TESLOV GENERATOR – Človek in skalarni val

Teslovi generatorji oddajajo Teslove skalarne valove, ki so esenca univerzuma.

Iz največje globine življenja obnovijo informacijsko-energijska polja v telesu.

So vzvod, ki premika želje, molitev in življenjske potrebe k izpolnitvi.

V vibracijskem samozdravljenju osežejo učinek obnove in okrevanja.

1. Matrica

Teslovi skalarni valovi na najbolj subtilni ravni uravnavajo razmerje prvobitnih naravnih elementov ogenj, voda, zemlja, zrak in prostor v našem telesu. Po ajur-vedi so povezani v doše ali naravna načela kot MATRICA za delovanje fizičnega telesa, oblikujejo tudi mentalno in čustveno doživljanje. Skalarni nivo je skozi naravne elemente nosilec informacij, ki krepijo delovanje naših celic in duševnosti, vključno z revitalizacijo DNK, in jih povezujejo v skladno celoto. Skalarni valovi so MATRICA, po kateri se oblikuje energijska in fizična zgradba organizma.

Teslov generator Profesionalna in Baterijska Teslova fontana ALKIVITA Tesla-Zaper-Geo
PROFESIONALNA Teslova Fontana (levo) je namenjena za akutne 10-20 minutne vsakodnevne terapije s Teslovimi skalarnimi valovi v samozdravilne namene in kot podpora bioenergetikom in vsem drugim vrstam terapevtov pri njihovem terapevtskem delu. BATERIJSKA Teslova fontana (desno) deluje trajno in skozi vse leto bogati prostor in krepi organizem s Teslovimi skalarnimi valovi. Obe podpreta molitev in pomagata pri uresničitvi želja.

Teslovi skalarni valovi vplivajo na vzročno oziroma kavzalno področje, zato omogočajo globinsko prenovo starega stanja z raznimi motnjami v novo, bolj prvobitno in pristno, brez motenj. Na ravni subtilnega zavedanja spodbujajo preobrazbo vzorcev bolezni v zdravje in odpirajo blokade strahu in napetosti v prost pretok življenja in energije.

Skalarni valovi povezujejo med-dimenzijske prehode skozi vse plasti delovanja telesa in duha. Usklajujejo življenjske funkcije na subtilnih telesnih in duševnih nivojih, vzpostavljajo in oživljajo njihovo medsebojno komunikacijo in povezavo. Oblikujejo energijske vzorce, ki so osnova za zdravo telo in notranji preporod v srečnejše življenje, v katerem smo bolj na svojem pravem mestu v skladu s svojim poslanstvom. S podporo in ojačitvijo se odzivajo na naravnanost, usmeritev, namen in molitev in pritegnejo v življenje bolj želene dogodke.

Teslovi generatorji z oddajanjem skalarnih valov bogatijo prostor in celice z eliksirjem življenjske energije, ki odprejo vse zastoje in ustvarjajo gladek tok zavesti skozi živčni sistem, ki se občuti kot sreča. Z ustrezno naravnanostjo je ob njih možna trenutna ozdravitev in brezpogojno okrevanje.

2. Delovanje

Teslovi generatorji ustvarjajo z oddajanjem skalarnih valov štiri osnovne učinke na organizem:
Teslov generator 4 vrste - Profesionalna in Baterijska Teslova fontana, Sferni Harmonizator in Teslov medaljon ALKIVITA Vibracijsko samozdravljenje
4 tipi Teslovih generatorjev za Vibracijsko samozdravljenje s Teslovimi skalarnimi valovi izboljšajo matrico za energijsko in snovno zgradbo organizma. Telo vračajo v prvotno stanje pred nastopom motnje in popravljajo napake, ki so zgodile. Spodbujajo okrevanje in pospešujejo povrnitev življenjskih moči. Obnavljajo subtilno ravnovesje in po načelu sinhronicitete pritegnejo v življenje želene dogodke. Odzivajo se na molitev, se povežejo z našim stanjem in nam pomagajo v najtežjih življenjskih izzivih. Na zelo globokem nivoju prinašajo blagor in obnovo življenjske moči.
 1. Skalarni val daje blagor. V življenje pritegne želene dogodke glede na naše stanje in potrebe. Uporablja načelo sinhronicitete ali sovpadanja skladnih dogodkov. Razume in soustvarja prajezik življenja za intuitivno komunikacijo kot kanal za podporo našega vsestranskega razvoja, obnove in okrevanja. Deluje na informacijsko inteligentni ravni zavedanja.
 2. Skalarni val odpravlja motnje in blokade. Ustvarja koherentno polje stoječega vala, primerljivo z laserjem, ki razrahlja kaotične skupke energije in materije v telesu in jim povrne skladno in urejeno obliko. Boljše se počutimo, v življenju lažje uspevamo in se uveljavimo v svojem poslanstvu. Okrevamo, se na vseh ravneh obnovimo in uredimo tudi medsebojne odnose.
 3. Skalarni val vrača dinamično ravnovesje naravnih elementov kot gradnikov energije in materije in odpira subtilni pretok energije in zavesti skozi živčni sistem, da se čedalje bolj ustvarjalno in plodno odzivamo sredi vsakodnevnih turbulenc. Obnavlja subtilno ravnovesje, da lažje procesiramo izzive vseh vrst brez zapletanja v mučne situacije. Omogoča okrevanje vseh bolezni in težav na vzročnem (kavzalnem) nivoju.
 4. Skalarni val spodbuja v notranjo spravo na zavestni ravni. Življenje usmerja na področja, ki jih lahko preoblikujemo. Do stvari, ki jih v svojem okolju ne moremo spremeniti (telesno višino, svojce itd.) pa spodbuja v nov odnos, ki preobrazi vsako, še tako zakoreninjeno motnjo. Odpira novo oktavo zavedanja in pretoka na bolj skladni in višji ravni z veliko novimi možnostmi za izpolnjeno življenje na vseh področjih.

Baterijska in Profesionalna Teslova fontana, Sferni harmonizator in Teslov medaljon so Teslovi generatorji, ki  delujejo po vrhunskih principih Teslove tehnologije za ustvarjanje blagodejnega in življenje podpirajočega skalarnega vala.

3. Naravni elementi

Skalarni val na meji med energijo in zavestjo napaja živa bitja podobno kot sok v cvetici. Na informacijski ravni zavedanja vrača subtilno ravnovesje naravnih elementov ogenj, voda, zemlja, zrak prostor, ki v ajur vedi predstavljajo doše ali naravna načela, na katerih temelji naše kompletno zdravje in počutje.

Naravni elementi in načela (doše) imajo svoje karakteristične lastnosti zaradi svojstvenega načina vrtenja ali spina osnovnih delcev na samem izvoru - dotikališču materije, energije, prostora in časa.

* Naravni element OGENJ s spinom 1 predstavlja energijo – misli, čustva...
* Naravni element VODA s spinom 1/2 predstavlja materijo – atome, celice, telo...
* Naravni element PROSTOR s spinom 2 predstavlja energijski pretok skozi gibanje...
* Naravni element ZRAK s spinom 3/2 predstavlja subtilni pretok skozi dihanje...
* Naravni element ZEMLJA s spinom 0 predstavlja skalarno informacijo zavesti in harmonizacijo...

Kaj se zgodi, ko se poruši ravnovesje naravnih elementov kot sta OGENJ in VODA?

Kadar prevladuje element OGENJ:

V jezi prevladuje OGENJ nad VODO, da izhlapi, zato takrat nismo prizemljeni in lahko zbolimo.

Počutje je napeto, občutimo psihični pritisk, nastrojenost, kritičnost, nestrpnost, odrezavost, strah pred neuspehom in pomanjkanje miru. Agresija je lahko potlačena in je občutna samo navznoter, navzven smo lahko celo zelo pohlevni.

Posledica so vnetja, vse vrste okužb in infekcijskih bolezni, kožne bolezni, celulit, izpadanje las, težave z očmi in vidom, migrene, luskavica, zgaga in težave s prebavili in črevesjem, zadah iz ust, zakisanost, težave s sečili in hemeroidi, pekoč občutek v rokah in nogah...

Kadar prevladuje element VODA:

V depresiji prevladuje VODA nad OGNJEM, ga pogasi, zato nam takrat manjka energije in vitalne moči.

Počutje je tesnobno in melanholično, psihofizične sposobnosti so zmanjšane, smo brez volje in motivacije, žalostni, zamerljivi, otopeli, neprijazni, zdolgočaseni ali utrujeni.

Posledica je zastajanje vode v telesu, tumorji, ciste, bule in tvorbe vseh vrst vključno z rakom, alergije, astma, diabetes, zasluzenost, prehladi, sinusi, curljanje iz nosu, težke roke in noge, boleči sklepi, debelost, slabost, bledica, povišan holesterol, močan menstrualni tok, zaspanost...

Božje ravnovesje:

TESLOVI GENERATORJI z oddajanjem skalarnega vala vračajo Božje ravnovesje vseh naravnih elementov, občutno kot bolj zdrav pretok misli in čustev z vse manj ujetosti v podzavestni jeza-depresija program preživetja. Sodelujejo pri odpravljanju vseh telesnih, čustvenih in mentalnih motenj, ki so na zelo globoki ravni osnovni vzrok bolezni in težav z okoljem in samim seboj.

SKALARNI VAL odpravlja bolezni in težave vseh vrst pri njihovih vzrokih in nam nudi podporo pri preraščanju starih in okorelih prepričanj, ki nas držijo ujete v neželene situacije.

4. Učinki

NIkola Tesla (10.julij 1856 - 7.januar 1943) je bil elektroniženir, izumitelj, fizik, strojnik, kemik in matematik.

* Skalarni val je prostorsko neodvisen element, ki deluje kot potencialna moč, ki jo lahko usmerjamo za dobrobit življenja.

* Ustvarja podlago za bolj gladek pretok energije, informacije, izmenjave dajanja in prejemanja ter komunikacije na vseh ravneh.

* Odpravlja zastoje, v katerih obtičimo in pomirja viharne notranje procese na telesni in duševni ravni, ki so vzrok bolezni in težav.

* Skalarni val je naravna inteligenca energije in materije vsakega atoma in celice.

* Spodbuja zdravo soočanje z življenjsko realnostjo in uravnoteženo odzivanje, ki vrača zdravje, pretočne medsebojne odnose in prinaša uspeh pri delu in študiju.

* Skalarni val je matrica, programirana za podporo življenja, ga ustvarja, vzdržuje in obnavlja. V svoji esenci vsebuje in uravnava vse naravne elemente ogenj, voda, zemlja, zrak in prostor kot subtilne gradnike vesolja, atomov in celic. Vse povezuje v skladno celoto in ustvarja pretok, ki vrača ravnovesje. Uravnava naravna načela v ajurvedi in vpliva na razbremenitev prvobitnih vzrokov vseh težav in bolezni.

Skalarni val v samozdravilne namene ustvarja ugoden življenjski ambijent za obnovo in okrevanje. Ugodno deluje pri:
 1. življenjskih odločitvah
 2. izčrpanosti
 3. bolečinah vseh vrst
 4. razstrupljanju in pomladitvi
 5. vračanju duševnega miru
 6. poslovnem in študijskem izzivu
 7. športni vzdržljivosti
 8. premagovanju bolezni
 9. družinskih odnosih
 10. umetniškem ustvarjanju
 11. študiju in kreativnem delu

Teslov generator 4 vrst uravnava ajurvedska načela OGNJENO, ZRAČNO in ZEMELJSKO Tesla Zaper-Geo ALKIVITA Vibracijsko samozdravljenje

Odzivajo se na molitev, življenjske potrebe in naravnanost. V življenje pritegnejo želene dogodke. Vsi štirje TESLOVI GENERATORJI delujejo po vrhunskih principih Tesla tehnologije za ustvarjanje blagodejnega in življenje podpirajočega skalarnega vala.