Večvalovna terapija LAKITES

Večvalovna terapija dr. Lakhovsky - LAKITES - Zlata frekvenčna razmerja za celično moč ALKIVITA

Frekvence celic

Večvalovna terapija dr. Lakhovskega ustvarja cel orkester frekvenc, ki istočasno spodbujajo celice na njihovih lastnih valovnih dolžinah. Čar večvalovne terapije je v tem, da vse celice sočasno prejemajo okrepitev njihove lastne moči in si kot celota lažje opomorejo.
Prostorski magnetni pretok večvalovne energije je blagodejen za dober feng-shui v našem domu in za vse prisotne. Lakites deluje noč in dan in napolni prostor s krepčilno samozdravilno energijo, ki nam pomaga v izzivih s počutjem in obremenitvami vseh vrst.

Trening T-limfocitov

Večvalovna terapija je preizkušena celo stoletje, po vsem svetu pomaga milijonom ljudi. V nekaterih raziskavah je pokazalo, da lahko vpliva za usposabljanje T-limfocitov, da so ravno prav selektivni. To pomeni, da prepoznajo lastna tkiva in so do njih prizanesljivi, označijo pa bolne in rakave celice ter jih uničijo.
T-limfociti so 3.stopnja celične imunosti, ki uniči tudi z virusi ali znotrajceličnimi bakterijami okužene celice, ki so postali tovarna za njihovo razmnoževanje. Biti morajo v dobrem ravnovesju in ne preveč agresivni, da ne pride do avtoimunih bolezni z napadom  na lastna tkiva.

Radiobiologija

Večvalovna terapija vrača v preobremenitvah izgubljeno energijo, da se energijska kriza v telesu ne prenese na celice. Na kratkem valu celične radiobiologije krepi naravno nihanje vseh sklopov celic v telesu z zlatim frekvenčnim razmerjem.
Zlati rez je biološka zakonitost, ki prostorsko ureja celično rast in delitev. Zlato razmerje je krepčilno za energijsko spodbudo celičnemu podmladku, tako da zdrave celice čimprej nadomestijo oslabljene, okužene in bolne. Vtkano je v vsa področja naravnih in družbenih procesov.

Celični zdravnik

Dr. Lakhovsky je bil celični zdravnik, ki je s svojim izumom večvalovnega oscilatorja pomagal ljudem, rastlinam in živalim. Skrbno je proučil naravne energije, se celo srečal s Teslo in vgradil unikatne in izjemno učinkovite parametre v svoj izum večvalovne terapije za pomoč pri regeneraciji telesa.
Izognil se je mikrovalovnim pogojem za termalno pregrevanje tkiv, tako da je njegova večvalovna terapija varna in učinkovita. V svojem življenjskem delu je proučeval celične oscilacije kot mini resonator s prevodno tekočino in izolacijsko membrano.