Lakites
LAKITES s krepčilnim energijskim orkestrom po dr. Lakhovskem spodbuja in poživlja oslabljene celice, da se lažje obnovijo in premagajo bolezen.

LAKITES je aktivni dr. Lakhovski oscilator za celostno krepitev telesne in duševne moči. Oddaja večvalovni energijski orkester, ki resonira z vsemi celicami na njihovih lastnih valovnih dolžinah. Ima napajanje na baterijo, ki jo menjamo enkrat letno, skozi vse leto pa vsa družina uživa blagor njegovih tradicionalnih večvalovnih energijskih impulzov. Ustvarjajo mrežo oscilacij, ki zaobjamejo vse organe in tkiva s spodbudnim energijskim okoljem, v katerem se okrepijo in obnovijo. Vsaka celica prejema samozdravilno energijo za celostno regeneracijo na njej lastnih valovnih dolžinah.

LAKITES je celični aktivator za okrevanje v boleznih in poživitev življenjskih moči. Deluje trajno skozi vse leto na vse družinske člane. Prostor napolni z blagodejno feng-šui energijo, ki nas podpre na vseh življenjskih področjih, v naš dom vnaša harmonijo v medsebojnih odnosih in dobrem počutju.

LAKITES večvalovna terapija je zgodovinsko preizkušena in priznana, v času njegovega izumitelja so takšne terapije uporabljali v bolnišnicah v več evropskih državah in tudi v Ameriki. Milijonom ljudi po vsem svetu je večvalovna terapija pomagala k povrnitvi zdravega počutja.

LAKITES

LAKITES je blagodejen tudi za dojenčke in nima omejitve v uporabi. Za individualno terapijo ga samostoječe postavimo pred seboj na mizo za 15 minut. Ima nastavek za pritrditev na zid, namestimo ga proč od vlage in direktnega sonca v osrednji prostor v hiši, lahko v spalnico, dnevno sobo ali delovni kabinet.

Večvalovna terapija LAKITES ugodno deluje na srce in krepi njegovo delovanje na fizični in energijski ravni. Osvobaja notranjo napetost, da lažje zadihamo tudi v stresu, tako da se pritisk ne prenese na celice, organe in tkiva. Varuje pred boleznijo in spodbuja pozitivna čustva in razmišljanje.

Za celotno stanovanje in hišo zadostuje en LAKITES. Vsem prisotnim prinaša blagor zdravja in počutja. Spodbuja ustvarjalno in pristno življenje, vrača slogo v medsebojnih odnosih in je blagodejen za okrevanje pri vseh boleznih.

 

 

Lakites večvalovni oscilator po dr. Lakhovskem
S klikom na sliko preberite članek VEČVALOVNI OSCILATOR ZA DOBRO POČUTJE v reviji Ženska.

LAKITES

 

Živim ustvarjalno in pretočno, zato potrebujem veliko energije in dobro zdravje, pri čemer mi pomaga LAKITES. Doma ga imam v dnevni sobi na lepem vidnem mestu, v veselje mi je vsakič ko ga pogledam, ker vem in čutim, da dela zame in za mojo družino. Občutim ga kot podporo, da lažje premostim vse dnevne obveze kot mati, žena, podjetnica in certificirana izvajalka Bob Proctor programa za osebni razvoj, s katerim pomagam tudi drugim, da bolj polno zaživijo svoje življenje.

Lucija Smolnik, univ.dipl.ekon., Preizkušena državna notranja revizorka, Mednarodna svetovalka za javne finance – CIPFA advisor, Proctor Gallagher Institute Coach.

 

LAKITES je prijatelj v našem domu, ki pomaga v težkih trenutkih in povrne nasmeh na obraz.

 

Lakites aktivni večvalovni oscilator po dr. Lakhovskem
LAKITES vrača srčno moč in poživlja celice. Vgrajeno ima aktivno napajanje. zato je aktivni večvalovni oscilator po dr. Lakhovskem. Njegovi učinki trajno skozi vse leto krepijo vse družinske člane za okrevanje in revitalizacijo ter ustvarjajo dober feng-šui v našem domu in na delovnem mestu.
Lakites
LAKITES prejmete v čudoviti zlati darilni škatli dimenzij 25x25cm, je čudovito darilo za obletnice, Abrahama, poslovne dogodke, razne jubileje in praznike…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.