TESLOV MEDALJON ustvarja zaščitno biopolje Teslovih skalarnih valov in podpre molitev za lažjo uresničitev

44.00 

Teslov medaljon je TESLOV GENERATOR – oddajnik Teslovih skalarnih valov, ki subtilno podpre in oplemeniti namen življenja. V življenje pritegne želene dogodke po načelu sinhronicitete. Podarja blagor in odpravlja informacijsko-energijske blokade v največji globini našega bitja. Je osebna zaščita, ki deluje meter in pol v vse smeri, povsod ga imamo lahko s seboj v torbici ali žepu. S Teslovimi skalarnimi valovi ugodno informira hrano in pijačo za krepitev zdravja. Služi lahko kot podstavek za kozarec. Na delovni mizi in delovnem mestu poveča pretok ustvarjalne energije in bolj harmoničnih odnosov.

Kategorije: , ,
TESLOV MEDALJON
TESLOV MEDALJON izboljša kvaliteto življenja na vseh področjih. Povsod je lahko z nami za boljšo ustvarjalnost in krepitev zdravja. V 3-5 minutah ugodno informira tudi hrano in pijačo.

TESLOV MEDALJON je Teslov generator, ki ustvarja Teslove skalarne valove, ki delujejo na zelo globoki subtilni ravni naravnih elementov. Namenjen je za osebno uporabo za zaščito in okrepitev osebnega biopolja.

Teslovi skalarni valovi se povežejo z našo zavestjo in pomagajo, da se naša želja in naravnanost za ozdravitev in izpolnitev življenjskih ciljev uvrsti med najpomembnejše v procesiranju milijonov informacij v možganih vsak trenutek in da se v globini življenja prednostno obdeluje za uresničitev. Ostanemo aktivni v želeni smeri, naravni zakoni pa nas skozi Teslove skalarne valove podprejo z mnogimi vidiki, na katere sicer nimamo neposrednega osebnega vpliva.

Teslovi skalarni valovi vračajo ajurvedsko ravnovesje naravnih načel zračno-ognjeno-zemeljsko (vata-pitta-kapha), ki regulirajo naše telesno in energijsko stanje na globoki subtilni ravni, kjer uravnavajo celotno zgradbo in delovanje telesa.

Teslovi skalarni valovi imajo informacijsko naravo, so nosilci biološke inteligence celic, organov in tkiv. Popravljajo napake, ki so se v vsakdanjem življenju pod mnogimi psihofizičnimi pritiski zgodile na energijski, informacijski in celični ravni.

Obnavljajo tudi DNK in vračajo prvotno stanje organizma pred nastopom motnje. Vzpostavljajo prvinsko harmonijo in ravnovesje, v katerem je vse na svojem mestu in v ustvarjalnem pretoku življenja. Uravnotežijo tok subtilne energije skalarnih valov tudi pri prirojenih čustvenih in telesnih šibkostih in jim omogočajo, da lažje izzvenijo in da jih lažje presežemo.

TESLOV MEDALJON je zelo dragocen za osebno uporabo. Nosimo ga lahko povsod s seboj v torbici, žepu, ali pa ga imamo v predalu, na mizi ali nočni omarici. Ugodno deluje tudi na otroke. Ni potrebno, da je na vidnem mestu, Teslovi skalarni valovi prodirajo skozi vse materiale in delujejo tudi v popolni temi. Za ugodno energijsko informiranje hrane in pijače je dovolj 3-5 minut, med obrokom ga imamo pri sebi ali na mizi. Ima zaščitno folijo, tako da lahko nanj postavimo kozarec s pijačo.

 

Teslov medaljon je čudovito darilo sebi in tistim, ki jih imamo radi.

TESLOV MEDALJON
TESLOV MEDALJON uporablja Teslovo skalarno tehnologijo za zaščito in krepitev osebnega biopolja. Izboljšuje ustvarjalnost, okrevanje, življenjski uspeh in doseganje ciljev. Pomaga pri uresničitvi želja, življenjskega poslanstva in molitve.

.

Teslov medaljon ima premer 9cm, debelina 0,9 cm. Deluje brez baterije z lastnim napajanjem prostorske energije.

 

TESLOV GENERATOR
S klikom na sliko preberite članek z naslovom: Tesla za domačo rabo.
TESLOV GENERATOR
S klikom na sliko preberite SKALARNI VAL.