TESLA-ZAPER-GEO program

Doktrina zaper dr. Clark

4 dejavniki ZDRAVJA in BOLEZNI

Notranji psihofizični in zunanji okoljski dejavniki so preobremenitve, ki slabijo slabijo imunski obrambni sistem: v telesu zastaja mrtva organska snov, celice se zakisajo, sledi utrujenost, brezvoljnost, živčna napetost in izčrpavajoča hiperaktivnost.

I. Psihofizični stres (preobremenitve, telesna in duševna nelagodja, zavrta čustva)

II. Električni smog in geopatogena sevanja (vsiljive tehnične frekvence in digitalna tehnika)

III. Onesnaževalci (kemija) v hrani in okolju

IV. Zajedavci (paraziti) kot so virusi, bakterije, glivice, kvasovke, plesni, enocelične praživali, črvički, metljaji ter tudi prenašalci bolezni (insekti).

Narava je do popolnosti zasnovala imunski obrambni sistem organizma, ki zagotavlja kvalitetno in zdravo preživetje. Izziv nastane, ko pride do preobremenitev, to so elementi gornjih štirih točk. V preobremenitvah organizem več ne deluje brezhibno glede na svojo zasnovo, začne popuščati v vitalnih življenjskih procesih. Zastaja mrtva organska snov, ki se odlaga v tkiva, ker se ne more dovolj učinkovito izčistiti. Organizmu primanjkuje energije za celične procese, zato pride do nepopolne prebave (presnove) in zastajanja odpadnih kislin. Telo se zakisa najprej lokalno, nato pa celostno. V takšnem stanju je že pri najmanjšem stiku z zajedavskimi mikroorganizmi veliko bolj podložno raznovrstnim boleznim in slabljenju življenjskih funkcij.

Dejavniki bolezni:

DEJAVNIKI ZDRAVJA

Psihofizični stres in oslabljen imunski sistem

(preobremenitve, pridobitniška usmerjenost, zavrta čustva, negativno razmišljanje)

VSESTRANSKA PODPORA ZDRAVILCA, MOLITEV, MIR, LJUBEZEN,

BIONIZATOR, GEO-AS, ZAPER-ZAPERINO

Elektromagnetni smog in geopatogena sevanja

(vsiljive tehnične frekvence satelitov, anten, daljnovodov, digitalne tehnike)

BIONIZATOR, GEO-AS, ZAPER-ZAPERINO:

UČINKUJE NA PROSTOR IN NA ORGANIZEM

Onesnaževalci

(kemija v hrani in okolju, strupi)

ČISTA HRANA, ZRAK IN VODA,

TELESNO GIBANJE

Zajedavci – paraziti (patogeni mikrobi)

(virusi, bakterije, glive kvasovke, plesni,

enocelične praživali, helminti…)

ZAPER-ZAPERINO, ZAPY-RIFE in

ZAPER-terapija z bioresonančnimi impulzi

Zaper Zaperino karakteristike:

Teža: 400 g

Dimenzije: 7 cm širina, 12,5 cm dolžina, 5 cm višina.

Priloga: dve karbonski sondi za obe roki (dolžine 14 cm in premera 1,5 cm).

Baterija: pravokotna 9V, priložena.

Zaper Zaperino dr. Clark terapija

pomaga sistemu imunske odpornosti pri soočanju s škodljivimi zajedavci (paraziti) celic, tkiv, krvi in kože in odpravljanju:

patogenih (bolezenskih) bakterij, ki imajo strupene izločke in uničujejo celice,

virusov (znotrajcelični zajedalci, ki preusmerjajo dejavnost celic v bolezensko),

kvasovk (enocelične glive brez micelija), povezane so z zakisanjem telesa,

plesni (večcelične puhaste glive z micelijem), ki izločajo zelo strupene mitotoksine,

enoceličnih praživali (škodljivi mikroorganizmi v sluznicah, prebavilih in tkivih),

mikroskopskih pršic (večcelični zajedalci, ki prenašajo bolezni, artropodi) in

helmintov (metljaji, črvički, trakulje, ki prenašajo bolezni).

ZAPER ZAPERINO izdelek

Bioresonančni generator - Oddajnik ‘ZAPER’ in ‘GEO’ impulzov

Pripomoček za zatiranje vseh vrst zajedavcev (parazitov) v človeškem organizmu:

plesni, virusov, bakterij, glivic, mikroskopskih črvičkov in trakulj, pršic,

metljaja (človeški in živalski ploščati črviček)

*Že desetletja je poznana elekronska zaščita pred okužbo z raznimi zajedalci, katerih spore stalno vdihujemo, ker lebdijo povsod v zraku in jih raznaša veter, ali pa jih pogoltnemo z zrakom ali hrano.
*
Imunski sistem telo nenehno čisti, kadar pa je preobremenjen zaradi prehrane in stresa, razglašen zaradi električnega smoga in upočasnjen zaradi premalo telesnega gibanja, ne more zadovoljivo opravljati svoje vloge.
*
Škodljive snovi, ki se zato ne morejo sproti izčistiti iz telesa, se odlagajo v tkiva in organe, celice pa otrpnejo, nabreknejo in se zakisajo.
*
Takšna odlagališča mrtve organske snovi so hrana raznim zajedalcem (virusi, bakterije, glive kvasovke in plesni itd.) in idealno okolje za razvoj bolezni in simptomov.
*
Zajedavci imajo strupene izločke, patogene bakterije izločajo eksotoksine, glive (plesni) pa mitotoksine, ki imajo moč strihnina, a dokler so v majhnih količinah, niso življenjsko nevarni, temveč le lokalno slabijo tkiva, na določen rok pa se lahko oslabitev celostno razširi.
*
Delovanje agresivnih in zdravju škodljivih prostih radikalov v zakisanih delih organizma torej vedno spremljajo zajedavci (paraziti) kot so: virusi, bakterije, glivice in mikroskopski zajedalci v obliki črvičkov in pršic, ki niso vidni s prostim očesom. Največji med zajedalci (paraziti) je metljaj, odrasel je na meji vidnosti s prostim očesom, njegovi razvojni stadiji pa so mikroskopsko majhni in prav tako nevarni.

Vsi zajedavci (paraziti) v organizmu odvzemajo celicam hrano in nas zastrupljajo s svojimi zelo škodljivimi izločki.

Kako se okužimo? Spore zajedalcev (parazitov) in njihovih razvojnih stadijev lebdijo povsod v zraku, veter jih raznaša s prahom in umazanijo, lahko jih vdihnemo, pogoltnemo ali pa oboje, lahko pa jih dobimo tudi s hrano. Metljaje in črvičke lahko dobimo tudi v premalo kuhanem ali suhem mesu, pršice v hrani in vodi, ki stoji nepokrita, nevidne plesni so skrite v kruhu in poškodovanem sadju, bakterije v neprekuhanem mleku, siru itd.

Na primer mlečna bakterija Shigella proizvaja strupene snovi za možgane in hrbtenjačo. Razne plesni proizvajajo strupene mitotoksine, ki za nekaj časa popolnoma onesposobijo dele jeter in bele krvničke, tako da imunski sistem ne more zadovoljivo opravljati svoje naloge, zato smo kritično izpostavljeni nastajanju in napredovanju bolezni in slabemu počutju. Vse, kar je rastlinskega ali živalskega izvora v prvi fazi razkroja začne plesneti, potem pa se pridružijo še bakterije in drugi zajedalci (paraziti) na primer mikroskopski črvički in metljaji.

Največje bolečine povzročajo bakterije, ki se zasidrajo na celične vhode in prodirajo v zakisano celico, pri tem pa dobesednogrizljajo’ naše boleče predele. Bakterije se hranijo tudi s fosfatnimi usedlinami v sklepih, zato se tam zelo rade naselijo, v tem primeru povzročajo bolečine v sklepih pri artritisu. V mišicah in mehkih tkivih se naselijo mikroskopsko majhni črvički Trichinelle.

Coxackie virus napada možgane in povzroča encefalitise (razna vnetja v možganih). Ličinke mikroskopskega črvička Ascaris pa imajo najraje pljuča, odrasli Ascaris izloča hude alergene izločke, ki so povezani z astmo. Metljaj Eurytrema je povezan s sladkorno boleznijo, kadar se naseli v trebušni slinavki. Črevesni metljaj pa je povezan z rakom, kadar se naseli izven črevesja skupaj s svojimi razvojnimi stadiji. Srce napada nitasti zajedalec (parazit) Loa loa lahko povzroča občasne zbadajoče in pritiskajoče bolečine v predelu srca, pri čemer EKG morda še ne najde nobenih nepravilnosti.

Zajedavci se najraje naselijo na vneta in nezdrava mesta, kjer se v telesu odlagajo razne škodljive snovi (vključno s fosfatnimi usedlinami v sklepih, ki so za njih pravo gojišče).

NAČIN DELOVANJA Zaper Zaperino:

Človeku popolnoma varna nizka pozitivna napetost uniči v telesu naseljene zajedalce (parazite):

v 3 minutah uniči plesni, viruse, bakterije in glivice,
v 5 minutah uniči metljaj, mikroskopske črvičke, trakulje ter
v 7 minutah pršice.

Zato traja terapija vedno po 7 minut (več ni potrebno, manj pa je premalo).

Dnevna uporaba je: 3 krat zapored 7 minut terapije z vmesnimi 20 minutnimi pavzami.

*V prvi 20 minutni pavzi se iz uničenih večjih parazitov osvobodijo v njih naseljeni manjši paraziti (iz mikroskopskih črvičkov so odvržene bakterije, iz bakterij pa virusi), ki znova okužijo naše teloti so uničeni v DRUGI 7 minutni terapiji (če je ne naredimo, lahko dobimo prehlad zaradi osvobojenega prehladnega virusa Adenovirusa).
*
V drugi 20 minutni pavzi pa se osvobodijo še zadnji paraziti, ki so uničeni v TRETJI 7 minutni terapiji (če je ne naredimo, je še vedno možnost, da dobimo prehlad zaradi osvobojenega prehladnega virusa Adenovirusa).

IZBIRA FREKVENCE:

  • Geo frekvenco 8 Hz uporabljamo samo pri PRVI 7 minutni terapiji, pri DRUGI in TRETJI

7 minutni terapiji pa vedno uporabljamo samo zaper frekvenco 30 kHz.

  • Geo frekvenco 8 Hz uporabljamo za uskladitev z zdravilno Zemljino frekvenco in z njo resonančnim atmosferskim Schumannovim valovanjem, ki spodbujata alfa valovanje možganov, pri katerem sta v frekvenci in fazi popolno povezana leva-logična in desna-ustvarjalna možganska polovica v ustvarjalno razmišljanje in bolj radostno doživljanje, krmiljenje življenjskih procesov v celicah in organih pa je celostno uravnoteženo (v harmoniji).

  • Vedno pa lahko uporabljamo tudi samo zaper frekvenco 30 kHz pri VSEH TREH zaporednih 7 minutnih terapijah.

Takšen ciklus (3×7 minut) predstavlja redni dnevni program, ki ga izvajamo 10-14 dni zaporedoma vsak dan ali vsak drugi dan, da se telo dobro izčisti. Ker pa se vedno znova lahko ponovno okužimo, postopek ponovimo večkrat letno, vsake 2-3 mesece oziroma po potrebi.

Enkrat tedensko pa uporabljamo takšen dnevni ciklus (3×7 minut) trajno pri otrocih in odraslih.

NAČIN UPORABE:

V vsako dlan tesno oprimemo po eno bioresonančno sondo in vklopimo Zaper-Zaperino.

Zaper-Zaperino ima dve oddajni frekvenci:

30.000 Hz (to je 30 kHz, zaper frekvenca) in

8 Hz (to je 0,008 kHz, geo frekvenca).

Radijska frekvenca je:

na stotisoče Hz (to je na tisoče kHz).

Plesni, virusi, bakterije, mikroskopski črvički, trakulje, pršice

oddajajo na: 77.000 – 900.000 Hz (to je 77 – 900 kHz).

Človeški metljaj, največji parazit (v jetrih, črevesju itd), velika nadloga človeštva:

434.000 Hz (to je 434 kHz).

Muhe, pajki, hrošči, mravlje oddajajo na frekvencah:

1.000.000 – 1.500.000 Hz (to je 1.000 – 1.500 kHz).

Človek ima oddajno frekvenco:

1.500.000 – 9.500.000 Hz (to je 1.500 – 9.500 kHz).

Človeško telo torej oddaja električne impulze (podobno kot radijska postaja) preko:

  • ŠIROKEGA pasu frekvenc in pri zelo NIZKI napetosti.

ZAPER frekvenca 30 kHz, čeprav je 10 – 20 krat nižja od oddajnih frekvenc vseh vrst parazitov, uniči prav vse vrste parazitov istočasno zaradi enosmerne, pozitivno naravnane nizke napetosti 5 Voltov, ki ji podležejo vse vrste parazitov brez izjeme v pičlih 3 – 7 minutah.

Večino vrst zajedalcev uniči tudi GEO frekvenca 8 Hz, ki služi istočasno za uskladitev z Zemljino zdravilno frekvenco in z njo resonančnim atmosferskim Schumannovim valovanjem, ki spodbujata alfa valovanje možganov (pomembno je za učenje in umske napore, zdravje in počutje).

Človeku je frekvenca Zaper-Zaperino popolnoma varna, nevtralna in neškodljiva:

  • ker človek oddaja na 50 krat višji frekvenci kot jo dosega Zaper-Zaperino,

  • zaradi enosmerne, zelo nizke napetosti 5 Voltov,

  • zaradi zelo kratkega časa delovanja (po 7 minut).

5 Voltov nizke, enosmerne napetosti ni tako kot pri električnem toku v gospodinjstvu,

ki ga človek zaradi visoke, izmenične napetosti 220 Voltov ne prenese.

Zaper-Zaperino ne vpliva na notranjost celic ter notranjost črevesja, želodca, žolčnih in ledvičnih kamnov, očesnih zrkel in testisov. Njegovo področje delovanja je celo telo, elektrika potuje po zunanji površini organov in celic, zato je za vse celice in njihovo notranjost popolnoma varen.

Tesla-Zaper-Geo program

GEO-AS    45 eur   (akcijska cena z 31% popustom od 66 eur)

Geo-as je oddajnik krepčilnih GEO-IMPULZOV, to je naravne osemherčne energije v bioritmu Schumannove resonance, ki zboljšajo koordinacijo med organi in tkivi in spodbuja celično komunikacijo za lažje okrevanje in bolj zdravo počutje. Obenem zmanjšajo bolečine in vplivajo na hitrejše celjenje kosti ter spodbujajo kostno maso pri osteoporozi. Odpirajo kapilarno prekrvavitev, umirjajo in stabilizira organizem, da se lažje obnovijo življenjske funkcije. GEO-IMPULZI povečajo umsko zbranost za lažje učenje in mentalno delo ter zmanjšajo tremo pred izpiti, sestanki, nastopi. Garancija 1 leto, mere 7 x 4 x 2,5 cm, vsak letni čas menjava baterije.  Preberi več >>

 

 

BIONIS   66 eur

Bionis ustvarja krepčilen energijski ambijent s trajnim (non-stop) oddajanjem osemherčnih GEO-IMPULZOV v bioritmu naravne atmosferske Schumannove resonance, ki izboljšajo psihofizično zmogljivost, delovno in študijsko storilnost in naravno nastajanje melatonina za zdravo in sproščeno počutje. Garancija 1 leto, mere 7 x 4 x 2,5 cm, vsak letni čas menjava baterije.  Preberi več >>

 

 

GEO-LIFE   99 eur

Geo-life generates GEO-LIFE-IMPULSES in natural biorythm of Schumann resonance for better concentration, blood circulation, relax feeling, better realtionship and more energy in every day life. Warranty 1 year, dimensions 7 x 4 x 2,5 cm, batery change every 3 month.  Preberi več >>

 

 

BIONIZATOR   121 eur

Bionizator ustvarja blagodejno okolje z oddajanjem GEO-IMPULZOV, izboljša feng-šui prostora in vpliva na dobro razpoloženje. Ima dve nastavitvi. Prva so osemherčni GEO-IMPULZI za v Schumannovem energijskem bioritmu 8Hz za revitalizacijo organizma in kot podpora za učenje, študij in umsko delo. Pospešujejo obnovo organov in okrevanje po boleznih in izgorelosti ter ustvarjajo dober energijski ambijent za bolj pretočne medsebojne odnose. Sprožajo piezoelektrični učinek v kostnih celicah za povečan ionski pretok kisika in hranil za izgradnjo kostne mase pri osteoporozi. Izboljšajo kapilarni obtok ter vplivajo na boljšo orientacijo železa v krvi in boljšo vezavo kisika na hemoglobin. Lajšajo bolečine vseh vrst in delujejo krepčilno, zaželena je trajna uporaba brez izklapljanja. Na začetku se vedno najprej priporoča nastavitev stikala na 8Hz, da se človek uravna v Schumannovi valovni interakciji. Druga nastavitev Bionizatorja pa je poživljajoča energija 24 Hz za dodatno protibolečinsko uporabo za pol ure do ene ure podnevi; v tem primeru položimo Bionizator tik ob oboleli del telesa. Pri bolečinah v križu se udobno usedemo ali uležemo in ga položimo na trebuh. Ker je druga nastavitev stimulativna, ni primerna za zvečer. Garancija 1 leto, mere 14 x 7 x 3 cm, menjava baterije vsak letni čas.  Preberi več >>

GEONIZATOR   121 eur

Geonizator z oddajanjem GEO-IMPULZOV poživlja energijo prostora in ga uporabljamo v samozdravilne namene za znameniti 'theta healing'. Z zasukom gumba ima zvezno nastavitev želene frekvence v alfa, beta, theta in delta območju. Garancija 1 leto, mere 14 x 7 x 5 cm, zamenjava baterije vsak letni čas pri non-stop uporabi.  Preberi več >>

 

 

BIOVITONIK   121 eur

Biovitonik je generator izbranih frekvenc v območju 0,1-20.000Hz vključno z GEO-IMPULZI . Služi za uporabo preko računalnika, tablice, pametnega telefona in audio enote. Nima baterije, napaja se preko naprave, v katero je priključen. Energijsko varuje delovno okolje pred vsiljivimi frekvencami elektrosmoga, organizmu pa vrača homeostazo, to je ravnovesje živčevja, hormonov in dobrega počutja. S krmiljenjem preko enote, v katero je priključen, poljubno izbiramo čas in frekvenco za usmerjeno vibracijsko samozdravljenje. Garancija 1 leto, mere 7 x 4 x 2 cm, dolžina priključnega kabla 70 cm.  Preberi več >>

 

TESLOV GENERATOR - TESLOV MEDALJON   44 eur

Teslov medaljon je prenosni Teslov generator skalarnih valov za osebno uporabo. V območju 1,5 metra za večkratni faktor poveča življenjsko energijo in deluje kot zaščita pred negativno energijo slabega razpoloženja, elektrosmoga, vodnih tokov in geopatogenega sevanja. Služi tudi kot podstavek za kozarec, v 3 minutah ugodno informira hrano in pijačo. Nosimo ga v torbici, tako da ga imamo stalno v svoji bližini, lahko ga položimo na delovno mizo ob računalniku ali pa na nočno omarico, da nas varuje ponoči med spanjem, ko smo najbolj odprti in dovzetni za zunanje vplive. Dimenzije 9 cm premera in debelina 0,9 cm. Deluje trajno brez baterije, z lastnim nihajnim krogom.  Preberi več >>

 

 

TESLOV GENERATOR - BATERIJSKA TESLOVA FONTANA   549 eur

Baterijska Teslova fontana je Teslov generator skalarnih valov, ki pokrivajo celotno hišo z več nadstropji. Namenjena je za domače vibracijsko samozdravljenje za vso družino. Skozi vse leto ustvarja blagodejen ambijent za celostno obnovo organizma in revitalizacijo življenjskih moči, njen učinek pa se zaradi neprekinjenega delovanja multiplicira. Tudi ponoči ko spimo in skozi ves dan nas skalarni valovi nežno varujejo in negujejo in nam na predvzročni ravni pomagajo povrniti subtilno ravnovesje v celotnem organizmu za ublažitev in odpravljanje vseh vrst motenj, bolezni in simptomov. Krepijo vse družinske člane od najmlajših do najstarejših in ustvarjajo varovalno okolje v našem domu, ki nas nežno zaobjame vsakič, ko se vrnemo domov. Odzivajo se na molitev in pomagajo pri doseganju ciljev. Skalarni valovi baterijske Teslove fontane trajno bogatijo tudi terapevtsko okolje bioenergetikov in wellnes centrov, podprejo njihov program in celostno pospešujejo naravno obnovo vitalnih življenjskih procesov. Garancija 1 leto, mere 20 x 20 x 45 cm, menjava baterije enkrat letno.  Preberi več >>

 

Teslov generator - Profesionalna Teslova fontanaTESLOV GENERATOR - PROFESIONALNA TESLOVA FONTANA   1318 eur

Profesionalna Teslova fontana je izjemen Teslov generator skalarnih valov za udarne 10-20 minutne vsakodnevne terapije s skalarnimi valovi v samozdravilne namene, uporablja pa se tudi za rehabilitacijo in sprostitev v wellnes centrih ter kot podpora pri terapevtski obdelavi bioenergetikov in vseh drugih vrstah terapevtov. Vgrajeno ima modulacijo s Schumannovo frekvenco in celotnim alfa, beta, theta in delta območjem po izbiri med 1,5-18Hz. Na drugem gumbu pa lahko za terapije nastavimo poljubno terapevtsko frekvenco 150 kHz do 1 MHz za različne dele telesa od glave do pet. Funkcija 'scan' pa to območje od spodaj navzgor samodejno prečeše vsakih 20 sekund. Ko pride do resonančnih ojačitev energije posveti signalna lučka, nakar lahko točno to vrsto resonančne frekvence nastavimo kot fiksno nastavitev za celoten čas terapije. Časovnik samodejno izklopi delovanje po 10 minutah. Ima akumulatorsko napajanje in je varna za domačo uporabo, ker ne proizvaja iskre in visoke napetosti. Garancija 1 leto, mere 20 x 20 x 45 cm, polnjenje na akumulator.  Preberi več >>

Več o delovanju Teslovih generatorjev in skalarnih valovi najdete s klikom na  objavo v reviji Misteriji maja 2016 z naslovom:

SKALARNI VAL

Povezava utrinki treh predavanj:

TESLOV GENERATOR - Človek in skalarni val

TESLOV GENERATOR - SFERNI HARMONIZATOR   220 eur

Sferni harmonizator je Teslov generator skalarnih valov za celotno stanovanje v enem nadstropju. V najmanjši možni velikosti je skonstruirana največja možna moč. V ta namen ima vgrajeno posebno vrtinčasto navitje, pri katerem pola sever-jug dinamično krožita v smeri urinega kazalca. Ustvarja prodoren energijski vrtinec, ki skupaj s skalarnimi valovi čisti in poživlja celične strukture. Skalarni valovi Sfernega harmonizatorja so nam trajno na voljo s spodbudnimi učinki na najgloblji ravni našega bitja, telesno, čustveno in mentalno, tako da lažje ozdravimo in uresničimo življenjske naloge. Sferni harmonizator postavimo v dnevno sobo, spalnico ali kabinet, proč od vlage ali direktnega sonca. Garancija 1 leto, premer 17 cm in višina 17 cm, enkrat letno menjamo baterijo.  Preberi več >>

 

 

OCEAN 121 eur

Ocean je Teslov generator skalarnih valov, ki spodbuja hidracijo telesa in pospešuje celični pretok, razstrupljanje in razkisanje. Deluje v delta območju globinske prenove. Povezuje energijo morja z bogastvom mineralov in poživlja prenos informacij skozi živčevje. Izboljša psihofizično aktivnost in počutje in pomaga pri okrevanju in proti bolečinam. Garancija 1 leto, mere 14 x 7 x 3 cm, enkrat letno menjamo baterijo.  Preberi več >>

 

 

lakites vecvalovni oscilator Lakhovsky
.

LAKITES 220 eur

Lakites je večvalovni oscilator po dr. Lakhovskem z vgrajenimi avtentičnimi dimenzijami, frekvencami in valovnimi dolžinami prvih sedmih obročev in aktivnim napajanjem na zadnjem obroču. Ustvarja energijski orkester v področju celične radiobiologije, ki nagovarja vse vrste celic in organov, da se ponovno uglasijo na svojih lastnih frekvencah, ki so jih zaradi čustvenih, mentalnih in fizičnih pritiskov okolja kot izgubili. Izboljša življenjsko moč in prekrvavitev, je vsestranska energijska spodbuda za prav vsako celico. Preprečuje prenos čustvenih in mentalnih napetosti na celice, ker vrača energijo, ki jo v stresu izgubimo. Varuje pred boleznimi in pospešuje okrevanje. Koristi vsem družinskim članom ne glede na starost. Lakites je ojačevalec naravnih krepčilnih energij iz okolja, ki prijajo celicam in jih razvajajo, da si lažje opomorejo in premagajo bolezen. Deluje trajno skozi vse leto, ima nastavek za pritrditev na zid, obenem pa je samostoječ in ga lahko za 15 minutne terapije postavimo pokončno na mizo pred seboj. Garancija 1 leto, premer 20 cm in debelina 5 cm, enkrat letno menjamo baterijo. Preberi več >>

Povezava za utrinke predavanja:

 VITALNE VIBRACIJE LAKITES - aktivni večvalovi oscilator po dr. Lakhovskem
VIBRACIJSKO SAMOZDRAVLJENJE
https://www.lakites.eu/
.

ZAPER s tremi nastavitvami 220 eur

Zaper s tremi nastavitvami je protimikrobna terapija proti parazitom vseh vrst kot končnim povzročiteljem bolezni. Paraziti so zajedavci, ki celicam odvzemajo hrano in izločajo toksine, ki povzročijo specifične bolezni vseh vrst, ki bolj ali manj poškodujejo organizem. Redna uporaba Zaperja daje energijo in zmanjša obolelost zaradi okužb, tako da je manj izostankov v šoli in službi. Zaper ima poleg GEO in ZAPER nastavitve še vmesno frekvenco v področju radiobiologije, ki prav tako deluje proti mikrobom in za energijsko stabilizacijo organizma. Zaper se uporablja trikrat sedem minut zapored z dvema vmesnima 20-minutnima pavzama. Zaper ima vrhunske karbonske bioresonančne sonde, ki so lahke in prijetne za uporabo (niso hladne kot je primer pri zaperjih z bakrenimi sondami, ki tudi oksidirajo in se prevlečejo s patino). Garancija 1 leto, mere 14 x 8 x 3 cm, enkrat letno menjava baterije pri redni uporabi za vso družino.  Preberi več >>

ZAPY-RIFE    396 eur

Zapy-Rife je zaper s klasičnim delovanjem, ki ga je možno uporabiti tudi za računalniško krmiljenje specifično izbranih protimikrobnih frekvenc in časa terapije. Ima priključek za računalnik in vrhunske karbonske bioresonančne sonde, katerih kvaliteta ostane vsa leta nespremenjena. Klasično delovanje Zapy-Rife je enako kot pri Zaper-Zaperinu, ima možnost nastavitve na preventivno GEO frekvenco in kurativno ZAPER frekvenco, ki pri okužbah vseh vrst deluje intenzivno protimikrobno. Garancija 1 leto, mere 14 x 8 x 3 cm plus priključek za računalnik, enkrat letno menjava baterije pri redni uporabi za vso družino. Preberi več >>

 

ZAPER-ZAPERINO 176 eur

Zaper-Zaperino je klasični zaper s protimikrobnim delovanjem nastavitvijo na čne GEO impulze. Za preventivno uporabo ima možnost nastavitve na GEO frekvenco Schumannove resonance. Ko se nas kaj loteva, pa uporabimo ZAPER nastavitev, ki deluje izrazito protimikrobno. Tradicionalna zeliščna podpora pri uporabi zaperja sta tinkturi pelin in črni oreh in 1 bio klinček, ta pomaga pregnati patogene mikrobe iz črevesja, kamor Zaper-Zaperino terapija ne seže in s tem tudi ne uniči črevesne flore. Garancija 1 leto, mere 14 x 8 x 3 cm, enkrat letno menjava energije pri redni uporabi za vso družino.  Preberi več >>

klik za Zaper-Zaperino v spletni trgovini

.

Učinki ZAPER-ZAPERINO, ZAPY-RIFE in ZAPER s tremi nastavitvami: