zaper

Zaper Zaperino original frekvenčna vibracijska terapija za uničevanje parazitov

Zaper impulzi po dr. Hulda Clark

Zaper Zaperino je elitni zaper za vso družino

Osvobodimo se parazitov in njihovih toksinov in znova zaživimo vitalnost in blagor zdravja…

Zaper Zaperino je trpežen, prijazen in enostaven za uporabo

Zaper Zaperino frekvenčna terapija za uničevanje parazitov je protimikrobna osebna bioresonanca za Vibracijsko samozdravljenje za domačo uporabo od najmlajših do najstarejših.

Zaper Zaperino je frekvenčna terapija za uničevanje parazitov po dr. Clark

Zaper Zaperino terapija po dr. Clark uničuje vse vrste parazitov, bakterije, glive, plesni, protozoe, nematode in viruse v 3 x 7 minutah z vmesnima 20 minutnima pavzama, v kateri počivamo.

Zaper Zaperino ima vrhunske KARBONSKE zaper sonde, ki med zaper terapijo ne ohladijo rok (kot bakrene). KARBONSKE zaper sonde ni potrebno čistiti in vzdrževati in ne oksidirajo (kot bakrene).

Tinkture črni oreh in pelin so tradicionalna zeliščna podpora za uničevanje parazitov skupaj s frekvenčno dr. Clark terapijo.

Zaper Zaperino frekvenčna terapija za uničevanje parazitov original po dr. Clark

100 ml tinkture črni oreh in 50 ml pelinove tinkture lahko nabavite pri zeliščarju Božidar Žerjav na Pohorju: Božotove dobrote >>

Tinkture črni oreh in pelin pošilja jih po vsej Sloveniji, en komplet obeh tinktur stane 10 eur plus poštnina. Tinkturi pripravlja skrbno in po originalni recepturi.

Tinkture jemljemo zato, ker nobena frekvenčna terapija po dr. Clark nikoli ne posega v črevesje. Tinkturi črni oreh in pelin skupaj z enim bio klinčkom naredita red tudi v črevesju.

Zaper Zaperino in tinkturi Bozotove dobrote

Vibracijsko samozdravljenje

Dobrodošli na redna jesenska in spomladanska srečanja Vibracijsko Samozdravljenje v Ljubljani, Sodražici, Sveti trojici pri Lenartu in Slovenski Bistrici. Dve uri terapij s Teslovim generatorjem, Schumannovim resonatorjem in Večvalovnim oscilatorjem po dr. Lakhovskem spodbudi telesno energijo v regeneracijo. Skupaj z degustacijo sezonskih antioksidantov in zelišč, mini prigrizkom in vedno svežimi znanji pomagajo narediti premik v novo orbito zdravja in življenja, v kateri smo bližje sebi, bolj pretočni in uspešni na vseh področjih.

Teslov generator >>

Teslov generator oddaja Teslove skalarne valove in pomaga pri uresničitvi želja. Vrača ajurvedsko ravnovesje za regeneracijo telesa na predvzročnem nivoju. Štirje tipi Teslovih generatorjev so Baterijska in profesionalna Teslova fontana, Teslov sferni harmonizator in Teslov medaljon. Teslovi skalarni valovi so matrica, po kateri se razporeja snov in energija. Imajo informacijsko naravo inteligence delovanja bioloških sistemov, zato se v globini naše zavesti modulirajo za uresničitev želja in življenjskega poslanstva.

Teslov generator in skalarni val

Večvalovni oscilator Lakites po dr. Lakhovskem >>

Lakites oddaja mrežo večvalovnih oscilacij po dr. Lakhovskem, s katerimi napaja celice, da se okrepijo in lažje premagajo bolezen. Večvalovni oscilator Lakites ima prvih sedem obročev originalnih dimenzij in v naravnem razmerju življenje podpirajočega zlatega reza. Je zgodovinsko preizkušen bioenergijski pripomoček za krepitev celične energije. Izboljša energijo prostora in ustvarja zdrav in vibracijsko bogat ambijent v našem domu.

Schumannov resonator

Bionis in Bionizator oddajata geo impulze v naravnem frekvenčnem bioritmu Schumannove resonance. Schumannovi geo impulzi izboljšajo alfa valove in krepijo telesno biopolje. Vračajo ravnovesje ali homeostazo, to je optimalno delovanje vseh organov in tkiv. Tako da ne pride pri nekaterih organih do pregorevanja medtem ko drugi slabijo. Schumannovi geo impulzi bistrijo možgane, odprejo kapilarni obtok in izboljšajo medcelično komunikacijo.

Bionis in Bioniztator oddajata geo impulze za alfa stanje

Detektos

Detektos signalizira prekoračitev električnega sevanja električnih naprav, kablov in vtičnic. Ob prekoračitvi neželenega električnega sevanja 10V/m signalizira zvočno in z lučko. Takšna mesta s pomočjo Detektosa uredimo v zdravo okolje s spremembo razporeda električnih napeljav, kar je še posebej pomembno za mesta, kjer spimo, gledamo televizijo, delamo za računalnikom in se zadržujemo dlje časa.

Detektos signalizira prekoračitev neželenega električnega sevanja z lučko in zvokom

.

Dobrodošli v spletni trgovini alkivita.si >>

.

Prikaz vseh 12 rezultatov