Teslov skalarni val

Polnina življenja

Teslovi skalarni valovi imajo vgrajeno inteligentno kodo univerzuma, podobno kot je DNK koda bioloških sistemov. Oblikujejo matrico za razporejenost energije in snovi v živi in neživi naravi. Kot vseprisotna esenca vsakega atoma in kvanta so podlaga človekove zavesti. Zaradi življenjskih nepravilnosti in obremenitev ima tok Teslovih skalarnih valov v telesu včasih lokalni primanjkljaj.
Podobno kot je kisik vseprisoten v naši atmosferi, kljub temu pa je na svetu veliko rakavih bolezni zaradi lokalnega pomanjkanja kisika v organizmu. Teslov generator je po izvornih principih skonstruiran tako da inteligentno vstopa v telesno sozvočje Teslovih skalarnih valov. S Teslovim generatorjem spodbujajo gladek tok energije skozi živčni in hormonski sistem.

Uresničijo želje

Modulirajo se z našo zavestjo in podprejo molitev, uresničitev želja in življenjskih potreb. V ta namen se v počitku osredotočimo na željo podobno kot si mati zaželi za bolnega otroka, da bi ja ozdravel. Željo naslovimo na življenje in jo notranje izrečemo konstruktivno brez nikalnic. Izrazimo to kar hočemo, ne tega kar nočemo. Notranje prevetrimo, kaj to v resnici je.
Teslovi skalarni valovi vzpostavljajo prvinsko ajurvedsko ravnovesje naravnih elementov, ki so osnova delovanja telesa in našega počutja. Vračajo njihovo neokrnjeno dinamiko, ki je bila prisotna pred nastopom motnje ali bolezni. Telesna energija in struktura ima pospešeno možnost preoblikovanja v bolj zdravo in pretočno.

Sprememba

Teslovi skalarni valovi so vsestranska podpora organizmu in lahko prikličejo želeni preobrat. Teslov generator ni registriran kot medicinski pripomoček. Njegovo delovanje pa je subtilno in vpliva na vsa področja življenja. Podpre lahko odločitve na poslovni poti, prispeva k toplejšim medsebojnim odnosom, spodbuja izražanje talentov in premostitev šibkih točk življenja.
Globoki predvzročni nivo Teslovih skalarnih valov bistveno vpliva na telesno energijsko strukturo. Rahlja blokade v pretoku življenjske energije in vzpostavlja inteligenten prenos kvantnih informacij v telesu. Te krepijo vsestranski razvoj človeških potencialov za ozdravitev in premostitev izzivov vseh vrst. Prinašajo notranjo spravo in unikatne možnosti na dosegu roke.

Profesionalna

Teslov generator odpira nova obzorja življenja in pomaga pri preklopu bližje k sebi in samouresničitvi. Udobno sedemo in počivamo v njegovi bližini. Profesionalna Teslova fontana je namenjena za vsakodnevne 10-20 minutne terapije s prebojno močjo in nastavljivimi frekvencami za modulacijo terapije od glave do pet.
Baterijska Teslova fontana deluje trajno v prostoru in na vse prisotne z ustvarjanjem sozvočja z zdravilno globino življenja. Enako kot Profesionalna Teslova fontana je namenjena za hišo z več nadstropji. Teslov Sferni Harmonizator za večje stanovanje ima vgrajeno specijalno Rodin navitje za aktivacijo skalarnega polja. Teslov medaljon pa izboljša osebno biopolje 1,5 metra v vse smeri.

Teslov spomenik na Niagarskih slapovih ALKIVITA Teslovi generatorji Vibracijsko samozdravljenje Tesla-Zape-Geo