TESLOV GENERATOR – Človek in skalarni val

Teslovi generatorji oddajajo Teslove skalarne valove, ki so esenca univerzuma. Iz največje globine življenja regenerirajo informacijsko-energijske strukture v telesu. So vzvod, ki premika želje k izpolnitvi. 

Teslovi generatorji: Baterijska in Profesionalna Teslova fontana, Sferni harmonizator in Teslov medaljon so Teslovi skalarni bioenergijski pripomočki za vibracijsko samozdravljenje, ki dosežejo učinek obnove in okrevanja z oddajanjem Teslovih skalarnih valov.

 

1. MATRICA

 

Teslov generator oddaja Teslove skalarne valove - Profesionalna in baterijska Teslova fontana
PROFESIONALNA Teslova Fontana (levo) je namenjena za akutne 10-20 minutne vsakodnevne terapije s Teslovimi skalarnimi valovi v samozdravilne namene in kot podpora bioenergetikom in vsem drugim vrstam terapevtov pri njihovem terapevtskem delu. BATERIJSKA Teslova fontana (desno) deluje trajno in skozi vse leto bogati prostor in krepi organizem s Teslovimi skalarnimi valovi. Obe podpreta molitev in pomagata pri uresničitvi želja >>

Teslovi skalarni valovi na najbolj subtilni ravni uravnavajo razmerje prvobitnih naravnih elementov ogenj, voda, zemlja, zrak in prostor v našem telesu. Po ajur-vedi so povezani v doše ali naravna načela kot MATRICA za delovanje fizičnega telesa, oblikujejo tudi mentalno in čustveno doživljanje. Skalarni nivo je skozi naravne elemente nosilec informacij, ki krepijo delovanje naših celic in duševnosti, vključno z revitalizacijo DNK, in jih povezujejo v skladno celoto. Skalarni valovi so MATRICA, po kateri se oblikuje energijska in fizična zgradba organizma.

Vplivajo na vzročno oziroma kavzalno področje, zato omogočajo globinsko prenovo starega stanja z raznimi motnjami v novo, bolj prvobitno in pristno, brez motenj. Na ravni subtilnega zavedanja spodbujajo preobrazbo vzorcev bolezni v zdravje in odpirajo blokade strahu in napetosti v prost pretok življenja in energije.

Skalarni valovi povezujejo med-dimenzijske prehode skozi vse plasti delovanja telesa in duha. Usklajujejo življenjske funkcije na subtilnih telesnih in duševnih nivojih, vzpostavljajo in oživljajo njihovo medsebojno komunikacijo in povezavo. Oblikujejo energijske vzorce, ki so osnova za zdravo telo in notranji preporod v srečnejše življenje, v katerem smo bolj na svojem pravem mestu v skladu s svojim poslanstvom. S podporo in ojačitvijo se odzivajo na naravnanost, usmeritev, namen in molitev in pritegnejo v življenje bolj želene dogodke.

V naravi je na mestih, kjer je močnejša Schumannova resonanca, tudi večje bogastvo skalarnih valov. Schumannova resonanca je povezava med planetom Zemlja, njeno atmosfero in človekovimi možgani. Skupaj s skalarnim valom je oblika in medij brezžičnega radijskega prenosa za izmenjavo informacij med živimi bitji in naravo, pa tudi med posameznimi sklopi celic in organov v telesu. Odpira intuicijo in uvid v globino življenja v zdravilnem vseobsegajočem zavedanju. V človeku z več prebujene zavesti je več skalarnih valov, s tem pa več moči za pritegnitev želenih dogodkov in ozdravitve.

Teslovi generatorji z oddajanjem skalarnih valov bogatijo prostor in celice z eliksirjem življenjske energije, ki odprejo vse zastoje in ustvarjajo gladek tok zavesti skozi živčni sistem, ki se občuti kot sreča. Z ustrezno naravnanostjo je ob njih možna trenutna ozdravitev in brezpogojno okrevanje.

 

2. DELOVANJE

Teslovi generatorji ustvarjajo z oddajanjem skalarnih valov štiri osnovne učinke na organizem:

Teslov generator - Profesionalan in Baterijska teslova fontana, Sferni harmonizator in Teslov medaljon
Teslovi generatorji se uporabljajo za vibracijsko samozdravljenje s Teslovimi skalarnimi valovi, izboljšajo matrico za energijsko in snovno zgradbo organizma. Telo vračajo v prvotno stanje pred nastopom motnje in popravljajo napake, ki so zgodile. Spodbujajo okrevanje in pospešujejo povrnitev življenjskih moči. Obnavljajo subtilno ravnovesje in po načelu sinhronicitete pritegnejo v življenje želene dogodke. Odzivajo se na molitev, se povežejo z našim stanjem in nam pomagajo v najtežjih življenjskih izzivih. Na zelo globokem nivoju prinašajo blagor in celostno regeneracijo.
 • Skalarni val daje blagor. V življenje pritegne želene dogodke glede na naše stanje in potrebe. Uporablja načelo sinhronicitete ali sovpadanja skladnih dogodkov. Razume in soustvarja prajezik življenja za intuitivno komunikacijo kot kanal za podporo našega vsestranskega razvoja, obnove in okrevanja. Deluje na informacijsko inteligentni ravni zavedanja.
 • Skalarni val odpravlja motnje in blokade. Ustvarja koherentno polje stoječega vala, primerljivo z laserjem, ki razrahlja kaotične skupke energije in materije v telesu in jim povrne skladno in urejeno obliko. Boljše se počutimo, v življenju lažje uspevamo in se uveljavimo v svojem poslanstvu. Okrevamo, se na vseh ravneh obnovimo in uredimo tudi medsebojne odnose.
 • Skalarni val vrača dinamično ravnovesje naravnih elementov kot gradnikov energije in materije in odpira subtilni pretok energije in zavesti skozi živčni sistem, da se čedalje bolj ustvarjalno in plodno odzivamo sredi vsakodnevnih turbulenc. Obnavlja subtilno ravnovesje, da lažje procesiramo izzive vseh vrst brez zapletanja v mučne situacije. Omogoča okrevanje vseh bolezni in težav na vzročnem (kavzalnem) nivoju.
 • Skalarni val spodbuja v notranjo spravo na zavestni ravni. Življenje usmerja na področja, ki jih lahko preoblikujemo. Do stvari, ki jih v svojem okolju ne moremo spremeniti (telesno višino, svojce itd.) pa spodbuja v nov odnos, ki preobrazi vsako, še tako zakoreninjeno motnjo. Odpira novo oktavo zavedanja in pretoka na bolj skladni in višji ravni z veliko novimi možnostmi za izpolnjeno življenje na vseh področjih.

Baterijska in Profesionalna Teslova fontana, Sferni harmonizator in Teslov medaljon so Teslovi generatorji, ki  delujejo po vrhunskih principih Teslove tehnologije za ustvarjanje blagodejnega in življenje podpirajočega skalarnega vala z gornjimi učinki.

 

3. NARAVNI ELEMENTI

 

Tesla Zaper Geo - Teslov generator - Profesionalna Teslova fontana
Profesionalna Teslova fontana >>

Skalarni val na meji med energijo in zavestjo napaja živa bitja podobno kot sok v cvetici. Na informacijski ravni zavedanja vrača subtilno ravnovesje naravnih elementov ogenj, voda, zemlja, zrak prostor, ki v ajur vedi predstavljajo doše ali naravna načela, na katerih temelji naše kompletno zdravje in počutje. Naravni elementi in načela (doše) imajo svoje karakteristične lastnosti zaradi svojstvenega načina vrtenja ali spina osnovnih delcev na samem izvoru – dotikališču materije, energije, prostora in časa.

Naravni element OGENJ s spinom 1 predstavlja energijo – misli, čustva…
Naravni element VODA s spinom 1/2 predstavlja materijo – atome, celice, telo…
Naravni element PROSTOR s spinom 2 predstavlja energijski pretok skozi gibanje…
Naravni element ZRAK s spinom 3/2 predstavlja subtilni pretok skozi dihanje…
Naravni element ZEMLJA s spinom 0 predstavlja skalarno informacijo zavesti in harmonizacijo…

Kot primer si oglejmo, kaj se zgodi, ko se poruši ravnovesje naravnih elementov kot sta OGENJ in VODA.

Kako je, kadar prevladuje element OGENJ ali pa kadar prevladuje element VODA.

 

V jezi prevladuje OGENJ nad VODO, da izhlapi, zato takrat nismo prizemljeni in lahko zbolimo.

Počutje je napeto, občutimo psihični pritisk, nastrojenost, kritičnost, nestrpnost, odrezavost, strah pred neuspehom in pomanjkanje miru. Agresija je lahko potlačena in je občutna samo navznoter, navzven smo lahko celo zelo pohlevni.

Posledica so vnetja, vse vrste okužb in infekcijskih bolezni, kožne bolezni, celulit, izpadanje las, težave z očmi in vidom, migrene, luskavica, zgaga in težave s prebavili in črevesjem, zadah iz ust, zakisanost, težave s sečili in hemeroidi, pekoč občutek v rokah in nogah…

V depresiji prevladuje VODA nad OGNJEM, ga pogasi, zato nam takrat manjka energije in vitalne moči.

Počutje je tesnobno in melanholično, psihofizične sposobnosti so zmanjšane, smo brez volje in motivacije, žalostni, zamerljivi, otopeli, neprijazni, zdolgočaseni ali utrujeni.

Posledica je zastajanje vode v telesu, tumorji, ciste, bule in tvorbe vseh vrst vključno z rakom, alergije, astma, diabetes, zasluzenost, prehladi, sinusi, curljanje iz nosu, težke roke in noge, boleči sklepi, debelost, slabost, bledica, povišan holesterol, močan menstrualni tok, zaspanost…

TESLOVI GENERATORJI z oddajanjem skalarnega vala vračajo Božje ravnovesje vseh naravnih elementov, občutno kot bolj zdrav pretok misli in čustev z vse manj ujetosti v podzavestni jeza-depresija program preživetja. Sodelujejo pri odpravljanju vseh telesnih, čustvenih in mentalnih motenj, ki so na zelo globoki ravni osnovni vzrok bolezni in težav z okoljem in samim seboj.

SKALARNI VAL odpravlja bolezni in težave vseh vrst pri njihovih vzrokih in nam nudi podporo pri preraščanju starih in okorelih prepričanj, ki nas držijo ujete v neželene situacije.

 

4. UČINKI

 

Skalarni val je prostorsko neodvisen element, ki deluje kot potencialna moč, ki jo lahko usmerjamo za dobrobit življenja. Ustvarja podlago za bolj gladek pretok energije, informacije, izmenjave dajanja in prejemanja in komunikacije na vseh ravneh. Odpravlja zastoje, v katerih obtičimo, obenem pa pomirja viharne notranje procese na telesni in duševni ravni, ki so vzrok bolezni in težav. Skalarni val je naravna inteligenca energije in materije vsakega atoma in celice. Deluje na področju zdravega soočanja z življenjsko realnostjo in spodbuja uravnoteženo odzivanje, ki vrača zdravje, pretočne medsebojne odnose in prinaša uspeh pri delu in študiju.

Skalarni val je matrica, programirana za podporo življenja, ga ustvarja, vzdržuje in obnavlja. Vsebuje vse naravne elemente ogenj, voda, zemlja, zrak in prostor kot subtilne gradnike vesolja, atomov in celic. Vse povezuje v skladno celoto in ustvarja pretok, ki vrača ravnovesje. Uravnava naravna načela v ajurvedi in vpliva na prvobitne vzroke vseh težav in bolezni.

TESLOVI GENERATORJI ustvarjajo skalarni val v samozdravilne namene in ugoden življenjski ambijent za obnovo in okrevanje. Ugodno delujejo pri:

Tesla Zaper Geo - Teslov generator - Baterijska Teslova fontana
Baterijska Teslova fontana >>
 • življenjskih odločitvah
 • izčrpanosti
 • bolečinah vseh vrst
 • razstrupljanju in pomladitvi
 • vračanju duševnega miru
 • poslovnem in študijskem izzivu
 • športni vzdržljivosti
 • premagovanju bolezni
 • družinskih odnosih
 • umetniškem ustvarjanju
 • kreativnem delu

Gradilno se odzivajo na molitev, življenjske potrebe in naravnanost. V življenje pritegnejo želene dogodke. Vsi štirje TESLOVI GENERATORJI delujejo po vrhunskih principih Teslove tehnologije za ustvarjanje blagodejnega in življenje podpirajočega skalarnega vala z gornjimi učinki.

5. ŠTIRJE TIPI TESLOVIH GENERATORJEV

 

Teslov generator - Teslov medaljon oddaja skalarni val
TESLOV MEDALJON je osebna zaščita, ki za večkratni faktor poveča energijo in varuje pred neželenimi frekvencami

Teslov medaljon 44 eur – je Teslov generator, ki oddaja trajni Teslov skalarni val.

Deluje v lastnem nihajnem krogu brez zunanjega napajanja.

Je osebna zaščita v območju 1,5 metra v vse smeri, poveča energijo za več desetkrat.

Ima premer 9 cm in debelino 0,9 cm. Sestavljen je iz dveh plasti, med katerima je Teslovo navitje za ustvarjanje skalarnih valov.

Teslov medaljon je prenosni Teslov generator, ki ga imamo lahko povsod s seboj.

Uporabljamo ga lahko kot podstavek za pijačo ali pa imamo pri računalniku na delovni mizi ali na nočni omarici.

 

 

Teslov generator - Sferni harmonizator ustvarja Teslove skalarne valove
SFERNI HARMONIZATOR je Teslov generator, ki ustvarja skalarne valove za celotno stanovanje in ima vgrajeno posebno vrtinčasto navitje za izjemno ojačitev samozdravilnih procesov

Teslov sferni harmonizator 220 eur – je trajno delujoč Teslov generator, ki vse leto ustvarja Teslov skozi skalarni val.

Deluje na baterijo, ki jo zamenjamo enkrat letno, skozi vse leto pa uživamo blagodejne samozdravilne učinke Teslovih skalarnih valov.

Sferni harmonizator je unikatna zaščita za veliko stanovanje.

Je zgoščena moč Teslove skalarne in Rodin vrtinčaste tehnologije, vgrajena v optimalno velikost skalarne naprave.

Sferni harmonizator je namenjen za tiste, ki nimajo veliko prostora, želijo pa maksimalne učinke Teslovih skalarnih valov.

 

 

 

Teslov generator - Profesionalna in Baterijska Teslova fontana za samozdravljenje
PROFESIONALNA Teslova fontana (levo) in BATERIJSKA Teslova fontana (desno) sta vrhunec razvoja Teslove tehnologije v samozdravilne namene.

Baterijska Teslova fontana 549 eur – je Teslov generator, ki vse leto trajno oddaja skalarne valove za zaščito celotnega poslopja oziroma večstanovanjske hiše in vseh udeleženih. Vrhunska in skoraj pol metra visoka skalarna naprava, ki občutno izboljša kvaliteto življenja, zdravja, počutja in medsebojne odnose, pritegne pa uspeh na vseh področjih.

Profesionalna Teslova fontana 1318 eur – je Teslov generator za zdravilce in terapevte, omogoča prodorno 10-20 minutno Teslovo skalarno terapijo kot podporo procesu zdravljenja in obnove. Deluje na akumulator, vgrajeno ima Schumannovo modulacijo in samodejno zvezno gibanje celotnega frekvenčnega spektra od glave do pet. V resonančnih točkah zasveti signalna lučka, na osnovi česar je možno stalno resonančno nastavitev vklopiti tudi ročno.

 

 

Tesla Zaper Geo - Teslov generator oddaja skalarni val
Teslovi generatorji izboljšajo kvaliteto življenja in povečajo možnost okrevanja tudi v skrajnih primerih, ko tradicionalna medicina odpove. Odzivajo se na molitev in pomagajo pri izpolnitvi želja >>

 

Vrhunski Alkivita zaperji v spletni trgovini >>

Zaper Zaperino frekvenca, tinktura pelin in crni oreh, bio klincek

ZAPPER – ZAPER – ZAPERINO uspešno uničuje bakterije in parazite v telesu in ima originalne ‘pozitivne off-set’ zaper impulze po dr. Clark >>