NOVICE IN DOGODKI 2019-2015

Najprej povabila 2024:

SODRAŽICA na Dolenjskem >>

DOGODKI IN NOVICE: sreda 22.maj 2024 ob 18h – skupinske terapije SAMOZDRAVILNE VIBRACIJE, v lepem naravnem okolju pod streho na Slemenski ulici 17, 1317 Sodražica – vabljeni v doživljanje in odkrivanje skrivnosti revitalizacije!
O srečanju >>ni sobi v pritličju občine Sodražica, Trg 25.maja 3

SLOVENSKA BISTRICA >>

DOGODKI IN NOVICE: četrtek 6.junij 2024 ob 15.30 – predavanje ALKIVITA VITALIS v Slovenski Bistrici– vabljeni na vibracijske terapije Tesla-Zaper-Geo, zelišča in nova znanja!
O predavanju >>

LJUBLJANA >>

DOGODKI IN NOVICE: sreda 18.september 2024 ob 18h – srečanje VIBRACIJSKO SAMOZDRAVLJENJE v Ljubljani – vabljeni na vibracijske terapije in preizkušeno prakso obnove!

Tesla-Zaper-Geo Vibracijsko samozdravljenje Ljubljana Alkivita 2022 sept 7

SVETA TROJICA pri Lenartu >>

DOGODKI IN NOVICE: nedelja 26.maj 2024 ob 15h – samozdravilno vibracijsko srečanje ALKIMIJA VITALNOSTI na domačiji Olga in Liam Šebinek na Radgonski cesti 2, 2235 sveta Trojica v Slovenskih goricah – dobrodošli na obnovo moči in okrevanje!

MARIBOR >>

DOGODKI IN NOVICE: četrtek 13.junij 2024 ob 18h – predavanje Tesla-Zaper-Geo o samozdravilnih vibracijah v MARIBORU – vabljeni na regeneracijo za zimski čas, VSTOP PROST!
O predavanju >>

Zapper Zaper Zaperino

Ljubljana

sreda 18.september 2024 ob 18h v Ljubljani: VIBRACIJSKO SAMOZDRAVLJENJE v skupini

Dobrodošli na naslednje srečanje VIBRACIJSKO SAMOZDRAVLJENJE v Ljubljani, cena 14 eur. Sporočite simptome, ki vas zanimajo. Prijavite se na gsm: 041-789-319 ali elektronsko pošto: satjam@gmail.com

V telefonskem pogovoru prejmete prve smernice, na srečanju Vibracijsko samozdravljenje pa kompleten individualni program. Srečanje poteka diskretno, tako da v skupinski obravnavi ni nihče osebno izpostavljen, kot skupina ste deležni obravnave za vse prisotne.

V sklopu srečanja se naužijemo in okrepčamo s terapijo s Teslovim generatorjem in Teslovimi skalarnimi valovi, večvalovne Lakites terapije po dr. Lakhovskem, terapije s frekvenco Schumannove resonance in protimikrobne Zaper Zaperino terapije…

Sodražica

sreda 22.maj 2024 ob 18h v SODRAŽICI, organizira društvo ‘ZDRAV.SI’ gospa Katarina Arko

Okušamo naravne antioksidante in sezonska zelišča, nanašamo elektrolite na vidne dele kože ter se okrepčamo z naravnimi antioksidanti. Posvetimo se protibolečinski in protivnetni terapiji ter življenjski naravnanosti, ki preprečuje prenos čustvenih in mentalnih napetosti na telesno in celično raven. Glede na vaše individualne potrebe se približamo izbranim utrinkom tisočletja stare ajurvedske modrosti. Vsakič obravnamo tudi po eno mojstrsko vrednoto kot filter za vsakodnevno osebno zaščito pred vdorom neželenih energij v telesni energijski in celični sistem. Posebna pozornost je namenjena medsebojnim odnosom, da so bolj pretočni in da se naučimo zavarovati pred različnimi tipi neugodnih situacij. Zaželena je udeležba na obeh spomladanskih in jesenskih srečanjih zaradi trajne podpore vzdrževanja in obnove samozdravilnega procesa.

SAMOZDRAVILNE VIBRACIJE s terapijami vseh vrst in diskretno obravnavo simptomov vseh udeleženih brez osebnega izpostavljanja. Dobrodošli v Sodražici na Dolenjskem! Dobimo se na Slemenski ulici 17, 1317 Sodražica v prelepih naravnih pokritih prostorih z zdravilno energijo..

Prijavite se v društvu ‘ZDRAV.SI’ pri srčni organizatorki gospe Katarini Arko, gsm: 051-301-772, e-pošta: rina.arko@gmail.com in pri vibracijski terapevtki Nerini Darman, dipl.ing.kem.teh., gsm: 041-789-319, e-pošta: satjam@gmail.com

Ob prijavi sporočite bolezni in simptome, ki vas zanimajo in katere želite, da se osredotoči tematika. Srečanje poteka diskretno, brez osebnega izpostavljanja. Cena 10 eur.

NOVICE IN DOGODKI 2019:

.

16.oktober 2019 v Sodražici - skupinske terapije SAMOZDRAVILNE VIBRACIJE

Samozdravilne vibracije Sodrazica - Nerina Darman

Na sončen in topel dan v zlato obarvani jesenski Sodražici smo se v prijetnem domačem vzdušju prepustili vibracijskim terapijam s Teslovim generatorjem Baterijska in Profesionalna Teslova fontana, Večvalovnim oscilatorjem po dr. Lakhovskem in Schumannovi usklajevalni energiji. Obravnavali smo kako nastajajo prosti radikali v energijski krizi pod vplivom stresnih hormonov in si ogledali potek biokemijskih reakcij s pomočjo encimov kot katalizatorjev.

Srecanje Samozdravilne vibracije Sodrazica >>

.

.

Telo za vzdrževanje vitalnih procesov potrebuje frekvenčno vibracijsko in ATP biokemijsko energijo. Da bi ozdraveli in ostali zdravi, organizem ne sme biti v energijskem deficitu. Posvetili smo si različnim načinom zdravega pridobivanja energije na biokemijski, čustveni in vibracijski ravni. Za primerjavo smo obravnavali tudi nezdrave nadomestke s kompenzacijami. Prenajedanje je ena od posledic energijske krize v telesu, ki nastopi kot posledica hormonskega neravnovesja, sproženega s kronično povišanimi stresnimi hormoni.

Samozdravilne vibracije Sodrazica - Katarina Arko

Večvalovne terapije Lakites po dr. Lakhovskem so neposredna energijska spodbuda, ki napaja biopolje izčrpanih celic. Celice in celotno telo so podvrženi energijski krizi zaradi čustvenih in drugih občutnih vplivov, obenem pa tudi zaradi neopaznih dejavnikov kot so težke kovice in elektromagnetni smog. Poleg vseh ostalih pritiskov v nezdravem poteku biokemije opustoši telo energijska kriza predvsem zaradi razsajanja adrenalina, nor-adrenalina in kortizola. Globok spanec z delta valovi je eliksir, ki je žal v zrelih letih že izčrpan, tako da delta valov pri starejših ljudeh kot je znanstveno dokazano ni več. Lahko jih znova prikličemo z bioenergijskim pripomočkom Delta Ocean in obnovimo vitalno moč telesnega energijskega sistema, ki je kalup za fizično telo. In prebudimo skrite zdravilne sposobnosti organizma, da se sam pozdravi.

.
25.september  2019 v Ljubljani - VIBRACIJSKO SAMOZDRAVLJENJE v skupini

Vibracijsko samozdravljenje Ljubljana

Na vrsti je bila tematika zdravja srca in ožilja v povezavi z zdravo cirkulacijo energije in snovi in ravnovesjem celotnega telesa. Želje in občutki se rodijo globoko v srcu. Srce s svojim samostojnim živčnim tkivom zaznava čustveno pomembne stvari v skalarnem informacijskem polju izven časa in prostora celo prej kot možgani. V svoji uresničitvi se z molitvijo in notranjim poudarkom v bližini Teslovega generatorja naše želje in potrebe uvrstijo višje na prednostni lestvici realizacije. Na srečanju smo uživali podporo Profesionalne Teslove fontane, Večvalovnega oscilatorja Lakites in Schumannove frekvence.

Vibracijsko samozdravljenje - srecanje v Ljubljani

Ogledali smo si tri pomembne pogoje za neovirano delovanje srca in učinkovite naravne ukrepe za njihovo sanacijo brez stranskih učinkov: 1. kri ne sme biti pregosta, 2. na žilnih stenah ne sme biti oblog in 3. gladke mišice v stenah žil morajo biti sproščene. Uživali smo v matičnem mlečku kot naravnem regulatorju razpoloženja in v mini prigrizku s svežim drobnjakom. Pogovorili smo se o unikatnih njegovih učinkovinah na pretočnost krvi in limfe.

Srecanje Vibracijsko samozdravljenje v Ljubljani

.

Posvetili smo se premostitvi razpoloženjskih motenj z notranjim pristopom in razumevanju procesov povezave telesa in počutja. Teslov Sferni harmonizator je manjši Teslov generator za stanovanja v enem nadstropju. Z modulacijo na skalarnem informacijskem polju se s Teslovimi skalarnimi valovi dotika naših želja in potreb in jih povzdigne v pospešeno uvrstitev za dejansko uresničenje v življenju. Razložili smo tudi vnetni proces in razliko med naravnimi zaviralci vnetnega COX encima in nesteroidnimi protivnetnimi zdravili.

zaper
15.maj 2019 v Ljubljani - VIBRACIJSKO SAMOZDRAVLJENJE v skupini

Tesla Zaper GeoNa deževen majski dan smo si v zeleni samozdravilni predavalnici Munay - Misteriji v živo v Ljubljani pričarali živahno energijsko vzdušje z raziskovalnim razpoloženjem in s podporo Tesla-Zaper-Geo bioenergijskih pripomočkov. Teslov generator je napolnil ambijent z vibracijo sinhronicitete, ki pritegne v življenje želene dogodke po načelu sočasnosti. Večvalovni oscilator Lakites je krepil biološke strukture z večvalovno energijo celične obnove za zdrav in krepak celični podmladek. Schumannov resonator Bionis pa je skrbel za temeljne samozdravilne vibracije, ki so osnova vsake revitalizacije in krepitve biopolja.

Tesla Zaper Geo

.

Pogovorili smo se o naravnih in učinkovitih načinih za ohranitev trdnosti kosti, kako zaužiti dovolj organsko vezanega kalcija in magnezija za zdravo kostno gostoto, o njunem razmerju, vlogi pri razkisanju in drugih vitalnih nalogah. Osvojili smo biološki mehanizem, ki preprečuje, da bi se kalcij izločal iz kosti in neželeno nalagal v mehka tkiva. Preprost in globalen pristop razbija mit o uživanju kalcija.

Tesla Zaper Geo

.

.

Ogledali smo si biokemijo dogajanja znotraj nevronov, to so celice živčevja in nadgradili razumevanje zavestnih psihosomatskih vplivov za telesno stabilizacijo oziroma fiziološko ravnovesje v homeostazi. Katarina Arko nam je podarila doma pridelane sadike sladkega pelina za celično razstrupljanje, ki si jih vsako leto posadimo v domačem okolju in pijemo čudovite čaje sladkega pelina brez pregrevanja, tako da ohranijo encimsko in biološko vrednost.

.
17.april 2019 v Sodražici - skupinske terapije SAMOZDRAVILNE VIBRACIJE

V pomladni razgibanosti prelepih gričkov Sodražice smo si v lepi skupini ustvarili samozdravilen ambijent s pomočjo vibracijskih naprav Tesla-Zaper-Geo. Uživali smo v 2-urni v terapiji s Teslovim generatorjem za uresničitev želja in si ogledali, s kakšno naravnanostjo lahko omogočimo realizacijo želenega in tudi ozdravitev. Krepil nas je večvalovni oscilator Lakites za prebuditev avtentične celične in srčne moči. Schumannov resonator Bionis pa je skrbel za zdravilne alfa valove za ubranost duha, misli in počutja.

.

.

.Pogovarjali smo se o povezavi glava - srce, o njunem anatomskem in energijskem vplivu na zdravje in počutje. Srčni utrip z obliko svojega elektromagnetnega impulza EKG pošilja informacije celotnemu telesu, določa o telesni prekrvavitvi in usmerja misli, možgane in občutke. Za kvalitetno delovanje srca se potrudimo na telesni, energijski in zavestni ravni. Način bitja srca ključno uravnava življenjske procese in zgradbo telesa.

.

Okrepili smo se z zdravim prigrizkom in napitkom in degustirali zeliščno podporo proti mikrobom. Pomembno je pregnati večcelične zajedavce telesa, ki lokalno spodjedajo tkiva. Tudi zaper pripomoček mora biti pravilno konstruiran, imeti mora samo 'pozitivne off-set' zaper impulze. Tako so avtentično narejeni slovenski zaperji s karbonskimi sondami. Večina ostalih, tudi od tujih dobaviteljev raznim slovenskim prodajalcem, pa ne upošteva tega kriterija. Na koncu smo se okrepili še z zdravo in encimsko bogato sladico, ki vsebuje razkošje kalcija, magnezija in drugih mineralov v naravni obliki, ki gradijo trdnost kosti in varujejo pred osteoporozo.

.

24.marec 2019 v Sveti trojici pri Lenartu - Alkimija vitalnosti v skupini

Zbrali smo se na domačiji Olge in Liam Šebinek in uživali v Vibracijskih terapijah, zdravih in slastnih prigrizkih in konopljinem napitku. Naužili smo se novih znaj o orgonskem svetlobnem polju organizma, o njegovem valovanju in vibraciji. Spoznavali smo zakonitosti biofotonov v našem telesu in način, kako gradijo svetlobne strukture za sijoče in zdravo življenjsko polje. Izvedeli smo, kako se aktivirajo biološki procesi s pomočjo valovne interakcije med fotoni in elektroni in kako lahko samozdravilne procese organizma ker se le da spodbudimo.

.

.

Osvetlili smo endokanabinoidni sistem in njegovo vlogo v telesu in si ogledali, kako lahko telesne sisteme dodatno okrepimo s kanabinoidi iz konoplje. Obenem pa kako izboljšamo izkoristek zaužitega zelenega zaklada ne-termično obdelane HempLight Energy konoplje. Pri pravilnem uživanju lahko ponudi telesu svoj celotni potencial.

.

.

Skupaj z vibracijo Bionisa uživa organizem vsestransko in dopolnjujočo podporo, dragocene učinkovine konopljinih endokanabionoidov pa imajo največji izkoristek v konopljinem soku. Dve uri so nas krepčale terapije s Teslovim generatorjem, Večvalovnim oscilatorjem po dr. Lakhovskem, Schumannova energija in zaper terapija. Sproščenost in dobra volja v prijetnem vzdušju ob spoznavanju skrivnosti življenja nas je razvajala in krepila na valovih samozdravljenja.

.
20.marec 2019 v Ljubljani - VIBRACIJSKO SAMOZDRAVLJENJE v skupini

V prijetni zeleni predavalnici Misterijev v živo smo se posvetli tematiki nevrotransmiterjev in si ogledali vitalni pristop k vrhunski naravni regulaciji tega zapletenega področja zdravja in počutja s pomočjo zdravilnih zeli, vibracij in osebne naravnanosti. Dve uri Tesla-Zaper-Geo terapij s Teslovim generatorjem, Večvalovnim oscilatorjem Lakites po dr. Lakhovskem in Schumannovim resonatorjem  je poživljalo energijo prostora in naših čutov in teles. Delali smo tudi zaper terapijo.

.

.

V krepčilnem vzdušju smo raziskali načine za preprečevanje in olajšanje demence Alzheimerjevega tipa. Vstopili smo v uravnavanje temeljnega naravnega ravnovesja hormoni - živčevje - zavest, da se nevrodegenerativne bolezni možganov in drugod po telesu ne bi razvijale in da lažje izzvenijo. Okrepili smo se z izbranimi živili, ki vplivajo na hormonsko ravnovesje in spodbujajo želene nevrotransmiterje ter okušali okusno in zdravo sladko dobroto.

.

Tudi unikatna sprememba v regulaciji dnevne aktivnosti, odnosa do dogodkov in zavestnega razpoloženja ima neposredno povezavo s fiziološkimi procesi. Tesla-Zaper-Geo vibracije ustvarjajo zaščiten in življenje podpirajoč ambijent, v katerem lažje prevzamemo krmilo nad svojim zdravjem in počutjem. Danica Mavrič je pokazala v februarski številki revije Naja objavo svojega popolnega vibracijskega okrevanja od kupa bolezni, ki so jo doletele ob življenjski preizkušnji. Zapela nam je pesmico 'Mačice, trobentice...', ki smo ji vsi prav rade volje pritegnili.

.
.
13.februar 2019 - UTRINEK predavanja VITALNE VIBRACIJE v Ljubljani

V samozdravilni zeleni predavalnici smo se posvetili globoki tematiki orgonske svetlobne energije in biofotonske mreže v človekovem telesu in načinom, kako jo izgrajevati in ohranjati, da lahko optimalno vzdržuje naše telo in življenjske procese.

S samozdravilnimi terapijami so nam pričarale krepčilno vzdušje vibracijske naprave Teslov generator, dr. Lakhovsky večvalovni oscilator Lakites in Schumannov resonator Bionis in Bionizator.

.

.

.Ogledali smo si večplastno strukturo človekovega telesa in njegove vitalne točke, ki jih lahko uporabimo kot vzvod za revitalizacijo.

Aktivacija bioloških reakcij je povezana z valovno interakcijo frekvenčnih impulzov, svetlobnih energijskih kvantov in antioksidantov.

Temelj je pristop na vseh ravneh vključno z zavedanjem o naravi življenja.

.

15.januar 2019 v Slovenski Bistrici - ALKIVITA VITALIS samozdravilno srečanje v skupini

Tokrat smo imeli srečanje ALKIVITA VITALIS s Tesla-Zaper-Geo programom bioenergijskih pripomočkov za samozdravilne vibracije v prelepih prostorih Fizioterapije Zdravje v okrilju organizacije gospe Zlatke Dreo iz Izza d.o.o. v Slovenski Bistrici. V 2 uri trajajoči vibracijski terapiji Tesla-Zaper-Geo smo se pogovorili o ključnih elementih trdnega zdravja, ki jih lahko na enostaven in ugoden način trajno in z maksimalnimi učinki uporabljamo za dobrobit življenja.

..

.

Posvetili smo se vnetnim procesom in zaviranju avtoimunih bolezni s pomočjo regulacije COX encima v presnovi maščob. Vsak je prejel lonček 'Svete Trojice' za domov za začetno inspiracijo in nov pristop k presnovi ogljikovih hidratov, beljakovin in maščob. Uživali smo v zdravi beljakovinski degustaciji in encimsko bogati surovi zelenjavi. Ogledali smo si tudi, kako lahko svoj odnos v medsebojnem pretoku energije z okoljem in svojci izpeljemo boljše in brez škode za zdravje.

.

zaper

NOVICE IN DOGODKI 2018

.
25.november 2018 v Sveti Trojici pri Lenartu - ALKIMIJA VITALNOSTI v skupini

Za samozdravilne terapije Alkimija vitalnosti smo se srečali na prelepi in gostoljubni domačiji Olge in Liam Šebinek v Sveti Trojici, kjer pridelujeta bio konopljo in izdelke Hemplight Energy iz NE-termično obdelane konoplje. Z nami so bile vibracijske naprave s krepčilnimi terapijami, ki so nas napolnile z energijo za revitalizacijo: Teslov generator, Lakites večvalovni oscilator po dr. Lakhovskem, Schumannova resonatorja Bionis in Bionizator ter protimikrobna Zaper-Zaperino terapija po dr. Clark. Uživali smo v degustaciji bio stročnic kot primer za vsakodnevno uživanje odličnih in okusnih hranil tudi med glavnimi obroki, v katerih največkrat nepremišljeno sežemo po nezdravih prigrizkih kot mašilo za manjko energije in razpoloženja. Vsak obrok naj bo kombiniran s koščkom raznolike surove zelenjave, predvsem surove rdeče pese.

Pogovorili smo se o vseh vidikih samozdravljenja s poudarkom na izjemnih lastnostih NE-termično obdelane bio konoplje HempLight Energy in osemhečnega Schumannovega resonatorja Bionis. Seznanili smo se z načinom delovanja endokanabinoidnega sistema v človekovem telesu za regulacijo in obnovo celotnega organizma in kako lahko vplivamo nanj s premišljenim uživanjem surove bio konoplje organske pridelave, s Schumannovo terapijo in z zavestno naravnanostjo in razumevanjem procesa. Poizkusili smo tudi konopljo HempLight Energy v prahu in razložili prednosti liofilizirane konoplje, ki zadrži vse bogastvo zdravilnih snovi kot so kanabionoidi, omega 3, klorofil, encimi, cink, terpeni, alkaloidi, flavonoidi, minerali, vitamini in še mnogo drugih biološko aktivnih snovi.

Vodotopnost sestavin v naravnem konopljinem soku v obliki zamrznjenih kock zagotavlja maksimalno absorbcijo zdravilnih učinkovin vključno s kanabinoidi. To je izjemna prednost za organizem, ker je velik sestavni del vseh organov voda, ki je medij za prenos vodotopnih sestavin konoplje v neponovljivi naravni obliki do vsake celice v telesu. S svežim konopljinim sokom je dr. Courtney pozdravil deset tisoč pacientov. Biorazpoložljivost učinkovin pa izboljša Bionis, ki vpliva na harmonizacijo organov vključno s prebavili in izboljša njihovo optimalno delovanje v razgradnji in vsrkavanju dragocenosti bio konoplje HempLight Energy.

.

.zaper
14.november 2018 v Ljubljani - VIBRACIJSKO SAMOZDRAVLJENJE v skupini

V zeleni predavalnici smo se naužili krepčilnih terapij vibracijskih naprav v dobri dve uri trajajočem samozdravilnem srečanju. Teslov generator - Profesionalna Teslova fontana je podprla namen obnove zdravja in počutja in našo željo in naravnanost za uresničitev.

Večvalovni oscilator Lakites po dr. Lakhovskem je prostor napolnil z orkestrom celičnih vibracij, Bionis pa je poskrbel za Schumannovo energijo za uskladitev organov in tkiv. Degustirali smo specialiteto iz ekološke in NE-termično obdelane industrijske konoplje HempLight iz domačije Oaza svetlobe Olge in Liam Šebinek v Sveti Trojici v Slovenskih goricah kot možnost krepčila za vsakodnevno obnovo telesa in duha.

.

Uživali smo v bogastvu kanabinoidov, klorofila, encimov, mineralov, omega 3 in mnogih bioloških učinkovin neoporečne industrijske konoplje HempLight kot funkcionalno in nadstandardno hranilo za izboljšanje zdravja in počutja.

Obravnavali smo pot k bolj pretočnemu odnosu s svetom in s seboj, ki neposredno vpliva na vitalnost in si ogledali uporabo vzvoda za večji zavestni vpliv na samodejne oziroma vegetativne življenjske funkcije kot so presnova, delovanje srca, limfnega in imunskega sistema, notranjih organov, termoregulacija, celično dihanje...

.

Ogledali smo si razne življenjske situacije kot primere za uravnotežen življenjski pristop, ki vzdržuje ravnovesje organizma v homeostazi in ključno pomaga k ozdravitvi. Pristopili smo mehanizmu modulacije naše zavesti s Teslovimi skalarnimi valovi Teslovega generatorja za uresničitev želja in ozdravitev.

Srčna organizatorka Taja Vetrovec nam je na kitaro zaigrala nepozabno melodijo z besedilom vedskega modreca Vivekananda, ki ga je zapela v angleščini, slišali smo tudi slovenski prevod, ki se začne: Vrlina je življenje... Osvežili smo pet starih mojstrskih vrednot, ki so filtri uravnoteženega, zdravega, srečnega in ustvarjalnega življenja.

.

10.oktober 2018  ob 18h v Sodražici - skupinske terapije SAMOZDRAVILNE VIBRACIJE

V lepem ambijentu Sodražice smo združili moči za nova obzorja zdravja in življenja v duhu odprave težav in simptomov. Užili smo terapije Profesionalnega Teslovega generatorja, dr. Lakhovsky večvalovnega oscilatorja Lakites, Schumannove valove Bionizatorja in protimikrobne zaper impulze Zaper-Zaperina. Spoznavali smo biofotonsko informacijsko mrežo v človekovem organizmu in njeno povezavo s Schumannovim osemherčnim bioritmom, ki ga naravno uporabljajo možgani v svojem sinhroniziranem, stabiliziranem in ravnovesnem stanju homeostaze, v katerem optimalno krmilijo vse organe, tkiva in vitalne celične procese.

.

Okrepčali smo se z beljakovinsko malico in degustirali encimsko-mineralni prigrizek, pili smo na današnji dan iztisnjen svež grozdni sok iz neškropljene domače vinske trte. Za celostno obnovo življenja smo osvetlili medsebojne človeške odnose na presenetljiv način, ki pokaže, da včasih ni vse tako kot se zdi in občuti, temveč da je resnica veliko globlja in marsikdaj drugačna. Navedli smo zdravilne primere neposrednega soočanja v različnih situacijah, ki osvobajajo odnos, iz čustev travme, iz telesa pa bolezni. V vedrem in živem razpoloženju smo občutili pretok energije na vseh ravneh in dobili orodje in voljo za preobrazbo s korakom naprej.

zaper
26.september 2018 ob 18h v Ljubljani- VIBRACIJSKO SAMOZDRAVLJENJE v skupini

Zbrali smo se v prijetnem ambijentu zelene predavalnice in okušali energijske valove Večvalovnega oscilatorja Lakites po dr. Lakhovskem, Teslovega generatorja, Schumanovih krepčilnih frekvenc in Zaper impulzov Zaper-Zaperina. Za dobrodošlico smo spili ajdovo žitno kavico. Pogovorili smo se o boju v najtežjih boleznih, ko gre za življenje in povrnitvi homestaze, to je ravnovesja organov, tkiv in življenjske situacije. Stabilizacija celic in počutja v odnosu do sebe in okolja se sešteva z vibracijskimi terapijami in naravnimi antioksidanti. Telo mora izgoreti bolna tkiva, v ta namen je 6 tedenski zelenjavni sokovni post skupaj z zeliščnimi čaji dodatna samopomoč v najtežjih primerih.

.

Z nami je bila tudi prof.dr. Darja Kocjan Ačko iz Biotehniške fakultete Ljubljana. Ogledali smo si zdravo beljakovinsko hrano in degustirali bio prigrizek. Homeostazo oziroma ravnovesje organizma v kislinsko-baznem smislu smo obravnavali tudi iz vidika kalcija v kosteh in zobeh, naravne metoda kako kalcij nadomestiti in zadržati tam, kamor spada. Posvetili smo se vzdrževanju zdravega odnosa do sebe in okolja, razodeli nekaj skrivnosti o pomikanju figur na šahovnici življenja ter o vlogi vzvoda v zavestni in usmerjeni naravnanosti po zakonitostih življenja. V prijetnem druženju smo se tudi zabavali, sprostili in nasmejali.

.
23.maj 2018 ob 18h v Ljubljani- VIBRACIJSKO SAMOZDRAVLJENJE v skupini

V krepčilnem okolju zelene predavalnice smo se naužili vibracijskih samozdravilnih terapij s TESLOVIM GENERATORJEM in Večvalovnim oscilatorjem LAKITES po dr. Lakhovskem. Za regulacijo usklajenosti življenjskih procesov je Schumannov resonator BIONIS/BIONIZATOR oddajal osemherčne valove v naravnem atmosferskem bioritmu, ki je enak frekvenci usklajenega procesiranja človekovega organizma. Za razstrupljanje in energijski dvig pa smo uporabili tudi protimikrobno in protivnetno terapijo ZAPER-ZAPERINO.

.

Izčrpno in iz poglobljenih zornih kotov smo si ogledali autoimune bolezni, kako se z vrhunsko učinkovitimi in neinvazivnimi metodami varovati pred njimi ter jih uspešno odpraviti. V ta namen smo degustirali krepčilne napitke in poizkušali priporočena živila. Posvetili smo se ključnemu notranjemu pristopu za ozdravitev na način, da simptomi in motnje v doglednem času izzvenijo kot prehodne.

.

.

Doživeli smo nepozabne in zabavne trenutke ustvarjalnega soočenja z življenjem, ki pripomorejo k ozdravitvi, vitalnemu počutju in vzdrževanju vrhunske forme. Telesno in notranje okrepljeni se dobimo zopet jeseni, v sredo 26.septembra ob 18.uri v zeleni predavalnici Munay - Misteriji v živo na Zadobrovški cesti 88, 1260 Lj-Polje (vhod levo iz dvorišča za Mercatorjem), srčno dobrodošli. Želimo vam prijetno in zdravo poletje...

.

18.april 2018 ob 18h v Sodražici - skupinske terapije SAMOZDRAVILNE VIBRACIJE

vitalne vibracije sodrazicaMed prijetnimi in pomladno dehtečimi grički Sodražice smo podoživeli nepozaben večer SAMOZDRAVILNIH VIBRACIJ v odprti skupini iskalcev naravnih poti zdravja, počutja in obnove življenja. Ves čas srečanja smo se krepčali z vibracijskimi terapijami TESLOVEGA GENERATORJA in VEČVALOVNEGA oscilatorja LAKITES po dr. Lakhovskem. Vsak je bil deležen ZAPER-ZAPERINO protimikrobne in protivnetne terapije, v prostoru pa so krožili tudi osemherčni Schumannovi valovi BIONIZATORJA, ki oddaja GEO impulze za medsebojno uskladitev organov in tkiv, njihovo komunikacijo in krmilljenje življenjskih procesov.

.

.

Za osvežitev smo naužili še se z elektroliti oplemenitene vode za rehidracijo telesa. Degustirali smo domač beljakovinski bio prigrizek, ki ga lahko v različnih oblikah pripravljamo tudi sami doma v kulinarični užitek in v bogato hranilno vrednost bioloških učinkovin, ki jih naše telo potrebuje za zdravo delovanje brez zakisanja. Ogledali smo si obliko hrane, ki ne daje lažnega signala lakote in ki ne vodi v prekomerno uživanje hrane. Pogovorili smo se o celostnem odnosu do življenja, ki je za delo zdravilen in o ključnih dejavnikih, ki odločilno vplivajo na potek okrevanja. Obravnavali smo čiščenje telesa težkih kovin in se praktično posvetili lokalni izboljšavi kisika sklepih in organih v smislu protibolečinske terapije.

.
21.marec 2018 ob 18h v Ljubljani:  VIBRACIJSKO SAMOZDRAVLJENJE v skupini

V prijetnem okolju zelene predavalnice smo se na pomladnem srečanju Vibracijsko samozdravljenje ponovno okrepili z znamenitimi terapijami velikih izumiteljev preteklosti. Teslov generator nam je s skalarnimi valovi pričaral svojstven samozdravilni ambijent za podporo na najgloblji ravni obnove subtilnega ravnovesja. Večvalovni oscilator Lakites po dr. Lakhovsky pa je bogatil samozdravilno energijo s svojimi večvalovnimi oscilacijami in nas napolnil z novimi močmi. Nepogrešljiva Schumannova resonanca nas je podprla s pomočjo naprave Bionizator za usklajeno koordinacijo organov in tkiv.

.

.

Okušali smo izjemno zdravilne naravne snovi v obliki majhnega prigrizka in se krepčali z antioksidatnimi napitki. Izvedeli smo življenjsko pomembne zanimivosti o regulatornem sitemu človeškega telesa in kako jih uporabiti za obnovo in vzdrževanje zdravja in počutja. Posvetili smo se tudi protibolečinskemu pristopu na naraven in učinkovit način brez stranskih učinkov. Posebna tematika je zaobjela tudi dinamičen odnos do sebe in okolja, ki postavlja središče dogajanja v sedanji čas, v katerem lahko aktivno delujemo in občutimo in dosežemo srečo.

zaper
21.februar 2018 ob 18h - UTRINEK  predavanja VITALNE VIBRACIJE v prostorih Misteriji v živo

Tesla-Zaper-Geo

V raziskovalnem vzdušju globin življenja smo si ogledali medsebojne povezave med klasičnim energijskim samozdravljenjem in Teslovo skalarno tehnologijo. Obe področji smo natančneje preučili in prikazali njune stične točke skozi alfa tehnologijo osemherčne Schumannove vibracije, ki je most med telesnim in duševnim, med informacijo in energijo, med srcem in glavo. Posvetili smo se subtilnim strukturam, ki določajo naravne elemente in načela oziroma doše po ajurvedi. Praktično smo pristopili pomenu subtilnega ravnovesja neposredno na fizično telo in razložili učinke Teslovih skalarnih valov na notranjo preobrazbo k subtilni pretočnosti in telesnemu okrevanju.

Tesla-Zaper-Geo

.

.

Odprli smo vrata globljemu razumevanju unikatnosti življenja skozi naravne pojave, čustvene in miselne vzorce in njihovemu sinhroniziranju za vitalno zdravje in počutje. Po predavanju smo še izdatno podiskutirali in odprli iztočnice za naslednje predavanje 19.februarja 2019, ki skupaj z vsemi prejšnjimi sestavlja v mozaik bogatega vpogleda na kompleksno tematiko VITALNIH VIBRACIJ iz vseh zornih kotov. Kot nadgradnja predavanja je povabilo na pomladna srečanja Vibracijsko samozdravljenje, v katerih v skupini diskretno obravnavamo praktični individualni pristop za vsakega udeleženca glede na vaše simptome, želje in potrebe. Srčno dobrodošli!

.

NOVICE IN DOGODKI  2017

zaper
15.november 2017 ob 18h v Ljubljani - VIBRACIJSKO SAMOZDRAVLJENJE v skupini

V odprtem pretoku energije pod okriljem Teslovega generatorja in večvalovnega oscilatorja po dr. Lakhovskem smo izkušali samozdravilen ambijent, ki odpira vrata celični preobrazbi za pospešeno okrevanje in izboljša formo v vsakodevnih aktivnostih in medsebojnih odnosih.

.

.

.

Uživali smo v krepčilnem vzdušju in izvedeli zanimivosti ajurvede in slovenskega starega ljudskega zdravilstva. Okušali smo napitke in zanimive kombinacije hranil za podporo na telesni ravni. Obravnavali smo pristope za dobro zdravje in počutje v zimskem času, za pljuča, prebavila, sklepe in mišice. Vsebine so individualno usmerjene in diskretne, obenem pa splošnega značaja v duhu spoznavanja medsebojne povezanosti organov in tkiv in samozdravilnih postopkov.

zaper
zaper
25.oktober 2017 ob 18h v Sodražici - skupinske terapije SAMOZDRAVILNE VIBRACIJE

V prijetnem in živahnem samozdravilnem vzdušju v Sodražici na Dolenjskem smo sočasno doživljali terapije v 5 sklopih: protimikrobno ZAPER-ZAPERINO terapijo proti vnetjem in mikrobom, večvalovno LAKITES terapijo za celično spodbudo po dr. Lahkovskem, terapijo s profesionalnim TESLOVIM GENERATORJEM za ustvarjanje nove energijske matrice, terapijo z GEO impulzi za medsebojno koordinacijo organov in okušali naravne zdravilne medikamente.

.

.

.

.

Terapije in celostna obravnava iz snovnega, energijskega in informacijskega vidika so potekale diskretno po vnaprej pripravljenem programu za vsakega posameznika, brez osebnega izpostavljanja.

Pripravili smo samozdravilni napitek in uživali v naravnih antioksidantih v boju s prostimi radikali, izvedli protibolečinski in protivnetni tretma, obravnavali imunski sistem, težave s sklepi, nespečnostjo, dihali, rakom...

Spoznavali smo povezavo med nelagodnim počutjem v medsebojnih odnosih in simptomi bolezni ter se okrepili z novimi spoznanji in napotki za premostitev neljubih situacij v vsakodnevnem življenju, ki nas psihosomatsko obremenjujejo in povzročajo bolezni in simptome. Obravnavali smo sezonsko ajurvedsko načelo. Terapije so potekale sproščeno in v prijetnem razpoloženju. Za spremljavo samozdravilnih procesov in nadgradnjo smo se dogovorili za spomladansko srečanje.

.zaper
20.september 2017 ob 18h  v Ljubljani -  VIBRACIJSKO SAMOZDRAVLJENJE v skupini

 Ustvarili smo si prijetno samozdravilno vzdušje zelene predavalnice, ki nas je s svojimi energijami in napravami za terapije Vibracijsko samozdravljenje zopet nežno zaobjela v krepčilno obnovo organizma.  Teslova generatorja - Profesionalna in Baterijska Teslova fontana sta bila vključena ves čas srečanja in ustvarila občuten krepčilen ambijent energije na višjih vibracijah. Vključena je bila tudi večvalovna terapija LAKITES po dr. Lakhovskem za povrnitev in nevtralizacijo energijskih izgub v vsakodnevnih preobremenitvah.

.

.

.

.

Poizkušali smo sveže sezonsko zelišče in ga dobili nekaj vejic za uživanje doma.

Iz mnogih individualnih področij simptomov in bolezni in počutja smo doživeli samozdravilni program, v katerem je bilo pripravljeno za vsakogar nekaj glede na osebne potrebe. Srečanje je potekalo diskretno, brez izpostavljanja posameznikov. Ob prihodu nas je čakal krepčilni napitek, za skupinsko intonacijo na začetku pa smo imeli tokrat pesem ob kitari.

zapezaper
17.maj 2017 ob 18h  v Ljubljani -   VIBRACIJSKO SAMOZDRAVLJENJE v skupini

V prijetnem okolju zelene predavalnice Misteriji v živo smo izkušali terapije velikih izumiteljev kot so Tesla, dr. Rife, dr. Clark, dr. Lakhovsky in Schumann. Občutili smo samozdravilne energije, uživali antioksidantna zelišča, pili krepčilno kisikovo vodo in z minerali bogato želodovo kavo iz časov naših babic. Diskretno smo prejeli individualne smernice, napotke in terapije vseh vrst.

.

.

.

Ogledali smo si konkretne rešitve za posamezne težave, ki so preproste za uporabo in izjemno učinkovite. Neposredno smo doživljali zdravilen ambient skupine in se korak po korak dvignili v novo zavedanje zdravja, življenja in medsebojnih odnosov. Dogovorili smo se za dve srečanji spomladi in dve srečanji jeseni za trajno spremljavo in podporo samozdravilnih procesov. Dobrodošli!

.
20.april 2017 ob 18h v Ljubljani - VIBRACIJSKO SAMOZDRAVLJENJE v skupini

Okrepčali smo se z ozonirano kisikovo vodo za revitalizacijo telesa in želodovo kavo. Ne vidne dele kože smo nanašali elektrolite in naravne protivnetne snovi. Uživali smo v prvinskem doživetju bogate samozdravilne energije, ki nas je povzdignila v novo obzorje obnove telesa in počutja. Na sliki spodaj je sveže pripravljena krepčilna ozonirana kisikova voda za revitalizacijo in globinsko razstrupljanje celotnega organizma.

.

.

.

Z nami so bile naprave velikih izumiteljev zgodovine in njihove naprave kot so Teslov generator skalarnih valov, večvalovni oscilator Lakites po dr. Lakhovskem, protimikrobna osebna bioresonanca Zaper-Zaperino in Bionis/Bionizator za vzpostavitev naravne frekvence Zemljine atmosferske energije.

zaper
.5.april 2017 ob 18h - predavanje OBNOVA, OKREVANJE IN VRHUNSKA FORMA z večvalovno terapijo LAKITES po dr. Lakhovskem v SODRAŽICI, organizator društvo 'ZDRAV-SI'

V prijetnem vzdušju krajanov Sodražice smo se poglobili v vibracijske samozdravilne terapije z večvalovnim oscilatorjem LAKITES po dr. Lakhovskem. Zavesten pristop z odnosom v vsakodnevnim življenjem je ključni faktor za notranjo naravnanost na okrevanje. Ogledali smo si mnoge vplive na svoje zdravje in počutje, ki jih imamo moč regulirati v vsakodnevnem življenju.

zaper
15.marec 2017 ob 18h - predavanje VIBRACIJSKO SAMOZDRAVLJENJE v prostorih Misteriji v živo

Približali smo se razumevanju globljih principov učinkov in delovanja vibracijskih samozdravilnih naprav velikih izumiteljev zgodovine, ki so okrevanju in obnovi življenjske energije pristopili neposredno na energijsko-informacijski ravni.

Izvedeli smo ključne točke aktivacije celične energije in vzdrževanja ravnovesja med organi in tkivi. Obravnavali smo naravnanost, ki je potrebna za dvig v novo oktavo zavedanja.

Ogledali smo si sozvočje pristopov na vseh možnih ravneh, ki vsi skupaj oblikujejo skladno matrico zdravja in vitalnega  počutja: na snovnem, energijskem in informacijskem nivoju organizma.

.Teslov izum je Teslov generator skalarnih valov, ki delujejo na predvzročni, to je informacijski ravni za povrnitev subtulnega ravnovesja naravnih elementov. Baterijska in Profesionalna Teslova fontana sta vrhunska Teslova generatorja za skalarno samozdravljenje v domačem okolju, ki pomagata organizmu, da se povrne v stanje pred boleznijo.

Izum dr. Lakhovskega je večvalovni oscilator, s katerim se je pozdravilo milijone ljudi po vsem svetu in se je v njegovem času uporabljal tudi v bolnišnicah. Lakites je večvalovni oscilator po dr. Lakhovskem za aktivacijo celične energije za domačo uporabo za vso družino.

Izum dr. Clark je protimikrobna zaper terapija, ki deluje neposredno proti povzročiteljem bolezni.  Zaper-Zaperino je protimikrobna osebna bioresonanca za vso družino od najmlajših do najstarejših, ki varuje pred bolezenskimi izostanki v šoli in v službi.

Dr. Schumann je odkril ključne lastnosti zemljine atmosferske energije, ki se imenuje Schumannova resonanca in brez katere ni življenja. Bionis in Bionizator ustvarjata frekvenčno energijo v bioritmu Schumannove resonance za stabilizacijo življenjskih procesov in sinhronizacijo delovanja organov in tkiv. Vrača ugodno alfa stanje, v katerem smo ustvarjalni in sproščenega počutja tudi na poslovnih sestankih, izpitih, nastopih, zmenkih in ustvarjanju v znanosti in umetnosti.

Povezava za utrinek predavanja:  VIBRACIJSKO SAMOZDRAVLJENJE
Povezava za utrinke predavanja:   VITALNE VIBRACIJE LAKITES
https://www.lakites.eu/
zaper
19.januar 2017 ob 19h - predavanje BIOENERGIJSKI PRIPOMOČKI ZA VITALNOST IN SAMOZDRAVLJENJE v Ljubljani

Znameniti 'theta healing' je po vsem svetu znana metoda, ki uporablja frekvence na globljem nivoju zavedanja za preobrazbo nepravilnosti v delovanju organizma. Na Geonizatorju z zasukom gumba nastavimo ustrezne 'theta healing' frekvence v območju 2-7 Hz in uživamo v blagodejnem učinku samozdravilne energije, ki odpira vrata globlji preobrazbi in nam daje večjo možnost obnove duha in telesa.

Bionis in Bionizator pa pomagata pri sinhronizaciji obeh možganskih polovic v ugodnem alfa stanju, ki skladno krmili vse življenjske funkcije in skrbi za urejeno delovanje organov in tkiv.

Bionis in Bionizator delujeta na Schumannovi frekvenci 8Hz, ki ustvarja ugoden feng shui ambijent v stanovanju in stavbah, organizmu pa pomaga pri obnovi življenjskih moči in sproščenost. Vplivata na boljše medsebojne odnose in zmanjšata tremo pred odločilnimi dogodki. Zmanjšujeta telesne bolečine in izboljšata kapilarni krvni obtok. Bionis je prenosen in ga lahko imamo povsod s seboj. Bionizator ima še dodatno bioenergijsko nastavitev proti bolečinam.

..

Na predavanju smo imeli tudi brezplačne skalarne terapije s Profesionalno Teslovo fontano in večvalovnim oscilatorjem Lakites. Ogledali smo predhodnico evropskih skalarnih naprav, to je WIBE stroj, ki oddaja zdravilno energijo plinskih žarnic in uživali v njeni terapiji.

.

.

NOVICE IN DOGODKI  2016

zaper
.12.okrober 2016 ob 18h - predavanje VITALNE VIBRACIJE LAKITES v prostorih Misteriji v živo

Na predavanju smo si ogledali praktično uporabo dr. Lakhovsky večvalovnih oscilatorjev Lakites. Veliki izumitelj na področju celične radio-biologije dr. Lakhovsky je bil celični zdravnik. Prepoznal je delovanje celičnega energijskega orkestra, ki se pod težkimi vplivi iz okolja in notranjimi pritiski razglasi in izgubi svojo avtentično vibracijo, zaradi česar počutje slabi in telo zboli. Odkril je kompleksno metodo večvalovnega oscilatorja za ponovno uglasitev celične energije in tudi v današnjem času uživa svetovni ugled na področju večvalovnega zdravljenja.

.

.

.Večvalovni oscilator dr. Lakhovsky še danes pomaga milijonom ljudi po vsem svetu premagati bolezen in povrniti organizmu moč in vitalnost. Krepčilno delujejo pri vseh boleznih, kot preventiva in kadar potrebujemo več energije za premagovanje vsakdanjih izzivov.

Na sliki je Lakites večvalovni dr. Lakhovsky oscilator za dom in vso družino. Ima dve možnosti uporabe, lahko je pritrjen na zid in trajno deluje na celoten prostor, ali pa ga samostoječe postavimo na mizo tik pred seboj za 15 min terapijo, v kateri se tudi zavestno sprostimo in poglobimo na okrevanje.

Povezava za utrinek predavanja:  VIBRACIJSKO SAMOZDRAVLJENJE
Povezava za utrinke predavanja:   VITALNE VIBRACIJE LAKITES
https://www.lakites.eu/
zaper
18.maj, 8.junij in 21.september 2016 ob 18h - tri predavanja  TESLOV GENERATOR - ČLOVEK IN SKALARNI VAL v prostorih Misteriji v živo

Na treh zelo zanimivih in poglobljenih predavanjih in skupnem druženju na temo Človek in skalarni val smo si iz vseh zornih kotov ogledali in podoživeli lastnosti skalarnega polja in učinke Teslovih generatorjev, ki v samozdravilne in krepčilne namene oddajajo skalarne valove: Baterijska in profesionalna Teslova fontana, Sferni harmonizator in Teslov medaljon. V predavanjih in srečanjih, ki sledijo bomo tudi v prihodnje nadaljevali raziskovanje in popotovanje v globine življenja, okrevanja in razvoja na višje oktave našega obstoja.

Skalarni val ima štiri osnovne učinke na človekov organizem:

Skalarni val daje blagor. V življenje pritegne želene dogodke glede na naše stanje in potrebe. Uporablja načelo sinhronicitete ali sovpadanja skladnih dogodkov. Razume in soustvarja prajezik življenja za intuitivno komunikacijo kot kanal za podporo našega vsestranskega razvoja, obnove in okrevanja. Deluje na informacijsko inteligentni ravni zavedanja.

Skalarni val odpravlja motnje in blokade. Ustvarja koherentno polje stoječega vala, primerljivo z laserjem, ki razrahlja kaotične skupke energije in materije v telesu in jim povrne skladno in urejeno obliko. Boljše se počutimo, v življenju lažje uspevamo in se uveljavimo v svojem poslanstvu. Okrevamo, se na vseh ravneh obnovimo in uredimo tudi medsebojne odnose.

Skalarni val vrača dinamično ravnovesje naravnih elementov kot gradnikov energije in materije in odpira subtilni pretok energije in zavesti skozi živčni sistem, da se čedalje bolj ustvarjalno in plodno odzivamo sredi vsakodnevnih turbulenc. Obnavlja subtilno ravnovesje, da lažje procesiramo izzive vseh vrst brez zapletanja v mučne situacije. Omogoča okrevanje vseh bolezni in težav na vzročnem (kavzalnem) nivoju.

Skalarni val spodbuja v notranjo spravo na zavestni ravni. Življenje usmerja na področja, ki jih lahko preoblikujemo. Do stvari, ki jih v svojem okolju ne moremo spremeniti (telesno višino, svojce itd.) pa spodbuja v nov odnos, ki preobrazi vsako, še tako zakoreninjeno motnjo. Odpira novo oktavo zavedanja in pretoka na bolj skladni in višji ravni z veliko novimi možnostmi za izpolnjeno življenje na vseh področjih.

Povezava za utrinki treh predavanj: TESLOV GENERATOR - Človek in skalarni val
Povezava za objavo v reviji Misteriji maja 2016 z naslovom: SKALARNI VAL
Povezava za: VIBRACIJSKO SAMOZDRAVLJENJE
zaper

NOVICE IN DOGODKI  2015

Predavanja vsak prvi ponedeljek v mesecu v prostorih bio trgovine EKOLAN o samozdravilnih vibracijah za telesno in duševno regeneracijo.

Zapper Zaper Zaperino