Sečna kislina – po knjigi Terapija za vse bolezni

Primer SEČNA KISLINA

Sečno kislino proizvaja telo, ledvice bi jo morale izločiti v žolč. Če pa ledvice slabo opravljajo svoje delo in je ne morejo izločiti, se sečna kislina nabira (zastaja) v telesu in v krvnem obtoku.

V krvi je lahko le malo sečne kisline. V zakisanih delih telesa pa je sečne kisline v krvi še manj, zato se je toliko več odlaga v okolišna tkiva in sklepe (na primer v noge, stopala, prste na rokah in nogah; ti deli telesa so običajno manj prekrvavljeni, manj imajo kisika in bolj so zakisani).

V delih telesa, kjer je prisotna bolečina, se poleg sečne kisline nabira tudi hipurna kislina. Ko jetra razstrupljajo telo, nastaja okoli 1 g hipurne kisline na dan (tudi pri razstrupljanju benzojske kisline, ki je običajni konservans, nastaja hipurna kislina).

Mesta, kjer se nabirata sečna in hipurna kislina privablja bakterije, ki se z njima hranijo. Bakterije se hitro razmnožijo in telo se jim upre z vnetjem. V teh pogojih se razvije bolečina (v nogah, komolcih, bokih, prsih, artritis, migrena, teniški komolec, fibromialgija, burstitis).

Bolečino povzročajo paraziti (bakterije in v manjši meri tudi virusi) in onesnaževalci.

Bakterije pridejo na vhod v celico in se pri celični izmenjavi snovi z okoljem lahko prebijejo tudi v notranjost celice. Bitka se začne. Celice se branijo spustiti bakterije v svojo notranjost, bakterije pa ne izpustijo celice (ker celici jemljejo hrano in odlagajo vanjo svoje strupene izločke). Obstaja električni privlak med vhodom v celice (to so ionske črpalke v celični membrani) in bakterijami.

Telo pokliče na pomoč imunski sistem, bakterije pa se kar se da hitro množijo. Potimo se, proizvaja se vročina, občuten je lahko pritisk na organe, to je stanje vnetja in okužbe. Bakterije dobesedno grizljajo naše boleče predele.

Zaper-Zaperino uniči bakterije, da popadajo iz vhodov v celico, od koder jih imunski sistem s pomočjo belih krvničk počisti iz telesa.

Tudi virusi se lahko enako kot bakterije zasidrajo na vhodu v celice, vendar se to ne zgodi tako pogosti in ne povzročajo takšnih bolečin.

Telo z imunskim in limfnim sistemom zelo dobro in hitro uničuje bakterije in viruse (razen če je imunski sistem že preobremenjen z raznimi onesnaževalci, ki delajo telesu škodo).

 

Zaper vibracije uničijo parazite in bakterije
Zaper-Zaperino protimikrobna terapija je dragocena podpora pri težavah s sečno kislino