Primer BOLEČINE V NOGAH zaradi težkih kovin – Po knjigi Terapija za vse bolezni

Primer BOLEČINE V NOGAH zaradi težkih kovin

Splošne bolečine v nogah povzročata težki kovini kadmij in talij.

  • Kadmij je znan, da povzroča zoženje žil (zato tudi povišuje krvni pritisk). Kadmij se nahaja v vodi, ki teče po zarjavelih pocinkanih ceveh.
  • Talij pa se nahaja v amalgamskih zobnih zalivkah (iz živega srebra) ter v proizvodih, ki jih industrijsko sterilizirajo z živosrebrovim kloridom, ki je onesnažen s talijem. Talij je zelo hud strup že v skrajno minimalnih količinah, udeležen je pri izredno bolečih nogah.

Težke kovine so za organizem zelo strupene. V telesu povzročajo nezaželene reakcije, ker na razne načine poškodujejo celice in tako ustvarjajo motnje v njihovem delovanju. Območja v telesu, ki so obremenjena s težkimi kovinami so ranjena, motena in poškodovana.

Na primer posledica odlaganja težkih kovin v možgane je Parkinsonova in Alzenheimerjeva bolezen itd. Možganska pregrada spusti težke kovine v možgane pod vplivom električnega smoga: na primer mobiteli, že 1 minuta pogovora brez slušalk odpre možgansko pregrado, da lahko težke kovine vstopijo v možgane in povzročajo nepopravljivo oziroma težko popravljivo škodo.

Težke kovine izločajo iz telesa koriander, čemaž in

Težke kovine resno ovirajo delovanje celic in na načete dele privabljajo razne parazite. Zato je Zaper-Zaperino protimikrobna osebna bioresonanca dragocen pripomoček revitalizacijo tkiv. Odpravlja mikrobe in njihove toksine, daje energijo in odpira kapilarni obtok za razstrupljanje.

Zaper-Zaperino terapija daje energijo in energijsko polni tudi sinapse, to so povezave med živčnimi celicami. Okrepljene sinapse so manj občutljive za prenos bolečinskega dražljaja skozi živčevje v možgane, kjer se razvije občutek bolečine. Zaper-Zaperino je dragocena protibolečinska terapija za bolečine v nogah. V ta namen položimo bioresonančni sondi ob vsako nogo, lahko jih zataknemo za nogavico ali pa držimo z rokama.

 

Zapper Zaper Zaperino
Zaper-Zaperino protimikrobna terapija za povrnitev življenjskih moči in proti bolečinam zajema tudi tradicionalni tinkturi črni oreh in pelin in en bio klinček vsak dan.