HempLight Energy bio konoplja: Olga in Liam Šebinek

HempLight Energy konopljo z bio certifikatom pridelujeta Olga in Liam Šebinek na domačiji v Sveti Trojici v Slovenskih goricah pri Lenartu in pripravljata vrhunske HempLight Energy konopljine bio izdelke. Za organizem je surova konoplja velika prednost v absorbciji in delovanju zdravilnih učinkovin. Bionis izboljša njeno vsrkavanje v telo v procesu presnove in krepi biorazpoložljivost do vsake celice telesa.

Svetovna avtoriteta dr. Courtney je z NE-termično obdelano konopljo pozdravil okoli 10.000 pacientov, uporabljal je svež konopljin sok. Olga in Liam imata izdelan vrhunski program biofotonske prehrane z NE-termično obdelano konopljo pod zdravniškim nadzorom.

Za nabavo vrhunskih Hemplight Energy konopljinih izdelkov in program biofotonske prehrane  ju lahko pokličete na gsm: Olga / 041-719-720 in Liam /041-818-529 ali pa jima pišete na e-mail: domacija.trojica @gmail.com

Olga in Liam in bio HempLight Energy konoplja >>

Biofotonska mreža: bio HempLight Energy konoplja in Bionis >>

HempLight konoplja NI termično obdelana >>

Utrinki iz srečanj ALKIMIJA VITALNOSTI v Sveti Trojici >>

Povabilo na srečanje ALKIMIJA VITALNOSTI >>

Liam in Olga Šebinek na svoji domačiji Oaza svetlobe (na Radgonski cesti 2, 2235 Sveta Trojica) prirejata srečanja ALKIMIJA VITALNOSTI – Vibracijske terapije, oglejte si link spodaj:

Alkimija vitalnosti v SVETI TROJICI pri Lenartu v nedeljo 24. 11. 2019 ob 15h

 

klik za nazaj

 

 

V Mariboru lahko kupite Zaper-Zaperino terapijo v medicinski trgovini MEDIKA v MC Tabor, ulica Eve Lovše 1