Vibracije za več kisika

Telo potrebuje dovolj kisika

Kisik je vezni člen organskih procesov, ki omogočajo:
  1. izgorevanje hranil
  2. pridobivanje celične energije
  3. s tem povezano celično dihanje
  4. boj proti raku in bolečinam
  5. sproščeno umsko zbranost
  6. ravnovesje živčevje-hormoni
Telo izgoreva kisik za ustvarjanje dinamične energije za plodno opravljanje vsakodnevnih nalog in celično regeneracijo. Manjko kisika je za telo stres.
Na različne načine si lahko zagotovimo dovolj kisika za vsakodnevno procesiranje organizma in življenjsko vitalnost za uspeh, zdravje in dobro počutje.

v zdravih pljucih je vibracija za vec kisika

Kisik na vseh ravneh

1. Vibracijsko samozdravljenje vključuje fizične metode, da zaužijemo dovolj snovi, ki izboljšajo razpoložljivost kisika v telesu. To je na primer surova rdeča pesa, ki za večkratni faktor izboljša stanje kisika v krvi.
2. Energijske metode s krepitvijo biopolja z geo vibracijami iz Schumannovega resonatorja Bionis in Bionizator spodbujajo organizem v ravnovesno stanje, v katerem ima na voljo dovolj kisika za vsakodnevne potrebe.
3. Naš uravnotežen in dinamično prilagodljiv odnos do sebe in okolja pa pomaga, da duševne sile ne izgorevajo v kronični primanjkljaj kisika. Temveč da varujejo telesni in energijski sistem z dovolj razpoložljivega kisika za nujne življenjske procese.

Surova rdeča pesa za več kisika

Za več kisika v telesu šteje le SUROVA rdeča pesa.
Zdravo in trdo rdečo peso operemo in dobro obrišemo.
Nato jo s suhimi rokami olupimo in narežemo na rezine.
Zaužijemo par surovih rezin rdeče pese.

Surova rdeča pesa je okusna. Ko se malo privadimo, je tako prijetna, da nas kar samo vleče, da pojemo vse rezine. Če kaj ostane, jih pustimo za kasneje, največ za naslednji dan.
Ena surova rdeča pesa na teden že uspešno odpira pot k zmagi kisika v telesu. Obožujejo jo tudi otroci. Včasih namesto da si z nožekom režemo na rezine jabolko, lahko vzamemo v roke umito in obrisano rdečo peso in uživamo v njenem okusu in neverjetni svežini v ustih in v telesu.
Kadar uživamo surovo rdečo peso, bo naslednji dan urin rdečkaste barve. Pa tudi blato bo bolj živo rjavo. Surova rdeča pesa prepoji celotno telo s svojimi sestavinami in ga revitalizira z zdravo presnovo kisika in bioloških encimov.

Rdeča pesa za več kisika skupaj za Zaper Zaperino uniči viroze

Geo impulzi za več kisikove rezerve

Schumannovi geo impulzi Bionisa in Bionizatorja spodbujajo aktivacijo parasimpatikusa za počitek in regeneracijo. Takšno resetiranje potrebujemo po vseh aktivnostih, stresih in obremenitvah, da se v telesu kronično ne iztroši kisik in tkiva izrodijo.
Z naravnim izboljšanjem alfa valov vplivajo geo impulzi na pospešeno nastajanje melatonina in endomorfinov kot so hormoni sreče. Subtilna obnova ravnovesja živčevje-hormoni na dnevi ravni z zdravo presnovo kisika pomaga pri ohranitvi življenjskih procesov.
Resetiranje z aktivacijo parasimpatikusa vzdržuje zdrav nivo kisika krvi in v celicah. Kisika v celicah ne sme primanjkovati, da ne začnejo propadati ali pa se izrodijo v raka. Zdravo ravnovesje v telesu se imenuje homeostaza.
Pomeni, da organi tkiva funkcionirajo ravno prav, brez forsiranja ali zastojev in da imajo na voljo dovolj kisika. S tem pa energije, da lahko plodno uravnavamo in živimo svoje življenje z vsem, kar zahteva od nas v srečnih in težkih trenutkih.

Bionis in Bioniztator oddajata geo impulze za lafa stanje

Duševni vdih za več kisika

Poskrbimo, da se telo čimprej obnovi v trenutkih akutnega stresa, ker so ti zelo potratni s kisikom. Razširimo rebra, da imajo pljuča in srce več prostora. Spodnji del trebuha stisnemo z mišičjem, da pomagamo venozni krvi pri povratku v pljuča na obogatitev s kisikom.
Delajmo pri 3 dolge izdihe tako, da našobimo usta kot bi žvižgali in izpuščajmo zrak iz pljuč malo dalj časa kot traja vdih. Vsak takšen krajši vdih - daljši izdih  telo zazna in se odzove z delno spodbudo parasimpatikusa, ki pomaga organizmu pri resetiranju.

dolg izdih ustvarja vibracije za vec kisika

Tako manj pregorevamo s stresno aktivacijo njemu nasprotnega simpatikusa. Serije po trije daljši izdihi nam pomagajo pri povrnitvi ravnovesja za zmanjšanje podzavestne potrate kisika v akutnem stresnem delovanju organizma.
Ko je mimo akutna faza, pa je pomembna notranja reorganizacija z usmeritvijo v nova in ustvarjalna polja življenja. Da ne obtičimo v začaranem krogu življenjskih nevšečnosti, na katere se telo kronično in na daljši rok nevidno odziva s potrato kisika.
Vsako dejavnost lahko opravljamo na vzporedne načine in najdemo veliko možnosti za osveženo inačico starega pristopa. V dobro življenja vedno nekaj pustimo zadaj in gremo na nov način naprej. To so od zunaj skoraj neopazni dejavniki.
Notranje pa v telesu s podzavestno reorganizacijo v svetle plati življenja varujejo zdravo presnovo kisika brez nepotrebne potrate. Podobno kot lotos raste iz močvirja in se v presunljivi lepoti steguje k soncu ne glede na to kje ima svoje korenine.

Zaper Zaperino uniči parazite in zmanjša toksine

Zaper Zaperino terapija telesu preko bolj prevodnih akupresurnih točk v dlaneh dovaja bioelektrično zaper energijo, ki uniči parazite in zmanjša njihove toksine. Telo prihrani veliko energije in manj izčrpava kisik, kadar ni obremenjeno s paraziti in njihovimi toksini.