Zaper-Zaperino osebna bioresonanca

Osebna bioresonanca Zaper-Zaperino

Osebna bioresonanca Zaper-Zaperino je protimikrobna terapija za vibracijsko zdravljenje akutnih in kroničnih bolezni, ki krepi zdravje in daje energijo. Revitalizira organe in tkiva na telesni ravni, odpravlja simptome, deluje proti vnetjem, infekcijam, slabemu počutju. Pomaga tudi, kadar se nas akutno kaj loteva, da se simptomi ne razvijejo v bolezen. Odpravlja viroze, gripo, prehlade, razne bolezni organov in tkiv in vrača ravnovesje organizma. Učinkovita je pri vseh boleznih, ker odpravlja mikrobe in njihove toksine kot končne povzročitelje bolezni in simptomov. Dve bioresonančni sondi tesno oprimemo vsako v svojo dlan za sedem minut dnevno, skozi akupunkturne vrtince v dlaneh telo vsrka krepčilno protimikrobno terapijo. Osebna bioresonanca Zaper-Zaperino je namenjena vsem družinskim članom od najmlajših do najstarejših. Je odlična podpora tapkanju za povrnitev in obnovo telesnih moči.

 

klik za nazaj

 

Specializirana terapevtka za vibracijsko samozdravljenje Nerina Darman, dip.ing.kem.teh.

O Zaper-Zaperino terapiji lahko preberete več na spletni strani:

https://www.zaper-zaperino.com/

Za odgovore na vaša vprašanja pokličite po telefonu 041-789-319 specializirano terapevtko za vibracijsko samozdravljenje Nerino Darman, dipl.ing.kem.teh.

Svoja vprašanja pa lahko pošljete tudi po e-pošti na: satjam@gmail.com

(dopišite svojo telefonsko številko zaradi možnosti telefonskega odgovora).

O zadovoljnih uporabnikih Zaper-Zaperino lahko preberete na linku:

https://www.zaper-zaperino.com/zadovoljni-uporabniki/

 

 

EFT specialistka Mojca Nendl

 

Za vse v zvezi z Zaper-Zaperino terapijo se lahko obrnete tudi na EFT specialistko Mojco Nendl. Pri njej lahko na vašo željo Zaper-Zaperino tudi v živo vidite in občutite. Pokazala vam bo, kako se v dlani primejo bioresonančne sonde in vklopi Zaper-Zaperino terapija. Razložila vam bo, kako uporabljati preventivno geo nastavitev na osemherčno energijo naravne atmosferske Schumannove resonance. In kako preklopiti na zaper nastavitev v akutnih primerih okužbe, vnetja, težav s kandido in drugimi zajedavci, ki izločajo toksine. Predstavila vam bo tradicionalno zeliščno podporo tinktur pelin, črni oreh ter bio klinček k Zaper-Zaperino terapiji.

 

 

Zaper-Zaperino terapija za okrevanje in preventivo

 

Zaper-Zaperino terapija je namenjena za redno domačo uporabo za vso družino, izjema so nosečnice, dojenčki in ljudje s srčnim spodbujevalnikom. Na začetku delate Zaper-Zaperino terapijo 1-4 tedne vsak dan, da se telo izčisti mikrobov in njihovih toksinov in da se povrne vitalno ravnovesje. Kasneje pa uporabljate Zaper-Zaperino terapijo preventivno enkrat tedensko. Zeliščna podpora sta tinkturi pelin in črni oreh ter en bio klinček vsak dan.

 

 

 

Knjiga Terapija za vse bolezni – dr. Hulda Clark je tudi v slovenščini

 

Zaper-Zaperino je tradicionalna terapija, ki že stoletje uživa ugled po vsem svetu in jo uporabljajo milijoni ljudi za blagor zdravja, počutja in okrevanja v vseh boleznih. Zaper-Zaperino je izum zdravnice in raziskovalke dr. Hulde Clark, ki je avtorica knjige: Terapija za vse bolezni. Ta knjiga je izšla je tudi v slovenščini, a je razprodana in se čaka na ponatis. Izvlečke iz knjige Terapija za vse bolezni lahko najdete na spletni strani: https://www.zaper-zaperino.com/