RAZISKAVE IN ZGODOVINA

Izumitelji dr. Lakhovsky, Nikola Tesla, dr. Rife, dr. Clark, dr. Schumann
in njihove naprave – raziskave in zgodovina

Prve sodobnejše naprave za vibracijsko samozdravljenje so v obliki elektroterapije nastale v letih od 1830 naprej z velikimi raziskovalci kot sta elitna profesorja Claude Bernard in Brown Sequard (1817-1894), ki ju je nasledil ugledni profesor d-Arsonval (1851-1940) z izumi raznih vrst naprav za oddajanje terapevtskih električnih impulzov. Raziskave in zgodovina njihovega dela sta nadgradila dr. Georges Lakhovsky (1869-1942) z izumom unikatnega večvalovnega oscilatorja in skoraj v istem času Nikola Tesla (1856-1943) z izumom znamenitega Teslovega generatorja za oddajanje skalarnih valov.

Dr. Royal Radmond Rife (1888-1971) je kot zdravnik uporabil principe Tesla in dr. Lakhovskega za izum Rife generatorja, ki s pomočjo cele palete nastavitev različnih frekvenc zatira škodljive mikrobe, kar je zanesljivo dokazal z mikroskopskimi posnetki odmrlih patogenih mikrobov in tako zgodovinsko evidentirano pozdravil mnogo ljudi tudi v primerih neozdravljivih bolezni.

Rife generator pripomoček je ZAPY-RIFE, ki ima poleg klasičnega delovanja na stikalo tudi krmiljenje preko računalnika.

 

Zaper-Zaperino je protimikrobna osebna bioresonanca po dr. Hulda Clark

Dr. Hulda Clark (1928-2009) pa je njegovo delo strnila v izum pripomočka Zaper, ki na osnovi ene same, tako imenovane ZAPER frekvence 30kHz zatre vse vrste škodljivih mikrobov v človekovem telesu istočasno, ne glede ali so to virusi, bakterije, glive ali nematodi (metljaji ali črvički) in to na en mah v nekaj minutah.

Pripomoček ZAPER-ZAPERINO je edinstven po tem, da ima poleg original piramidne ZAPER frekvence 30kHz še možnost nastavitve na znamenito Schumannovo GEO frekvenco 8Hz. Odlikujejo pa ga tudi izjemne karbonske bioresonančne sonde vrhunske kvalitete, ki ne oksidirajo kot je to primer pri bakrenih in trajno ohranijo svojo funkcijo.

Človek potrebuje seveda več časa za okrevanje, ker mora imunski sistem še razgraditi, ledvice pa izločiti odmrle mikrobe iz telesa. To se imenuje Herxheimerjeva zdravilna kriza, v kateri se priporoča počitek in uživanje več C-vitamina in tekočine v obliki limonade z medom v podporo procesu okrevanja. Priporoča se tudi uživanje tinkture pelina in črnega oreha ter zgristi in poplakniti 1 surov klinček dnevno. Povrniti se mora ravnovesje.

Naravna energija Zemlje in Zemljine atmosfere sta ključni pri ohranjanju življenja na našem planetu že iz pradavnin. V naravnih pogojih v morju se je pred milijoni let razvilo in uravnovesilo življenje na Zemlji.

 

Geo pripomočki oddajajo krepčilne geo-impulze
v energijskem bioritmu Schumannove resonance

Nemški znanstvenik dr. Winfried Oto Schumann je leta 1952 matematično določil Zemljino atmosfersko aktivnost, ki je odvisna od površine Zemlje in površine spodnje plasti ionosfere. Med Zemljo in ionosfero se poraja električna napetost, ki jo vzbuja istočasno okoli tisoč razelektritev strel po vsem svetu.

Prenosen GEO pripomoček je GEO-AS, ki deluje v bioritmu Schumannove resonance.

Enako deluje tudi BIONIZATOR, ki ima še stikalo za 24Hz.

V manjši meri pa se Schumannovi resonanci pridruži še istočasna serija energijskih pikov, ki uhajajo iz drugih planetov in so del kozmičnega sevanja. To so 14,3Hz, 20,8Hz, 27,3Hz in 33,8Hz, ki pa so izven alfa valovanja možganov in zato nimajo enako krepčilnega vpliva na okrevanje in psihofizično spodbudo vitalnosti kot osnovna Schumannova resonanca 7,83Hz (cca 8Hz).

 

Izum večvalovnega oscilatorja 

Georges Lakhovsky (1869-1942) je bil ruski zdravnik, inženir, znanstvenik, avtor in izumitelj svetovnega formata, ki je večino časa živel in delal v Franciji. Objavil je dve knjigi: Skrivnost življenja (The secret of life) in Izvor življenja (The origin of life) ter mnoge članke, v katerih dokazuje, da žive celice oddajajo in sprejemajo tudi elektromagnetno sevanje visokih frekvenc.

Njegovo življenjsko delo je znameniti Večvalovni oscilator, ki je sestavljen iz dveh koncentričnih sklopov širokopasovnih anten, generatorja impulzov in elektromagnetne iskre.

Večvalovni oscilator spodbuja naravne oscilacije celic, medtem ko jih patogeni mikrobi, rak, električni smog in druge motnje rušijo in razglasijo, da celice več ne morejo opravljati svojih vitalnih funkcij in posledica je bolezen.

Njegovi znameniti in še dandanes veljavni izsledki raziskave in zgodovina so:

1.Življenje je nastalo s pomočjo sevanja kozmična energije, ki povzroča nihanje celičnega jedra in tako omogoča preskrbo celic s pogonsko energijo.

2.Življenje se s pomočjo energije ohranja,kotsokozmičnasevanja,GEOsevanjaZemljeinSchumannovoatmosferskovalovanje.

3.Življenje zaradi motenj v nihajnem ravnotežju propade, kadar je naravno okolje živega organizma porušeno zaradi vsiljenega nihanja pod vplivom stresa vseh vrst, škodljivih mikrobov in dandanes tudi električnega smoga.

 

Večvalovni oscilator LAKITES – Aktivator naravnih vibracij
po velikem svetovnem izumitelju dr. Lakhovskem

Lakites je aktivni večvalovni oscilator po dr. Lakhovskem z vgrajenimi prvimi sedmimi obroči avtentičnih dimenzij v razmerju zlatega reza. Energijsko pokriva celotno stanovanje, najbolj pa prostor, v katerega je postavljen. Poživlja celično energijo, izboljša življenjsko moč organov in kapilarni obtok.

Je vsestranska energijska spodbuda za celoten organizem, ugodna tudi za rast rastlin in okrevanje živali. Krepi naravno celično vibracijo, ki vpliva na pospešeno regeneracijo po naporih, stresih in vseh boleznih.

Lakites deluje kot ojačevalec naravnih zdravilnih energij v območju radiobiologije, na katerem se celice energijsko napajajo za svoje vitalne procese. Odbija neugodna zemeljska in kozmična sevanja. Varuje na geopatogenih conah vključno z vodnimi tokovi.

Pritrdimo ga lahko na zid za dober energijski ambijent prostora, deluje na vse prisotne. Na zadnji strani ima oporo, da lahko stoji pokončno na ravni površini na polici, delovni mizi, nočni omarici ali v vitrini.

Vključen je non-stop skozi vse leto na baterijo, vsak dan pa ga lahko postavimo na mizo tik pred seboj za individualno terapijo za okoli četrt do pol ure.

Dr. Lakhovsky je živel v istem času kot Nikola Tesla (1856-1943) in se je z njim tudi srečal in sodeloval.

Znameniti Lakhovsky večvalovni oscilator, ki je bil priključen na Teslov generator, moči nekaj sto vatov, so za zdravljenje raka in drugih bolezni uporabljali v bolnišnicah v Avstriji, Italiji, Franciji, Nemčiji, Rusiji in mnogih drugih.  Raziskave in zgodovina so potrdili uspešnost njihovega delovanja.

Povezava za večvalovni oscilator Lakites: www.lakites.eu

 

Teslov generator skalarnih valov 
za globinsko obnovo življenjskih moči

Eden od največjih izumov človeštva je Teslov generator z edinstvenim sistemom v svoji zgradbi, ki omogoča sistematično oddajanje skalarnih valov v samozdravilne namene. Nikola Tesla (1856-1943) je v tehničnem smislu med prvimi odkril posebno obliko energije, ki ni običajna elektromagnetna, jedrska, šibka ali gravitacijska (kot so štiri osnovne sile narave), temveč je informacijskega značaja in predstavlja matrico za energijsko stanje v snovi, celicah, telesu. Prve naprave te vrste so po letu 1950 nastale v Ameriki v obliki WIBE stroja, kasneje pa tudi drugod po svetu.

Baterijska Teslova fontana je lasersko izdelan pol metra visok Teslov generator za domačo uporabo, ki skozi vse leto oddaja skalarne valove za celostno obnovo organizma in revitalizacijo življenjskih moči. Skalarni valovi nam na predvzročni ravni pomagajo povrniti subtilno ravnovesje naravnih elementov v celotnem organizmu za ublažitev in odpravljanje vseh vrst motenj, bolezni in simptomov. Ustvarjajo varovalno okolje v našem domu, ki nas nežno zaobjame vsakič, ko se vrnemo domov. Odzivajo se na molitev in pomagajo pri doseganju ciljev.

 

TESLA-ZAPER-GEO program pripomočkov
za domače vibracijsko samozdravljenje za vso družino:

8Hz ponazarja bioritem Schumannove resonance, to je znamenita GEO frekvenca, ki jo oddajajo GEO pripomočki:

GEO-AS (prenosen za v avto, žep, torbico)

GEO-LIFE (prenosen, z angleškimi napisi)

BIONIS (prenosen za v avto, žep, torbico)

BIONIZATOR (družinski, z možnostjo izklopa in dodatne 24Hz nastavitve)

ZAPER-ZAPERINO terapija proti vnetjem, infekcijam, mikrobom

ZAPER – Terapija z bioresonančnimi impulzi (proti vnetjem, infekcijam, mikrobom).

Nastavitev na 8Hz je možna tudi na:

ZAPY-RIFE (Rife generator, zaper terapija za krmiljenje preko računalnika)

GEONIZATORJU (za znameniti theta healing)

BIOVITONIKU (za priklop v računalnik, pametni telefon, audio in mp3).

Večvalovni oscilator po dr. Lakhovsky:

LAKITES je večvalovni oscilator, ki ima avtentične dimenzije prvih sedmih obročev.

Teslovi generatorji za oddajanje skalarnih valov so:

TESLOVA FONTANA profesionalna, za 10-20 minutne terapije vsak dan.

TESLOVA FONTANA – baterijska, za domačo uporabo (za hišo) non-stop skozi vse leto.

SFERNI HARMONIZATOR je Teslov generator za stanovanje (z vrtinčastim navitjem).

TESLOV MEDALJON je prenosen Teslov generator za osebno uporabo.

OCEAN je unikaten za spodbudo mineralizacije in hidracije telesa.

‘ZAPPER’ je angleško ime za ‘ZAPER’ oziroma za ‘ZAPER-ZAPERINO protimikrobno osebno bioresonanco’:
 • Izumiteljica zapperja je dr. Hulda Clark na osnovi raziskave in zgodovina svojih briljantnih predhodnikov kot sta dr. Royal Rife in Nikola Tesla.

 • Zapper je pripomoček za elektronsko zatiranje škodljivih mikrobov v človekovem telesu.

 • Dve bioresonančni sondi, ki ju tesno oprimemo vsako v eno dlan, sta sestavni del zapperja.

 • Zeliščna podpora pri uporabi zapperja je tinktura pelina, klinčkov in črnega oreha.

 • Visoko kvalitetni zapper ima karbonske bioresonančne sonde.

 • Manj kakovostni zapperji imajo bakrene bioresonančne sonde, ki hitro oksidirajo in potemnijo.

 • Zapper se uporablja po 7 minut, trikrat zapored z dvema vmesnima 20 minutnima pavzama.

 • Terapija z zapperjem se dela vsaj 10 dni vsak dan, pri trdovratnih boleznih pa do en mesec.

 • Vsak letni čas enkrat se takšna terapija z zapperjem ponovi.

 • Redno enkrat tedensko trikrat 7 minut kot opisano skozi raziskave in zgodovina pa se dela terapija z zapperjem preventivno.

 • Zapper ne smejo uporabljati ljudje s srčnim spodbujevalnikom.

 • Na nosečnicah in dojenčkih zapper ni testiran, zato ga ne smejo uporabljati.

 • Zapper lahko redno uporabljajo majhni otroci, ki že hodijo in govorijo.

 • ZAPER-ZAPERINO je sodobni zapper z vrhunskimi karbonskimi sondami.

 • ZAPER-ZAPERINO ima nastavljivo geo frekvenco 8Hz in piramidno protimikrobno zapper frekvenco 30kHz. Njegova prednost je uporaba geo frekvence 8Hz za preventivo in vzdrževanje stanja ter za polnjenje z energijo in za povrnitev ravnovesja ali homeostaze. Kadar pa se nas kaj loteva, pa nemudoma uporabimo zapper frekvenco 30kHz, ki je izrazito protimikrobna.

 • ZAPER-ZAPERINO z geo nastavitvijo prinaša vse koristi geo impulzov v času terapije in po njej. Geo impulzi so energija v bioritmu atmosferske Schumannove resonance in Zemljinega magnetizma (glej pripomočke: GEO-AS, BIONIS, BIONIZATOR in GEO-LIFE).

 • ZAPER-ZAPERINO je z zapper in geo funkcijo popolna kombinacija za uporabo skupaj s trajno delujočim GEO-AS pripomočkom za spodbudo Schumannove resonance 8Hz v domačem okolju in s Tesla skalarnimi napravami (glej pripomočke: TESLOV MEDALJON, SFERNI HARMONIZATOR, BATERIJSKA TESLOVA FONTANA in PROFESIONALNA TESLOVA FONTANA).

  .

Raziskave in zgodovina Zaper-Zaperino terapije so bogata dediščina človeštva, ki milijonom ljudi po vsem svetu olajša okrevanje po boleznih. Zaper-Zaperino prinese izboljšanje zdravja in učinkovito preventivo, ko se nas kaj loteva. Pomaga pri akutnih in kroničnih težavah in izboljša počutje, ker odpravlja mikrobe in njihove toksine.