GEO-AS
S klikom na sliko preberite članek GEO-AS v reviji.

GEO-AS ustvarja ugodno energijo za organizem in feng-šui prostora. Njegov osemherčni Schumannov bioritem geo-impulzov vrača telesu homeostazo, to je ravnovesno stanje zdrave medsebojne usklajenosti živčevja, endokrinega (hormonskega) in čustveno-mentalnega sistema. Geo-impulzi optimizirajo procesiranje življenjskih funkcij, tako da organizem lažje premosti energijske izgube zaradi psihofizičnih preobremenitev. Posledično imunski in prebavni sistem lažje vzdržujeta svojo kapaciteto, zaradi česar smo manj dovzetni za zakisanje, okužbe in vnetja.  Zaradi zdrave elektromagnetne orientacije železa v krvi vežejo rdeče krvničke več kisika, kar varuje pred rakom, telesnimi bolečinami in utrujenostjo. Venozne kapilare so bolj odprte in telo se lažje razstruplja, ker venozna kri lažje odnaša vse izrabljene snovi, ki ne spadajo v telo.

Ionski pretok kisika in hranil skozi celične membrane se izboljša tudi pri kostnih celicah, kar vpliva na pospešeno obnovo kostne mase. To je še posebej pomembno pri težavah z osteoporozo in pri trdnejšem in hitrejšem celjenju kosti pri zlomih. Pospeševanje celičnega pretoka pod vplivom geo impulzov, ki sprožajo bielektrični naboj v kolagenskih, dentinskih in dendritnih vlaknih kostnih celic se imenuje piezoelektrični učinek. Celice se odprejo za svež pretok, lažje zadihajo, bolj učinkovito vsrkajo biološke učinkovine in izvržejo neželene snovi.

GEO-AS je prijatelj v našem domu, ki nam pomaga, da se lažje obnovimo po stresih in naporih.

Izboljša formo in psihofizično zmogljivost, vpliva na bolj pretočne medsebojne odnose.

Utrjuje organizem, da se lažje sooča z vsakodnevnimi izzivi z zdravjem in počutjem.

 

GEO-AS
GEO-AS je vedno pri roki, ko potrebujemo podporo za vsakodnevno premagovanje življenjskih izzivov in težav z zdravjem in počutjem.

 

GEO-AS na delovni mizi od Andreje Arko.

Andreja Arko, 52 let, gradbeni tehnik na zanimivem delovnem mestu (Riko hiše d.o.o.), razigrana ustvarjalka življenja, mati in žena:

Res je, da imam prijateljčka Geo-as vedno s seboj. Na vseh poteh. In skupaj zmagujeva. Dokazilo je njegova slika na moji mizi. Preprosto mi daje en tak občutek podpore, povezanosti in  »utripanja« skupaj »z ritmom »življenja«. Z ritmom, ki me nekako vrača na tirnice, potem ko me nori tempo vsakdanjika meče iz njih. Enostavno: prepustim se njegovemu »utripanju« in deluje, čeprav sem pozabila razlago kako tehnično to že gre. Bistvo je, da deluje, dela me samozavestnejšo, krepi mi samopodobo, mi vrača energijo ter daje novih moči in tako skupaj zmagujeva na vseh mojih poteh…

 

.

 

Poglej Geo-as v spletni trgovini   >>

En GEO-AS zadostuje za celotno stanovanje. Najbolj deluje v prostoru v katerem je, to je lahko dnevna soba, spalnica ali kabinet. Odlično mesto zanj je tudi predsoba, iz katere vstopamo v vse ostale prostore in se pri gibanju po hiši pogosto nahajamo v njegovi bližini.

GEO-AS je prenosen, v torbici ga lahko nosimo povsod s seboj na sestanke, izpite, zmenke, nastope in povsod, kjer potrebujemo podporo ali pa smo podvrženi tremi. Dragocen je v avtomobilu med vožnjo, ker izboljša pozornost. Avtomobil je tako imenovana Faradayeva kletka, zato je v njem energijski primanjkljaj, kar občutimo kot utrujenost.

GEO-AS mere so 7cm x 4cm x 2,5cm, teža 70 gramov, garancijska doba 1 leto. Pravokotna 9V baterija je priložena, vsak letni čas (vsake 3 mesece) pa jo zamenjamo (letni strošek za 4 takšne baterije je 2 eur).