GEONIZATOR za theta, alfa, beta in delta samozdravljenje in preprogramiranje telesa in duha

131.00 

GEONIZATOR služi za frekvenčno vibracijsko samozdravljenje v theta, alfa, beta in delta območju delovanja človekovega telesa in energijskega sistema.

Za globinsko preobrazbo za celostno obnovo življenja je priporočljiva THETA nastavitev. Skozi theta frekvence se približamo možnosti prestrukturiranja miselnih in čustvenih navad, ki vplivajo na telesno zdravje, počutje, življenjski uspeh in medsebojne odnose. Bolj sistematično lahko dosežemo globine zavedanja. Obenem pa prejmemo ustrezno energijo za premagovanje delikatnih življenjskih situacij, tako da smo jim lažje kos na nov ustvarjalen način na višji oktavi življenja.

Na vrtljivem gumbu ima GEONIZATOR zvezno nastavitev na izbrano terapijo. Pokriva vsa področja uporabe za vitalno obnovo telesa in duha. Omogoča preprogramiranje čustvenih in mentalnih vzorcev odzivanja v bolj pristne in usklajene ter iz podzavedne globine spodbuja življenjski uspeh na vseh področjih. Pričara želeno energijsko situacijo, ki jo potrebujemo v danem trenutku gleda na svoje potrebe.

V delta področju poglobi spanec, v theta učinkovito reorganizira življenjski sistem, v alfa območju medsebojno koordinira celične in vitalne procese vključno s sinhronizacijo organov, tkiv in obeh možganskih polovic ter v beta območju poživlja z bioenergijo.

GEONIZATOR je vsestranski geo pripomoček za specialne terapije in podporo vsem oblikam terapevtskega samozdravljenja. Namenjen je vsej družini, terapevtskim centrom za rehabilitacijo ter za poslovne prostore za ploden pretok ustvarjalne energije in maksimalen razvoj vseh faz delovnega procesa.

 

Geonizator je geo pripomoček, ki dosega vsa stanja obnove telesa in duha. Z nastavitvijo na THETA območje 3Hz pomirja in obnavlja življenjske procese in vpliva na globoko podzavedno raven pri theta samozdravljenju, ki je sicer dosegljivo le v hipnozi ali v spanju s sanjami. V znamenitem theta bioritmu aktivira pristno in brezhibno celično delovanje in pomaga pri preprogramiranju telesa in duha za bolj svobodno, zdravo in uspešno življenje. Theta nastavitev je idealna ponoči za globlji počitek, regeneracijo ter razreševanje notranjih traum, ki so posledica napetosti vseh vrst, ki smo jih utrpeli v stresu, psihofizičnih preobremenitvah, boleznih in težavnih medsebojnih odnosih. Uporablja se lahko tudi kot dnevna terapija pol ure ali pa nekaj ur. Frekvenca 3 Hz je izjemoma lahko tudi trajno nastavljena v prostoru, poleg računalnika, v dnevni sobi na klubski mizici ali na nočni omarici. Je zelo blagodejna in krepčilna, pomirja čustveno in telesno pregorelost in hiperaktivnost, preprečuje izbruh psihosomatskih bolezni in vrača notranji stik s seboj, da zopet prvinsko občutimo svoje telo in potrebe, tako da lahko pravočasno poskrbimo za njih.

Osnovna nastavitev Geonizatorja je Schumannova osemherčna ALFA frekvenca, ki se uporablja trajno skozi vse leto kot podporna terapija za krepitev zdravja, pospešeno okrevanje v bolezni in čustveno osvobajanje za preseganje notranjih omejitev. Usklajuje in poživlja življenjske procese in njihovo krmiljene iz možganov. Spodbuja ugodno alfa stanje in je odlična osnova za ustvarjalno delo in duhovno poglabljanje v meditaciji. Izboljša spomin in odzivnost, bistri možgane, prinaša vedro počutje in pomaga izboljšati medsebojne odnose. Bolj temeljito poveže obe možganski polovici logiko in intuicijo in tako izboljša ustvarjalno reševanje delovnih, življenjskih in študijskih nalog.

Geonizator theta in delta samozdravljenje

Bioenergijska nastavitev na območje BETA frekvenc deluje poživljajoče in je namenjena občasni dnevni uporabi pol ure ali nekaj ur, za zvečer pa ni primerna, ker poživlja in prebuja. Kadar smo brezvoljni ali utrujeni, pred nami pa je polno nalog, je izjemno dobrodošla za krepitev akutnega energijskega potenciala. Poživlja otrplost tudi v tkivih in organih in odpravlja zemeljsko oziroma kapha neravnovesje po ajurvedi, ki je povezano z energijskim zastojem, nezdravo strukturo tkiv, tumorji, diabetesom, zadrževanjem vode in sluzi v telesu, težkim dihanjem in upočasnjenim celičnim metabolizmom. Poživlja pa tudi žalost in čustveno prizadetost, da lažje izzveni v zdrav pretok energije. Bioenergijska nastavitev na 24Hz je izjemna dodatna protibolečinska pomoč v obliki polurne terapije, pri kateri počivamo v neposredni bližini Geonizatorja, uporabljati pa jo začnemo šele potem, ko se je naše telo že temeljito naužilo Schumannovega alfa bioritma.

DELTA nastavitev dosega območje globokega spanja brez sanj in zelo zdravilno deluje na nočno obnovo organizma. Za delta terapijo imamo vključen Geonizator vso noč v bližini postelje, lahko je tudi v predalu v nočni omarici, če nas moti njegova signalna lučka, ali pa ga pokrijemo ali obrnemo. Delta frekvenca je dobrodošla v akutnem paničnem napadu strahu, nervoze in notranje napetosti. Revitalizira organizem, da lažje zopet ujame svojo valovno dolžino dobrega zdravja in počutja.

Geonizator na vseh frekvenčnih območjih naravnih možganskih valov sproža energijsko revitalizacijo in osvežitev telesnega energijskega sistema. Na različnih frekvencah daje specifične vibracije, ki jih človekovo energijsko polje nujno potrebuje za vzdrževanje organizma.