HempLight konoplja ni termično obdelana

Biorazpoložljivost
Sveže iztisnjen sok HempLight konoplje ima izjemne lastnosti, s katerimi je dr. Courtney pozdravil več tisoč bolnikov.

HempLight konopljin sok je eliksir in krepčilo posebne vrste. Iz telesa veže težke kovine in osvobaja telo toksinov. Kanabinoidi so v njem v naravni vodotopni obliki, ki jo celice veliko lažje in z boljšim izkoristkom vsrkavajo. Izkoristek pa še za večkratni faktor izboljša Bionis, ki z naravno osemherčno energijo priskrbi organizmu več alfa valov in krepi presnovo, ki steče bolj temeljito in do kraja, da se dragocena hranila primerno razgradijo brez odpadnih kislin.

Prebava razgradi samo dvajset odstotkov beljakovin iz zaužitega mesa, vse ostalo mora telo razgraditi in izločiti. Tudi iz žit, sira in drugih živil uporabi telo samo sorazmerno majhen delež zaužitega. Na primer iz zelenega zaklada spiruline potegne telo samo dobrih deset odstotkov hranil, vse ostalo pa mora razgraditi in izločiti. Pri konopljini smoli pa je izkoristek kanabinoidov izjemno majhen zaradi zgoščene maščobo-topne oblike, ki ji prebava težko pride do živega.

V konopljinem soku HempLight je celo bogastvo telesu lahko dostopnih in vodotopnih kanabinoidov. Obenem pa še klorofila, encimov, omega-3, mineralov in vitaminov, ki se ohranijo ker je konopljin sok ‘surov’, ni pasteriziran oziroma kako drugače toplotno obdelan.

Konopljin sok HempLight pa ima pa tudi izjemne fizikalne lastnosti. Dopolnjen z vodo uravnava pH oziroma stopnjo kislosti v optimalne vrednosti, ki jih potrebuje naše telo. Tudi v telesu, ko spijemo in telo vsrka konopljin sok, se odvija enak proces nevtralizacije zakisanih tkiv.

Kadar za test pomešamo katolit in anolit, to je kisl0 in bazično vodo, s konopljinim sokom, že v petih minutah izravna pH vrednost pri obeh v idealnih 7,58. Konopljin sok pa vpliva tudi na ORP vrednost redukcijskega potenciala, ki je idealna z minus predznakom, kar je fizikalna lastnost ‘žive hrane’.

Četudi je kocka svežega konopljinega soka HempLight vzeta iz zamrzovalnika in v minuti raztopljena v kozarcu mlačne vode, ohrani sposobnost uravnavanja pH in idealen ORP redukcijski potencial z minus predznakom.

To je možno samo v konopljinem soku, ki ni termično obdelan, lahko pa je zamrznjen v obliki kock, ki služijo kot napitek v kozarcu mlačne vode. Uživanje konopljine smole prikrajša organizem za mnoge krepčilne komponente v primerjavi z uživanjem konopljinega soka, ki poleg boljšega izkoristka še podeseteri svoj vpliv skozi sestavo in izjemne fizikalne lastnosti, ki obnavljajo telo na unikaten  način.

 


HempLight konoplja in Bionis za biorazpoložljivost

Več o Bionisu >>

Bionis izboljša BIORAZPOLOŽLJIVOST dragocenih hranil in kanabionoidov konoplje >>

Kontakt HempLight konoplja >>

 

BIONIS za bistre možgane, življenjsko moč, boljše okrevanje in vedro počutje