Lucija COACHING

Dan mame in hčerke 16.6.2019

Lucija Smolnik - Lucija Coaching

Ustvarjalna poglobitev odnosa med mamo in hčerko v vseh življenjskih obdobjih je neprecenljive vrednosti za počutje in uspeh obeh.

Svoj odnos lahko poglobita s skupnim druženjem pod strokovnim vodstvom trenerke –  coachinje Lucije  Smolnik – Lucija Coaching.

Draga mama, draga hči, to je vajina priložnost, da se na nov način spoznata, povežeta in ustvarita nove temelje v očeh druga druge.

Mama, to je tvoja nagrada in možnost, da se približaš svoji hčerki na unikaten način druženja in vzajemne spodbude.

Hčerka, to je tvoja prilika videti svojo mamo še kako drugače kot le mamo, v njenih lastnostih, željah in sposobnostih.

CILJ DOGODKA Dan mama in hčerke je vzpostavitev, razvoj in razcvet odnosa mama-hči za uspešno in zadovoljno življenje.

Draga mama in hčerka, vabim vaju v nedeljo, 16.6.2019 na VAJINEM DNEVU, dogodek poteka od 10. – 17. ure.

Podamo se v objem čudovitih travnikov in gozdov in se dobimo na Kmetiji tete Lene v Ribnici na Pohorju.

Z nami bo tudi karizmatična udeleženka Ksenija Visket skupaj s svojo mamo, zaupala nam bo ključ njunega bogatega odnosa.

Ksenija Visket je orientalska plesna mojstrica svetovnih referenc, ki nas bo popeljala v čarobni svet orientalskega plesa.

Vabljene mame in hčerke,  drage sestre, tete in nečakinje, babice in vnukinje… lahko pa se dogodka udeležite tudi same…

Cena dogodka je 79 € za OBE – MAMA IN HČI SKUPAJ, vsaka nadaljna oseba plača 35 €. Če se dogodka želite udeležiti samostojno je cena 45 €. V ceno so všteti vsi stroški pijače, kavice in kosilo.

Prijavite se lahko na lucija@proconsilio.si ali 040 590 458 Lucija, kjer smo na voljo za dodatne informacije!

*Zaradi vsebine dogodka je starost hčerke priporočena nad 8 let, navzgor ni omejitev!
https://www.facebook.com/Dan mame in hčerke

Več o Luciji Smolnik >>

Lucija Coaching - Lucija Smolnik

Lucija Smolnik je preizkušena državna notranja revizorka in mednarodna svetovalka za javne finance, podjetnica, ustvarjalka programov za vse generacije in trenerka – coachinja za življenjski in poslovni uspeh za vse generacije. Napisala je odmevno knjigo Modrosti za razcvet življenja, ustanovila Mojstrski klub za mlade in skupaj s svojo hčerko napisala in ilustrirala knjigo Mali pošastko kot učno vsebino za razvoj otrok v šolah in vrtcih.

Življenjska zgodba Lucije Smolnik >>


Lucija Smolnik - Lucija coaching

Lucija Smolnik vzdržuje formo in se skupaj s svojo družino redno revitalizira z bioenergijskimi pripomočki Tesla-Zaper-Geo, doma ima prav vse. Zaper-Zaperino ORIGINAL ji nadomešča bioresonanco in vzdržuje odpornost, da je varna pred mikrobi in da ima dovolj energije za svoje vsestransko ustvarjalno delo, za svojo družino, pa tudi zase. Večvalovni oscilator Lakites krepi njeno celično moč za trdno zdravje brez bolniških izostankov. TESLOV GENERATOR – Baterijska Teslova fontana je njena podpora v vsakodnevnih usmeritvah, ki ji olajša dostop do subtilnih nivojev ustvarjanja. Bionizator pa skrbi za Schumannovo energijo in zbrano pozornost, da se lažje poglobi in začuti pretok energije.

TESLA-ZAPER-GEO program za vrhunsko formo in vitalnost >>

Zaper
Zaper-Zaperino ORIGINAL s pozitivnimi ‘off-set’ zaper impulzi skozi akupresurne točke v dlaneh polni akumulatorje življenjske energije, revitalizira, razstruplja, razkisa in odpravlja vnetja, mikrobe in njihove toksine vključno s kandido.

Lucija SLO in Bob ZDA

Lucija Coaching uporablja mednarodno certificiran sistem osebnega in poslovnega razvoja, ki je namenjen razcvetu življenjskih in poslovnih ciljev za mlade in odrasle in pomaga k pravi naravnanosti in potrebnim korakom za realizacijo želenega. Z ramo ob rami sodeluje s Bob Proctor Gallagher Institute Coach v Kanadi.

Tesla Zaper Geo
Lucija Coaching program za doseganje življenjskih in poslovnih ciljev.

Zaper-Zaperino je v MEDIKA Maribor medicinski trgovini v MC Tabor, ul. Eve Lovše 1 >>

 

Zapper Zaper Zaperino
Zaper-Zaperino skozi akupresurne točke v dlaneh polni akumulatorje življenjske energije, revitalizira, razstruplja, razkisa in odpravlja vnetja, mikrobe, parazite in njihove toksine vključno s kandido.

Nazaj na zaper-zaperino.com >>