Proti pomladni utrujenosti

V času Zapper-Geo terapije z Schumannovimi geo impulzi 8Hz udobno ležemo ali sedemo za nekaj minut s popolnim notranjim odklopom in naravnanostjo na odmor, kot da gre za nočni počitek. V času, ko držimo karbonske bioresonančne sonde v rokah, se dobesedno polnimo z življenjsko energijo. Obenem pa odmrejo mikrobi, ki s svojimi toksini povzročajo utrujenost.

ZAPPER-GEO TERAPIJA

Bioenergijski pripomoček ZAPPER-GEO deluje proti pomladni utrujenosti tako, da držimo v rokah KARBONSKE zaper sonde vsak dan nekaj minut >>

V 5-10 minutah takšne vsakodnevne zaper terapije z Zapper-Geo impulzi 8Hz se izjemno osvežimo in smo zopet budni in bistri za naprej. Osemherčne Zapper-Geo impulze uporabljamo za izboljšanje energijskega stanja vsak dan za nekaj minut izjemoma tudi brez trikratne ponovitve, v kolikor redno delamo zaper terapijo enkrat tedensko za vzdrževanje, vsako sezono pa še okoli deset dni zapored, skupaj z obema tinkturama in bio klinčkom.

V stanovanju ali delovnem prostoru naj bo trajno vključen Bionis ali Bionizator za življenje podpirajoč feng-šui prostora z ugodno Schumannovo energijo. Za akutno obnovo energije občasno položimo Bionis kar na grodnico in se za trenutek sprostimo. Ali pa ga držimo v roki za minuto-dve.

Pri svojem delu z računalnikom lahko uporabljajmo Biovitonik za krepitev osebnega biopolja, kadar nimamo ob sebi Bionisa ali Bionizatorja. Vsi trije varujejo pred neželenimi vplivi sodobne tehnike in z oddajanjem geo impulzov pospešijo kapilarni in limfni obtok.

C-VITAMIN IN BIOLOŠKI SUROVI MAGNEZIJ

Vsak dan zaužijmo dovolj C-vitamina po možnosti v naravni obliki v sadju ali surovi zelenjavi. Ob vsakem kuhanem obroku zaužijmo nekaj surove zelenjave, ne glede ali so to rezine svežega pora, ingverja, gomolja zelene, kolerabe, paprike, paradižnika ali solate. Biološke učinkovine surove zelenjave naravno poživljajo telo in duha, da zmoremo veliko več, kot bi sicer. Vse kar je zelenega, brokoli, brstični ohrovt itd. vsebuje še veliko magnezija, ki sprošča telo in daje energijo.

PIJAČA

Zjutraj spijemo najprej kozarec mlačne vode ali Donata, ki delujeta alkalno in očistita prebavila od prejšnjega dneva in šele nato kavo,čaj, sadje in vse ostalo. Telo se tako najbolj optimalno razstruplja in s svežo energijo pripravi za novi dan. Če je le možno, zvečer količinsko omejimo obroke, saj se telo lažje regenerira v nočnem počitku in nabere vitalno notranjo energijo za naslednji dan kot pa če je obremenjeno s prebavo.

EVKALIPTUS

Eterično olje evkaliptusa prebuja energijo in bistrino. Stekleničko evkaliptusa imejmo odprto v prostoru, da se hlapi evkaliptusa nežno uglasijo z našimi dihali in počutjem. Tu in tam nastavimo stekleničko evkaliptusa pred nos in nekajkrat globoko vdihnemo, da začutimo pretok energije.

DRŽA TELESA

Hodimo in sedimo tako, da ni glava ali drža nagnjena naprej ali vstran. Poravnana drža pomeni, da so ušesa točno nad rameni. Telo porabi veliko energije za izravnavo drže, zato smo bolj utrujeni, kadar je glava ali drža iz ravnovesja. S pozornostjo na držo in voljo za uravnavanjem skozi ves dan pridobimo veliko energije in smo manj utrujeni. Telo nam bo zelo hvaležno, ker bo tudi manj bolečin v hrbtenici.

NOČNA OBNOVA

Kvaliteta nočnega počitka je veliko boljša brez popoldanskih poživil, naslednji dan pa imamo več energije. Črni in zeleni čaj imata manj poživil kot kava in ravno prav poživljata za popoldne. Brez popoldanske kave boljše spimo in smo naslednji dan bolj sveži in spočiti. Bioenergijski pripomoček Ocean bo na nočni omarici z delta impulzi poskrbel za globlji počitek in regeneracijo, da bo v organizmu dovolj energije za vse dnevne obveze.

NAMAKANJE V SOLI IN SLADKORJU

Telo se odzove s sproščeno vitalnostjo, če po večerih namakamo noge v bančku vode z žlico sladkorja in žlico soli, pred tem pa spijemo kozarec vode. Sol v telesu veže vodo, da lažje pride do celic in je dragocen elektrolit proti utrujenosti, zato moramo piti, da ob vzdrževanju elektrolitov telo ostane hidrirano.

ZVEČER SLADKA KOPEL

Zvečer se nikoli ne namakamo v banji s soljo, slana kopel je samo za jutranje ure, da lahko čez dan spijemo dovolj vode in uživamo v dobrobiti morskih mineralov in elektrolitov, ki jih telo na pravi način nujno potrebuje. Za krepčilen spanec si lahko zvečer naredimo kopel z lončkom sladkorja v banji in se namakajmo pol ure. Po sladki kopeli telo globinsko počiva in imamo več energije naslednji dan.

 

Več o bioenergijskem pripomočku Zapper-Geo >>

 

ZAPPER-GEO za pomladno moč skozi vse leto – je učinkovita protimikrobna revitalizacijska zaščita in celostna obnova telesa