Primer BOLEČINE SRCA IN ARITMIJA – Po knjigi Terapija za vse bolezni

Primer BOLEČINE SRCA in ARITMIJA (nepravilno bitje srca)

Ascaris lahko prebiva povsod po telesu, vključno v srčni mišici. To je parazit ali zajedavec, ki je povezan tudi z astmo in alergijami, ker s svojimi strupenimi izločki vpliva na izločanje histamina. Z njim pa so povezane tudi bolečine srca in aritmija.

Poleg Ascarisa pa sta še dva parazita pogosto vpletena v zbadajoče, stiskajoče in razprostirajoče, bolečine v predelu srca ter nepravilno bitje srca (aritmijo):

  • Dirofilaria je mikroskopski valjasti črviček, ki pogosto napada srce. To je parazit, ki ga imajo skoraj vsi psi in tudi druge živali.
  • Drugi srčni parazit pa je Loa loa, nitasti parazit, ki lahko povzroči težave bolečine in težave srca in aritmija.

Oba srčna parazita uničimo s protimikrobno terapijo z Zaper-Zaperino.

Bodimo pozorni tudi na zgolj občasne zbadajoče, valujoče in pritiskajoče bolečine v srcu. So zelo resnične, čeprav EKG morda še ne najde nobenih nepravilnosti. V večini primerov so povezane s srčnimi paraziti. Bolečine srca in aritmija je simptom parazitov v srcu.

Zaper-Zaperino terapija je zelo učinkovita tudi v boju s srčnimi paraziti in simptomi bolečine srca in aritmija lahko kmalu izginejo. 2-3 tedne uporabljamo Zaper-Zaperino terapijo vsak dan, nato pa enkrat do dvakrat tedensko za vzdrževanje stanja. Obvezno uporabimo tradicionalno zeliščno podporo s tinkturama pelin in črni oreh ter bio klinčkom. Telo podprejo notranje in so ključni del Zaper-Zaperino protiparazitne terapije.

 

Zapper Zaper Zaperino
Zaper-Zaperino učinkovito deluje proti parazitom, ki povzročajo težave s srcem. V ta namen ga uporabljamo 2-3 tedne vsak dan, skupaj s tradicionalno zeliščno podporo tinktur pelin, črni oreh in enim surovim bio klinčkom vsak dan.