MEDIKA Maribor trgovina z medicinskimi pripomočki – VPD

 

MEDIKA Maribor medicinska trgovina vas prijazno vabi na redne meritve krvnega sladkorja, holesterola in trigliceridov, krvnega tlaka ter brezplačno protimikrobno Zaper-Zaperino terapijo vsak prvi ponedeljek v mesecu 9-11.ure.

Dobrodošli v MEDIKA Maribor v Mercator centru Tabor, uliva Eve Lovše 1, na redne ponedeljkove meritve in Zaper-Zaperino terapijo.

V ponudbi ima medicinske pripomočke, protimikrobno Zaper-Zaperino terapijo in geo terapijo Bionis in Bionizator, ki ustvarjata blagodejne geo impulze v naravnem bioritmu Schumannove resonanceza izboljšan limfni in kapilarni obtok in boljšo prekrvavitev možganov pri učenju in študiju ter za ohranjanje umske zbranosti in mentalne bistrine proti pozabljivosti in demenci.

Obenem pa Bionis in Bionizator varujeta osebno biopolje pri delu z računalnikom, tablico in pametnim telefonom, tako da ima sodobna tehnika manj škodljivih vplivov na organizem.

Pri delu z računalnikom pa smo manj utrujeni, bolj ustvarjalni in se boljše počutimo.

Informacije MEDIKA Maribor na telefonski številki 02-229-52-46.

Odprto 9-18.ure in ob sobotah 8-13.ure.

http://www.vpd.si/

http://www.vpd.si/sl/Prodajalne/

https://sl-si.facebook.com/trgovine.medika/

 

Zaper-Zaperino, Bionis in Bionizator v MEDIKA Maribor medicinski trgovini

.

klik za nazaj

 

V Mariboru lahko kupite ZAPER-ZAPERINO terapijo v medicinski trgovini MEDIKA v MC Tabor, Ulica Eve Lovše 1.

 

Normalne vrednosti za meritve krvnega sladkorja, holesterola in trigliceridov so:

  • krvni sladkor do 6
  • holesterol do 5
  • trigliceridi do 1,9

V telesu se ne smejo prekomerno razraščati škodljivi mikrobi, ker izločajo razne toksine, ki utrujajo telo vse do bolezni.

Zaper-Zaperino zmanjša pomladno utrujenost, prečisti telo, krepi energijsko polje organizma in izboljša vitalnost.

Bionis in Bionizator oddajata geo impulze, ki izboljšajo kapilarni in limfni obtok, da telo prejme več kisika in lažje izloči odpadne snovi.

Telo potrebuje tudi dovolj dobrih antioksidantov, preberite več o naravni protivnetni antioksidantni začimbni mešanici ‘Sveta trojica’ >>