DMG Gold rastlinsko zlato

DMG Gold so vsi B vitamini B-kompleks

DMG Gold

DMG Gold je izjemen spagirika pripravek z vsemi B-kompleks vitamini B1,2,3,4,5,6,8,9,12, vključno B8 INOZITOL za hormonsko, živčno in imunsko ravnovesje. Vsebuje tudi naravno rastlinsko zlato kot tradicionalno krepčilo pri pešanju in odpovedi organov. Telesu vrača energijo in pretok in pomaga stabilizirati duševnost. Uravnava presnovo glukoze v krvi, hormonov, nevrotransmiterjev, kardiovaskularnih funkcij, holesterola, kreatina, krvni tlak in izboljša dostop kisika do celic. Pomaga pri srčnih in degenerativnih boleznih, pa tudi pri demenci, Alzheimerjevi bolezni in Parkinsonu. Izboljša kognitivne sposobnosti, odzivnost, ustvarjalnost in spomin. Dragocena pomoč pri študiju, za uspeh v poslovnem svetu in za krepitev in obnovo zdravja. Skupaj z Bionisom sta nerazdružljiv par v simbiozi učinkov.

Rastlinsko zlato

Rastlinsko zlato je organsko vezano in dostopno organizmu. Kot katalizator pomaga srcu in ga varuje, da enakomerno, temeljito in brez motenj poganja kisik po ožilju in skozi kapilarni sistem do celic. Je eliksir, ki razbremenjuje um, izboljša spomin in intelektualno ostrino. Na živčni sistem deluje pomirjujoče in izboljša umske sposobnosti. Pomlajuje in preprečuje srčne bolezni. V tradicionalnih indijskih zdravstvenih sistemih uporabljajo organsko vezano rastlinsko zlato za pomoč kadar je telesna energija na nizki ravni, pri pešanju organov in srca ter pri izgubi mentalnih sposobnosti pri boleznih kot sta Alzheimer in Parkinson. Zavira degenerativne boleznih možganov in drugod po telesu in zagotavlja obnovo tkiv.

Trimetilglicin

Trimetilglicin (TMG) varuje genetski sistem, da se celice ne izrodijo v rakave, iz telesa odpravlja težke kovine in strupene kemikalije, ki v sodobnem času zaidejo v naše telo s čistili, kozmetiko in industrijsko predelano hrano. Zmanjšuje tveganje za srčne bolezni in mnoge druge bolezni.

Inozitol

INOZITOL vpliva na optimizacijo v možganih, poveča gostoto serotoninskih in dopaminskih receptorjev, serotonin je hormon občutka ugodja in sreče. Dopamin pa nagrajuje z dobrim počutjem v svoji koži. Inozitol izboljša koncentracijo, osredotočenost, motivacijo in spomin. Krepi spoznavne oziroma kognitivne sposobnosti, ker spodbuja učinkovitost glavnih nevrotransmiterjev v možganih, ki uravnavajo dobro počutje in odzivnost. Uporablja se za pomoč pri paničnih napadih, občutkih tesnobe in depresije, pri obsesivno-kompulzivnih motnjah in nihanjih razpoloženja. Inozitol je znan kot vitamin B-8, podpre vitalno presnovo v možganih, pomaga pri delovanju živčnega in imunskega sistema ter krepi duševno in telesno zdravje.

Naravni B-kompleks

Naravni B-vitamini (B1-tiamin, B2-riboflavin, B3-niacin, B6, B9-folat in B12) so nujno potrebni telesu za boljšo presnovo snovi in energije, v osiromašeni industrijsko pridelani hrani jih primanjkuje, v tabletah pa so sintetični in polni neželenih kemikalij. Manjko B vitaminov se pozna v neustrezni presnovi, napihovanju v črevesju, utrujenosti in slabših mentalnih sposobnostih. B9 in B12 gradita hemoglobin v RDEČIH KRVNIČKAH, ki je pomemben za dobro s kisikom in razstrupljanje.

Uporaba in nabava

DMG Gold so vsi B vitamini B-kompleks

DMG-Gold - naravna ekstrakcija spagirika:
50 ml, 1 kapalka zjutraj je za 2 meseca, 33,50 eur
satjam@gmail.com, 041 789 319
DMG-Gold zakaj ga uživamo >>

Bionis

DMG Gold, geo impulzi BIONIS za biorazpolozljivost

Bionis izboljša dostavo hranil

Bionis z oddajanjem geo impulzov v naravnem in blagodejnem alfa bioritmu možganov poskrbi za popolnejšo presnovo, razgradnjo in vsrkavanje hranilnih snovi iz dragocenih hranil. Izboljša izkoristek zaužitih bioloških učinkovin in omogoča njihovo bolj temeljito dostavo do vseh celic.

Alfa valovi Bionis

Geo impulzi Bionisa spodbujajo energijski pretok v možganih, da v svojem naravnem bioritmu proizvedejo več alfa valov, ki krmilijo telo tako, da varčujejo s telesno energijo in da je ne razsipajo za pretirane stresne adrenalinske reakcije. Tako ostane več energije za prebavo in delovanje imunskega sistema. Prebava in obramba telesa potrebuje skoraj 70% razpoložljive celične energije za svoje naloge.

Schumannova frekvenca

Kadar nas presekajo neugodne življenjske okoliščine in telo prekomerno proizvaja adrenalin in noradrenalin, se fiziološki procesi pripravljenosti v primeru ogroženosti življenja po nepotrebnem preveč vznemirijo in izčrpavajo telo, tako da mu jemljejo energijo, ki jo telo potrebuje za prebavo, imunski sistem in celično rast in delitev za obnovo.

8Hz in hormoni

Hormonska in živčna aktivacija v neugodnih okoliščinah se zgodi nagonsko in samodejno. Na to nimamo pretežnega vpliva, le v manjšem obsegu lahko zavestno reguliramo samodejne procese v telesu. Izjemno dragocena je vibracijska pomoč geo impulzov Bionisa, ki z blagodejno energijo spodbuja  medsebojno usklajenost obeh možganskih polovic, da v izboljšani medsebojni komunikaciji bolj optimalno krmilita celotno telo in vse vitalne procese vključno s prebavo in imunskim sistemom, ki od vseh potrebujeta največ celične energije.

Mlečnokislinska presnova

Geo impulzi Bionisa z naravno osemherčno vibracijo geo impulzov Schumannove resonance podprejo prebavo, da ne gre v smeri zakisanja (gnitja), temveč bolj v smeri mlečnokislinskega razkroja zaužite hrane. Mlečnokislinski mehanizem razgradi zaužito hrano razgradi bolj temeljito, tako da ima telo boljši dostop do skritega bogastva, ki se skriva še posebej v dragocenih bioloških hranilih. Mlečnokislinska oblika razkroja zaužite hrane sprosti iz nje tudi vso uskladiščeno energijo. Tako ne pride do lažnega signala lakote, ki ga telo pošilja kadar mu primanjkuje energije za življenje in celične procese ali pa snovi določenih kot zidakov za obnovo celic.