Naravni minerali so v telesu biokatalizatorji

Biokatalizatorji so naravni minerali v pistacijah - Zapper Zaper Zaperino terapija

Organsko vezani

Telo potrebuje organsko vezane naravne minerale, ki so biokatalizatorji v telesu za potek vitalnih biokemijskih reakcij v telesu. Organsko vezani minerali se v telo lahko sproti vgradijo kot jih telo sprejme brez da se predolgo zadržujejo v krvi. To je zelo pomembno, ker so minerali tudi kovinski ioni, ki se v umetnih dodatkih ne morejo vedno dovolj hitro ustrezno vezati v tkiva in se v krvi obnašajo kot neželeni oksidanti.

Organsko vezane rudnine in Tesla Zaper Geo terapija

Naravni minerali

Minerali so mikroelementi, ki jih telo potrebuje v mikro količinah, ker so v telesu organski katalizatorji. S semeni in oreški jih zlahka vsak dan zaužijemo več kot dovolj, kot jih telo potrebuje za biološke rekcije in encimsko aktivnost. Žlica ali dve je dovolj, da se zadostijo dnevne potrebe, važno pa je, da so vsak dan na sporedu vsaj malo.

Naravni minerali in Tesla Zaper Geo terapija-za naravno samozdravljenje

Brez toplote

Pri naravnih mineralih kot biokatalizatorjih je pomembno še to, da jih zaužijemo v surovi obliki, brez toplotne obdelave. Takšni imajo največjo moč. Tudi pražene bučnice, arašidi in pistacije so v redu, vendar vsak dan izberemo tudi nekaj takšnih, ki so čisto naravni, brez praženja ali kuhanja.

Mikroelementi in Tesla Zaper Geo terapija za vibracijsko samozdravljenje

Biozačimbnice

Visoko mineralno vrednost imajo tudi kumina, orientalska, črna ali komarček, klinčeki, janež, koriander, kardamom in vsa druga drobna zrnca, ki se najdejo v kuhinji. Nabavimo si bio kvaliteto, damo ščepec v usta, rahlo grizljamo in nato poplaknemo z malo vode.

Nepraženi arašidi z organskimi minerali in Tesla Zaper Geo terapija

Encimska moč

Biokatalizatorji spodbujajo delovanje naravnih telesnih encimov in antioksidantov v procesih razstrupljanja. Tudi za nastanek GLUTATIONA kot najmogočnejšega telesnega antioksidanta, ki nastaja znotraj celic, potrebuje telo mikroelemente.

Organsko vezani mikroelementi in Tesla Zaper Geo terapija