Bionizator
BIONIZATOR vsestransko obnavlja telo, izboljša umsko zbranost za intelektualno delo in vrača vrhunsko formo. Z osemherčnimi Schumannovimi geo impulzi izboljša feng-šui prostora in vpliva na bolj usklajene medsebojne odnose.

BIONIZATOR je bioenergijski pripomoček, katerega posebnost je bioenergijska 24 Hz nastavitev, ki dodatno vpliva na ublažitev in odpravo telesnih bolečin. Ker je to poživljajoča bioenergija, je ne uporabljamo zvečer pred spanjem ali ponoči, temveč samo podnevi, pa še to omejen terapevtski čas okoli pol ure. Bionizator s svojim delovanjem energijsko napolni sinapse, to so povezave med živčnimi celicami, tako da postanejo manj dovzetne za prenos bolečinskega dražljaja. Vpliva na zmanjšanje občutka bolečine, ki lahko tudi povsem izgine.

V kostnih celicah ustvarja tako imenovani ‘piezoelektrični učinek’, to pomeni, da njegovo delovanje izboljša lastni bioelektrični naboj kostnih celic, zaradi česar se izboljša vsrkavanje hranil in izločanje odpadnih produktov presnove. Kostne celice zaživijo in se napolnijo z energijskim potencialom, izboljša se kostna gostota in trdnost kosti, kar je še posebej ugodno pri težavah z osteoporozo in okrevanju po zlomih in drugih poškodbah kosti. V klasični medicini je to najbolj raziskano področje uporabe magnetnih geo impulzov za izboljšanje zdravja in počutja celotnega človekovega organizma.

Bionizator ima še druge koristne učinke. Z osemherčno nastavitvijo 8Hz izboljša sinhronizacijo obeh možganskih polovic v ugodno alfa stanje za optimalno krmiljenje vseh vitalnih procesov. Oslabljeni organi prejmejo spodbudo in se aktivno povrnejo v sozvočje s celotnim organizmom. Pregoreli organi pa se stabilizirajo in regenerirajo, tako da se lažje povrnejo v optimalno opravljanje svojih nalog in se več ne izčrpavajo vse do bolezni.

Geo terapija z Bionizatorjem vpliva na boljšo elektromagnetno orientacijo železa v krvnem hemoglobinu in izboljša prekrvavitev, še posebej v venoznih kapilarah, kjer krvni obtok najbolj zastaja in povzroča otekanje in bolečine. Kapilarni obtok se pod vplivom geo impulzov Bionizatorja odpre in strupi se lažje izčistijo iz telesa. Telo se ob Bionizatorju razkisa in povrne se bolj zdrava mlečnokislinska presnova, pri kateri se hranila popolno razgradijo in ne ustvarjajo odpadnih kislin. Tkiva prejmejo več kisika, ker se aktivira krvni hemoglobin in veže več kisika. Zmanjša se utrujenost in izboljša se celostni energijski pretok v organizmu, tako da lažje opravljamo svoje naloge in se boljše počutimo. Izboljšana umska koncentracija in psihofizična zmogljivost pa odpira vrata življenjskemu uspehu in k bolj ustvarjalnemu pristopu k raznovrstnim življenjskim izzivom.

Bionizator je namenjen vsej družini, v dom prinese blagor, zdravje in dobro počutje.

 

Poglej Bionizator v spletni trgovini >>

 

Bionizator ima dodatno bioenergijsko nastavitev 24 Hz, ki dopolni njegovo protibolečinsko delovanje. Je vrhunski pripomoček za izboljšanje ionskega pretoka kostnih celic in pospešeno izgradnjo kostne mase. Izboljša kapilarni obtok in vsebnost kisika v krvi. Z osemherčnimi Schumannovimi geo impulzi 8 Hz uravnava optimalno krmiljenje vitalnih življenjskih procesov, vodenih iz možganov, da se organi in tkiva medsebojno lažje uskladijo in da v svojem delovanju ne oslabijo ali pregorijo. Pridobimo psihofizično zmogljivost za ustvarjalno delo in boljšo umsko zbranost.

 

S klikom na sliko preberite članek v reviji z naslovom ‘Osem hercev je še vedno tu’: