Izvlečki knjige TERAPIJA ZA VSE BOLEZNI dr. Hulda Clark

Zaper Zaperino uniči parazite

Paraziti zajedajo celicam hrano + izločajo toksine

 1. PREČIŠČENJE JETER IN LEDVIC Z ZELIŠČNIM POSTOPKOM (1-2 krat letno),
 2. BIONIS in BIONIZATOR
 3. DNEVNA / TRAJNA UPORABA Zaper-Zaperino:
 • Zaper Zaperino, isti dan: trikrat zaporedoma po 7 minut uporabe z vmesnimi 20 minutnimi presledki (pavzami) pri katerih počivamo ali opravljamo le lažja in nezahtevna opravila.
 • Za dnevno uporabo Zaper Zaperino kot opisano zgoraj potrebujemo dobro uro (trikrat 7 minut + dvakrat 20 minut = skupaj 61 minut, plus zadnji počitek 20 minut)
Zaper Zaperino uničuje parazite original po dr. Hulda Clark s frekvenčno terapijo

Zaper Zaperino v spletni trgovini >>

Parazite z Zaper-Zaperino dnevno zatiramo trikrat zapored, ker se iz večjih odmrlih parazitov vedno osvobodijo manjši, ki takoj napadejo naše telo. Ker so virusi med najmanjšimi od parazitov, ostane na koncu vedno še Adenovirus (ali kakšni drugi), ki povzroča prehlad, kadar zaide v dihala.

Če Zaper-Zaperino uporabimo samo enkrat ali dvakrat zapored, lahko iz tega razloga dobimo simptome prehlada že v nekaj urah. Zato šele tretje uničenja parazitov z Zaper-Zaperino zagotavlja popolno uničenje parazitov (in varnost pred njimi) na dan uporabe in po njem.

Zaper-Zaperino uporabljamo 10-14 dni vsak dan ali vsak drugi dan (po potrebi), pri hujših izzivih pa vsak dan 1 mesec, ker se paraziti včasih skrivajo v svojih skrivališčih, kjer jih Zaper-Zaperino težje doseže. Zaper-Zaperino s svojim enosmernim tokom pri nizki napetosti, ki ga paraziti ne prenesejo, zgolj oplazi celice in je varen za telo, ker ne posega:

Dr. Hulda Clark je zdravnica in raziskovalka, ki je življenjsko delo posvetila izumu protimikrobne zaper terapije in avtorica mnogih knjig, med njimi: TERAPIJA ZA VSE BOLEZNI
 • v notranjost celic,
 • v vsebino želodca,
 • v vsebino črevesja,
 • v vsebino testisov,
 • v notranjost očesnih zrkel,
 • znotraj gnojnega zobnega vnetja,
 • znotraj žolčnih in ledvičnih kamnov in kristalov,
 • znotraj tumorjev in cist.

Za prečiščenje parazitov in teh skritih mest je pomembno tudi očiščenje jeter in ledvic z zeliščnim postopkom kot je opisano v nadaljevanju. Na teh skritih mestih si namreč paraziti lahko naredijo prave utrdbe, ki so zelo trdovratne in od koder se vedno znova vračajo v oslabel organizem in napadajo šibka oziroma zakisana mesta pri vsaki najmanjši trenutni oslabelosti.

 

Knjiga dr. Hulde Clark: TERAPIJA ZA VSE BOLEZNI

Zakisanju in parazitom smo bolj izpostavljeni tudi v stresnem stanju (ki je stanje ‘pripravljenosti’ s povišanim srčnim utripom in notranjim nemirom), ki telesu jemlje energijo, namenjeno vitalnim procesom: na primer celični presnovi in delovanju imunskega sistema.

Paraziti lahko preidejo tudi v krvni obtok, preko katerega hitro najdejo zakisana in vneta mesta, kjer se hranijo in množijo. Na primer kadar v zakisanih in vnetih mestih najdejo dovolj hrane, se večina bakterij lahko številčno podvoji že vsake pol ure. To pomeni, da lahko v nekaj urah skupina sto tisoč bakterij naraste v deset milijard, kar lahko organizem lokalno že občuti kot trenutno obremenitev in izziv s počutjem. Zaper-Zaperino neomajno in zavzeto uporabljamo trajno vse življenje enkrat tedensko, da se sproti počistijo paraziti, ki se vedno znova naseljujejo v organizmu.

Za zatiranje parazitov iz zgoraj navedenih skrivališč, kjer so težko dosegljivi, je poleg Zaper-Zaperino terapije pomembna tudi vztrajnost v sodelovanju z zelišči za čiščenje ledvic in jeter (opisano v nadaljevanju) ter prehrano in načinom življenja.

 

Takšen celosten pristop:

 • očisti parazite tudi iz njihovih skrivališč,
 • potem pa je potrebno vzdrževanja stanja,

ker se v stiku z okoljem vedno znova lahko okužimo s paraziti, ki lebdijo v zraku, so v zemlji, rastlinah, živalih in ljudeh ter v njihovih izločkih. Ne manjka jih tudi v vsaki hrani in pijači, še posebej v mleku, majonezi in siru ter v vsaki fermentirani ali postani hrani.

Na primer pasterizirano trajno mleko, ki ga kupimo v trgovini, vsebuje ogromno bakterij in ga ni dobro piti neposredno. Vsako mleko mora biti sterilizirano, to pomeni, da mora pred uporabo prevreti vsaj 5-10 minut, da se do kraja uničijo v njem prisotne bakterije, šele potem je zares varno za uporabo. Zato tudi nekateri ne prenašajo mleka in se po njem slabo počutijo, predvsem pa je mleko odsvetovamo pri bolečih in vnetih sklepih (z oblogami kalcijevih fosfatov), ker naval vedno novih bakterij, ki se hranijo s fosfati, poslabšuje vnetja in stanje sklepov. Nekatere bakterije v mleku, na primer Shigella, izločajo strupene snovi za možgane in hrbtenjačo (eksotoksine) ter za prebavni sistem (enterotoksine), v mleku pa tudi veliko Salmonel in drugih bakterij.

Pazimo tudi na podporo imunskemu sistemu skozi skrbno izbiro hrane in pijače s čim manj aditivi, konservansi in razne kemije, ki je v vsaki industrijsko predelani hrani. Imunski sistem mora namreč vse, kar vstopi v telo skozi hrano, pijačo in zrak prečistiti iz telesa. Tako se postopoma zmanjšuje število parazitov, dokler se dokončno ne izčistijo tudi iz svojih skrivališč (od koder nas vedno znova lahko zopet okužijo).

V organizmu, ki se dovolj giba, da v njem ne zastaja limfni in krvni obtok (ki vzdržuje vse celice organizma) in ki se sooča s stresom na zdrav način, je manj možnosti bolezni in slabo počutje, ker je manjša je stopnja zakisanosti in dovzetnosti za parazite.

Gornji postopek uporabe Zaper-Zaperino ponovimo vsake 2-3 mesece, da se obvarujemo pred vedno novimi možnostmi okužbe iz okolja in skrivališč parazitov v samem organizmu.

Vsak človek, že otroci, imajo žolčne in ledvične kamne in kristale, ki so skrivališča parazitov. Dokler ne dosežejo primerne velikosti, drobni kristalčki niso vidni na slikanju in izgleda, kot da jih ni, pri zeliščnem postopku čiščenja jeter in ledvic pa se povprečno izloči okoli dva tisoč drobcev različnih kamnov in kristalov. Žolčni in ledvični kamni in kristali so vedno zelo razbrazdani zaradi parazitov, ki živijo v in na njih, zunanjo površino in notranjost imajo obliko labirinta.

Zelo pomembno je tudi generalno popraviti in očistiti ZOBOVJE vseh vnetij in luknjic, ki so prava gojišča in skrivališča parazitov, iz katerih se paraziti vedno znova vračajo v obolele organe in jih ponovno naselijo (okužijo). V ustih je zelo veliko zelo škodljivih bakterij, ki najdejo v mikroskopskih razpokah v zobeh svoje trajne utrdbe, od koder pronicajo v telo.

Zaradi tega zobovje obvezno uredimo, popravimo in generalno očistimo vseh možnih luknjic in razpok (skrivališč parazitov), preden uporabimo zeliščni recept za prečiščenje ledvic in jeter!

Za redno preventivno zatiranje parazitov pri OTROCIH se Zaper-Zaperino uporablja trajno enkrat na teden (en dan v tednu trikrat zapored po 7 minut z 20 minutnimi pavzami). Otroci se igrajo zunaj in velikokrat na tudi tleh, radi dajejo prste v usta, težko je v celoti nadzirati njihovo umivanje rok, zato so zelo izpostavljeni okužbam s paraziti. Zaper-Zaperino terapija lahko pomaga zelo zmanjšati število njihovih bolezni in prehladov (in izostanke v šoli).

 

ZELIŠČNI RECEPTI ZA PREČIŠČENJE LEDVIC IN JETER

(povzeto po knjigi dr. Hulda Clark,

svetovno znani raziskovalki in avtorici mnogih knjig,

ki je pred nekaj desetletji izumila elektronsko zatiranje parazitov z Zaper-Zaperino

in pozdravila preko 500 bolnikov z rakom in preko 100 bolnikov z AIDS-om:

‘Terapija za vse bolezni’)

.

Zeliščni recept za prečiščenje LEDVIC:
 • Za zeliščni čaj:

1,2 dl posušene korenine bele hortenzije (Hydrangea arborescens), to je cvetoč grm

1,2 dl korenine konjske grive (Eupatorium purpurem, gravel root), to je divja cvetlica

1,2 dl korenine navadnega sleza (Althaea officinallis) ima sluz in deluje proti bolečinam

koncentrat črne češnje (lahko tudi pozna čremša), Prunus serotina

 • Za peteršiljevo vodo:

4 šopki svežega peteršilja (posušen ne deluje)

 • Kot dodatek za mešanico:

rastlinski glicerin

raztopina zlate rozge (kdor je nanjo alergičen, jo izpusti)

 • Kot prehranski dodatek:

kapsule ingverja

kapsule Uva Ursi

vitamin B6, 250 miligramov

tableta magnezijevega oksida, 300 miligramov.

Postopek priprave:

 • 1,2 dl vsake korenine namočimo v nekovinski posodi z nekovinskim pokrovom v 2,3 litre hladne vode izpod pipe in pustimo stati 4 ure oziroma čez noč.
 • Dodamo 2,4 dl koncentrata črne češnje, segrejemo do vrenja in počasi kuhamo 20 minut.
 • Pol decilitra spijemo takoj, ko se ohladi. Ostalo precedimo v sterilni steklen kozarec preko cedila iz bambusa (in ga shranimo v hladilnik) ter v nekaj posod (za zamrzovanje).
 • Peteršilj oplaknemo in za 3 minute prevremo v 1 litru vode. Pol decilitra spijemo, ko se tekočina dovolj ohladi. Pol litra shranimo v hladilnik, pol litra pa v zamrzovalnik, peteršilj pa zavržemo.
 • Odmerki: vsako jutro v vrču zmešajmo skupaj 1,8 dl raztopine s koreninami in 1,2 dl peteršiljeve vode, dodamo 20 kapljic zlate rozge in 1 čajno žličko glicerina. Mešanico v manjših odmerkih popijemo preko dneva. Ne popijmo vsega naenkrat, ker nas lahko boli želodec in v mehurju lahko čutimo pritisk.
 • Ko so korenine prvič prekuhane, jih lahko shranimo v zamrzovalnik. Po 13 dneh, ko nam bo tekočine že začelo primanjkovati, jih lahko ponovno prekuhamo, vendar damo samo 1,4 litre vode, vre pa naj samo 10 minut. Količina bo zadostovala za 8 dni. Korenine lahko prekuhamo še tretjič (če so težave resne, jih prekuhajmo samo dvakrat).
 • Po treh tednih ponovimo terapijo s svežimi koreninami. Za dobre rezultate očiščujemo ledvice 6 tednov, če pa so težave zelo hude, pa tudi dlje.
 • Tik pred obrokom uživamo tudi prehranska dopolnila: kapsulo ingverja pri vsakem obroku (3x na dan), kapsule Eva Ursi (eno pri zajtrku in dve pri večerji) ter magnezijev oksid (300 miligramov, 1 tableto na dan.

Opozorila:

 • Zeliščni čaj in peteršiljeva voda se hitro pokvarita, zato ju vsak četrti dan ponovno prevremo (če ju zjutraj steriliziramo, ju lahko odnesemo v službo v steklenem kozarcu brez uporabe hladilnika).
 • Uporabimo sveže korenine (ne korenin v prahu), ki imajo močan vonj (če so skoraj brez vonja, so izgubile učinkovine in zamenjajmo dobavitelja).
 • Tudi če ne dobimo vseh zelišč iz recepta, si vseeno naredimo raztopino, rezultati so zagotovljeni, a malo kasneje.
 • Vsakodnevno uživanje magnezijevega oksida in vitamina B6 preprečuje nastajanje oksalnih kamnov (a le, če prenehamo piti razne čaje, v vsaki skodelici čaja je okoli 15 miligramov oksalne kisline, podobno je s kakavovimi in čokoladnimi napitki, zato preidimo na zeliščne čaje).
 • Vsak dan popijmo vsaj 1 liter vode.
 • Ne uživajmo preveč fosfatov (meso, kruh, žita, testenine in gazirane pijače), več pa sadja in zelenjave, lahko tudi tik pred uporabo prekuhano mleko (z vsaj 2% maščobe, potrebne za absorbcijo kalcija).
 • Ledvice si očistimo vsaj dvakrat na leto.
 • Ledvični kamni se lahko raztopijo že v 3 tednih, če pa pijemo čaje, coca-colo in napitke z veliko fosfatov, pa se lahko naredijo novi že v 3 dneh!
Zelišča, ki tradicionalno pomagajo pri delovanju JETER:

6 delov gabezove korenine (Symphytum officialle)

6 delov lubje belega hrasta (Quercus alba)

3 deli korenine konjske grive (Eupatorium purpureum)

3 deli velikega lučnika (Verbascum thapsus, to je papeževa sreča)

2 dela korenine sladkega korena (Glycirrhiza glabra)

2 dela korenine divjega jama (Dioscorea villinosa)

2 dela bodljike (Silybum marianum)

3 deli lubja oreha (Juglans nigra)

3 deli korenine belega sleza (Althea officialis)

1 del napihnjene lobelije (Lobella inflata)

1 del virginske čeladnice (Scutellaria lateriflora)

Vsa zelišča premešamo.

Vzamemo 1,2 decilitra zelišč in dodamo 2 litra vode, pokrijemo in počakamo, da zavre.

Pustimo stati 6ur, nato precedimo in vsak dan popijemo 3,5 decilitra.

Zelišča lahko tudi zamrznemo in jih ponovno uporabimo.

 

Zeliščni recept za prečiščenje JETER:

Naloga jeter je proizvajanje žolča, 1 lter do 1,5 litra na dan. Jetra so polna kanalov (žolčni kanali), po katerih se žolč odvaja v en sam velik kanal (skupni žolčevod). Skupni žolčevod je povezan z žolčnikom, ki deluje kot zbiralnik za shranjevanje žolča. Uživanje maščob in beljakovin v približno 20 minutah sproži krčenje žolčnika, ki se izprazni in shranjen žolč svoje potovanje po skupnem žolčevodu zaključi v črevesju.

Mnogo ljudi, tudi otroci, imajo žolčne kanale zamašene z žolčnimi kamni, ki se pri skeniranju ali rentgenskem slikanju ne vidijo, ker niso v žolčniku in ker je večina še premajhnih in se še niso združili v kamne, to pa je predpogoj za vidnost na rentgenskem slikanju.

Obstaja več kot pol ducata različnih vrst žolčnih kamnov in v večini od njih so kristali holesterola. Lahko so črni, rdeči, beli, zeleni ali krem barve. Zeleno so obarvani zato, ker so prekriti z žolčem. Veliko kamnov vsebuje nerazpoznavne sledi in so oblikovani in razbrazdani kot surova pluta (ostanki metljajev). Drugi kamni pa so sestavljeni iz velikega števila majhnih kamnov, ki so se v času po zadnjem očiščenju jeter začeli ponovno združevati v skupine.

V samem centru vsakega kamna je skupina bakterij, ki kakor pravijo znanstveniki, daje slutiti, da so odmrli paraziti tisti, ki v samem začetku povzročijo nastajanje kamnov.

Ko se kamni večajo in postajajo vse bolj številni, začnejo jetra zaradi pritiska na njihov zadnji del proizvajati veliko manj žolča. Predstavljajmo si vrtno cev, ki je polna peska. Čez njo bo preteklo veliko manj vode, veliko slabše pa bo izplakovala pesek. Če imamo žolčne kamne, veliko manj holesterola zapusti naše telo, zato se nam lahko poviša holesterol.

Očiščenje žolčevodov (jeter) je največ, kar lahko storimo za svoje zdravje.

Opravimo ga lahko šele po redni:

 • uporabi Zaper-Zaperino vsaj en teden vsakodnevno
 • po jemanju tinkture črnega oreha, pelina in nageljnovih žbic-klinčkov (recept je zadaj)
 • po tem ko si uredimo zobovje (v njih ne sme biti nobenih lukenj za skrivališča parazitov)
 • po očiščenju ledvic

Sestavine:

 • Epsomova sol: 4 čajne žličke
 • Olivno olje: 1,2 dl (lahko olivno olje je lažje popiti)
 • Sveža grenivka rdece barve, velika ali 2 majhni, toliko da iztisnemo 1,6 do 1,8 dl soka
 • Ornitin: 4 do 8 kapsul (za dobro spanje, moramo jih popiti, da ni to najslabša noč v življenju)
 • Velika plastična slamica: da bomo lažje pili
 • 1 literski vrč s pokrovom.

Postopek:

 • Začnemo v soboto, da lahko drugi dan počivamo.
 • Ne uživajmo nobenih vitaminov in tablet, ki niso nujno potrebne, prekinemo z Zaper-Zaperino in zelišči za ledvice. Zajtrk in kosilo naj bosta brez maščob, na primer žita s sadjem, sadni sok, kruh in marmelado ali med (brez masla), pečen krompir ali drugo zelenjavo, začinjeno samo s soljo. Tako se bo žolč lahko začel nabirati in pritiskati na jetra. Zaradi visokega pritiska pa se lahko izloči več kamnov.
 • Po drugi uri popoldne ne pijemo in ne jemo ničesar več (da se ne bi kasneje zelo slabo počutili).
 • Pripravimo si Epsomovo sol, raztopimo jo v 7 dl vode in jo prelijemo v vrč in ga postavimo v hladilnik, da bo ledeno hladen za boljši okus in lažje pitje (imamo za 4 porcije po 1,7 dl).
 • Ob šesti uri popoldne popijemo prvi odmerek (1,8 dl) ledeno hladne raztopine Epsomove soli, za boljši okus smo ji lahko dodali 1/8 čajne žličke C vitamina v prahu. Po tem lahko popijemo še nekaj požirkov vode ali pa si usta izperemo z vodo.
 • Ob osmi uri ponovno spijemo drugi odmerek 1,8 dl Epsomove soli. Od druge ure naprej nismo še nič jedli, a lakote ne občutimo. Pripravimo se na spanje. Časa se držimo točno, ne bodimo niti 10 minut prezgodnji ali prepozni.
 • Ob 9.45 uri izlijemo izmerjenih 1,2 dl olivnega olja v 1 literski vrč. Grenivko ročno iztisnemo v merilni vrč, biti mora od 1,2 dl do 1,8 dl soka, ki ga dodamo olivnemu olju in do vrha napolnimo z vodo. Napitek spijemo ob 10h. S prvimi požirki spijemo 4 tablete Ornitina (ali pa 8, če smo nespečni), da bomo lažje spali. Stoje spijemo v 5 minutah (ostareli ali bolni lahko spijejo v 15 minutah). Tekočino pijemo s slamico, med pitjem si lahko izboljšamo okus s paradižnikovo omako, cimetom in rjavim sladkorjem. Med pitjem stojimo.
 • Ko spijemo, se takoj uležemo, če ne, se kamni morda ne bodo izločili. Hitreje kot se uležemo, več drobnih kamnov se izloči. Vnaprej smo pripravljeni na spanje (ne pospravljamo kuhinje itd.). Glava naj bo visoko podložena z blazino. Poskušamo si predstavljati, kaj se dogaja v jetrih, 20 minut smo popolnoma pri miru. Lahko da občutimo, kako se vlak otovorjen s kamni premika vzdolž žolčevodov. Ker so žolčevodi odprti, ne občutimo nobene bolečine (po zaslugi Epsomove soli). Poskušamo zaspati, ker se v nasprotnem primeru lahko zgodi, da kamnov ne izločimo.
 • Naslednje jutro popijemo tretji odmerek Epsomove soli takoj ko se zbudimo, a ne pred šesto uro zjutraj.
 • Po dveh urah popijemo še četrti (zadnji odmerek) Epsomove soli, lahko se vrnemo v posteljo.
 • Še dve uri kasneje lahko kaj pojemo, začnemo s sadnim sokom, pol ure kasneje nekaj sadja, še uro kasneje pa lahko hrano. Do večera si opomoremo.
 • Naslednje jutro lahko pričakujemo diarejo. V školjko si posvetimo in poiščemo zelene kamne, ker je to dokaz, da so to resničmno zeleni kamni in ne ostanki hrane. Samo žolč, ki prihaja iz jeter, ima kot grah zeleno barvo. Blato se potopi, kamni pa plavajo na vrhu, ker vsebujejo holesterol. Kamnov zelene in krem barve mora biti vsaj 2000 ali več, da so jetra dovolj čista, da nas za vedno osvobodijo alergij ali burstitisa ali bolečin v gornjem delu hrbta. Prvo očiščenje odpravi te težave za nekaj dni, ker se kamni pomikajo iz ozadja naprej, se težave vrnejo, zato očiščenje ponavljamo vsaka dva tedna (nikoli pa, kadar smo bolni).
 • Ta postopek je v nasprotju z mnogimi pogledi sodobne medicine. Velja mišljenje, da žolčni kamni nastajajo v žolčniku in ne v jetrih, da jih nastane le nekaj in ne na tisoče. Povezujejo jih samo z bolečinami, ki jih povzročajo napadi žolča. Zakaj je tako, ni težko razumeti: do takrat, ko se pojavijo napadi akutne bolečine, je nekaj kamnov v resnici že v žolčniku in so dovolj veliki in oblikovani, da se lahko vidijo na rentgenski sliki in da povzročajo vnetje. Ko se žolčnik odstrani, izginejo tudi akutni napadi, še vedno pa ostanejo burstitis in druge bolečine ter težave s prebavo. Resnica je več kot očitna, ljudem, ki so jim kirurško odstranili žolčnik, se še vedno izloča veliko zelenih, z žolčem prekritih kamnov. Kdor pa jih razdrobi, vidi, da so koncentrični krogi in kristali holesterola natančno takšni, kot jih prikazujejo slike žolčnih kamnov v učbenikih.
 • Postopek je stoodstotno varen, opravilo ga je tudi na stotine sedemdesetletnikov in osemdesetletnikov, nihče ni imel bolečin ali šel zato v bolnico. Dan dva po očiščenju se lahko počutimo precej slabo, naprej pa je počutje že v redu in celo močno izboljšano.

.

TINKTURA ČRNEGA OREHA V BOJU PROTI PARAZITOM:

Skupaj z redno uporabo Zaper-Zaperino terapije nam tinktura črnega oreha pomaga dokončno in temeljito pregnati parazite še v njihovih skrivališčih v organih, ki jih Zaper-Zaperino zaradi varnosti oplazi le po zunanji površini. Spodaj so našteta ta skrivališča, kjer se paraziti zbirajo in od koder nas lahko vedno znova ponovno okužijo, če jih dokončno ne preženemo:

 • znotraj celic (podobno kot se virus Herpesa skriva v živčnih celicah)

 • znotraj organov (vsebina črevesja in želodca, testisov, očesnega zrkla)

 • znotraj ledvičnih in žolčnih kamnov (tam domujejo metljaji, bakterije in mikroskopski črvički)

 • znotraj gnojnega zobnega vnetja (vir vseh vrst parazitov)

Tinktura črnega oreha na alkoholni osnovi:

Vzamemo največjo emajlirano ali keramično posodo (ne iz nerjavečega jekla ali aluminija) 9,5 litra:

 • črni oreh z lupino, ki je vsaj še 50% zelena, z njim napolnimo posodo
 • okoli 50% žitni alkohol, toliko da prekrije orehe

(če kupimo 100% čisto vodko, je to že 50% alkohol;

če imamo 95% žitni alkohol, ga razredčimo 1:1,

če pa imamo 76% žitni alkohol, pa ga razredčimo s 3 deli vode na 1 del alkohola)

 • pol čajne žličke C-vitamina
 • plastična folija ali celofan
 • stekleni kozarci ali steklenice

Črni oreh naredi plodove, ki so v zeleni lupini. Uporabimo cele, nestrte orehe v lupini, ker prav lupina vsebuje aktivne sestavine.

Orehe pazljivo oplaknemo s hladno vodo izpod pipe (trdovratno umazanijo odstranimo s krtačo), jih damo v lonec, prelijemo z alkoholom in dodamo pol čajne žličke C-vitamina. Posodo pokrijemo s plastično folijo ali celofanom in pustimo stati 3 dni. Tekočino prelijemo v kozarce ali steklenice in posipajmo s preostankom C-vitamina. Če ima steklenica ali kozarec kovinski pokrov, pokrijemo najprej s plastično folijo in šele potem zapremo. Neodprta steklenica ostane uporabna več let, tudi če ne potemni. Orehe zavržemo. Višek orehov lahko zamrznemo v vrečki z zadrgo.

Steklenice ali kozarce napolnimo čimbolj do vrha, tako da je med kozarcem in pokrovom čim manj zraka, ne sme pa se dotikati spodnje strani pokrova ali plastične folije. Če je vmes preveč zraka, bo potemnela in izgubila moč delovanja. Ko odpremo kozarec in začnemo tinkturo uporabljati, jo prelijemo v manjše posode, tako da delno izpraznjeni kozarci z veliko zraka ne stojijo dlje kot približno en mesec.

Za alkoholne odvisnike

pripravimo tinkturo črnega oreha na vodni osnovi

po čisto enakem receptu kot zgoraj, le da:

 • prelijemo črne orehe z vodo iz pipe namesto alkohola
 • samo prevremo in ohladimo namesto da pustimo stati tri dni
 • ohlajenim dodamo C-vitamin, pokrijemo s plastično folijo in nato še s pokrovom in pustimo stati en dan
 • tekočino prelijemo v posode, primerne za zamrzovanje
 • v hladilnik damo le tekočino, ki jo porabimo v dveh dneh
 • tekočini, ki jo uporabimo takoj, dodamo C-vitamin v razmerju: četrt čajne žličke na en liter
 • tekočini, ki jo vzamemo iz zamrzovalnika, dodamo C-vitamin v istem razmerju, potem ko se odmrzne.

Uporaba (vodne in alkoholne) tinkture črnega oreha je enaka:

Prvi dan 1 kapljico tinkture črnega oreha v 1 decilitru vode pijemo zelo počasi po požirkih.

Vsak dan povečujemo za eno kapljico dokler ne pridemo do 5 kapljic v 1 decilitru vode.

Šesti dan pa vzamemo 2 čajni žlički tinkture v 1 decilitru vode.

 • Nato ponavljamo enkrat tedensko po 2 čajni žlički tinkture v 1 decilitru vode trajno.

Ko začnemo s tinkturo črnega oreha proti parazitom, jemljemo še nageljnove žbice (klinčke) in pelin. Za maksimalni učinek ju začnemo jemati isti dan kot tinkturo črnega oreha.

Nageljnove žbice (klinčke):

zmeljemo sami (v trgovini kupljene mlete nimajo učinka), lahko jih napolnimo v 500 miligramske kapsule in jih jemljemo trikrat na dan ob obroku.

Prvi dan začnemo z: 1 kapsulo trikrat na dan (skupno 3 kapsule dnevno),

drugi dan: 2 kapsuli trikrat na dan (skupno 6 kapsul dnevno),

tretji dan: 3 kapsule trikrat na dan (skupno 9 kapsul dnevno).

Nadaljujemo do desetega dneva s 3 kapsulami trikrat na dan (skupno 9 kapsul dnevno).

 • Ponavljamo enkrat tedensko 3 kapsule enkrat na dan (skupno 3 kapsule dnevno) trajno.

Pelin:

jemljemo odmerek 200-300 miligramov enkrat dnevno na prazen želodec pred obrokom. Postopoma povečujemo količino 16 dni zapored, vsaka dva dni dodamo 1 odmerek.

Prvi in drugi dan: po 1 odmerek enkrat dnevno,

tretji in četrti dan: po 2 odmerka enkrat dnevno

peti in šesti dan: po 3 odmerke enkrat dnevno

sedmi in osmi dan: po 4 odmerke enkrat dnevno

deveti in deseti dan: po 5 odmerkov enkrat dnevno

enajsti in dvanajsti dan: po 6 odmerkov enkrat dnevno

trinajsti in štirinajsti dan: po 7 odmerkov enkrat dnevno

 • Ponavljamo enkrat tedensko s 7 odmerki enkrat dnevno trajno.

ZELO POMEMBNO: Vsaj teden dni pred začetkom jemanja tinkture črnega oreha, pelina in nageljnovih žbic (klinčkov) vsak dan uporabimo Zaper-Zaperino.

Obvezno uporabimo Zaper-Zaperino tudi vsak dan, ko vzamemo tinkturo črnega oreha, pelin in nageljnove žbice (klinčke).

Ko pa jemljemo tinkturo črnega oreha, pelina in nageljnovih žbic (klinčkov) enkrat tedensko trajno, obvezno uporabimo Zaper-Zaperino tisti dan, ko vzamemo tinkturo, pelin in nageljnove žbice.

Brez redne uporabe Zaper-Zaperinoja vedno tisti dan, ko vzamemo tinkturo črnega oreha, pelin in nageljnove žbice (klinčke) ni povsem zanesljivega uspeha v boju s paraziti!

.

Zapper Zaper Zaperino za uničevanje parazitov original po dr. Clark frekvenčna terapija za vso družino za vibracijsko samozdravljenje

Nazaj na zaper-zaperino.com >>