Primer pH ali KISLOST TELESA – Po knjigi Terapija za vse bolezni

 

Primer pH ali KISLOST TELESA

pH je merilo za kislost, ima vrednosti 1-14: pod 7,0 je kislo, nad 7,0 pa je alkalno.

pH telesa izmerimo tako, da 1,5 cm velik kvadrat lakmusovega lističa (dobi se v lekarni) držimo pod curkom urina zjutraj, ko je urin najbolj kisel.

  • Zjutraj na tešče bi moral biti pH telesa kot merilo za kislost 6,0.
  • Po vsakem obroku je urin alkalen (ima pH nad 7,0), to je 1 ura alkalne plime.

Ljudje z bolečimi usedlinami v nogah imajo jutranji pH urina 4,5. V tako kislem okolju se usedline še dodatno nabirajo, na primer čez noč. Čez dan pa se v času kratkotrajne alkalne plime po obrokih usedline deloma raztapljajo.

Zakisana območja telesa so tudi za bakterije veliko bolj vabljiva kot nezakisana. Na zakisanih območjih najdejo več hrane in se hitreje množijo, zato bolj oblegajo celice in silijo v njihovo notranjost. Celice obremenijo tako, da se zasidrajo na njihovih vhodih. (bakterije uničimo z Zaper-Zaperino terapijo, ko popadajo od vhodov v celice, pa jih počisti limfni in imunski sistem).

Redna uporaba Bionisa, Bionizatorja ali Geonizatorja zmanjšuje kislost telesa. Bionis, Bionizator in Geonizator z dovajanjem bioresonančne energije (še posebej nastavitev na geo frekvenco 8 Hz) poživljajo ionske črpalke v celičnih ovojnicah (vhodi v celico), ki skrbijo za izmenjavo snovi z okoljem. Tako dobi celica več kisika in hranil ter izloči več odpadkov (izrabljenih snovi v procesu celične presnove), njena nabreknjenost in zakisanost pa uplahne. Celice zopet postanejo živahne v svojih nalogah, ki jih opravljajo v tkivih, sklepih, živčevju, ožilju…

Knjiga Terapija za vse bolezni avtorice dr. Hulda Clark opisuje vse tipe bolezni in okrevanje s podporo Zaper-Zaperino protimikrobne terapije za revitalizacijo celotnega telesa in boljše počutje