Daljinsko vodenje naprav

Brezžična tehnologija

V razvoju moderne in privlačne tehnologije je vse več naprav, ki uporabljajo brezžični prenos za daljinsko zaznavanje in/ali vodenje. Obstajajo že pleničke s senzorjem, ki staršem sporoči po pametnem telefonu, kdaj je plenička mokra in jo je treba zamenjati. Elektronske otroške varuške signalizirajo staršem, kdaj se otrok prebudi in zajoka. Razvija se odgovornost pri uporabi visokofrekvenčne brezžične tehnologije v bližini telesa.

Mikrovalovno območje

Večina teh naprav uporablja mikrovalovno območje sicer minimalne moči nekaj milivatov napram mikrovalovnim pečicam, ki imajo več sto vatov moči, a se uporabljajo več ur zaporedoma, zaradi česar neželeni učinki niso zanemarljivi. Še posebej kadar so brezžične naprave tik ob telesu. Z razdaljo njihova moč upada, zato naj bodo vsaj pol metra ali pa po možnosti še dlje od telesa, kadar ne gre brez njih.

Brezžično merjenje

Preko pametnega telefona si lahko brezžično preko bluetotha izmerimo srčni utrip in uravnavamo frekvence samozdravilnih naprav. Stopimo lahko na osebno tehnico, brezžično pa lahko dobimo preko aplikacije pametnega telefona celoten izračun, ponazorjen v krivuljah glede na našo preteklo in sedanjo telesno težo in telesno strukturo.

Bluetoth in pametni tefon

Vse, kar nam pametni telefon brezžično sporoča o našem telesu ali njegovi okolici, je prav tako podvrženo bluetoth prenosu podatkov. Bluetoth je šibkejši signal od internetnega wi-fi, vendar je zelo pogosto in vse širše uporabljan v mnogih aplikacijah merjenja, upravljanja ali pa samo prenosa informacij.

Visokokfrekvenčni vplivi

Njegovi visokofrekvenčni vplivi na telo se seštevajo. Bluetoth smo v takšni ali drugačni obliki izpostavljeni vse več časa. Odložimo in zmanjšamo vse oblike uporabe bluetoth v krmiljenju pametnega telefona, ki niso nujno potrebne za naše življenje. Kjer je le možno pa brezžični bluetoth nadomestimo s prenosom podatkov preko kabla.

Brezzicno krmiljenje preko bluetoth obremeni telo, zdravi Zaper Zaperino in geo impulti Biovitonik

Brezžično vodenje

Tudi računalniške miške, printerji in druge aparature so čedalje bolj na brezžični tehnologiji, ki uporablja visokofrekvenčni bluetoth za interakcijo z računalnikom. Neželeno sevanje tudi v teh primerih nima visoke moči, je pa zato precej prisotno v našem življenju in se v času in prostoru sešteva. V širšem okolju je prostor precej zamrežen z visokofrekvenčnim bluetoth signalom. To moti beljakovinsko prostorsko razporeditev in izražanje GENOV.

Brezžične slušalke

Uporabljajo ga tudi brezžične slušalke za pametni telefon, ki omilijo sevanje mobitela, da ni tik ob glavi, izpostavijo pa nas drugi neželeni obliki visokofrekvenčnega sevanja. Trend ozaveščanja je v smeri uporabe ožičenih napeljav namesto brezžičnih. Pojavljajo se celo samozdravilne naprave, ki izkoriščajo brezžično buetoth povezavo za upravljanje preko aplikacij pametnega telefona, kar lahko izniči ali moti njihove koristi.

Ožičena tehnologija

Pri visokofrekvenčnih sevanjih kot sta tudi bluetoth in wi-fi je uporaba kabla za povezavo manjše tveganje za prekomerno izpostavljenost neželenim vplivom. Kadar je le možno, zamenjajmo brezžično tehnologijo za ožičeno kot je na primer internet po kablih in ne po zraku.

Bluetoth aplikacije

Delovanje samozdravilnih naprav naj bo preko kabla povezano s pametnim telefonom ali računalnikom, da se izognemo neželeni bluetoth povezavi z napravo, ki se dlje časa nahaja v neposredni bližini našega telesa. Še posebej preko pametnega telefona je vse bolj moderna uporaba mnogih aplikacij, ki nam sporočajo informacije iz okolja. Kadar ni za nas nekaj res življenjsko pomembno, se izogibajmo uporabi bluetoth in druge brezžične tehnologije.

Brezzicno upravljanje naprav obremeni zdravje z visokofrekvencnim sevanjem, Biovitonik pomaga z geo impulzi

Daljinsko upravljanje TV

Deluje na principu infrardečega spektra elektromagnetnega valovanja, zato daljinsko upravljanje v tem primeru ni dodatna obremenitev za zdravje. Pomembno pa je, da medtem ko gledamo televizijo ali poslušamo radio, ki sta priklopljena na omrežno napetost, da nismo v neposredni bližini vtičnic in kablov ali zidov, po katerih so napeljani dovodni električni kabli.

Detektos zaznava električno sevanje

Vsaj en meter proč od električnih kablov, vtičnic in naprav se začne varno območje pod 10V/m, kar lahko izmerimo z Detektosom. Glede na to si lahko uredimo priljubljen kotiček za gledanje TV ali poslušanje radia iz varne razdalje in brez da so pod foteljem ali kavčem napeljani njuni električni kabli.

Delo za računalnikom

Enako velja za delo z računalnikom. Med delom s prenosnim računalnikom ga nikoli ne polnimo, ker smo med polnjenjem ob računalniku gotovo v prekomernem električnem sevanju nad 10V/m. Za napajanje poskrbimo preden sedemo za računalnik ali pa ga damo na polnjenje takoj po končanem delu.

Omrežna napetost

Kadar računalnika ne potrebujemo in je napolnjen, pa na glavnem stikalu izklopimo omrežno napetost. Tako ne ustvarja neželeno električno sevanje en meter v vse smeri nad 10V/m in enako po celi dolžini električnega kabla vse do vtičnice.

Brezzicno krmiljenje bluetoth ne uporablja Biovitonik za ustvarjanje geo impultov s krmiljenjem preko pametnega telefona

Pametno telefoniranje

Pri telefoniranju je največja visokofrekvenčna obremenitev v času zvonjenja in vzpostavljanja stika. V času pogovora držimo telefon vsaj 10 cm proč od glave, z zvočnikom usmerjenim proti glavi, tako da se udobno slišimo s sogovornikom. Kadar smo sami v prostoru, pa vklopimo zvočnik, da slišimo glas sogovornika v prostoru. S prostorskim pogovarjanjem je telefon v času pogovora dovolj oddaljen od glave, da se izognemo glavnine neželenega sevanja mobitela, ki je med pogovorom in med vzpostavljanjem brezžične povezave najmočnejše.

Elektromagnetna obremenitev

Že dosedanje 4G omrežje je velika elektromagnetna obremenitev. V celoti se ji ne da izogniti ali jo preprečiti. Naprave, ki bi izničile obremenilno sevanje brez da bi istočasno zaustavile prehod koristnih naravnih energij kot je Schumannova resonanca, ne obstajajo. Lahko pa se zavarujemo s koristnimi vibracijami samozdravilnih naprav Tesla-Zaper-Geo in postanemo bolj odporni na zunanje vplive.

Brezzicna visokofrekvencna bluetoth povezava ima nezelene vplive na zdravje, Biovitonik pomaga z geo impulzi

Notranji dejavniki

Ničesar ne glejmo kot fatalno. Prekomerno usmerjanje pozornosti na škodljivost okolja vzbuja negativni placebo učinek, ki privlači bolezni. Pozornost usmerimo na izvajanje korakov, ki jih lahko dejansko naredimo in jih zvesto izvajamo vsak dan. Potem ne bo časa za grožnjo temnih misli. Aktivnost prežene neželene vplive. Ko nekaj naredimo in to redno ponavljamo, se notranjost pomiri. Začuti varnost, ker obstajajo in se izvajajo dobre rešitve in to zavedanje pomaga lažje prebroditi težke trenutke.

Trije nivoji obrambe

  • V svojem domu in v službi se obdamo s Tesla-Zaper-Geo bioenergijskimi pripomočki iz vsake kategorije po enega. En tip izmed štirih Teslovih generatorjev, en Schumannov resonator, en večvalovni oscilator po dr. Lakhovskem in en zaper. Tako pokrijemo celoten spekter samozdravilnih vibracij in uživamo blagor v svojem neposrednem okolju za lažjo regeneracijo in močnejše biopolje.
  • Uživamo surovo zelenjavo in živimo kar se le da brez industrijsko predelane hrane. Celovita prehrane pomeni za kupimo živilo tako kot je zraslo in ga sami skuhamo in pripravimo. Kadar smo bolni velja to tudi za razne namaze za kruh, piškote, sadne jogurte, pudinge in tudi za vso industrijsko pripravljeno hrano v obliki raznih mamljivih izdelkov z nezdravo vsebino.
  • V življenju uživamo in si najdemo dovolj sproščenega zadovoljstva v vedrem odnosu do sebe in okolja. Temne misli preženemo s svetlo aktivnostjo. Aktivnost vedno prinese spremembo, da se temni oblaki lažje razkadijo. Nadihajmo se, kadar začutimo lep zrak. Razširimo rebra, da dobi srce dovolj prostora, da se odpre. Dajmo roko na srce in ga začutimo, da se lažje pomiri v zdravem ravnovesju.

Tesla-Zaper-Geo

Tesla Zaper Geo bioenergijski pripomočki ne uporabljajo za krmiljenje brezžične visokofrekvenčne bluetoth tehnologije. Njihove nastavitve so neposredno na pripomočku. Biovitonik je krmiljen preko računalnika, pametnega telefona ali tablice preko kabla, da se izogne sevanju ob brezžični bluetoth povezavi. Oddaja geo impulze Schumannove resonance in je zaželeno, da je vključen trajno oziroma dlje časa, zato je zelo pomembno, da z visokofrekvenčnim sevanjem brezžične tehnologije ne izniči svojih ugodnih učinkov. Tudi elektronsko krmiljen Zapy-Rife se poveže z računalnikom preko kabla, tako da ohrani svoje koristne učinke elektronsko krmiljene zaper terapije.