Izboljšan krvni hemoglobin za zdravje

Hemoglobin

Molekula hemoglobina zavzema tretjino rdeče krvne celice. Vsebuje štiri železove atome, s katerimi veže štiri atome kisika. Za dobro življenje potrebuje človek 120-150 gramov hemoglobina na liter krvi, pod 100 gramov je že slabokrvnost. Vsak gram hemoglobina transportira do celic 1,34 mililitra kisika. V mirovanju prečrpa srce okoli 1 liter krvi na MINUTO in prenese 2 decilitra kisika. Pri telesnem naporu pa prečrpa 5 litrov krvi na MINUTO in prinese celicam okoli 1 liter kisika.

Celična energija

Kisik v vsaki celici izgoreva glukozo in druga hranila in iz njih ustvarja biokemijsko ATP energijo za celične procese. ATP energija je za biološke reakcije tako pomembna kot beljakovinski encimi v surovi hrani. Oboji poganjajo kolo življenja naprej in vzdržujejo telo aktivno in živo. Kadar je obeh na voljo na pretek, smo zdravi. Nobelov nagrajenec Oto Warburg je leta 1931 dokazal, da če je celicam odvzeto tretjino od minimuma kisika, ki ga potrebujejo, se lahko že v dveh dneh spremenijo v rakave.

Hemoglobin v rdečih krvničkah veže več železa s tesla Zaper Geo impulzi Bionis in Zapper Zaper Zaperino

Več hemoglobina

V pomanjkanju kisika se celice zakisajo, ne izgorevajo pravilno in ustvarjajo škodljiv balast organskih odpadkov, ki se nalagajo v tkiva in privabljajo parazite. Izboljšanje hemoglobina za 10 gramov na liter krvi, to je na primer iz 120 gramov hemoglobina na 130 gramov na liter krvi prinese celicam pri istem obtoku krvi VSAKO MINUTO 13,4 mililitre VEČ kisika pri mirovanju in 67 mililitrov VEČ pri naporu. VSAKO URO je to 8 deci VEČ kisika pri mirovanju in 4 litre VEČ pri telesnem naporu. To pa so že številke, zaradi katerih se splača potruditi za izboljšanje krvnega hemoglobina za 10 gramov na liter. Ta kisik telo zelo potrebuje kot čistilni servis in revitalizator.

Krvni hemoglobin rdečih krvničk ima 1 atom železa za vezavo kisika - več za veže z zaper in geo impulzi Bionis

Feromagnetnost

Vezava kisika na krvni hemoglobin pa je odvisna tudi od elektromagnetne energije okolja. Hemoglobin ima v svoji strukturi 4 beljakovinska jedra, imenovana GLOBIN in 4 pirolova HEM jedra, ki vsebujejo 4 atome železa, vsak pa v idealnem stanju veže po 1 atom kisika. ŽELEZO je najbolj feromagneten element na svetu. S svojo elektromagnetno orientacijo se z boljšo vezavo kisika v pljučnih alveolah zelo ugodno odziva na naravno Schumannovo 8Hz energijo. Tehnična sevanja pa z VSILJENO elektromagnetno orientacijo ŽELEZA motijo delovanje krvnega hemoglobina in prostorsko zgradbo njegovih 4 beljakovin, GLOBINOV. Zmanjšajo kisik v krvi, izgorevanje hranil in zakisajo telo. Škodo utrpijo tudi telesne beljakovine kot encimi.

bin v rdečih krvnih celicah bolj sprejema kisik pod vplivom geo impulzov Bionis in Zapper Zaper Zaperino
1 HEM jedro z 1 železovim Fe atomom veže 1 atom kisika.

Schumannovih 8Hz

Pri vsiljenih tehničnih sevanjih beljakovine izgubljajo svojo katalizatorsko encimsko moč, ki v biokemijskih procesih deluje po prostorskem prileganju biološkim substancam, ki medsebojno reagirajo za vzdrževanje in obnovo življenja. PRVI KORAK k izboljšanju krvnega hemoglobina je energijsko ugodno okolje z geo impulzi Schumannove resonance 8Hz, ki jih trajno oddaja Bionis. Telo z optimalno prostorsko zgradbo beljakovin ustvari več hemoglobina, ta pa veže več kisika. Prerazporedimo električne kable in ne sedimo dlje časa tik ob vtičnicah, še posebej če smo bolni.

Hemoglobin v krvi izboljšajo Schumannovi geo impulzi Bionis in Zaper Zaperino frekvence

Murva za železo

Telo ustvarja hemoglobin iz aminokislin, ŽELEZA in dušika. Za vezavo ŽELEZA potrebuje C-vitamin. Naravna pot do obilja organsko vezanega ŽELEZA in C-vitamina skupaj so posušene MURVE. Majhni suhi sadeži prijetnega okusa so zdrav prigrizek, kadar si zaželimo nekaj sladkega ali pa nam zmanjka energije. Poleg bogastva železa ima MURVA še druge minerale, vitamine, encime in surove beljakovine, iz katerih pride telo tudi do toplotno neobdelane aminokisline CISTEIN za znotrajcelično tvorbo mogočnega telesnega antioksidanta GLUTATION. Glutation intenzivno razstruplja tudi ostanke zdravil v jetrih.

Hemoglobin v krvi izboljšajo murve z železom in C vitaminom ter Zaper Zaperino in geo impulzi Bionis

C-vitamin in železo

Posušene MURVE lahko nabavimo ponekod v Mercatorju in v bio trgovinah, če jih nimajo, prosimo, da jih naročijo. Veliko organsko vezanega ŽELEZA imajo tudi radič, granatno jabolko in rdeča pesa. V vsaki zelenjavi, sadju in oreških ga je ravno prav za naše telo, če jih uživamo na dnevi ravni in nekaj tudi v surovi obliki. Ne pretiravajmo z železom v umetnih prehranskih dodatkih brez C-vitamina. V krvnem hemoglobinu je ŽELEZA samo 0,22%, dušika pa kar 46%. Brez C-vitamina je presežek železa v telesu nevaren oksidant, ker se ne more vezati v krvni hemoglobin. Višek železa z neželeno oksidacijo tkiv ustvarja proste radikale.

Za krvni hemoglobin C-vitamin z vodo in Zapper Zaper Zaperino in Schumannova frekvenca

Rdeče krvničke

Tudi v primeru dovolj C-vitamina lahko pride ob uživanju tablet z železom do viška železa, ki ga telo ne potrebuje, ker morda ni dovolj rdečih krvnih celic na voljo, ali pa ga kako drugače ne more vgraditi v hemoglobinsko strukturo zaradi neugodnih elektromagnetnih sevanj. Za ustvarjanje RDEČIH KRVNIH CELIC V RDEČEM KOSTNEM MOZGU potrebuje telo folno kislino, to je B-9 vitamin, skupaj z vitaminom B-12, ki ga je največ v mesni hrani oziroma hrani živalskega izvora in v malinah. B-12 se v telesu reciklira in ga v glavnem potrebujemo samo ščepec za vse življenje, ker v pravilni presnovi kroži in se ne izloči. Folne kisline B-9 pa je veliko v solati in na splošno v vsej zelenjavi.

Krvni hemoglobin za vitalnost z Zaper Zaperino in geo frekve

Občutljivi folati

Folna kislina je toplotno zelo občutljiva in se je lahko s kuhanjem izgubi tudi več kot polovica. Občutljiva je tudi na svetlobo in oksidacijo. V telesu jo lahko oksidira tudi višek železa v krvi, ki se ne vgradi v krvni hemoglobin. Izjemno veliko folne kisline imajo surovi šparglji. Ker pa so šparglji v nekaj minutah pripravljeni v blagem dušenju, ohranijo precejšen del folatov, to so soli folne kisline. Prav zaradi folne kisline so šparglji tako 'zdravilni'. Za sezonsko terapevtsko uživanje folne kisline pojemo vršičke špargljev oziroma zgornjo tretjino surove, srednjo tretjino skuhamo, spodnjo tretjino pa olupimo in je zelo sočna in prijetna tudi surova.

Za železo, kisik in krvni hemoglobin Zapper Zaper Zaperino terapija in Schumannovi geo impulzi Bionis

Celična delitev

Folna kislina je poleg E-vitamina življenjskega pomena tik ob DNK za zdravo delitev celic. Pomembna je za nosečnice in rojstvo zdravega otroka, pa tudi v prvih letih otrokovega življenja, ko otrok intenzivno raste. Folna kislina B-9 skupaj z B-12 vpliva na delovanje kostnega mozga, kjer nastaja kri, rdeče in bele krvne celice, eritrociti in levkociti. Razne vrste levkocitov so del imunskega obrambnega sistema. Folna kislina sodeluje tudi pri izgorevanju hranil v mitohondrijih, to so celični organeli, ki sprejemajo in uporabljajo dostavljen kisik.

Hemoglobin v rdečih krvničkah, C-vitamin, železo, folati, Zaper Zaperino in geo impulzi Bionis

Vpliv zračenja

V izdihanem zraku je 16% kisika, nekaj ga ostane tudi v venozni krvi. Pod 16% tudi ogenj ne gori več in sveča ugasne. V atmosferi pa je 21% kisika na svežem zraku. Razliko 5% od izdihanega zraka telo uporabi. V neprezračenih prostorih je manjši odstotek kisika in telo ima pri istem krvnem obtoku in isti količini hemoglobina slabšo možnost kisikove oskrbe. Kadar je v prostoru samo 18% kisika, je razlika 2% za telo premalo. Zračenje in globoko dihanje z odprtim prsnim košem je zelo pomembno za izboljšanje kisikove kapacitete in izkoristka hemoglobina.

Krvni hemoglobin se poveča z več železa, C-vitamina in Zaper Zaperino terapijo in Geo impulzi Bionis

Stresna potrata

Za primer, pri 14% kisika v zraku pomodrijo ustnice, pri 10% pride do bruhanja in zelo težkega dihanja, pri 6% pa je odpoved srca zaradi preobremenitve s črpanjem krvi. To so skrajni primeri. V telesu pa vsako dolgoročno rahlo pomanjkanje kisika vodi v bolezen. Tudi stresno razmišljanje je velik porabnik kisika. Adrenalin lahko razplamteva mentalni naboj v 'bori se ali zbeži' stresnih stanjih ogroženosti. Ta se morajo čimprej pomiriti z aktivacijo parasimpatikusa, ker so na dolgi rok za telo škodljiva za imunski sistem in prebavo. Notranjim organom odvzemajo kisik, prekrvavitev in energijo.

Hemoglobin v krvi - LAKITES večvalovne oscilacije po dr. Lakhovskem

Geo signal osvobaja

Za ohranitev zdravja in ozdravitev v bolezni je ravnovesje življenjskih aktivnosti kot so delo, počitek in razvedrilo ključnega pomena. V daljšem obdobju mora biti vsega ravno prav. V čustvenih primanjkljajih pride do zlorabe telesa zaradi preveč ali pa neustrezne hrane, dolgotrajne neugodne telesne drže ob pretiranih aktivnostih kot nekakšne življenjske razvade, preveč poživil in premalo spanja. Ob izgubljeni pozornosti na telo in porušenem ravnovesju, ki ga pokažejo simptomi, bolezni, slabo počutje ali življenjska neučinkovitost, so Schumannovi geo impulzi Bionis spodbuden energijski signal telesu za revitalizacijo.

Hemoglobin in boljša prekrvavitev z Geo impulzi Bionis in Zapper Zaper Zaperino terapijo

Alfa valovi

Geo impulzi Bionis izboljšajo odmerek alfa valov. Možgani naravno oddajajo alfa valove, kadar sta leva in desna možganska polovica medsebojno povezani bolj kot v običajni budnosti. Alfa valovi so sproščena budnost, v kateri smo ustvarjalni, sproščeni, intuitivni in dinamični. Čutimo in razmišljamo globlje in bolj konsistentno. Logika in intuicija sta združeni, povezava glava in srce, občutki in misli so urejeni in pretočni. Vsakodnevno telo nujno potrebuje dovolj alfa valov za vzdrževanje telesnih in psihičnih funkcij.

Hemoglobin v krvi se izboljša z alfa valovi - geo impulzi Geonizator in Zaper Zaperino terapijo

Biofotonska mreža

Alfa valovi medsebojno usklajujejo tudi delovanje posameznih organov, da nekateri ne pregorevajo, medtem kod drugi slabijo. Omogočajo potrebno čuječo pozornost na telo za boljše zaznavanje in  občutenje pravih potreb svojega telesa in aktivacijo ustvarjalnih dejanj za njihovo izpolnitev. Iz možganov so krmiljeni biološki procesi. Alfa valovi oziroma njihova stimulacija z geo impulzi je zelo pomembna tudi za delovanje biofotonske mreže v telesu. Celične membrane in DNK molekule delujejo kot optični kristali in usmerjajo biofotone v organskih strukturah v sinhronizirane celične reakcije.

hemoglobin se izboljša z granatnim jabolkom, geo impulzi Bionis in Zapper zaper Zaperino frekvencami

Svetlobna vlakna

Biofotoni so biološke svetlobne iskrice zelo nežne jakosti, ki vzbujajo elektrone kot sprožilce organskih reakcij. Ustvarjajo prostemu očesu neviden svetlobni sijaj živih celic z milijonkrat nežnejšo svetlobo kot jo imajo fotoni iz žarnice. Oblikujejo telesno biofotonsko mrežo. Ta ima ravno tako kot imajo beljakovine prostorsko zgradbo, pri Schumannovi frekvenci najbolj optimalno prostorsko strukturo svojih svetlobnih vlaken. Urejen tok svetlobnih vlaken bolj optimalno delegira potek bioloških reakcij, da se v njih ne prikradejo nepravilnosti oziroma da se sproti revitalizirajo. Vedno je v telesu potrebno neko vzdrževanje.

Krvni hemoglobin spodbujajo geo impulzi Bionis in Zapper Zaper Zaperino terapija

Zaper Zaperino

Zaper Zaperino vzdržuje protiparazitno ravnovesje, da se virusi, bakterije, glive in paraziti ne razbohotijo preveč na zakisanih mestih. Bioelektrični zaper impulzi so za telo ugodna stimulacija, še posebej pri uporabi geo nastavitve 8Hz na Zaper Zaperinu. Ta je ravno tako protiparazitno učinkovita, ob tem pa ima še veliko drugih ugodnih učinkov na ravnovesje in stabilizacijo organizma. Uporabljamo jo lahko trajno ali pa občasno kot prvo, drugo ali tretjo 7 minutno zaper terapijo v dnevnem 3x7 minut.

Hemoglobin spodbujajo Zaper Zaperino frekvence za regeneracijo in geo impulzi Bionis

Dr. Lakhovsky

Večvalovne oscilacije Lakites krepijo celično vibracijo na njihovih lastnih valovnih dolžinah. Delujejo na naravnih valovih celične radiobiologije v frekvenčnem razmerju zlatega reza. Ustvarjajo energijski orkester, ki godi celicam in iz katerega si vsak sklop celic vzame svoje lastne frekvence, tako da se vsi okrepijo in lažje premagajo bolezen. V času dr. Lakhovskega so se večvalovni oscilatorji uporabljali tudi v bolnišnicah, danes pa milijonom ljudi po svetu v domači terapiji pomagajo pri revitalizaciji celične in telesne energije. hemoglobin

Hemoglobin spodbuja večvalovni oscilator Lakites po dr. Lakhovskem

Hidracija telesa

Še posebej ob naporih in v bolezni v telesu ne bi smelo manjkati vode. Ob izjemnih naporih telo potrebuje elektrolite, da nadoknadi z znojem izločene soli in minerale. V vsakodnevnem življenju imamo več energije in smo bolj zdravi, če pijemo vodo s par kristalčki nerafinirane soli (na primer piranski solni cvet), ki jih med prsti nežno spustimo v kozarec vode. V vodi se to ne pozna na okusu, jo pa celice lažje sprejmejo in so bolj hidrirane zaradi skoraj mikroskopske vsebnosti natrija, ki vpliva na delovanje ionskih črpalk v celičnih membranah, da lažje vsrkajo vodo in izločijo odpadke. hemoglobin

C-vitamin

Istočasno lahko dodamo tudi enako količino C-vitamina v prahu, par drobcev med prsti v isti kozarec vode. Ta C-vitamin ni nadomestilo za sadje in zelenjavo. V tako mini količini ga v vodi enako kot drobec soli skoraj ne občutimo, vpliva pa na pH vode, ki v času nekaj ur po obroku ne sme biti bazična. Kot je na primer bazičen Donat in ga pijemo zjutraj za lažje odvajanje ali pa sama voda iz pipe, ki je rahlo bazična. Ves dan lahko pijemo C-vitaminsko vodo z drobcem soli. V primeru da se držimo načel avtofagije, je to v času 14-16 ur abstinence od hrane dragocena dopolnitev antioksidantov in natrija, da nismo utrujeni ali lačni in da se črevesje čisti. Telo pa ne sproži nepotrebnega signala lakote in prenajedanja. hemoglobin

Ionske črpalke

Schumannovi geo impulzi pa poleg ugodne elektromagnetne orientacije železa v krvnem hemoglobinu in prostorske zgradbe beljakovin vplivajo tudi na spodbudo ionskih črpalk v celičnih membranah. V krvi je enaka koncentracija soli kot v morju. Sol odpira vrata v celice, da skozi ionske črpalke lažje izmenjujejo snovi z okolico. Sol je elektrolit z ionsko obliko v telesnih tekočinah kot sta kri in limfa. Raztopljeni delci soli imajo električni naboj in se odzivajo na naravno Schumannovo energijo in tehnična elektromagnetna sevanja. hemoglobin

z železom v krvi odziva z večjo vezavo kisika na geo impulze Bionis in Bionizator

Učinkovitost

Celice pod vplivom Schumannovih geo impulzov 8Hz lažje vsrkavajo hranila in kisik, izločajo pa odpadke in se sproti razstrupljajo. Poživljajo ionske črpalke še toliko bolj ob zadostni hidraciji z drobcem soli in C-vitamina v kozarcu vode. Pijemo lahko po požirkih, ker je večji izkoristek in takšna voda ne steče mimo žejnih celic. Poleg tega pa je bolj pitna v ustih kot prazna, lažje in raje jo uživamo, telesu je bolj prijetna. Z geo impulzi in hidracijo veže železova enota v krvnem hemoglobinu skozi pljučne alveole več kisika in ga bolj temeljito odloži v organe in mišice.

Hemoglobin se z železom odziva na Schumannove geo impulze Bioni