva, ki je obrambni zid telesa. Že dve leti sva hodili k homeopatu in vedno smo potrebovali dva meseca, da se je stanje normaliziralo do meje, kjer je lahko nadaljevala bivanje v vrtcu. Ko sem prišla v stik z Zaper-Zaperinom, sva ga s hčerko takoj začeli uporabljati. Vedno kadar je držala bioresonančne “palčke”, se je prijetno pomirila, če je bilo to zvečer je takoj zaspala, tudi če je bila bolna. Stanje kadar je bila bolna pa se je hitro in v celoti pomirilo z uporabo Zaper-Zaperina, po enem tednu je bila kot nova. To je bil velik napredek njenega stanja in že v vrtcu so me začeli spraševati kaj delava, da je stanje toliko boljše. Vmes sva imeli obdobja, ko so v vrtcu zboleli vsi njeni vrstniki, medtem ko je ona bila celo edina zdrava. V času epidemije grip in noric je hodila v skupino malčkov, v kateri je bila prav tako edina zdrava iz njene skupine. Takrat sem se šele zavedala, kakšne neprecenljive vrednosti je, da smo izvajali terapijo z Zaper-Zaperinom. Terapija ji je prišla v navado in kasneje se je že sama spomnila, mama “palčke” mi daj, trebušček me boli. Ko smo hčerki tako utrdili imunski sistem, v šoli ni bilo več problemov. Zdaj obiskuje 2.razred osnovne šole in Zaper-Zaperino nas še vedno spremlja. Midva z možem sva se pridružila in že sama opažava nekaj časa, da nisva bila bolna od kar uporabljava to terapijo s “palčkami”, kot bi rekla naša hčerka. Bolj enostavne in učinkovite terapije si ne morem niti zamisliti, tako da nas spremlja vsepovsod kamor se namenimo.

 

Milojka Boltar, psihična utrujenost in pri očetu težave z ledvicami, pri znanki pa s podančicami v črevesju:

Z veseljem redno uporabljam Zaper-Zaperino, odkar sem ga nabavila. Ker rada veliko delam, sem včasih zelo obremenjena in psihično utrujena. Kadar popoldne ali proti večeru občutim, da mi je energija pošla, vzamem v roke Zaper-Zaperino in po nekaj minutah se energija obnovi in počutje je osveženo in bolj lahkotno. Moj oče pa je imel pred časom nevarnost odpovedi ledvic, zato sem mu dala na uporabo Zaper-Zaperino terapijo skupaj z jemanjem obeh tinktur (pelin in črni oreh) in klinčka. Po dveh mesecih se je stanje čisto normaliziralo, vsi smo bili zelo prijetno presenečeni in odtlej redno uporabljamo Zaper-Zaperino vsi družinski člani. Moja znanka pa je bila pri zdravniku zaradi težav s podančicami v črevesju, zato sem ji svetovala, naj si nabavi Zaper-Zaperino in obe tinkturi, bilo je zelo trdovratno, a po treh mesecih so zdravniški izvidi pokazali, da podančic nima več.

 

Jasna Vujinič, ekonomistka, pri hčerki težave s herpesom, alergijami in slabostmi:

Starejša hčerka je imela vsa leta pogoste težave s herpesom, ki se ji je ponavadi razšril od ustnic še vse okoli nosu. Zaradi tega sem v letu 2015 zanjo nabavila Zaper-Zaperino, dajala pa sem ji tudi obe tinkturi in klinček. Po dobrem tednu se je herpes umaknil in od takrat se ni več pojavil, tega je zdaj že dve leti. Občasno ji še dajem Zaper-Zaperino terapijo in tinkturi preventivno. Opazila sem tudi, da ji pomaga tudi pri alergiji na bazenski klor, ki se takoj umakne že samo po parih Zaper-Zaperino terapijah. Mlajša hčerka pa je občasno imela kakšno slabost ali diarejo, ki je ponavadi minila že po eni ali dveh Zaper-Zaperino terapijah. Tudi sama občasno delam Zaper-Zaperino terapije, še posebej kadar začutim, da se me kaj loteva, prehodne motnje minejo in ne zbolim. Zaper-zaperino je naš prijatelj v hiši, ki nam pomaga v težkih trenutkih.

 

Božidar Rozman, upokojenec, bolečine v kolenu zaradi obrabljenega meniskusa:

Avgusta 2016 sem prejel napotnico za operacijo kolena zaradi dolgoletnih bolečin zaradi obrabljenega meniskusa. Novembra 2016 pa sem prebral o protibolečinskem delovanju Bionisa in si ga takoj kupil. Od vsega začetka ga imam stalno pri sebi, cele dneve ga nosim v srajčnem žepu, zvečer ko grem spat pa ga odložim na nočno omarico. Po dveh mesecih so me bolečine v kolenu začele popuščati. Zdaj lahko normalno hodim, koleno me več ne boli, na operacijo pa mi ne bo treba iti. Sem zelo vesel in odtlej priporočam Bionis tudi vsem svojim znancem in prijateljem.

 

Vojko Gologranc, težave s prostato:

Redno uporabljam Zaper in tinkturi pelin in črni oreh. Mi zelo dobro deluje in tudi tinkturi mi dobro deneta, po porabi že gresta v drugo polovico. Vsekakor ko ju porabim jih še naročim, za k redni tradicionalni terapiji z Zaper-Zaperinom. Pred časom sem imel po zdravniških izvidih težave s prostato in mehurjem, zato sem se tudi udeležil Vibracijskega samozdravljenja v skupini. Stanje se je uredilo in s prostato nimam več težav. Še vedno rad hodim na srečanja Vibracijsko samozdravljenje in se jih redno udeležujem, ker mi zelo pomagajo pri novih spoznanjih glede zdravja in počutja. Doma pa redno uporabljam Zaper-Zaperino. Težave s prostato in mnoge druge so minile, počutim se odlično in sem res v dobri formi, kot da so se leta zavrtela nazaj v mladostni čas.

 

 

 

Olga Bernčič, podjetnica, težave z utrujenostjo in prehladom:

Ker sem bila bolna in prehlajena, sem začela uporabljati Zaper-Zaperino takoj, čim sem ga prejela. Terapijo sem delalal po priloženih navodilih in gleda na informacije v članku, jemala sem tudi obe tinkturi in vsak dan en klinček. Izboljšanje se je pokazalo zelo hitro in sedaj sem fit kot že dolgo ne. Res odlično se počutim. Kar povrnila se mi je energija.

 

Liljana Krčelič, uslužbenka, težave s kožnimi glivicami:

Meni odlično deluje moja osebna bioresonanca Zaper-Zaperino, verjetno sem dobila na rokah v trgovini pri pomerjanju puloverjev neke glivice kot pravi moja zdravnica. Vendar mi ni pomagala krema in tablete, ki mi jih je predpisala, no delno so zginile, kožo sem mazala tudi s kokosovim in oljem črne kumine za pomirjanje srbenja. Po začetku Zaper-Zaperino terapije pa vsak dan opažam pozitivne spremembe kot da bi pod kožo odmrle, že samo po šestih dneh jih praktično ni več. Zelo dober rezultat, sem zadovoljna. Imam tudi Teslov medaljon, ki je povsod z mano, Geo-as pa skrbi tudi za dobre energije v mojem stanovanju.

 

GEO-AS

Andreja Arko, 52 let, gradbeni tehnik na zanimivem delovnem mestu (Riko hiše d.o.o.), razigrana ustvarjalka življenja, mati in žena:

Res je, da imam prijateljčka Geo-as vedno s seboj. Na vseh poteh. In skupaj zmagujeva. Dokazilo je njegova slika na moji mizi. Preprosto mi daje en tak občutek podpore, povezanosti in  »utripanja« skupaj »z ritmom »življenja«. Z ritmom, ki me nekako vrača na tirnice, potem ko me nori tempo vsakdanjika meče iz njih. Enostavno: prepustim se njegovemu »utripanju« in deluje, čeprav sem pozabila razlago kako tehnično to že gre. Niti se ne obremenjujem s tem ker bistvo je, da deluje, dela me samozavestnejšo, krepi mi samopodobo, mi vrača energijo ter daje novih moči in tako skupaj zmagujeva na vseh mojih poteh…

Slika desno: Geo-as na mizi od Andreje Arko…

 

Profesionalna Teslova fontana za akutne vsakodnevne 10-20 minutne samozdravilne terapije za okrevanje, povrnitev moči in vzdrževanje forme