nasveti

SVETA TROJICA je mešanica naravnih antioksidantov ingver, kurkuma in čili v razmerju 30/60/2 grama za boljšo presnovo beljakovin, ogljikovih hidratov in maščob, aktivacijo hormonov sreče, zaviranje vnetnega COX encima, celostno razstrupljanje skupaj z Zaper Zaperino terapijo za uničevanje virusov, bakterij, gliv in parazitov ter geo terapijo Bionis za krepitev in uskladitev energijskega pretoka

 

Sveta trojica antioksidanti za boljšo presnovo ingver, kurkuma, čili
‘Sveto trojico’ zmešamo v razmerju 60 g kurkume, 30 g ingverja in 2 g čilija za boljšo presnovo ogljikovih hidratov, beljakovin in maščob in za zaviranje vnetnega COX encima. Skupaj z Zaper Zaperino terapijo za uničevanje parazitov in Bionis terapijo z geo impulzi za energijski pretok je idealna kombinacija za celostno razstrupljanje telesa >>

BIO KVALITETNA ZAČIMBA kot ELIKSIR v obliki NAPITKA ZA UČINKOVITO, ENOSTAVNO in POCENI RAZSTRUPLJANJE in RAZKISANJE črevesja in celega telesa: več energije, boljše počutje, manj bolezni…

SVETA TROJICA: ingver, kurkuma in čili (bio kvalitete) so prebavni encimi za:

 • beljakovine (meso, ribe, stročnice, sir…),

 • ogljikove hidrate (riž, krompir, testenine, sladkarije, moka, kruh…) in

 • maščobe (olje, maslo…).

SVETA TROJICA je pomembna zato, ker se s pomočjo prebavnih encimov: INGVER / KURKUMA / ČILI  zaužita hrana lahko POPOLNOMA prebavi in se v celoti razgradi na hranila, vitamine, minerale in druge biološko aktivne snovi, ki jih telo v tej obliki lahko vsrka in uporabi.

SVETO TROJICO uživamo surovo kot ELIKSIR v obliki napitka: ¼ čajne žličke v TOPLI VODI spijemo in POPLAKNEMO. Pri pripravi hrane pa jo dodamo v vsako jed za boljši okus in POPOLNO = alkalno presnovo.

POPOLNA prebava je ALKALNA presnova, ki razstruplja in razkisa. SVETA TROJICA omogoča bolj POPOLNO presnovo, da ne pride do gnitja hrane v črevesju in do zakisanja z odpadnimi produkti gnitja, zavira tudi kandido.

 • Kadar smo v stresu in pod neprijetnimi vtisi, se aktivira nagonska in podzavestna adrenalinska borba-beg reakcija.

Pobere kisik in energijo imunskemu sistemu in prebavi, pa tudi čelnemu delu možganov (zato lahko doživimo šok).

 • Zato imunski sitem slabi, hrana pa se ne razgradi do kraja (kar pomeni da gnije v črevesju), iz nje ne dobimo vseh hranil in energije, sproža se lažni občutek lakote, ki nas sili, da jemo več kot potrebujemo in se debelimo.

Borba-beg je podzavestna in nagonska reakcija, ki v razvoju življenja izvira iz par sto milijonov let starih malih možganov v zatilju (takšne možgane imajo še dandanes plazilci in dvoživke). Veliki možgani z levo in desno polovico pa so se razvili šele par milijonov let nazaj s prihodom človeka in zajemajo 80% današnjih človekovih možganov.

Borba-beg reakcija se aktivira ob neugodnih vtisih v trenutku stresa. Pomeni preživetje, napadaj ali pobegni, kot če srečamo medveda v gozdu in gre za življenje. Aktivira pa se tudi ob vsakem najmanjšem neudobju in nelagodju, čustvenem, mentalnem, telesnem. Tako živimo trajno pod stresom v borba-beg reakciji, ne da bi to sploh vedeli, kar nam pobira energijo, prebavni in imunski sistem pešata, zato se telo zakisa in ‘zastruplja’. Prebava postane NE-POPOLNA, zakisana, na osnovi procesa gnitja zastajajo odpadne kisline. Pojavijo se lahko bolečine, napihnjenost trebuha, utrujenost in razne bolezni. Zaradi takšnega počutja duha in telesa čutimo potrebo po razstrupljanju.

 • Osnovni korak razstrupljanja je SVETA TROJICA: to so prebavni encimi ingver / kurkuma / čili za vsakodnevno rabo pri kuhi, uživamo pa tudi surove kot eliksir v obliki napitka: vsak dan kakšen ščepec SVETE TROJICE ingver, kurkuma, čili ali četrt čajne žličke (= pol grama), zmešamo v malo TOPLE vode, spijemo in poplaknemo.

 • Iskreno izražanje o lastnem stanju v prvi osebi ednine (ne na ‘ti’ z očitki) in soočanje z izzivi, ne bežanje pred njimi ter ne-napadalnost, pripravljajo teren za novo življenje, ki oblikuje nov odnos do stresa in zdravi red v življenju, v katerem ljubimo življenje in ga spoštujemo, zato ga ne poškodujemo, življenje pa ljubi in varuje vključno nas same.

bio INGVER, sveža KORENINA ali pa POSUŠEN v začimbo: prebavni encimi za beljakovine

bio KURKUMA: prebavni encimi za ogljikove hidrate

bio ČILI: prebavni encimi za maščobe (namesto čilija za prebavo maščob lahko koriander ali muškatni orešček)

Vse tri začimbe SVETE TROJICE lahko vsako zase natrosimo v vsako jed, ali pa si skrajšamo čas in si pripravimo mešanico vseh treh. Dvakrat več je kurkume kot ingverja in samo malo čilija. Nabavimo v bio trgovini bio kvaliteto!

 • Čili = 6 mg dnevna količina / 1 osebo, to je noževa konica: v SVETI TROJICI je to že preračunano.

 • Čili spodbuja nevrotransmiterje endomorfine, to je hormone sreče in je zelo dobrodošel za dobro počutje in zdravo soočanje s stresom. Ustvarja dobro počutje v lastni koži.

 • Čili spodbuja tudi prebavni hormon gastrin in je naravni antibiotik.

Za SVETO TROJICO se zmeša: 1 žlička INGVERJA z žličkama KURKUME in 1 ščepcem ČILIJA.

Ali pa se pripravi več za dlje: 30 gramov ingverja (1 paketek), 60 gramov kurkume (2 paketka) in 1 gram čilija.

 • Vsak dan se uživa surova mešanica: četrt čajne žličke = pol grama = 1 zvrhana mini žlička (ali pa vsaj 1 ščepec mešanice) damo v deci lonček in zmešamo z malo TOPLE vode, spijemo in poplaknemo.

 • Spijemo kadarkoli po jedi. Na prazen želodec pa le tik pred jedjo, tako da imajo prebavni encimi takoj delo.

Takšna mešanica se daje do četrt čajne žličke v vsako jed med pripravo hrane, v juhe, omake, krompir, riž

.

SVETA TROJICA

 

Biorazpoložljivost

Zaper Zaperino original po dr. Clark

 

 

 

 

 

 

 

Proso – zdrava sladica za otroke in odrasle

 

 

 

Zaper Zaperino vibracije uničijo parazite in razstrupljajo tkiva
Zaper Zaperino in Bionis/Bionizator geo terapija z geo impulzi za limfni in krvni obtok je na voljo v medicinski trgovini MEDIKA v MC Tabor v Mariboru na ulici Eve Lovše 1. Vsak prvi ponedeljek 9-11.ure dobrodošli na meritve krvnega sladkorja, holesterola in trigliceridov ter brezplačno individualno svetovanje za Zaper Zaperino terapijo…