ARTRITIS po dr. Clark

Dve vrsti artritisa

Klinično poznamo dve vrsti artritisa:

  • osteoartitis: usedline se nabirajo v sklepih, na usedlinah pa živijo bakterije (podoben primer kot petni trni)
  • revmatoidni artritis: bakterije prihajajo iz mikroskopskih črvičkov (parazitov), ki živijo v sklepih; to so majhne gliste, ki jih s prostim očesom ne vidimo; njihova jajčeca se izvalijo v mikroskopsko majhne črvičke, ki potujejo po telesu (in se lahko naselijo tudi v pljučih, mišicah in celo v možganih). Ti črvički, ki so v primerjavi z bakterijami mnogo večji, imajo v sebi prav tako ‘svoje’ bakterije kot ‘svoje’ parazite (poseljeni so z bakterijami, so njihov gostitelj). Vsakič, ko kakšen črviček odmre, ga bakterije zapustijo in napadejo naše telo.

Imunski sistem in paraziti

Dr. Clark razlaga, da ko je imunski sistem zaradi raznih onesnaževalcev (toksinov ali strupov) preobremenjen in oslabljen, dovoli majhnim ličinkam (iz katerih se kasneje razvijejo mikroskopski črvički, paraziti) prebivati v telesu. Telo jih s šibkim imunskim sistemom in belimi krvničkami ne zmore počistiti. Paraziti pri oslabelem imunskem sistemu zmagajo in poselijo telo.

Mikroskopskih črvičkov (parazitov) je več vrst, na primer:

  • Ascaris
  • Ancylostomas
  • Strongyloides
  • Trichinella

Zaper vibracija uniči parazite

Zaper-Zaperino terapija uniči vse parazite, vključno z mikroskopskimi črvički in bakterijami. Zaper terapijo večkrat ponavljamo, ker se lahko mimogrede ponovno okužimo, tudi od drugih družinskih članov ali pa od hišnih ljubljenčkov. Vsem članom družine se priporoča zaper terapija. Če je pri hiši kakšen bolnik, je zaper terapija obvezna za vse družinske člane. Ni potrebno čakati na kronično oslabitev določenih točk organizma in dovoliti parazitom, da nam delajo težko popravljivo škodo.

Mleko ni dobro za artritis

Hujše kot so težave, bolj se moramo čuvati pred ponovnimi okužbami z bakterijami. V mlečnih proizvodih (jogurt, sir, smetana itd.) so zelo pogosto razne bakterije, na primer Salmonella in Shigella (k sreči pa v mleku ni plesni in strupenih mitotoksinov kot vrsta onesnaževalcev, ki jih proizvajajo prav plesni, v siru pa plesni so). Znano, je, da v primeru artritisa mleko ni ravno priporočljivo za okrevanje (to je to predvsem zaradi prisotnosti množice škodljivih bakterij, ki napadajo šibke točke telesa, kjer najdejo hrano).

 

Zaper-Zaperino terapija je dragocena pomoč pri obeh vrstah artritisa /osteoartritis in revmatoidni artritis / ker učinkovito odpravlja bakterije, ki se naselijo v usedlinah na sklepih in tudi večje zajedavce in njihove toksine.