TEALOV GENERATOR Profesionalna Teslova fontana
S klikom na sliko preberite članek z naslovom: TESLA ZA DOMAČO RABO.

Profesionalna Teslova fontana je Teslov generator, ki sistematično ustvarja Teslove skalarne valove s samozdravilnimi učinki. Teslovi skalarni valovi so informacijsko-energijska matrica, po kateri se v organizmu razporeja energija in snov. Delujejo na predvzročni ravni in pomagajo telesu, da se lažje povrne v zdravo ravnovesje pred nastopom motnje. Na najgloblji ravni nagovarjajo organizem k okrevanju in uravnavajo naravne elemente, ki se v ajurvedi imenujejo doše. Popravljajo napake, ki so zgodile na ravni DNK in varujejo organizem pred neželenimi zunanjimi vplivi. Teslovi skalarni valovi so kompatibilni z vsemi drugimi vrstami terapij, plodno podprejo njihove koristne učinke.

Profesionalna Teslova fontana ima še dodatno možnost DNK obnove z ročno nastavitvijo desnega gumba na 523 Hz ali kakšno podobno izbrano frekvenco.

Profesionalna Teslova fontana je skonstruirana za vsakodnevne 10-20 minutne krepčilne terapije. V ta namen sedemo v bližino in se udobno namestimo. Lahko zapremo oči in se naravnamo na obnovo in okrevanje. Odziva se na naše stanje in na molitev, z njo se lahko pogovarjamo. Spodbuja informacijsko-energijski pretok, izboljša počutje in odpira vrata novim potencialom.

 

Teslov generator

 

 

Profesionalna Teslova fontana ima na drugem stikalu vgrajeno možnost Schumannove modulacije z osemherčnim atmosferskim energijskim bioritmom, ki spodbuja revitalizacijo in obnovo na telesni in duševni ravni.

Na tretjem stikalu pa je vgrajena ročna nastavitev za možnost izbire frekvenčnega območja za celotno telo od glave do stopal, nižje frekvence se začnejo pri stopalih, pa vse do najvišjih, ki se končajo pri glavi. Za avtomatično prečesavanje tega območja vsakih 20 sekund je na voljo funkcija SCAN. V tem primeru frekvenca avtomatično potuje od najnižje – noge in vse do najvišje – glava, vsakih 20 sekund pa se postopek ponovi.

Vgrajen ima časovnik, da se po 10 minutah svtomatično izklopi, v primeru daljše terapije s skalarnimi valovi pa se lahko deluje tudi brez časovnika.

Profesionalna Teslova fontana deluje na akumulator, ki se polni vsakih 30 ur terapije. V primeru, da je trajno priključena na omrežno napajanje (v vtičnico), pa ni potrebno polnjenje akumulatorja.

.

 

Poglej Profesionalno Teslovo fontano v spletni trgovini  >>

Oglejte si 7 minutni video posnetek Teslov generator – Baterijska in Profesionalna Teslova fontana.

Po času 3:50 sekund prisluhnite konkretni uporabi nastavitev Profesionalne Teslove Fontane.

 

 

 

Po vsaki terapiji Profesionalno Teslovo fontano izklopimo še na glavnem stikalu.

Garancijska doba je eno leto. Dimenzije Profesionalne Teslove fontane so: 20 x 20 x 47 cm.

Za vsak dom in poslovni prostor je dobrodošla spodbuda Teslovih skalarnih valov.

Profesionalna Teslova fontana ustvarja varovalno mikroklimo in energijski ambijent neokrnjene narave.

Oplemeniti ustvarjalne in delovne dosežke na vseh področjih življenja in spodbuja samozdravilne procese v organizmu.

 

S klikom na sliko preberite članek z naslovom: SKALARNI VAL.