Biorazpoložljivost

Geo oimpulzi BIONIS izboljsajo biorazpolozljivost

Biorazpoložljivost in presnova >>

Biorazpoložljivost pomeni, v kolikšni meri telo dejansko vsrka biološke učinkovine iz zaužitih hranil.

Kadar se hrana dobro razgradi v zdravem mlečnokislinskem metabolizmu, celice prejmejo biološke učinkovine in v njih uskladiščeno energijo in telo ne sproža lažnega občutka lakote, v krvi pa je ravno prav glukoze glede na fazo življenjskega procesa.

V nasprotnem primeru, ko se hrana v procesu presnove zakisa z gnitjem, pa telo iz nje ne potegne dovolj bioloških učinkovin in v hranilih uskladiščene energije. Čeprav smo pojedli dovolj, telo še naprej kliče po hrani in sproža signal lakote, ki vodi v prenajedanje.

Pri prenajedanju je v krvi preveč glukoze, ki se z glikacijo veže na beljakovine in telesu škoduje. Enako višek krvne glukoze škoduje holesterolu, trigliceridom in njihovim transporterjem LDL, HDL in VLDL, na katere se z glikacijo veže na njihove beljakovinske dele.

Še posebej je biorazpoložljivost pomembna kadar uživamo dragocena hranila in dodatke k prehrani.

Biorazpoložljivost in konoplja >>

Enako tudi v primeru ekološke HempLight Energy KONOPLJE, ki je bogata z edinstvenimi KANABINOIDI in si želimo, da jih telo vsrka kar največ. Poleg KANABIONOIDOV vsebuje NE-termično obdelana HempLight Energy KONOPLJA še bogastvo klorofila, encimov, omega-3, mikroelementov, vitaminov in protivnetno gama-linolensko maščobno kislino, za katere je zaželeno, da se v procesu presnove dobro razgradijo in da prispejo do vsake celice v telesu, ki jih potrebuje.

Biorazpoložljivost, presnova in adrenalin >>

  • V bolezni in čustveni napetosi je biorazpoložljivost naravno zmanjšana in telo ne more v celoti razgraditi zaužite hrane in iz nje absorbirati dragocenih hranil.
  • Do nepopolne in zakisane prebave in s tem zmanjšane biorazpoložljivosti pride zato, ker se v nelagodnih situacijah aktivira adrenalinski stresni program.
  • Adrenalinski borba-beg program vzame telesu skozi čustvene pritiske veliko energije, ki jo telo sicer nujno potrebuje za vitalne procese vključno s prebavo in imunskim sistemom.
  • Zaradi energijskega primanjkljaja v bolezni, zavrtih čustvih in vseh vrstah življenjskega nelagodja pride do zastojev v prebavnem in imunskem sistemu in do oslabljene biorazpoložljivosti.
  • Zaužita hrana se ne prebavi do kraja, iz nje se ne razgradi dovolj dragocenih hranil, zato tudi ne morejo priti do celic, biorazpoložljivost pa skupaj z našim telesom utrpi škodo.
  • Ker biološke učinkovine v procesu nepopolne prebave celicam niso v zadostni meri na voljo, niso biorazpoložljive in tudi ne morejo do celic, ki jih potrebujejo za svojo obnovo.
  • Oslabljena biorazpoložljivost pomeni, da so hranila celicam samo deloma dostopna, kljub temu, da smo jih zaužili z biološko bogato prehrano.
  • Telo pa iz nepopolno prebavljene hrane ne pride tudi do v njej uskladiščene energije, zato nepopolna presnova obremenjuje in utruja telo, mu krade za življenje nujno potrebno energijo.
  • Prebava je energijsko zahteven proces in če se življenjska moč v procesu metabolizma ne povrne, pride do kroničnega energijskega primanjkljaja, ki siromaši telo.
  • V teh zastojih se vedno ustvarjajo odpadne kisline, ki se nalagajo na šibka mesta v telesu in so osnovni vzrok bolezni, se v ajurvedi imenujejo 'ama'.

Zaper terapija proti zakisanosti >>

Zaper Zaperino uniči parazite in izboljša biorazpoložljivost zaužitih hranil

Zakisana mesta so mamljiva tarča za parazite, bakterije in druge mikrobe, ker v razpadajočih kislih presnovkih, nakopičenih na oslabljenih tkivih, v obilju najdejo hrano in ugodne pogoje za skokovito razmnoževanje.

Ko se mikrobi razbohotijo, neposredno ogrožajo telo, organe in tkiva z izločanjem toksinov. Kot preventiva in kurativa preprečimo razraščanje mikrobov in njihovih toksinov z Zaper-Zaperino protimikrobno terapijo, ki oddaja zaper bioresonančne impulze, ki jih mikrobi ne prenesejo, njihova ovojnica poči in odmrejo. V času Zaper-Zaperino terapije pijemo več vode in C-vitamina, da telo lažje izloči ostanke odmrlih mikrobov.

Za alfa valove Bionis in Bionizator >>

samozdravilni alfa valovi Bionis in Bionizator so podpora kadar je izziv rak

Bionis in Bionizator z oddajanjem geo impulzov Schumannove resonance vplivata na povečanje alfa valovanja možganov, ki krmilijo telo v blagodejni smeri in ga pomirjajo in sproščajo.

Izboljšano naravno stanje alfa valov se pod vplivom geo impulzov Bionisa in Bionizatorja neutrudno zoperstavlja stresnim reakcijam.

Nežen premik v smeri alfa valov v delovanju našega organizma vpliva na izboljšano presnovo, ker ostane za prebavila pod vplivom geo impulzov več energije.

V prisotnosti geo impulzov Bionisa in Bionizatorja se izboljša metabolizem in biorazpoložljivost.

Hrana se boljše razgradi na dragocene biološke učinkovine, ki so na ta način telesu bolj celostno na voljo, telo jih bolj temeljito vsrka in s krvnim obtokom lažje pripelje do vseh celic.

Biorazpoložljivost zaužitih hranil se s pomočjo geo impulzov Bionisa in Bionizatorja izboljša in biološke učinkovine imajo povečano možnost, da pridejo do vsake celice v telesu, ki jih nujno potrebuje za svoj obstoj.

Geo impulzi za Vibracijsko terapijo >>

SEČNA kislina podleže redčenju urina in protišarazitni Zapper Zaper Zaperino terapiji dr. Clark ALKIVITA Tesla-Zaper-Geo

Geo impulzi omogočijo, da ostane več energije za prebavo in tudi za imunski sistem, tako da lažje sproti pospravi mikrobe in njihove toksine, še preden se preveč razbohotijo.

Imunski sistem ima svoj sedež tudi v tankem črevesju, kjer neposredno počisti z neželenimi mikrobi, ki znotraj črevesja kisajo prebavo.

Imunski in prebavni sistem sodelujeta v obnavljanju in obrambi organizma, sta mogočna elementa, ki zahtevata skoraj dve tretjini celotne razpoložljive telesne energije.

Zavestno jima lahko pomagamo s sprejemanjem omejitev življenja tam kjer v nekem trenutku ne gre drugače.

Zakoreninjene situacije lahko spreminjamo na neki rok z modro, organizirano, potrpežljivo in skrbno nego in trudom za življenje.

Za obnovo zdravja je ključen odnos do življenja in notranja moč, ki jo skrbno čuvamo in varujemo, ker jo naše telo še kako potrebuje.

Za preventivo in podporo v kritičnih trenutkih je odločilna vibracijska terapija, ki nam lahko pomaga, da vzdržimo akutne pritiske.

Kadar pa smo že bolni, pa je nepogrešljiva v našem domu, da se telo in počutje lažje obnovi in povrne v zdravo ravnovesje.

Vibracijsko samozdravljenje >>

biorazpoložljivost z geo impulzi Bionis in zaper impulzi Zapper Zaper Zaperino