VIBRACIJSKO SAMOZDRAVLJENJE

Vibracijsko samozdravljenje je popolno okrevanje na vseh področjih pri samih vzrokih bolezni, skupaj z učinkovitim obvladovanjem simptomov, ko se pojavijo.

Alkivita Tesla-Zaper-Geo Vibracijsko samozdravljenje zaper frekvence

Vibracijsko samozdravljenje upošteva pristop na snovni, energijski in zavestni ravni.
Poslužuje se multidisciplinarnih metod za odpravo vzrokov in simptomov bolezni.

Subtilno ravnovesje

Na srečanjih Vibracijsko samozdravljenje in naprej doma vsestransko pristopamo učinkovitim korakom za odpravo simptomov, tako da niso več moteči v vsakodnevnem življenju. Nagnjenja k bolezni so pogojena z mnogimi faktorji kot so dednost, slabe navade, stare bolezni in poškodbe, čustveno stanje in stres, pa tudi okoljske motnje kot so tehnična sevanja, onesnažen zrak itd. Prirojena nagnjenja, bolezni in življenjske navade povzročajo simptome, za katere lahko z različnimi metodami Vibracijskega samozdravljenja poskrbimo na način, da čimprej in čimanj boleče izginejo.

Teslov generator vrača subtilno ravnovesje naravnih elementov z oddajanjem skalarnih valov, ki so esenca življenja. V največji globini nagovarjajo naše telo in duha, da se odpre samozdravilnemu pretoku na predvzročni ravni, ki regulira vitalne procese. Skalarni valovi Teslovega generatorja so kot potencialna moč, ki napaja celoten organizem podobno kot sok v cvetici. So rezervoar življenja, ki se inteligentno obnavlja po matrici, ki oblikuje naš organizem. Podprejo osnovni namen življenja, da živi in se razvija k svojemu razcvetu ter podarjajo možnost vitalnega okrevanja.

Glutation antioksidant uniči proste radikale - Teslov generator - Profesionalna Teslova fontana

Celično ravnovesje

Tesla Zaper Geo

Večvalovni oscilator Lakites vrača celično ravnovesje. Prenapetost celic živčevja se v čustvenem nelagodju prenese na vse telesne celice v skladu z njihovo dovzetnostjo. Čustvena napetost celicam jemlje energijo in jih slabi. Čustvene bolečine, strah, žalost, jeza, zamera so skriti vzrok bolezni in telesnih bolečin. V resnici morajo biti celice živčevja usklajene, sinhronizirane in skozi njih mora steči pretok, ki bolj nežno spelje viške čustvene prenapetosti. Lakites vrača celicam večvalovno energijo, ki jo izgubijo v čustvenem nelagodju, tako da lažje normalno funkcioniramo in ne zbolimo.

Ravnovesje živčevja in telesa

Bionis in Bionizator vračata homeostazo, to je ravnovesje živčevja, hormonov in organov (zemeljsko, geo ravnovesje) in usklajujeta medsebojno koordinacijo organov in tkiv. Vzpostavljata komunikacijo med organi in tkivi. Ne samo, da morajo biti celice dovolj živahne, za kar poskrbi Lakites, temveč tudi celotna koordinacija organov in medcelična komunikacija mora funkcionirati. Schumannova osemherčna frekvenca Bionisa in Bionizatorja je radijski val za brezžično izmenjavo informacij, tako da organi in tkiva delujejo s sinhronizirano močjo in da ne pride do tega, da nekateri organi pregorijo, medtem ko so drugi so premalo aktivni.

Hemoglobin v krvi izboljšajo Schumannovi geo impulzi Bionis in Zaper Zaperino frekvence

Protimikrobno ravnovesje

Zapper pro Zaper Zaperino frekvenca uniči parazite, bakterije in viruse

Zaper Zaperino vrača protimikrobno ravnovesje, v katerem so bolezenski virusi, bakterije, glive in paraziti v manjšini. Zaper terapija jih na dnevni in tedenski ravni sproti uničuje, zato so v neaktivnem stanju, prevladuje pa zdrava mlečnokislinska flora in protimikrobna zaščita sluznic. Paraziti so z izločanjem raznih toksinov končni povzročitelji bolezni. Kadar organizem podleže notranjim in zunanjim pritiskom, imunski in presnovni sistem pa oslabita, postanejo na šibkih točkah telesni organi lahka tarča mikrobov vseh vrst, ker se v zakisanem okolju bolj namnožijo.

Zelo pomembna je občasna protiparazitna Zaper Zaperino terapija, da se v naših kriznih trenutkih povzročitelji bolezni ne razbohotijo v telesu in da po inkubacijski dobi ne povzročijo bolezni. Osemherčna geo nastavitev Zaper Zaperina je preventivna in skrbi za homeostazo oziroma celostno ravnovesje poleg tega da uniluje vse vrste virusov, bakterij, gliv in parazitov. Piramidna zaper nastavitev po dr. Clark pa je izrazito protiparazitna in jo uporabimo čim začutimo, da se nas kaj začne lotevati.

Duševno ravnovesje

Duševna naravnanost je zelo pomembna za homeostazo, da so lahko vsa naravna ravnovesja v organizmu sorazmerno stabilna na daljši rok. TESLA-ZAPER-GEO pripomočki skupaj z LAKITES večvalovnim oscilatorjem pomagajo vzpostavljati optimalno delovanje organizma kot celote in vseh njegovih celic. Vrhovno krmilo organizma je notranja naravnanost na voljo in ljubezen do življenja ne glede na to, da smo včasih notranje pod velikim pritiskom. Naravnanost na mojstrske vrednote je umetnost življenja, ki drži glavo nad vodo še v najtežjih trenutkih. Na vsakem predavanju in srečanju Vibracijsko samozdravljenje si iz novega zornega kota ogledamo korak naprej. Naravnanost na zavestno življenje in spoznavanje življenjske realnosti je ključni del vitalnih vibracij.

Antioksidantno ravnovesje

Vibracijsko samozdravljenje zajema tudi pristop na snovni ravni, zato vključuje uživanje različnih svežih sezonskih zeli, ki prinesejo manjkajoče gradnike, ki jih celice potrebujejo za svojo pomladitev in obnovo. Za dnevno nevtralizacijo prostih radikalov in specifični komplementarni učinek pri določenih vrstah težave potrebuje telo naravne antioksidante, ki jih narava v obilju ponuja tudi na domačih tleh. Ključne so tudi protivnetne učinkovine, ki zavirajo COX-encim, da jih uživamo v zadostni količini in da so na voljo, ko jih telo potrebuje.

Protivnetno ravnovesje

Vrhunsko antioksidantno spodbujanje popolne celične presnove brez zakisanja in istočasno zaviranje vnetnega COX-encima je na en mah dostopno s terapevtskim uživanjem bio mešanice 'Sveta trojica' kurkuma/ingver/čili, ki si jo doma pripravimo sami (glej klik za 'nasveti'). Po ajurvedi je 'ama', to je napol prebavljena hrana, ki se zakisa in se v obliki odpadnih kislin dolgoročno odlaga na šibke točke v telesu, osnovni telesni vzrok raznih bolezni. Vitalna presnova je telesna osnova okrevanja, ki jo spodbudimo s snovnim, energijskim, večvalovnim in informacijskim (skalarnim) pristopom.

Kisikovo ravnovesje

Kisik je vrata življenja, ker omogoča izgorevanje hranil v mitohondrijih, pridobivanje energije za vitalne celične procese in izkoriščanje bioloških učinkovin iz zaužite hrane. Povezan je tudi s prekrvavitvijo, hemoglobin v rdečih krvničkah ga dostavlja do vseh telesnih celic. Prekrvavitev je povezana s celostnim gibanjem telesa in psihološko sprostitvijo, da živimo pravo razmerje rutine in spremembe, ne bolj ali manj le vsakodnevno vpetost v rutinske opravke. Železo v krvnem hemoglobinu je celični prenašalec kisika. Ker je železo feromagneten element, je njegova elektromagnetna orientacija in sposobnost vezave kisika zelo odvisna od energije okolja, ali gre za naravne Zemljine in Schumannove atmosferske energije ali za vsiljene tehnične frekvence elektrosmoga, različno pa vpliva pa tudi čustveno stanje dobre ali slabe volje, jeza, zamera, strah in druga neugodna čustva. Neokrnjeno naravno okolje in geo impulzi Bionisa in Bionizatorja izboljšajo prekrvavitev in elektromagnetno orientacijo železa v krvi, tako da dobijo celice več kisika in hranil. Kisikova voda ima začetno vlogo v izboljšanju presnove kisika, zato jo pijemo vedno na začetku srečanj Vibracijsko samozdravljenje, trajno pa je na srečanjih vključena geo terapija z Bionisom/Bionizatorjem, ki aktivira kapilarni obtok in je priporočljiva tudi za domačo uporabo.

Samozdravilno ravnovesje

Spomladi in jeseni so redna srečanja Vibracijsko samozdravljenje v Ljubljani. Oglasite se lahko tudi na telefonsko individualno svetovanje za premostitev težav v času, ko srečanja niso možna. Zdravje in počutje je v naših rokah, zrno znanja in zrno dejanja. Vedno lahko naredimo še enkrat toliko kot uradna medicina ali pa še več. V mnogih primerih pa smo skoraj v celoti odvisni od svojega pristopa. Naše telo in energija sta nedoumljiva in kličeta po dobrih in celostnih rešitvah.