Film dr. Gabor Mate: Modrost travme

Film dr. Gabor Mate MODROST TRAVME in sočutno pogovarjanje z magistro farmacije Doris Polak Kuder

Povabilo-dogodek

Prijava in/ali vprašanja po e-mailu:
doris.polakkuder@gmail.com
15 strani Travma in sočutje >
e-info dogodki Doris Polak Kuder >

Travma je, kadar nismo videni in razumljeni.

1.TRAVMA je duševna poškodba, shranjena v živčnem sistemu, umu in telesu. Sproži se nagonsko skozi občutke na vsak podoben dražljaj, ki v podzavesti spominja na zakopano čustveno bolečino.

'https://dorispolakkuder.com/o-doris/
Čustveni kvadrat dr. Maroon >>

2.Zaradi TRAVME okoliščine doživljamo subjektivno namesto objektivno. To ima neželene posledice za ZDRAVJE. Izgubimo stik s svojimi varovalnimi instinkti in se ne odzivamo polnovredno in konstruktivno.

Roka na srce prebuja instinkte >>

3.Človek je lahko sebi največji prijatelj ali sovražnik. Zaradi TRAVME, ki jo nosimo v sebi, napačno ocenimo situacije, delamo napake ali ZBOLIMO. Vsak si želi, da je teh čim manj, zato je prav, da ozdravimo.

Predvajanje filma v Preboldu >>

4.Sočutno pogovarjanje po metodi dr. Gabor Mate s CERTIFICIRANO izvajalko mag. Doris Polak Kuder poteka v osebnem srečanju. Sočutni pogovori odklapljajo v telesu 'zaklenjena' boleča čustva.

'https://kozarcekhvaleznosti.si/

5.V času, ko od daleč opazujemo in raziskujemo o osebni terapiji sočutnega pogovarjanja, se udeležimo skupinskega ogleda dokumentarnega FILMA madžarskega zdravnika dr. Gabor Mate.

https://www.facebook.com/dogodki/

6.Skozi zelo globok, sočutno in strokovno prikazan film lahko v skupinskem pogovoru po njem dobimo prve odgovore na svoja vprašanja o TRAVMI, njeni ozdravitvi in karkoli se nam porodi med filmom.

5 mojstrskih vrednot >>

7.Mag. Doris Polak Kuder odgovarja sočutno in profesionalno, natančno po metodi dr. Gabor Mate. Ta metoda doživlja zaradi svojega uspeha svetovni sloves in je priznana na vseh kontinentih.

'https://kozarcekhvaleznosti.si/navidezna-normalnost/

8.Pot k SEBI ni lahka, je pa nujna in osrečujoča. Lepše je živeti v stiku s seboj in svojimi varovalnimi instinkti. Tudi če gremo le del poti, je že razlika v ZDRAVJU, občutenju in doživljanju sebe in okolja.'

EFT tapkanje 3 članki >>

9.To je življenjska naloga vsakogar od nas, živeti pristno in AVTENTIČNO. Kjer so jasno postavljene meje, pa vendar smo odprti sočutju do okolja. Umetnost varovalnih instinktov je notranja VEZ s seboj.

'https://kozarcekhvaleznosti.si/v-kaksnem-svetu-zivimo-kaj-pravi-dr-gabor-mate/

10.Tako živimo bolj v stiku s zaščitno intuicijo in z manj izpostavljanja neželenim situacijam. Z obnovljenim zaznavanjem in pravo mero PRIPADNOSTI skupnosti pa tudi v drugih sprožamo manj odklonov.

Linki psihofizični relaks >>

11.Dobrodošli na ogled dokumentarnega filma MODROST TRAVME od dr. Gabor Mate in s pogovorom z mag. Doris Polak Kuder. V sočutni radovednosti in odprti novi resničnosti, lepim in dobrim stvarem.

Dobrodošli na film in pogovor!

Posvetimo v celovitost življenja!

s podporo dr. Gabor Mate in

z mag. Doris Polak Kuder

mag. Doris Polak Kuder in dr. Gabor Mate - MODROST TRAVME

 

Teslov skalarni val

Srčno popuščanje Danica Mavrič Vibracijsko samozdravljenje Tesla-Zaper-Geo ALKIVITA zapper