Zaper-Zaperino krepi imunski sistem, odpravlja mikrobe, vnetja in daje energijo

Zaper-Zaperino
Zaper-Zaperino terapijo prodajajo v MEDIKA Maribor medicinski trgovini v MC tabor, ulica Eve Lovše 1. Vljudno vabljeni vsak prvi ponedeljek v mesecu 9-11.ure v MEDIKA Maribor na Zaper-Zaperino terapijo in meritve krvnega sladkorja, holesterola in trigliceridov. Dobrodošli!

Zaper-Zaperino se je v zadnjem stoletju uporabe milijonom ljudi z vseh kontinentov potrdil s svojimi protimikrobnimi, protivnetnimi in energijskimi učinki, s katerimi poživlja telo in ga čisti mikrobov in njihovih toksinov.

Obenem pa Zaper-Zaperino s svojim protimikrobnim delovanjem odpravlja vnetja, ki jih povzročajo mikrobi in njihovi toksini, ki vzdražijo imunski sistem in obrambne reakcije organizma, ki se skozi vnetje kažejo v rdečini, bolečini in zatekanju. Organizem se z Zaper-Zaperino terapijo razstruplja, razkisa, pomiri in se povrne v ravnovesje (homestazo).

Tradicionalni zaper po izumiteljici dr. Hulda Clark ima samo eno frekvenco in to je klasična zaper frekvenca 30 kHz, ki je znana tudi kot piramidna frekvenca. V piramidah so odkrili osemherčno geo frekvenco 8Hz in zaper piramidno frekvenco 30kHz, ki sta tisočletja varovali v davnih časih uskladiščena žita, da so še dandanes vzklila in dobro obrodila.

Znano je, da žita zelo hitro podležejo plesni, ali pa se v njih razvijejo molji. Več kot šest mesecev staro žito je že lahko vprašljivo. V starodavnih piramidah pa žita niso splesnila več tisočletij in v njih se niso razvili molji. Zasluge temu so pripisane piramidni energiji, ki je dandanes že izmerjena in ima dva energijska žarka: 8Hz in 30kHz.

Dr. Hulda Clark je še preden je bilo znano to dejstvo o piramidah, s svojimi raziskavami prišla do spoznanja, da je zaper frekvenca 30kHz najbolj učinkovita v boju z mikrobi. Odkrila je, da ta frekvenca uniči vse vrste mikrobov in da druge frekvence niso potrebne, zato je opustila star način terapije, pri kateri je za vsak tip mikrobov uporabila drugo frekvenco, terapije pa so trajale po deset ur in več, ker je porabila po tri minute za vsako frekvenco.

Krona raziskav dr. Hulde Clark je bila 30kHz zaper frekvenca, ki jo je končno lahko v praktični obliki uporabila v svojih zaper napravah za vsak dom in za vsak žep. Uporaba dodatnih frekvenc za vsak tip mikrobov posebej je bila že pred več desetletji za terapije opuščena, danes pa jih uporabljajo samo še v komercialne namene za podražitev zaper naprav.

 

Zaper-Zaperino ima vrhunske karbonske bioresonančne sonde, ki so lahke, tople in prijetne za uporabo.

Nikoli ne oksidirajo (tako kot bakrene).

 

Zapper Zaper Zaperino
Zaper-Zaperino je edinstven po svojih karbonskih bioresonančnih sondah vrhunske kvalitete, ki so lahke in tople za uporabo in ne oksidirajo tako kot je to pri bakrenih. Ima dve nastavitvi, osemherčno 8Hz geo nastavitev za preventivo in 30kHz zaper piramidno nastavitev, ki je izrazito protimikrobna.