DELTA OCEAN oddaja DELTA valove, ki jih telo potrebuje v zadostnem 'odmerku', da se osveži in resetira od vseh zunanjih vtisov, pritiskov in obremenitev. Delta valovi krepijo biopolje, pri čemer usklajujejo organizem sočasno v frekvenci srčnega in možganskega utripa.

Samozdravilni DELTA valovi srce - možgani

Delta valovi so značilni za globoko spanje brez sanj. Takrat oddajajo možgani približno en bioelektrični impulz na sekundo in so usklajeni s srčnim utripom podobne frekvence. Telo izkuša medsebojno resonančno povezanost delovanja srca in možganov v globljem počitku. V delta stanju oddajajo možgani močnejše impulze kot kadar smo budni ali pa spimo s sanjami. Usklajeno in okrepljeno sozvočje srca in možganov je za telo in duha izjemno blagodejno, dobesedno revitalizira in pomlajuje.

DELTA Ocean in delta valovi za regeneracijo med spanjem
DELTA OCEAN izboljša odmerek delta valov za globinsko regeneracijo, mineralizacijo in hidracijo organizma >>

Srčna koherenca obnavlja telo

V najtežjih izzivih zdravja in počutja, ko uradna medicina odpove, je ponovna vzpostavitev srčne koherence in njena izboljšana uskladitev z možganskim bioritmom osnova za naravni samozdravilni proces, ki pomaga telesu, da se lažje obnovi, učinkovito popravlja napake in se povrne v fiziološko ravnovesje v homeostazi, v katerem lahko ponovno vzpostavi življenjske procese.

Pomirja srce in poživlja krvni obtok

V psihofizičnih preobremenitvah pride do 'tresenja' srca, med dvema srčnima utripoma se pojavi še niz tresljajev, ki jih zabeleži EKG (elektrokardiogram, ki meri delovanje srca in oddajanje njegovih bioelektričnih impulzov). Nepravilnost v bitju srca oziroma srčna nervoza povzroči neenakomerno oskrbo kapilar s svežo krvjo in kisikom, zaradi česar celotno telo trpi škodo in tkiva na daljši rok nezadržno slabijo.

Čustvena delta regeneracija

Izboljšan delež delta valov z močnejšo resonančno uskladitvijo srčnega utripa in možganskih bioelektričnih impulzov odpre telo globokim samozdravilnim procesom, ki spravljajo v pretok tudi čustvene blokade, ki so povzročitelj mnogih nepravilnosti v telesu in izgube ravnovesja.

Vibracijska mineralizacija telesa

Delta stanje vpliva na globinsko ravnovesje mineralov in elektrolitov in je povezano s hidracijo telesa. Poustvarja energijo oceana, od koder izvira življenje. Skoraj enako elektrolitsko sestavo kot ocean ima kri za vzdrževanje vseh celic. V krepčilni simbiozi pa sodelujeta tudi na vibracijsko frekvenčni ravni.

Delta Ocean v spalnici

Bioenergijski pripomoček Delta Ocean ustvarja blagodejno naravno okolje v spalnici. Vklopljen noč in dan ustvarja ugoden energijski ambijent za globlji nočni počitek. Z izboljšanim deležem delta valov krepi biopolje organizma, da lažje prebudi skrite potenciale za telesno ozdravitev, življenjski preporod in duševno osvežitev.

Delta Ocean za globinsko regeneracijo med spanjem
Članek OCEANSKA TERAPIJA z delta valovi >>