Lucija COACHING program za vse generacije

Lucija Smolnik je osebna trenerka oziroma coachinja za življenjski uspeh. Doktrina njene blagovne znamke Lucija Coaching obsega mnoge življenjske vidike za obnovo življenjskega sloga in ustvarjanje pogojev za uspešen preboj na vseh področjih življenja. Lucija je uporabnica Tesla-Zaper-Geo naprav, prav vse ima doma, da ji v raznih situacijah nudijo trdno podporo in stabilizacijo v ustvarjalno turbulentnih pogojih dela in življenja. Vsak dan znova je hvaležna za življenjske izkušnje kot se razodevajo in na življenjske cikluse gleda z uravnoteženo presojo. Dogodki >>

Življenjska zgodba Lucije Smolnik >>

Lucija Coaching

Lucija Coaching >>

Lucija Smolnik se z družino krepča v Večvalovnih oscilacijah Lakites po dr. Lakhovskem. Zdravje jo vsako leto boljše služi, z minimalnimi nihanji kljub izjemno aktivnemu življenju na vseh področjih. Je mama dveh najstnikov, žena, državna revizorka, mednarodna svetovalka za javne finance, podjetnica, pisateljica in coachinja, ki tudi drugim pomaga v točkah preboja.

Za podporo na telesni in energijski ravni in za obnovo in vzdrževanje vrhunske forme ima doma tudi TESLOV GENERATOR – Baterijsko Teslovo fontano. Energijska stabilnost in pretok sta ključna v njenem delu in predpogoj za uspeh, ki ga dosega.

Lucija Smolnik - Lucija Coaching

Lucija in Bionizator: Življenje z osmimi herci >>

Lucija Smolnik - Lucija Coaching

Lucija Smolnik je zelo odprta naravnim energijam kot je Schumannova resonanca in zelo dobro razume vibracijsko podporo geo impulzov Bionisa in Bionizatorja. Zato je Bionizator stalno v njeni pisarni in jo spremlja tudi na sestanke in nastope. Za dobro srečo in pretočen potek dogodkov, za usklajeno in harmonično medsebojno sodelovanje z okoljem. In ko je dan končan, se lažje sprosti in s polno pozornostjo povrne v domače in družinske obveze.

Lucija Smolnik

Naravna moč geo impulzov >>

Tesla Zaper Geo
BIONIZATOR podarja življenjski elan, krepi vitalnost in vzdržuje vrhunsko formo na vseh področjih osebne in poslovne aktivnosti.

 

Lucija s predsednikom

Lucija Coaching - Lucija Coaching

Na Dnevu 500 podjetnic se je osebno pogovorila z njim o programih, ki jih ustvarja in uresničuje. Je avtorica medijsko odmevne knjige z naslovom Modrosti za razcvet življenja, v kateri opisuje življenjske zgodbe 55 uspešnih žensk in skrivnosti njihovega poslovnega in osebnega preboja skozi pogovor z njimi. Ustanovila je projekt Mojstrski klub za mlade ob vstopanju na življenjsko pot in skupaj s hčerko Katarino napisala in ilustrirala knjigo Mali pošastko kot učno vsebino za razvoj otrok v šolah in vrtcih. Vodi programe za vse generacije in je osebna trenerka za poslovni uspeh. Njena telefonska številka je 040-590-458 in elektronska pošta lucija@proconsilio.si

Lucija Smolnik - Lucija Coaching

Lucija SLO in Bob ZDA

Pred dobrimi tremi leti je odpotovala v Kanado v sodelovanje z najboljšim mentorjem za osebno rast in razvoj potencialov na svetu Bob Proctorjem. Srečanje in druženje na dogodku Matrix je preraslo v magično izkušnjo preobrazbe življenja. Z ramo ob rami z Bob Proctorjem iz Inštituta ‘Proctor Gallagher Institute Coach‘ je tudi sama postala mentorica z mednarodno certificiranimi programi Lucija Coaching za vse, ki potrebujejo in iščejo spremembo v življenju.

Lucija Smolnik - Lucija Coaching

Modrosti za razcvet življenja

Za vzdrževanje vrhunske forme in stabilnega zdravja je Lucija odprta bioresonanci. Doma vsa družina uporablja tudi protimikrobno osebno bioresonanco Zaper-Zaperino, ki odpravlja mikrobe in s tem tudi njihove toksine. Zdaj že dolgo ni več bolniških izostankov in energija je na višku. Lucija se udeležuje mnogih dogodkov in vodi številne programe kot je tudi Dan mame in hčerke.

Lucija Smolnik - Lucija Coaching

 

Dobrodošli v ustvarjalnem razcvetu

Skupaj z vibracijami bioenergijskih pripomočkov Tesla-Zaper-Geo in Lucija Coaching sistemom za preboj in doseganje življenjskih in poslovnih ciljev ste nepremagljivi in lahko dosežete vse, kar ste, uživate trdno zdravje in si ustvarite stabilnost okoliščin in razcvet vseh potencialov.

Lucija Smolnik - Lucija Coaching
Lucija Smolnik blesti s svojo knjigo Modrosti za razcvet življenja in programom za osebni razvoj, za podporo zdravju in polni ustvarjalni pretok pa ima doma LAKITES, TESLOV GENERATOR in ZAPER-ZAPERINO, v pisarni pa BIONIZATOR.

Zapper Zaper Zaperino v Medika Maribor  >>

.

Zapper Zaper Zaperino
V Mariboru lahko kupite ZAPER-ZAPERINO v medicinski trgovini MEDIKA Maribor v MC Tabor, ulica Eve Lovše 1.

Nazaj na zaper-zaperino.com >>