Biološki zlati rez

Bioloski zlati rez krepi zivljenje

Biološki zlati rez je zakonitost rasti

Biološki zlati rez je dimenzijsko razmerje, v katerem raste živa narava. Imenuje se zlato razmerje. Predstavlja tudi ključ estetike, arhitekture, razpored cvetnih lističev v rožah, semen v sončnicah vključno z dimenzijami in obliko človeka, rastlin in živali. Razmerje človekove višine in razdalje od glave do popka je prav tako v zlatem razmerju, ki znaša 1,618.

bioloski zlati rez v zivalih

Frekvenčni biološki zlati rez

Frekvence v nihajnih krogih večvalovnega oscilatorja Lakites so razporejene v razmerju biološkega zlatega reza. Dr. Lakhovski je skozi zlato razmerje naraščajočih frekvenc vgradil v večvalovni oscilator energijsko celično spodbudo. Umestil jo je v frekvenčno območje celične radiobiologije, ki deluje na celice krepčilno na njihovih lastnih valovnih dolžinah.

 

Zdrav biološki podmladek

Celice v rastlinah, živalih in človeku se pomlajujejo tako, da se vsakih obstoječih 3 razvije v skupno 5, te v naslednjem ciklusu napredujejo v skupnih 8, iz katerih se razvije skupnih 13 itd. Ta števila so v biološkem zlatem razmerju. Posamezne celice nimajo dolge življenjske dobe in odmirajo. Za revitalizacijo jih mora nadomeščati zdrav celični podmladek, ki obnavlja organe in tkiva.

Celična rast v zlatem razmerju je velikokrat vidna tudi na oko. V rastlinah se vidi kot spiralna oblika, v kateri iz manjšega jedra krožno rastejo večje strukture. V nekaterih primerih je prav očitna kot na primer na sliki zelene ošiljene cvetače. Podvržena je isti naravni zakonitosti, ki razporeja tudi galaksije v značilno obliko.

 

Večvalovni oscilator Lakites

Lakites ima vgrajena zlata razmerja frekvenc in valovnih dolžin, ki dovajajo celicam krepčilno energijo na njihovih lastnih valovnih dolžinah. Mreža oscilacij v biološkem razmerju zlatega reza energijsko spodbuja celično rast in soustvarja zdrav celični podmladek za obnovo organov in tkiv. Ta zavzema na mikroskopski in velikokrat tudi na vidni ravni spiralno obliko, ki se širi v zlatem razmerju.

Dr. Lakhovsky je zgodovinsko zabeleženo zdravil z večvalovnimi oscilacijami tudi rastline. Geraniji je vcepil snov, ki povzroča rast tumorja. Ko se je tumor na steblu že dobro razvil, je postavil okoli rastline večvalovne nihajne kroge in rastlina je v nekaj tednih ozdravela, v nadaljevanju pa je rastla in cvetela celo bolj bujno od običajnih zdravih rastlin.

 

Galaksije

Tudi oblika galaksij podleže zlatemu razmerju kot globalni naravni zakonitosti žive in nežive narave. Galaksija ima jedro, okoli katerega je razporejenih milijone osončij. Prav čudežno, je, da se od jedra oddaljujejo v zlatem razmerju. Na tako velikih dimenzijah kot so v vesolju in vratolomnih energijah kozmičnih žarkov se razpored snovi in energije podreja zlati zakonitosti.

 

Fibonaccijevo število

Zlate zakonitosti so matematične narave. Zavzemajo podobo geometrijskih in številčnih razmerij. Število v zlatem razmerju 3, 5, 8, 13, 21, 44... je vedno seštevek prejšnjih dveh, razmerje med sosednima pa je 1,618. To je zlato razmerje, ki ga dobimo, če delimo neko število z njegovim predhodnim številom. Zlato matematično zakonitost je odkril italijanski biolog dr. Fibonacci, ko je proučeval prirastek pri razmnoževanju živali. Samec in samica s svojimi mladiči v več generacijah ustvarjajo skupno število živali, ki narašča v zlatem razmerju. Po slavnem biologu so zlata števila imenovana Fibonaccijeva števila.

 

 

Zlate oscilacije Lakites

Zdravnik in izumitelj dr. Lakhovsky je zlate zakonitosti vtkal v frekvenčna razmerja svojega znamenitega izuma Večvalovnega oscilatorja. Njegov večvalovni vibracijski orkester nagovarja celice na njihovi valovni dolžini, da lažje zaživijo, se okrepijo in premagajo bolezen. Večvalovni oscilator uporablja milijone ljudi na vseh kontinentih za energijsko obnovo biopolja. Lakites je večvalovni oscilator po dr. Lakhovskem z avtentičnimi dimenzijami prvih sedmih obročev in aktivnim napajanjem na zadnjem obroču, enako kot je v originalnem izumu. Lakites je namenjen za trajno večvalovno vibracijsko spodbudo in krepitev celičnega biopolja. Več o Lakites >>