Primer RAK – Po knjigi Terapija za vse bolezni

Primer RAK

Za primer rak je prisotnost rakavih celic v organizmu povezana s prisotnostjo propilnega alkohola (to je topilo, spada med onesnaževalce) in s prisotnostjo parazita človeškega jetrnega in črevesnega metljaja, Fascilopsis buscuii, to je ploščati črviček, ki je na meji vidnosti s prostim očesom. Na tisoče jajčec, ki jih izleže, bi se moralo izločiti z blatom in končati v kakšnem jezercu, ob katerem živijo polži. Osnova za rak nastane, ko se jajčeca izvalijo, preden zapustijo naše telo in se lahko paraziti še naprej razvijajo v našem telesu. Organ, v katerem se jajčeca in drugi stadiji metljaja razvijajo, postane rakav. Da se iz stotin metljajev v kratkem času razvijejo še naslednje stotine, je potreben samo še rastni faktor, to je ortofosfotirozin ter epidermalni rastni faktor in od inzulina odvisni rastni faktor.

Metljaji se v telesu silovito razmnožijo zaradi rastnega faktorja, ki deluje podobno tudi na naše celice. Rastni faktor se ne more proizvajati, če ni prisoten tud propilni alkohol. Ko z Zaper-Zaperino uničimo metljaje in njihove stadije, se s tem takoj zaustavi tudi proizvajanje rastnega faktorja.

Številne kancerogene snovi lahko poškodujejo celice, obremenijo imunski sistem in pripravijo osnovo, začetek raka pa sproži prisotnost propilnega alkohola, ki privabi metljaj in vpliva na povečano količino rastnih faktorjev, ki povzročajo pospešeno rast in deljenje celic ter razmnoževanje metljaja v človekovem organizmu skozi vse njegove stadije. Eno uro po uničenju metljajev izginejo tudi že nastali rastni faktorji. Ko propilni alkohol prenehamo dobivati v telo (kot onesnaževalec v hrani in pijači), v 3 dneh izginejo iz telesa še njegovi zadnji ostanki.

  • Propilni alkohol se uporablja za razkuževanje kotlov in naprav v prehrambeni industriji. Predpisi pravijo, da se mora propilni alkohol po razkuževanju dobro odtečt iz kotla preden se kotel uporabi za naslednjo saržo (ne govorijo, da se mora kotel posušiti ali obrisati). Tako lahko dobimo minimalne količine propilnega alkohola pri uživaju industrijske hrane in pijač.
  • Propilni alkohol lajša življenje parazitskemu metljaju in ga privablja, za nas pa je strupen (propilni alkohol morajo razstrupiti jetra in izločiti ledvice).
  • Metljaj med svojimi izločki proizvaja razne izjemno škodljive kemikalije, ki ovirajo delovanje žolčevodov, povzročajo odebelitev kit in še marsikaj… Še posebej je človeku škodljiv, kadar se nahaja v drugih organih kot običajno, ključno pa so človeku škodljivi njegovi razvojni stadiji, (od katerih prvih 5 v normalnih razmerah nikoli ne uporablja človeka kot gostitelja). Obenem pa prisotnost vseh razvojnih stadijev metljaja v telesu omogočajo njegovo silovito razmnoževanje.
  • Metljaj je po velikosti največji parazit, na meji vidnosti s prostim očesom. Spada med ploščate črvičke, ki se s priseskom držijo tkiva. V svojem razvoju ima 6 stadijev, prvih 5 stadijev običajno gostuje v živalih in v naravi, zadnji šesti stadij (človeškega in živalskega metljaja) pa zelo pogosto zajeda človeka in mu dela škodo. Že ime črevesni in jetrni metljaj pove njegovo najpogostejše mesto zadrževanja. Kadar se v telesu nahajajo sledi propilnega alkohola (ki ga imunski sistem zaradi preobremenjenosti ali pa oslabitve ne more prečistiti), lahko vse vrste metljaja napadejo tudi vsa druga območja telesa, ne le črevesje in jetra.
  • To pa še ni vse, v prisotnosti propilnega alkohola lahko tudi prvih 5 stadijev (vseh vrst metljaja) gostuje tudi v človeku in omogoča njegovo silovito razmnoževanje. Pojav se imenuje okužba s stadiji metljaja, ki je za organizem še posebej strupena, ker človek ni naravni gostitelj za prvih 5 stadijev metljaja.
  • Kadar se metljaj pojavlja v drugih tkivih telesa kot običajno (ne le v jetrih in črevesju, vključno s svojimi prvimi 5 stadiji), predstavlja to za organizem zelo resno motnjo in potencialno nevarnost za rak.
  • Ko metljaj in njegovih 5 stadijev uničimo z Zaper-Zaperino, telo okreva še od povzročenega razdejanja, ki je nastalo v telesu, kar pa je običajno dokaj hitro. Ta veliki in lačni parazit k sreči ne naredi trajnih poškodb, ko je izločen iz telesa, se v tkivih zopet vzpostavi red.

Vsa ustekleničena voda se v procesu polnjenja onesnaži z antiseptiki, to je glavni izvor propilnega alkohola. Prav tako so kozmetični proizvodi preplavljeni s propilnim alkoholom. Velikokrat niti ni napisan na etiketi sestavin.

 

Zapper Zaper Zaperino
Zaper-Zaperino terapija odpravlja metljaj Fasciolopsis buscui in vse njegove stadije, ki je vmesni člen v razvoju raka in zavira razvoj raka