Alkivita KATEGORIJE Tesla-Zaper-Geo

Zapper Zaper Zaperino

Vitalno počutje

Zapper Zaper Zaperino

Zapper Zaper Zaperino dr. Clark

Zapper Zaper Zaperino dr. Clark ALKIVITA

Zapper Zaper Zaperino

1. Uničuje parazite vseh vrst

Zapper Zaper Zaperino terapija dr. Clark za hitro, enostavno in učinkovito uničevanje parazitov vseh vrst v telesu: virusi, bakterije, glive, plesni, mikroskopski črvički, metljaji in pršice.

2. Način uporabe zaperja dr. Clark

V vsako dlan oprimemo po eno zaper sondo in vključimo zaper terapijo. Vsi paraziti odmrejo v 7 minutah, poči njihova ovojnica. Naredimo 20 minut pavze in drugih 7 minut terapije. Sledi še ena pavza 20 minut in še tretja 7 minutna zaper terapija.

3. Izbira frekvence 8Hz in 30kHz

Obe frekvenci enako uničita parazite, pri tem pa ima Schumannova 8Hz frekvenca še dodatne dobre učinke na izboljšanje samozdravilnih ALFA valov v telesu, ki vplivajo na energijsko koordinacijo in usklajevanje življenjskih funkcij.

4. Dr. Clark frekvenca 30kHz

Zaradi maksimalnih učinkov jo v zaper terapiji vedno kombiniramo s Schumannovo frekvenco 8Hz. En dan naredimo vse tri cikluse po 7 minut z dr. Clark frekvenco, drug dan pa s Schumannovo frekvenco 8Hz. Ali pa prvo 7 minutno terapijo s 30kHz, drugo 8Hz in tretjo zopet 30Hz. Kombinacije izbiramo po želji glede na razpoloženje. Važno je samo, da uporabimo obe frekvenci.

5. Zeliščna podpora črevesju

Noben zaper na svetu ne posega v črevesje, kar je odlično, ker s tem ohrani črevesno floro, antibiotiki pa jo uničijo. Za razkužitev črevesja jemljemo tinkture črni oreh, pelin in bio klinčke.

6. Otroci in zaper terapija

Zaper terapija je zaželena tudi za otroke, čim shodijo in spregovorijo. Ni za dojenčke. Otrok oprime zaper sondi vsako v svojo dlan, starši pa z vsako roko zaobjamejo otrokovo. Otrok lahko drži sonde tudi samostojno. Več >>

7. Srčni spodbujevalnik

Zaper terapija ni edino za uporabnike srčnih spodbujevalnikov ali drugih električnih vsadkov. Epileptiki pokrijejo lučko, da jih utripanje Schumannove frekvence 8Hz ne moti.

8. Karbonske zaper sonde

So lahke, tople in NE ohladijo rok med zaper terapijo. To je še posebej pomembno za otroke, bolnike in starejše ter v primeru revme in artritisa. V krvi so imun ske celice, zato je zelo pomembno, da med zaper terapijo ostanejo tople in prekrvavljene.