Zapper 3

Zapper 3

Zapper 3

Zapper 3 je družinski zapper po dr. Clark s tremi frekvenčnimi nastavitvami za uničevanje parazitov vseh vrst. Z bioresonančnimi zapper impulzi skozi oprijem dveh KARBONSKIH zaper sond v rokah uniči poleg parazitov v telesu tudi v njem naseljene bakterije, glive, protozoe (enocelične praživali) in glive vključno z nematodi kot so metljaji in mikroskopski črvički naprimer Ascaris lumbroides, ki je povezan z astmo in alergijami.

Več o Zapper 3 >>

Mleti črni oreh

Zapper 3 se uporablja za varno uničevanje parazitov. Deluje hitro in učinkovito, s tradicionalno zeliščno podporo po dr. Clark črni oreh, pelin in bio klinčki. Vse tri sestavine so na voljo tudi v obliki kapsul, v katerih je izjemno učinkovita mešanica posušenega in mletega črnega oreha skupaj s sorazmernim deležem pelina in bio klinčkov.

60 kapsul

Ena steklenička 60 kapsul zadostuje za 2 meseca, vsak dan se vzame 1 kapsula pol ure pred jedjo. Ker kapsule ne vsebujejo alkohola, so zelo primerne tudi za otroke, še posebej v primeru podančic. Tudi pri odraslih so izjemno učinkovite. Uživanje mletega in posušenega črnega oreha je poseben privilegij za zdravje, ker deluje po doktrini dr. Clark notranje na vse vrste parazitov.

Zapper in črevesje

Zeliščna podpora je po dr. Clark nujna, ker noben zapper ne posega v črevesje. Zapper 3 uniči vse parazite v telesu, v črevesju pa jih prežene črni oreh, klinčki in pelin. Zapper 3 je trpežen in trajen, izdelan je z originalno konstrukcijo delovanja s ‘pozitivno naravnanimi zapper impulzi’. Za te je dr. Clark ugotovila, da so protiparazitno najbolj učinkoviti.

Zapper karakteristike >>

Terapija Zapper 3

  1. Dela se klasično 7 minut na originalni dr. Clark 30kHz zapper frekvenci, nato 20 minut pavze za počitek.
  2. Sledi drugih 7 minut terapije, v kateri nastavimo na srednjo frekvenco in ponovimo 20 minutno pavzo.
  3. V tretji 7 minutni zapper terapije pa nastavimo na Schumannovo frekvenco, ki ima poleg uničenja parazitov še druge koristne učinke.

Terapija za vse bolezni

Ker se paraziti vedno naselijo na oslabljenih tkivih, prisotnih na različnih mestih pri vseh boleznih, je dr. Clark razglasila, da je zapper TERAPIJA ZA VSE BOLEZNI. S tem naslovom je napisala tudi izčrpno knjigo, v kateri razloži tudi varno območje zapper frekvenc do 500kHz. Ker ima človek radijsko frekvenco od 1.500kHz navzgor, morajo biti zapper frekvence dovolj nizke, da se ne mešajo s človekovimi.

Karbonske zapper sonde

Zapper 3 ima tako kot vsi ALKIVITA zapperji KARBONSKE ZAPPER SONDE, ki med zapper terapijo ne ohladijo rok kot kovinske sonde naprimer iz bakra. Karbonske sonde so prijetne in tople za oprijem in ohranijo toploto in s tem prekrvavitev v rokah. V krvi so imunske celice obrambnega sistema, zato je to še posebej pomembno za bolne, pri revmi, artritisu, starejših in za otroke.

Zapper 3 v spletni trgovini >>